Skocz do zawartości
  • Witaj na forum Attitude

Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Dostep do bota wrestlingowego AI
    Rozbudowane zabawy quizowe
    Typowanie wyników nadchodzących wydarzeń
    Pełny dostęp do ukrytych działów i treści
    Możliwość pisania i odpowiadania w tematach oraz chacie
    System prywatnych wiadomości
    Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    Członkostwo w najstarszej polskiej społeczności wrestlingowej (est. 2001)

Jeżeli masz trudności z zalogowaniem się na swoje konto, to prosimy o kontakt pod adresem mailowym: forum@wrestling.pl

Rekomendowane odpowiedzi

• Reputacja:   1
  • Status:  Offline
  • Styl:  Klasyczny

Sam ożywię dział newsów

(...)

Zajmę się RAW/NXT/SD

Ostatnio chwaliłeś się, że straciłeś pracę. Chyba wciąż jeszcze nie znalazłeś nowej, prawda?

Ja ze swojej strony mogę napisać wyłącznie to, że się wypaliłem. Spędziłem tu dwa ciekawe lata, ale wydaje mi się, że to koniec. Nie mam już czasu. Nie oglądam gal żadnych spod szyldu WWE (poza Takeover), ponieważ najzwyczajniej w świecie jest okrutnie nudno. Absolutnie nic godnego podziwu czy zawieszenia oka.

Nawet odświeżona (ch***jowo notabene) oficjalna strona WWE daje mi powód żeby to olać.

...

Spędziłem tutaj dwa lata i wydaje mi się, że dałem z siebie wszystko co mogłem. To nie jest pożegnanie, ale jasny przekaz, że nie mam ochoty na ożywianie forum, które wydaje się być na ostatniej prostej i wszystko zamkniemy już w 2016 roku. Przykro mi.

tumblr_lkx5svmWd11qagaito1_400.jpg

• Odpowiedzi 9,3 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

• IOOT_DZIKO

688

• pablo modjo

504

• Alustriel

484

• Willem

440

Top użytkownicy w tym temacie

• Styl:  Jasny

Hahha Myers, fakt faktem, że nie mam roboty, ale będe mieć od poniedziałku za dwa tyg, więc cicho xD

• Reputacja:   2

Spędziłem tutaj dwa lata i wydaje mi się, że dałem z siebie wszystko co mogłem. To nie jest pożegnanie, ale jasny przekaz, że nie mam ochoty na ożywianie forum, które wydaje się być na ostatniej prostej i wszystko zamkniemy już w 2016 roku. Przykro mi.

NO K*RWA NIE MA TAKIEGO GADANIA!

Nie będzie tak, że za mojego pobytu tutaj ta strona upadnie. Będę się starała (trochę częściej, trochę mniej) udzielać się na forum, jak tylko się da. BGZ nie może pozwolić, by inne fora miały mniejszą konkurencję, co to to nie!

To, że udzielam się też na innym forum nie oznacza, że opuszczam BGZty. Tworze wątki i piszę posty chętniej tu niż tam. Gdy ta strona upadnie, to będę srogo smutać i nie będę miała, gdzie wstawiać takie posty, które ktoś je skomentuje. Tu miałam tą większą uwagę, niż na innych forach.

Tak więc nie gadaj tak Myers, bo ja nie pozwolę na jej upadek >:C

75137960457081728a67d7.jpg

• Urządzenie:  Android

Nawet TNA się trzyma lepiej jak BGZ :thinking:

Nawet TNA się trzyma lepiej jak BGZ :thinking:

Bo TNA się nie poddaje, ot co.

• Urządzenie:  Windows

BGZ nie może pozwolić, by inne fora miały mniejszą konkurencję, co to to nie!

To jeszcze jakieś inne fora poza atti w ogóle istnieją? :shock:

Fora to niestety już przeżytek. Dzisiaj trzeba się przenieść na fejsa, insta czy snapa. Wrzucić jakąś fotkę, dopisać jedno zdanie i czekać na odpowiedź tłumu. Na profilu forum jest chyba trochę polubień, może przy okazji ciszy na forum warto by kopnąć ten kamień i zobaczyć czy coś spod niego wylezie?

• Reputacja:   9
  • Styl:  BGZ

Atti to też grupa tych samych osób. Po prostu większa od naszej obecnej i pisząca więcej.

Z jednym się zgodzę. Fora internetowe rzeczywiście utonęły gdzieś w epoce Fejsbuków i innych tłiterów. Na to nie jesteśmy w stanie wiele poradzić.

Może powinniśmy jednak uderzyć w portal internetowy z forum tylko podpiętym jako dodatek. Zintegrować to z całą plejadą społecznościowego gówna i zobaczyć jak to się rozwinie.

915802072594e34bce782c.jpg

• Reputacja:   66
  • Styl:  Ciemny

Ludzie nie mają zapału/czasu by napisać trzy zdania gdziekolwiek, a myślisz że będą w stanie redagować portal ? Sam prowadziłem nie jednego bloga i wiem jak to jest. 3 miesiące spoko, potem wszystko upada z braku chęci i zajawki do pisania.

#SmartFanZone

No cóż, Yao ma racje, pomysł z raportami to tylko niepotrzebna ilość straconego czasu, a każdy i tak będzie miał to w dupie. Zostanę przy newsach i komentach do tygodniówek, a tego też nikt ostatnio nie robi..

Czyli zostaje nam bardziej zainwestować w Fejsa ?

• Styl:  Ciemny

Tak! Będę lajkował!

15877257184b44c26ca49bf.jpg

Jakby nie patrzeć to największe dysputy o rasslingu w ciągyu ostatniego roku to toczyłem z Luxierem na fejsie, także tego :waving:

Dobra. Ja jestem ostro nie w temacie, gdyż sam nie używam tego gów....znaczy się tego Facebooka. Czy na sali jest jakaś dobra dusza, która wyjaśni jakie to ma możliwości poza wstawieniem zdjęcia swojej kupy i zbierania pod nim lajków/komentarzy ?

Nie wiem, może jakaś customizacja profilu ? Jakieś bajery, konkursy ?

Ktoś umiałby przedstawić pokrótce jakie to daje opcje ?

Podpisuję się pod Dziko, bo także nie używam ŻydoKsiążki :D

• Reputacja:   0
  • Styl:  Klasyczny

Jest wszystko. Akurat profil pod FB jest dziecinnie prosty, praktycznie cały czas prowadzą za rączkę.

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.

• Recent Posts

• MattDevitto
      Akurat dla Finlaya czas w NXT byłby czasem straconym - to gotowy produkt tu i teraz. Może nie w ME, ale na pewno w każdym rosterze będzie wartością dodaną. Szkoda, że New Japan traci kolejną ważną postać swojego rosteru.
    • Grok
      Następny specjalny Saturday Night’s Main Event WWE nadal jest zaplanowany za kilka miesięcy. Lokalizacja imprezy nie jest jeszcze potwierdzona, ale WrestleVotes zaznacza, że rozważane jest Nashville w Tennessee. Wydarzenie zostanie wyemitowane na żywo na platformie Peacock. Impreza ma się odbyć krótko przed startem wielkiej europejskiej trasy WWE .. Od 29 marca do 8 czerwca WWE zaplanowało eventy w Hiszpanii, Włoszech, Francji i Portugalii. Firma powróci do Europy 22 czerwca na odcinek Raw
    • Grok
      Ostatni konflikt między Tomem Bradym, Loganem Paulem i innymi gwiazdami WWE może być częścią większego planu łączącego WWE z największym futbolistą wszech czasów. W programie Thursday’s WrestleVotes Radio podano, że w niektórych działach WWE opracowywano „logotypy, specjalne gadżety i branding” z wykorzystaniem terminów „T-Bone” i „The Untouchable Tom Brady”. Podano też, że jeszcze w zeszłym roku WWE prowadziło rozmowy z ludźmi z otoczenia Brady'ego na temat jego występu na WrestleManii, k
    • Grok
      Gwiazda All Japan Pro-Wrestling, Yuma Aoyagi, wraca do akcji ringowej 15 marca po odbyciu trzy-miesięcznej dyskwalifikacji. Aoyagi miał wypadek samochodowy 23 listopada 2025 roku w mieście Numazu. Według doniesień, Aoyagi przejechał na czerwonym świetle, co doprowadziło do kolizji. Sam wrestler nie odniósł obrażeń, ale kierowca drugiego auta trafił do szpitala z urazem nogi. Ujawniono, że Aoyagi prowadził pojazd z wygasłym prawem jazdy. AJPW zareagowało błyskawicznie i zawiesiło go do 28 luteg
    • Grok
      MLW dołączyło do rosteru nowego zawodnika w ramach przygotowań do powrotu cotygodniowego show telewizyjnego. MLW ogłosiło dziś, że LaBron Kozone podpisał wieloletni kontrakt z MLW. Kozone pochodzi z Karoliny Północnej, zdobył złoto w Deadlock Pro Wrestling, wziął udział w niedawnym tryoucie WWE na początku roku, stoczył dwa mecze na AEW Dark i gościł w Niemczech na wXw. 33-letni Kozone jest też trenerem w Fire Star Pro Wrestling Training Center w Greensboro. MLW promuje Kozone'a jako „nową
  • Dodaj nową pozycję...