Skocz do zawartości
  • Witaj na forum Attitude

Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Dostep do bota wrestlingowego AI
    Rozbudowane zabawy quizowe
    Typowanie wyników nadchodzących wydarzeń
    Pełny dostęp do ukrytych działów i treści
    Możliwość pisania i odpowiadania w tematach oraz chacie
    System prywatnych wiadomości
    Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    Członkostwo w najstarszej polskiej społeczności wrestlingowej (est. 2001)

Jeżeli masz trudności z zalogowaniem się na swoje konto, to prosimy o kontakt pod adresem mailowym: forum@wrestling.pl

Rekomendowane odpowiedzi

• Reputacja:   66
  • Status:  Offline
  • Urządzenie:  Windows
  • Styl:  Ciemny

Postanowienie noworoczne - koniec rozmów o półnagich kolesiach tarzających się po ringu.

A jak zrobią taki serial ? To co wtedy zrobisz ? No powiedz Karol. Co ?

#SmartFanZone
  • Odpowiedzi 9,3 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

• IOOT_DZIKO

688

• pablo modjo

504

• Alustriel

484

• Willem

440

Top użytkownicy w tym temacie

• Reputacja:   9
  • Styl:  BGZ

Idąc tropem, iż nie wszyscy są półnadzy - Karol dalej może dyskutować o śmietance WWE czyli gwiazdach pt.:

- Undertaker

- Kane

- Big Show

- Ryback

- Romek Reigns

- Bracia Uzo

...które to gwiazdy zasadniczo uprawiają entertainment w ubraniu ;)

915802072594e34bce782c.jpg

• Reputacja:   0
  • Styl:  Klasyczny

Witam wszystkich jestem tutaj nowa :D Możecie mówić mi Pysia,Pyśka ew. po imieniu czyli Kasia :D. Jak ktoś chciałby wiedzieć więcej to pisać PW lub GG ;D

• Reputacja:   991
  • Urządzenie:  Android

Witaj, baw się dobrze na naszym forum. :)

• Reputacja:   1
  • Styl:  Jasny

Postanowienie noworoczne - koniec rozmów o półnagich kolesiach tarzających się po ringu.

A jak zrobią taki serial ? To co wtedy zrobisz ? No powiedz Karol. Co ?

d10f505a0a69b2ef3e5b4e608b823a7c.jpg

Idąc tropem, iż nie wszyscy są półnadzy - Karol dalej może dyskutować o śmietance WWE czyli gwiazdach pt.:

Do tego Marek Henry, Ambroży, Owens, Wyatty wszystkie, jakieś Swaggery czy inne jobbery. Damn, sporo typów, chyba przyjdzie mi dalej to oglądać :|

• Reputacja:   2

A witaj, witaj, pysia i baw się dobrze :D

I bądź chociaż na dłużej od swoich poprzedniczek ;w;

75137960457081728a67d7.jpg

• 3 tygodnie później...

Co taka martwica na forum od 3 dni ?

Co wy pracujecie wszyscy czy jak ;):?:

Siemanko, ma ktoś z was może WWE 2k16 na Xbox One i chciałby zagrać meczyk bądź dwa jutro jakoś do południa ? :D

K1190kicopy_zps3e737bee.png

wce.png

f7afdb0d1f356a3dc6d917539237be7a_original.gif?1367060362

Ps4 > XOne :t_up:

Widzisz Dziko to już nie te czasy kiedy średnia wieku userów wynosiła 16,4 :lol

Wiesz co Karol, po kim jak po kim ale po tobie się nie spodziewałem że kupisz funstation 4... Generalnie konsola mniej wydajna i słabsza graficznie żeby pisać PS 4 > Xbox ONE. Ponawiam pytanko ofkorz.

K1190kicopy_zps3e737bee.png

wce.png

f7afdb0d1f356a3dc6d917539237be7a_original.gif?1367060362

Ja tam jestem laik, ale po pierwsze primo była tańsza, a po drugie epico sony ma fajne ekskluzywne tytuły o których można pomarzyć na klocku. Gryzłem się w tyłek na 360 że mnie omijały takie hity jak Heavy Rain, Beyond, Last of Us, etc. Teraz mogę nadrobić to ;)

• Reputacja:   991
  • Urządzenie:  Android

Royal Rumble ze względu na te wszystkie plotki zapowiada się ciekawie. Ktoś chce zarwać jutro nockę i oglądać live? :>

• Styl:  Klasyczny

Ale to tak z tymi większymi galami w większości przypadków jest - sensacja, masa newsów, masa enigmatycznych zjawisk - a finalnie wychodzi straszne gówno.

W tym roku nie zdziwiłbym się gdyby było podobnie, bo o ile przyznaję, że kilka razy podchodziłem do live'a, to za każdym razem było to rozczarowanie totalne. W tym roku mamy jakieś tam ciekawsze i nowsze rozwiązanie Royal Rumble, ale mamy do pizdy totalnie championa - Romana i pewno polecą po linii najmniejszego oporu serwując nam powrót via. Sin Cara, a coroczny spot NXT okaże się Baron Corbin. :lol

Jakkolwiek ktokolwiek by mnie przekonywał żebym odbiegł od tego pesymizmu, wolę chyba nie ryzykować i spokojnie się wyspać, a dzień po gali obejrzeć sobie interesujące mnie momenty. ;)

tumblr_lkx5svmWd11qagaito1_400.jpg

Dajta spokój. Ciężko było ludzi namówić na oglądanie NXT które leciało o 21, a co dopiero oglądać po nocach. Może gdyby jeszcze WWE miało trochę rozumu i przeniosło ppv na sobotę to czemu nie, ale zarywać nockę z niedzieli na poniedziałek? C'mon.

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.

• Recent Posts

• Attitude
      Nazwa gali: ROH on HonorClub #157 Data: 01.03.2026 Federacja: Ring Of Honor Typ: Online Stream Lokalizacja: Jacksonville, Florida, USA Arena: WJCT Studios Format: Taped Data emisji: 05.03.2026 Platforma: ROHWrestling.com Karta: Wyniki: Powiązane tematy: Ring of Honor - dyskusja ogólna All Elite Wrestling - dyskusja ogólna AEW Dynamite - dyskusje, spoilery, wrażenia AEW Saturday Collision - ogólne dyskusje
    • Grok
      WWE oficjalnie potwierdziło godziny startu obu nocy WrestleMania 42 w Las Vegas. Plakat promujący walkę CM Punk vs. Roman Reigns, opublikowany przez Paula „Triple H” Levesque w czwartek, wskazuje, że sobotni i niedzielny show ruszą o 18:00 czasu wschodniego (15:00 czasu pacyficznego). W zeszłym tygodniu WWE wysłało maila do posiadaczy biletów, informując, że WrestleMania 42 wystartuje o 14:30 czasu pacyficznego – zmiana względem wcześniej podawanych 16:00. Aktualizacja pojawiła się też na of
    • Grok
      WWE podpisało kontrakt z siostrzenicą kontrowersyjnego polityka Roberta F. Kennedy'ego Jr., co sam sekretarz Departamentu Zdrowia i Usług Humanitarnych USA ujawnił osobiście. Podczas czwartkowego wystąpienia na University of Florida’s College of Medicine Kennedy przedstawiał sekretarza Edukacji USA Lindę McMahon, kiedy zdradził, że Zoe Hines „niedawno podpisała kontrakt z WWE, by zostać zawodniczką”. Następnie zażartował: „Naprawdę nie mogę się doczekać, aż poznam tylu dobrych lekarzy, którz
    • Grok
      Big Boom AJ z The Costco Guys ogłosił w czwartek, że wkrótce wróci na ring AEW – dokładnie w przyszły weekend. W krótkim wideo na Instagramie 50-letni Andrew Befumo Jr. odpowiedział na pytanie z X: „kiedy twój następny występ w AEW?”. Podnosząc ciężary, stwierdził, że zamelduje się w ringu w przyszłą niedzielę na AEW Revolution. Jak dotąd nie było żadnego build-upu do jego meczu ani na AEW TV, ani na ROH TV, ani w social mediach firmy. AJ ostatni raz pojawił się u boku QT Marshalla w odcin
    • Grok
      przez Noah Leatherland Drugi dzień turnieju New Japan Cup w NJPW rozegrano w Korakuen Hall, gdzie czterech kolejnych wrestlerów biło się o awans do drugiej rundy. Z grona pretendentów dalej przeszli Boltin Oleg i Ren Narita. Boltin Oleg stanął twarzą w twarz z El Phantasmo – dwoma wrestlerami, którzy mieli zupełnie różne wyniki na gali The New Beginning USA. Oleg wkroczył do Korakuen Hall na fali euforii po pokonaniu Tomohiro Ishii i zdobyciu pasa NJPW STRONG Openweight Champion, podczas gdy E
  • Dodaj nową pozycję...