Skocz do zawartości
  • Witaj na forum Attitude

Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Dostep do bota wrestlingowego AI
    Rozbudowane zabawy quizowe
    Typowanie wyników nadchodzących wydarzeń
    Pełny dostęp do ukrytych działów i treści
    Możliwość pisania i odpowiadania w tematach oraz chacie
    System prywatnych wiadomości
    Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    Członkostwo w najstarszej polskiej społeczności wrestlingowej (est. 2001)

Jeżeli masz trudności z zalogowaniem się na swoje konto, to prosimy o kontakt pod adresem mailowym: forum@wrestling.pl

Rekomendowane odpowiedzi

• Reputacja:   10
  • Status:  Offline
  • Urządzenie:  Windows
  • Styl:  BGZ

Lobo, nie zgadzam się.

Podcast jeśli miałby być n/t Survivor Series, to prawdopodobnie omawialibyśmy kartę, feudy prowadzące do gali i generalnie sprawy wokół gali.

W tym zakresie stoisz na równi z nami - a głos kobiecy w podcaście, to spore urozmaicenie na forum o rasslingu ;)

915802072594e34bce782c.jpg

• Odpowiedzi 9,3 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

• IOOT_DZIKO

688

• pablo modjo

504

• Alustriel

484

• Willem

440

Top użytkownicy w tym temacie

• Reputacja:   2
  • Styl:  Jasny

Chodziło mi raczej o ułożenie dłuższej wypowiedzi na jej temat, dlatego.

+ skupiałabym się głównie na jednym feudzie (już mnie na tyle poznaliście) xV

75137960457081728a67d7.jpg

• Reputacja:   1 073
  • Styl:  Ciemny

Coraz głośniej o tych terrorystach. Niech się cieszą te osoby, co w zachodniej Europie nie mieszkają... oO

Jak cudownie mieszkać w Polsce... Dance-1.gif

• Reputacja:   1

Trzeba będzie spierdalać do Australii. Pająki wielkości psów wydają się lepszym rozwiązaniem niż banda fanatyków. Chyba że w końcu Putin się wkurwi i spuści kilka bomb w newralgiczne miejsca na bliskim wschodzie i zakończy ten cyrk.

• Reputacja:   66

Jaki sens miałby atak na Polskę ? Na kraj o którym nikt nie słyszał, na kraj który każdy ma w dupie i nawet uchodźcy nie chcą tutaj mieszkać ? Pomijając już fakt że ISIS zajebało sobie samobója zadzierając z Ruskimi.

#SmartFanZone

• Styl:  Klasyczny

Chcą wytępić wszystkich wrogów i niewiernych. Ta idea przyćmiła im jakikolwiek zdrowy rozsądek i widocznie argument o atomowym guziku nie jest w stanie zamieszać w ich planach. :P

i pająki wielkości psów wydają się lepszym rozwiązaniem niż banda fanatyków

Może i lepszym, ale wciąż niekorzystnym.

Jeżeli zleci się tam masa Polaków, to te wszystkie Atraksy czy inne groźne pajęczaki z daleka wyczują ten specyficzny zapach cebuli i zaczną kąsać. :(

tumblr_lkx5svmWd11qagaito1_400.jpg

Yao, ale nie wszyscy mieszkają w Polsce. Ja akurat Brukselę mam za rogiem... oO Jak już, to najlepiej chyba uciekać do Kanady... :P

• Reputacja:   10
  • Styl:  BGZ

Zbijasz piątkę z Władimirem, zmieniasz obywatelstwo na Rosyjskie i spokój. #BeLikeDePardieu

915802072594e34bce782c.jpg

Tymczasem Unia jakby na przekór planuje ustalenie corocznej liczby przyjmowanych "uchodźców". :lol

• Reputacja:   0
  • Styl:  Klasyczny

Zbijasz piątkę z Władimirem, zmieniasz obywatelstwo na Rosyjskie i spokój. #BeLikeDePardieu

Śmiechy śmiechami, ale jeśli wojna miałaby wybuchnąć w najbliższym czasie, to Rosja będzie najbezpieczniejszym krajem na świecie(ew. jakimś krajom w środkowej Afryce mogłaby odstąpić tego tytułu). ;)

Niefajne jest za to to, że nasze media w ogóle nie informują nas o tym, co się dzieje w Brukseli chociażby. Tam znowu jakiś meczet ewakuują, bo znaleziono proszek i nie wiadomo, czy to jakaś bomba chemiczna nie jest. Niemieckie dzienniki piszą, że UE będzie nasz szantażować, że jak nie przyjmiemy nowych uchodźców, to nie będzie nowych pieniążków z budżetu UE. Śmiech na sali.

Nie wiem, tylko ja od kilku miesięcy "kibicuję" Rosji?

No i... ;)

Niefajne jest za to to, że nasze media w ogóle nie informują nas o tym, co się dzieje w Brukseli chociażby. Tam znowu jakiś meczet ewakuują, bo znaleziono proszek i nie wiadomo, czy to jakaś bomba chemiczna nie jest.

Nie mówią, bo w dzisiejszej dobie społeczeństwo głupie i zamiast siedzieć cicho, to zalewają twittery i facebooki ze zdjęciami patrolów policji, wojska i tak dalej szukając nie wiem... sensacji? Media społecznościowe przeglądać może przecież każdy i w ten sposób zdradzają często pozycje policji i tak dalej. Dlatego oficjalnie w mediach ogłoszono tutaj w Belgii, że sprawa na razie nie będzie nagłaśniana i zaapelowali do ludzi, by nie pisali na fejsie o wszystkim co widzą, bo to pogłębia problem... Era internetu.

Akcje jakieś były na tkw. Grand Placu zrobiono obławę, wszystkie drogi dojazdowe zastawiono autobusami, ludziom kazali pozasuwać okna, gasić światło i uciekać do wewnętrznych pokoi... Nie wiadomo dokładnie co, jak i po co... oO

A czy w Rosji będzie tak bezpiecznie? Jak się szarpnie Turcja z Rosją, to biorąc pod uwagę obecne napięcia wojna zaogni się na cały świat. Również i w Polsce rozpoczną się nabory do woja i wio. Nie chciałbyś być w Rosji, gdy ich kraj walczyłby przeciwko Polsce, a znając nasz obecny rząd, smoleńskie sprawy, to nadepniemy im na odcisk...

Po co informować o problemach? Lepiej zająć się sprawami wielkiej wagi jak chociażby najnowsza afera o brak flagi UE w tle rządowych przemówień. Problemy pierwszego świata :roll:

O tym, że problem jest każdy wie, ale jak ludziska napierdalają sobie selfie przed żołnierzami to o czym to świadczy? Przecież to durna, nieświadoma pomoc terrorystom, czy tam ludziom z tym związanym. oO

To jak IIL, wracasz do kraju? :lol

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.

• Recent Posts

• Jeffrey Nero
      Chodzi o to co trzeba zrobić by zdobyć poderwać Cece.
    • -Raven-
      Jakaś podpowiedź?
    • Grishan
      Trochę trzeba było na ten tekst poczekać, ale mam wrażenie, że było warto. Jest po prostu fajny. Hania też jest fajna. "Dziadzio Szakal" też jak najbardziej daje radę. Zastanawiałem się, jak podejdziesz do tego tematu i nie rozczarowałem się: to wszystko po prostu ma ręce i nogi. Ciekawy projekt, bez dwóch zdań. I udany erp.  
    • Bastian
      Konkretny opener na początek NXT. Szkoda tylko, że nie było żadnej stawki, a w ringu mieliśmy gości ze Smackdown w postaci Fraxiom, świeżaka Moreno i Dara, o którym wielu już zapomniało   Great American Bash za kilkanaście dni. Bookerzy postawili na najmocniejsze na ten momenty karty. Tony d'Angelo kontra Naraku u panów i Lola Vice - Kendal Grey u pań. Świeżaki, czyli Rook i Hendrix pójdą na siebie, a co do Kelani Jordan ciekawi mnie, czy prędzej zdobędzie jeszcze jakiś tytuł w NXT czy może
    • Przemk0
      Ja już swój RP ukończyłem. Nie chciałem też dopisywać za dużo tylko po prostu wykonałem swój plan na IV rozdziały, aby to było uczciwe wobec tych co napisali na czas.
  • Dodaj nową pozycję...