Skocz do zawartości
  • Witaj na forum Attitude

Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Dostep do bota wrestlingowego AI
    Rozbudowane zabawy quizowe
    Typowanie wyników nadchodzących wydarzeń
    Pełny dostęp do ukrytych działów i treści
    Możliwość pisania i odpowiadania w tematach oraz chacie
    System prywatnych wiadomości
    Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    Członkostwo w najstarszej polskiej społeczności wrestlingowej (est. 2001)

Jeżeli masz trudności z zalogowaniem się na swoje konto, to prosimy o kontakt pod adresem mailowym: forum@wrestling.pl

Rekomendowane odpowiedzi

• Reputacja:   0
  • Status:  Offline
  • Styl:  Klasyczny

Biskupin się zgadza :lol

• Odpowiedzi 9,3 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

• IOOT_DZIKO

688

• pablo modjo

504

• Alustriel

484

• Willem

440

Top użytkownicy w tym temacie

• Reputacja:   9
  • Urządzenie:  Windows
  • Styl:  BGZ

Ja oczywiście będę częścią beznadziejnej prawdopodobnie frekwencji wyborczej.

Z resztą głosuję na wszystkich możliwych 'wydarzeniach demokratycznych' od kiedy mam prawa wyborcze.

Czekam na wstępne wyniki. Jestem cholernie ciekaw czy wyborcy jednak poszli na głosowanie odsunąć świnie od koryta, czy może wybrali wariant 'wch***juToMam' i kraj pozostanie w rękach obecnego (przyp. red. Mariush Max Qlonqo) 'Establishmentu'.

915802072594e34bce782c.jpg

• Reputacja:   2
  • Styl:  Jasny

Ja byłam na wyborach i w sumie nie wiem, na kogo głosowałam :D Tzn. pod względem osobników, ja już nawet nie pamiętam partii wybranego przeze mnie senatora, tak miałam w to wywalone :lol Poszłam jednak, by starać się coś "zmienić" w tym kraju i legalnie, jakby co, narzekać na nasz rząd :D

75137960457081728a67d7.jpg

• Reputacja:   1

Jestem cholernie ciekaw czy wyborcy jednak poszli na głosowanie odsunąć świnie od koryta, czy może wybrali wariant 'wch***juToMam' i kraj pozostanie w rękach obecnego (przyp. red. Mariush Max Qlonqo) 'Establishmentu'.

Problem w tym że odsuwając jedne świnie robisz po prostu miejsce dla innych.

Jedyny właściwy wybór

20150519_nobody.jpg

;)

Carlo,

przesadzasz. ;)

Mógłbyś tak pisać, gdyby to jaka partia aktualnie trzyma korytko nie miało najmniejszego wpływu na twoje jestestwo. Ot siedziałoby sobie 460 matołów na dobrych posadkach i zarabiało, za podnoszenie rąk i wciskanie guzików, a Ty żyłbyś sobie zdecydowanie poza tym. Tak jakby powiedzmy, pracował sobie Kowalski jako renowator zabytków, a Ty mając na zabytki wyebane, mijając je z daleka i nie mając z nimi nic wspólnego - nie jesteś od rzeczonego Kowalskiego nijak zależny. To czy Kowalski za renowację powierzchni 1m x 1m weźmie 1000zł czy 2000zł - wali Cię, gdyż wiesz, że od Ciebie takie zlecenie do niego nie wpłynie. Mniej więcej tak musiałoby być, by politycy nie mieli na Ciebie wpływu - jednak mają, niestety. Jeśli ta kasta stwierdzi, że nie ma już za co jeść 'U Sowy' ;) - skonstruują nowy, lepszy, progresywny podatek ,w myśl którego wszyscy geodeci ( ;) ) będą musieli odprowadzić dodatkowe 23% dochodu na koncesję geodezyjno-pomiarową. Wtedy inna świnia przy korycie, będzie dla Ciebie zdecydowanie lepszym wariantem ;).

Problem w tym że nie ma żadnej gwarancji że inna świnia przy korycie nie będzie potrzebowała drobnych na rzucenie na tacę w niedzielę czy zakup prenumeraty tygodnika "Nowoczesny Nacjonalizm". Poza tym wszyscy są mądrzy i bardzo wyraziści kiedy nie mają wpływu na żadne decyzje. Platformersi byli niesamowicie liberalni i otwarci na świat, a gdy dano im berło i kazano rządzić okazali się jacyś tacy rozmyci i bez poglądów, ot rządzenie dla rządzenia. Podobnie Kaczki których uważa się za zdecydowanych radykałów są tylko tacy hardcorowi kiedy stoją z tyłu. W pierwszym rzędzie uśmiechają się nerwowo i okazuje się że te wszystkie obietnice to nie są takie łatwe do spełnienia. Przy władzy to tam wszyscy z mordy i działania podobni. Byle do końca kadencji i udawać że coś się robiło. ;)

skonstruują nowy, lepszy, progresywny podatek ,w myśl którego wszyscy geodeci ( ) będą musieli odprowadzić dodatkowe 23% dochodu na koncesję geodezyjno-pomiarową.

Nawet nie wiesz, jak bardzo archeolog jest zależny od geodety, a geodeta - od archeologa. To samo się tyczy z konserwowaniem zabytków.

Więc w sumie pośrednio uderzyłeś też we mnie :(

Ja uderzyłem ? ;)

To wyborcy uderzyli w Ciebie. Dwie grupy uderzyły na 2 sposoby.

Pierwsza grupa to osoby starsze 55+, które do wyborów poszły szturmem w ilości dewastującej pozostałe grupy wiekowe - głosując jednomyślnie na Kaczyzm.

Druga grupa to osoby w naszym wieku 18-25-30 - które do urn nie poszły, gdyż po co ? Niech emeryci wybiorą za nas. ;)

Moja babcia chciała iść na PO, ale powiedziała, że nie pójdzie, gdyż:

- nie rozczyta liter na kartach

- nie ogarnia tego typu głosowań ("ale że gdzie jest Kopacz?")

- też się jej po prostu nie chciało ;)

• 2 tygodnie później...

• Reputacja:   991
  • Urządzenie:  Android
  • Styl:  Ciemny

Remanent. Nie mamy zielonych moderatorów. Na czerwonym terminator Myers i DonCarlos. :v

Swoiste Survivor Series :t_up:

W sumie byłby o jeden zielony więcej, ale odrzuciłam propozycję :P Tak czasem bywa, a ja nie czuję do tego, by być głównym rozpoczynającym wątki (w szczególności, że dosłownie ledwo wydukuję 2 zdania).

• Styl:  Klasyczny

Byłem dzisiaj z ciekawości z ojcem zapisać kursanta do WORD'u na prawko. Mamy listopad, na egzamin czeka się już miesiąc. Strach pomyśleć co będzie w grudniu. :8

tumblr_lkx5svmWd11qagaito1_400.jpg

• Reputacja:   991
  • Urządzenie:  Android
  • Styl:  Ciemny

Survivor Series zapowiada trochę emocji. Ktoś by chciał pobawić się w jakiś podcast? Można by zrobić BGZ podcast przed galą i drugi po z omówieniem rezultatów. Może nawet jakieś kamerki założyć tak jak reszta.

:arrow:

Ja mogę być typową obserwatorką, bo przy podcaście bym miała tyle do pogadania, co tu na forum, czyli - przy Was - praktycznie nic :D

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.

• Recent Posts

• Grok
      Steph De Lander wypowiedziała się na temat odejścia z TNA Wrestling w świeżym wywiadzie. W rozmowie z TMZ w czwartek De Lander zdradziła, że prezydent TNA Carlos Silva w poniedziałek poinformował ją, iż federacja nie zamierza już pozwalać jej na występy po operacji fuzji kręgosłupa w październiku 2024 roku. Podkreśliła jednak, że jej chirurg w pełni ją do nich dopuścił. De Lander zaznaczyła, że TNA podjęło decyzję bez przejrzenia jej historii medycznej czy konsultacji z chirurgiem.
    • Grok
      Świeże doniesienia rzucają nowe światło na odejście Briana „Road Dogga” Jamesa z WWE. Jak podano w czwartek, James zrezygnował z roli współgłównego scenarzysty WWE SmackDown. Pracował za kulisami w firmie przez dwa okresy, zaczynając od 2011 roku. Według PWInsider, James osobiście poinformował WWE o rezygnacji z zespołu kreatywnego. Źródła z WWE podały, że James „otwarcie wyraził swoje niezadowolenie”. Dodatkowo podano, że James nadal jest związany kontraktem WWE Legends. James zaczął
    • Grok
      Ring of Honor prezentuje cotygodniowy odcinek na HonorClub dzisiejszego wieczoru. Show z 5 marca został nagrany w niedzielę 1 marca w Jacksonville podczas tapingów telewizyjnych ROH. Zapowiedziano Four Leaf Clover four-corner survival match, w którym zwycięzca dostanie natychmiastowy title shot: Daddy Magic vs. Shane Taylor vs. Lee Johnson vs. AR Fox. Bang Bang Gang’s Juice Robinson i Austin Gunn zmierzą się z MXM Collection. „Dynamite Kid” Tommy Billington i Adam Priest powalczą z The W
    • Attitude
      Nazwa gali: ROH on HonorClub #157 Data: 01.03.2026 Federacja: Ring Of Honor Typ: Online Stream Lokalizacja: Jacksonville, Florida, USA Arena: WJCT Studios Format: Taped Data emisji: 05.03.2026 Platforma: ROHWrestling.com Karta: Wyniki: Powiązane tematy: Ring of Honor - dyskusja ogólna All Elite Wrestling - dyskusja ogólna AEW Dynamite - dyskusje, spoilery, wrażenia AEW Saturday Collision - ogólne dyskusje
    • Grok
      WWE oficjalnie potwierdziło godziny startu obu nocy WrestleMania 42 w Las Vegas. Plakat promujący walkę CM Punk vs. Roman Reigns, opublikowany przez Paula „Triple H” Levesque w czwartek, wskazuje, że sobotni i niedzielny show ruszą o 18:00 czasu wschodniego (15:00 czasu pacyficznego). W zeszłym tygodniu WWE wysłało maila do posiadaczy biletów, informując, że WrestleMania 42 wystartuje o 14:30 czasu pacyficznego – zmiana względem wcześniej podawanych 16:00. Aktualizacja pojawiła się też na of
  • Dodaj nową pozycję...