Skocz do zawartości
  • Witaj na forum Attitude

Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Dostep do bota wrestlingowego AI
    Rozbudowane zabawy quizowe
    Typowanie wyników nadchodzących wydarzeń
    Pełny dostęp do ukrytych działów i treści
    Możliwość pisania i odpowiadania w tematach oraz chacie
    System prywatnych wiadomości
    Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    Członkostwo w najstarszej polskiej społeczności wrestlingowej (est. 2001)

Jeżeli masz trudności z zalogowaniem się na swoje konto, to prosimy o kontakt pod adresem mailowym: forum@wrestling.pl

Rekomendowane odpowiedzi

• Reputacja:   2
  • Status:  Offline
  • Styl:  Jasny

18 mam egzamin z łaciny - o ile mnie do niego dopuszczą :8

75137960457081728a67d7.jpg

• Odpowiedzi 9,3 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

• IOOT_DZIKO

688

• pablo modjo

504

• Alustriel

484

• Willem

440

Top użytkownicy w tym temacie

• Reputacja:   10
  • Urządzenie:  Windows
  • Styl:  BGZ

A można wiedzieć czy ta Łacina to tak w ramach hobby/zainteresowania, czy planujesz zrobić z niej użytek w przyszłości ?

915802072594e34bce782c.jpg

Wiele osób mówi, że się w przyszłości gówno przydaje, ale zdać trzeba :/

• 3 tygodnie później...

• Reputacja:   0
  • Styl:  Klasyczny

Ziomki chyba zapomniałem wspomnieć, od dwóch tygodni siedzę w Turcji, wracam dopiero pod koniec września. Z netem jest dużo gorzej niż w zeszłym roku w Egipcie, dzialam tylko na hotelowym wifi na Tel o ile zlapie gdzieniegdzie wiec będę praktycznie nie obecny przez ten okres. Nie wspominając o oglądaniu jakiegokolwiek wrestlingu :(

Kurde, i kto mi teraz będzie pomagał w liczeniu punktów, gdzie ja co rusz robię błędy w obliczeniach? D:

Spoko bede sobie ogarnial wyniki gal wiec pkt w BGZ WAR bede mial na bierzaco ;P

• Reputacja:   6

Damn, chyba mam nieaktualny e-mail w danych, albo się totalnie pogubiłem - nic nie dostałem. W sumie to na pałę tu wlazę, bo jak była akcja ściągania dinozaurów, to też nic nie dostałem. Trochę zawieruchy się dzieje w prywatnym (ale takiej dobrej, tylko zbyt długo na wysokich obrotach latam już) i właśnie mnie uświadomiliście ile to już lat. Na czym w końcu stanęło? Bo o ile moje zmęczone oczy doczytały, to się układa termin na jakiś jubileuszowy audio-meeting, ewentualnie coś tam coś tam (innego)?

chcelatooo.png

Mi za to będziesz musiał pomóc w tabelce, bo serio - jestem w tym normalnie cieciem, bo zawsze przekręcam liczby (tzn. nigdy nie wiem, ile komu mam dać).

• 1 miesiąc temu...

• Reputacja:   10
  • Styl:  BGZ

Ożywiamy Gadulec !

Pytanie brzmi ?

Czemu ostatnio tak rzadko piszesz na forum ? Przestałeś oglądać rasslin i nie masz o czym pisać ? Dostałeś nową pracę, w której pracujesz 26 godzin na dobę ? Mama dała Ci szlaban na internet ? Piszcie czemu ostatnio tak mało udzielacie się na forum !

Jeśli chodzi o mnie, rzeczywiście powodów jest kilka. Po pierwsze nie oglądam tygodniówek więc nie będę ich komentował. Po drugie miałem ostatnio urlop w robocie więc starałem się w ogóle unikać kompa, jako że przy kompie pracuję po 8-10 godzin dziennie. Po trzecie jestem w tracie remontu mieszkania więc też z czasem bywa różnie.

A wy ?

915802072594e34bce782c.jpg

• Reputacja:   1

Ja tam się staram udzielać ile mogę, ale niektóre tematy mnie nie interesują, w zasadzie intersuje mnie tylko temat Summerslam no i w tym pisze często. Jednak rozumiem kolegów bo teraz jest czas kiedy nie myśli się o wrestlingu lecz: alkohol, dziewczynki itp :)

'Wszyscy muszą być kimś, mi wystarcza być sobą."

Mam podobnie, co Bisz, jeśli chodzi o tematy. A czas? Praktyki, teraz zbliża się wrzesień i poprawy egzaminów, a żeby nie było - archeologia wcale taka łatwa nie jest...

Pisałabym np. różne felietony, ale czasem SmartFanZone mnie wyprzedza z tematami, więc nie chcę robić powtórzeń, czy też plagiatów, to też nic nie piszę (choć i oni przestali tu publikować, a czekałam na pojawienie się "Miałeś chamie złoty róg..." na BGZ Forum. Nie doczekałam się :( )

• Reputacja:   1

Za gorąco jest.

Neta mam tyle co przy okazji roboty, przy każdej innej okazji spierdalam na działkę żeby się nie ugotować w mieszkaniu. ;)

• Reputacja:   1 046
  • Urządzenie:  Android

Urlop i powrót do pracy - ciężko się ogarnąć, wpiąć na nowo w obowiązki. Najpierw za dużo wolnego czasu, potem z kolei za mało. Do tego póki co nie mam swojego laptopa, tylko zastępczy z klawiaturą AZERTY, co sprawia, że pisanie jest bardzo kłopotliwe. :evil:

To już mnie nie kręci. Mimo wolnego czasu, wolę go spędzić na oglądaniu chociażby anime niż wrestlingu. Na forum wchodzę raczej z sympatii niż w celu napisania w jakiejś dyskusji. Od czasu do czasu zdarzy mi się cokolwiek zdziałać, ale no rzadko, niestety.

• 3 tygodnie później...

• Reputacja:   1 046
  • Urządzenie:  Android

Przewertowałem dzisiaj połowę gadulca! Ogrom historii forum znajduje się w tym wątku, fajnie powspominać. :P

Wielu nie ma z nami, ale cieszę się, że po tylu latach mogę tutaj to napisać. ;)

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.

• Recent Posts

• Grok
      Autor: Lewis Carlan Ogromny impet, z jakim pędzi STARDOM, nie słabnie ani trochę. 26 kwietnia STARDOM zorganizowało ALL STAR GRAND QUEENDOM 2026 w Yokohama Arena. Głównym wydarzeniem był pojedynek o World of STARDOM Championship pomiędzy obecną mistrzynią Saya Kamitani a pretendentką Sayaka Kurara. STARDOM ogłosiło, że na gali stawiło się 8 015 fanów. Zeszłoroczna ALL STAR GRAND QUEENDOM 2025 przyciągnęła 7 503 kibiców, co czyni edycję z 2026 roku wydarzeniem z największą frekwencją w historii
    • Grok
      Kendal Grey opisała reakcję backstage'ową na table spot, który zakończył wtorkowy odcinek NXT, w niedawnym wywiadzie. W finałowych chwilach tego show Zaria zepchnęła Sol Ruca z podwyższenia prosto na jeden z dwóch stołów ułożonych jeden na drugim poniżej. W programie Mark Hoke Show Grey zdradziła, że wszyscy oglądający za kulisami natychmiast się o Ruca zaniepokoili po tym spocie, ale odetchnęli z ulgą, gdy wróciła w dobrym stanie i z uśmiechem. Grey powiedziała: Ruca wrzuciła po show
    • Grok
      Apollo Crews opublikował oświadczenie po swoim odejściu z WWE. Crews znalazł się wśród kilku wrestlerów, którzy zostali zwolnieni w piątek w ramach cięć kadrowych WWE po WrestleMania 42. Pracował w federacji przez 11 lat. W niedzielę Crews wrzucił na Instagramie: Kilku wrestlerów odpowiedziało na post Crewsa, wśród nich Natalya i Nikki Cross. Natalya napisała do Crewsa: Cross odpisała Crewsowi: Przed podpisaniem kontraktu z WWE pod koniec 2014 roku Crews walczył jako Uhaa Natio
    • Grok
      Generalny menedżer Raw, Adam Pearce, zapowiedział kartę na poniedziałkowy odcinek. W niedzielę ujawnił, że do karty dodano Penta vs. Rusev oraz Bayley & Lyra Valkyria vs. Raquel Rodriguez & Roxanne Perez. Pearce zaznaczył też, że Roman Reigns podejmie decyzję w sprawie wyzwania Jacob Fatu na WWE Backlash, a Seth Rollins otworzy show. Wcześniej ogłoszono koncert Joe Hendry, promo Becky Lynch oraz segmenty z Reignsem i Fatu. Poniedziałkowy odcinek odbędzie się w Sames Auto Arena w
    • Grok
      Autor: Lewis Carlan 26 kwietnia STARDOM zorganizowało galę ALL STAR GRAND QUEENDOM 2026 w Yokohama Arena. Wydarzenie obejmowało pięć walk o pasy mistrzowskie. W głównym starciu Mistrzyni World of STARDOM Saya Kamitani broniła tytułu po raz dziesiąty przed wyzwaniem Sayaka Kurara. Do pojedynku dodano stypulację, że jeśli Kamitani zwycięży, frakcja Cosmic Angels, do której należy Kurara, musi się rozwiązać. Kamitani trzymała Czerwony Pas od 29 grudnia 2024 roku, czyli przez niesamowite 483 dni,
  • Dodaj nową pozycję...