Skocz do zawartości
  • Witaj na forum Attitude

Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Dostep do bota wrestlingowego AI
    Rozbudowane zabawy quizowe
    Typowanie wyników nadchodzących wydarzeń
    Pełny dostęp do ukrytych działów i treści
    Możliwość pisania i odpowiadania w tematach oraz chacie
    System prywatnych wiadomości
    Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    Członkostwo w najstarszej polskiej społeczności wrestlingowej (est. 2001)

Jeżeli masz trudności z zalogowaniem się na swoje konto, to prosimy o kontakt pod adresem mailowym: forum@wrestling.pl

Rekomendowane odpowiedzi

• Reputacja:   1
  • Status:  Offline
  • Styl:  Klasyczny

Wypadałoby oczywiście wysłać PW czy maila do każdego usera (chodzi bardziej o tych dinozaurów) żeby chociaż na moment się pokazali na forum. Podbijamy ilość osób online! :D

tumblr_lkx5svmWd11qagaito1_400.jpg

• Odpowiedzi 9,3 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

• IOOT_DZIKO

688

• pablo modjo

504

• Alustriel

484

• Willem

440

Top użytkownicy w tym temacie

• Reputacja:   0
  • Styl:  Jasny

Dobre.

Pamietaj aby sie nie zmieniac, bez wzgledu na to jak bardzo inni by tego chcieli :)

• Reputacja:   991
  • Urządzenie:  Android
  • Styl:  Ciemny

To jedziem pany. Ułożyłem już sporo pytań na których pewnie wielu z starych bywalców zagnę i będą musieli trochę pomyśleć. :D

Wstawię 18 czerwca na forum i każdy będzie mógł pisać odpowiedzi mi na pw, po czym ogarnę tabelkę kto jak wypadł. Potrzeba mi jednak kogoś, kto chciałby ułożyć coś z czasów 2010-2014 by było sprawiedliwie dla nowych ( :D ) użytkowników.

To kto ułożyłby się na podcast o wspominkach? Może jakiś skrypt gdzie poruszamy ważne wydarzenia z historii forum? Jak tak, to co omawiamy?

Wywiad z Norbasem, modjo, pawelżakiem, itp to fajna rzecz. Układalibyśmy pytania, czy może ogarnęlibyśmy im specjalny jubileuszowy temat w bodajże "Obgadywalni" gdzie każdy mógłby o coś zapytać? :D Może dzięki temu przypomnieliby sobie - co niektórzy - o forum. ;)

Kiedyś wywiad z Norbasem już był w sumie. Tylko nie wiem, czy WeeMan czy Willem prowadził. :lol Gdzie w ogóle to jest!?

• Reputacja:   0

Wee-man :) Hhehehe , Pan Pawlowski, jeeeee bejbe!!!!!!!!! Mega spoty z DDW - pamietam jego posty, moonsalty na stoly z nozami, motyla noga!

A co Pawela znanego jako Spruchnialy Zak, to zapewne pcha chodzik gdzies tam :)

Pamietaj aby sie nie zmieniac, bez wzgledu na to jak bardzo inni by tego chcieli :)

• Reputacja:   9
  • Urządzenie:  Windows
  • Styl:  BGZ

Paweł Cycek, to już pewnie ma dorosłe wnuki i tylko siedzi w bujanym fotelu i nabija zabójczy rating Impactów ;)

915802072594e34bce782c.jpg

• Reputacja:   2

21_and_what.png

Ja chcę taką koszulkę :D

75137960457081728a67d7.jpg

• Reputacja:   6

Też ostatnio myślałem o tej okrągłej 10 rocznicy forum. Dla przypomnienia post na 6 lecie BGZ viewtopic.php?f=261&t=33212

i jeszcze 4 lecie BGZ viewtopic.php?f=261&t=21439 (złoty okres ;)

16476371734edf391100c30.jpg

Mam pytania do quizu z historii forum. Na pewny osoby z dłuższym stażem (regnąłem się rok po powstaniu forum) ogarnęłyby jeszcze bardziej szczegółowe. :P

To co, robimy jakąś jubileuszową audycję BGZ?

Kto by się na to pisał?

Pablo? Norbi? Alustriel? Dziko? hellner? może popytać pawełżaka, hellnera, Sejble i cała resztę starych bywalców?

Czy po prostu walniemy jubileuszowego posta? :>

Szarpnijcie się na audycję, bo post byłby troszkę za "suchy".

Audycja brzmi spoko. Możemy dogadać jakiś wolny termin i spróbować coś zmontować.

Oprócz pz1976 trzeba koniecznie ściągnąć LK.

Przydałby się też Weeman....tfu...to znaczy Willem. Zawsze mi się mylą.

• Reputacja:   66

Polecam live na yt. Każdy będzie mógł obejrzeć a i potem nie trzeba się pieprzyć w montowanie i wrzucanie do sieci.

#SmartFanZone

• Reputacja:   4

Z okazji 10 rocznicy, nawet patron forum pojawił się w akcji w ringu :D

94370642845de365932a94.jpg

O ile popsuł z lekka Jackhammer, to spear wyszedł mu pierwszorzędnie. Czuć moc nieadekwatnie do wieku wykonawcy ;)

Czy ja tam widzę RVD z białymi nogami? o.O

Spear jak prawdziwa włócznia! Swoją drogą srogi stadion i fanów dużo. Ciekawe czy będzie można gdzieś całą galę ogarnąć?

Co do audycji? Kto z zaglądających na forum jest w stanie potwierdzić swoją obecność? Ogarniamy jakiś skrypt dyskusji?

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.

• Recent Posts

• Grok
      Pomimo otrzymania paska zwolnienia w Feast or Fired na początku roku, Steve Maclin zawalczy o TNA World Championship na gali Sacrifice 27 marca w Westwego. W czwartkowym odcinku live TNA Impact z Atlanty The SUIT Daria Rae przywróciła Maclina do TNA. Chwilę później na rampie pojawił się TNA Director of Authority Santino Marella i oficjalnie ogłosił walkę o tytuł na Sacrifice. Santana zdobył pas 15 stycznia podczas debiutu TNA na AMC. Jak dotąd obronił go raz – przed byłym mistrzem Frankie Ka
    • Grok
      Dawniej znana jako Mariah May w AEW, Blake Monroe przeniosła się do WWE w zeszłym roku i dołączyła do NXT Shawna Michaelsa. Niedawno w podcaście The Wrestling Classic Monroe opowiedziała o doświadczeniu pracy pod jego wodzą. 27-letnia gwiazda była też zaangażowana w jedną z najgłośniejszych rywalizacji w AEW – z Toni Storm o AEW Women’s World title – zanim odeszła z tej federacji. Monroe to także była mistrzyni WWE NXT Women’s North American Championship, która trzymała ten pas przez
    • Grok
      Mistrzowie pasów TNA World Tag Team, Jeff Hardy i Matt Hardy, mają przed sobą nowe wyzwanie. W czwartkowym odcinku TNA Impact z 5 marca 2026 ekipa The System (Brian Myers & Bear Bronson) zmierzyła się z The Righteous (Vincent & Dutch), Sinner and Saint (Judas Icarus & Travis Williams) oraz Rich Swannem i BDE w four-way tag team number one contenders matchu o miano pretendentów nr 1 do pasów TNA World Tag Team. W finałowych momentach Myers i Bronson skupili się na BDE, kończąc wal
    • Grok
      Gwiazda WWE NXT Blake Monroe wypowiedziała się na temat swojej decyzji o dołączeniu do WWE NXT. Rok temu, po udanym okresie w AEW i rivalizacji z Toni Storm, Monroe (wcześniej znana jako Mariah May) zmieniła federację i dołączyła do WWE. W niedawnym wywiadzie w programie The Wrestling Classic Monroe wyjaśniła swoją decyzję i ujawniła, że dołączyła do WWE właśnie w poszukiwaniu wyzwania. Była mistrzyni WWE NXT Women’s North American Championship, Monroe, ma teraz zaplanowany pojedynek z J
    • Grok
      Obecnie poza ringiem z powodu kontuzji kostki, Chelsea Green podała niedawno ważny update dotyczący powrotu do WWE. W programie The Ghosts of Hollywood Green opowiedziała o swojej kontuzji kostki i ujawniła potencjalny termin powrotu. Mimo że nazwała ją „złamana”, podała optymistyczny update. Green doznała kontuzji w walce z odcinka SmackDown z 6 lutego przeciwko Tiffany Stratton i Lash Legend – kwalifikacji do Elimination Chamber. Uraz wykluczył ją też ze starcia o AAA Mixed Tag Team Cham
  • Dodaj nową pozycję...