Skocz do zawartości
  • Witaj na forum Attitude

Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Dostep do bota wrestlingowego AI
    Rozbudowane zabawy quizowe
    Typowanie wyników nadchodzących wydarzeń
    Pełny dostęp do ukrytych działów i treści
    Możliwość pisania i odpowiadania w tematach oraz chacie
    System prywatnych wiadomości
    Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    Członkostwo w najstarszej polskiej społeczności wrestlingowej (est. 2001)

Jeżeli masz trudności z zalogowaniem się na swoje konto, to prosimy o kontakt pod adresem mailowym: forum@wrestling.pl

Rekomendowane odpowiedzi

• Reputacja:   0
  • Status:  Offline
  • Styl:  Jasny

DN skonczyl sie po smierci L, pozniej ssal bardzo, Bleach za dlugi hehe :)

Pamietaj aby sie nie zmieniac, bez wzgledu na to jak bardzo inni by tego chcieli :)

• Odpowiedzi 9,3 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

• IOOT_DZIKO

688

• pablo modjo

504

• Alustriel

484

• Willem

440

Top użytkownicy w tym temacie

• Reputacja:   2

Alu, ty nie spojleruj dla tych, co jeszcze nie oglądali xD

75137960457081728a67d7.jpg

Poprawie sie :)

Pamietaj aby sie nie zmieniac, bez wzgledu na to jak bardzo inni by tego chcieli :)

• Reputacja:   1
  • Urządzenie:  Windows

DN jest kapitalne, zdecydowanie must-see dla każdego, nawet jeśli nie jara się mangą czy czymś podobnym. Bije na głowę masę seriali uważane za klasyki ; ) Nawet ta druga część, która oczywiście sporo traci do 1, to i tak wciąż jest na dobrym poziomie : )

Nie przechwalałabym tego aż tak bardzo, choć fakt, jest dobre.

Ja i tak będę polecać Sakikage! Cromatrie Highschool. Czemu? Bo temu:

freddiejd8.jpg

Tak, bo temu.

• Reputacja:   6

Widze Hell, ze dalej klimaty animowe, Kenpachi :) Gdzie pracujesz?

Hej, taaa, tylko zamiast oglądać przerzuciłem się na mangi, a stopklatka z z Bleacha w awatarze to już chyba długo mi na dysku zalegała (to była kozacka walka). Praca jak praca - kołchoz / korposzczurowanie.

Co tam u Cb poza tym, że chłoniesz anime?

chcelatooo.png

Szkocja, przenioslem sie 2 lata temu, mialo byc na pol roku, zostalo juz raczej na stale, jestem wlasnie w trakcie szkolenia w Glasgow, zmienilem prace na szkockie koleje, solidna firma na dluzszy czas + bardzo dobre pieniadze jezeli uda sie przetrwac 3 miesiace :) Poza tym starzeje sie, mysle juz o slubie, dzieciach itp. :) Anime ogladam zawsze jak mam czas, mange Bleach na biezaco ogarniasz?

• Reputacja:   9
  • Styl:  BGZ

Aluś, a chodzisz już w spódniczce czy udało Ci się zatrzymać spodnie ?

915802072594e34bce782c.jpg

Aluś, a chodzisz już w spódniczce czy udało Ci się zatrzymać spodnie ?

To jest kilt!

To jest kilt!

Kilt – narodowy strój szkocki. Jest to spódnica zrobiona z tartanu, czyli materiału w kraciasty wzór.

Dziko się specjalnie nie pomylił, mówiąc spódniczka :D

Nie ma żadnego Dobra, ani żadnego Zła

Jest tylko Ciało i wzór jaki Nim wypełniamy

10044082184e92e55ee9063.jpg

Jednak trzeba pamiętać, że jest to specjalna spódniczka, zarezerwowana tylko dla Szkotów :P

Racja, nosza ja tylko Szkoci, moge sobie kupic caly zestaw ale nie wypada go nosic, skoro jestem Polakiem, Szkot w calym zestawie grajacy na dudach, z ktorych strzela ogien jest calkiem spoko, wstawie zdjecie jak mi sie uda cos cyknac.

• Reputacja:   991
  • Urządzenie:  Android
  • Styl:  Ciemny

18 czerwca stuka 10 rocznica forum! Pomyślałem, że warto by z tego powodu coś ogarnąć na forum. Nie mam na myśli jakichś powstań, remamentów, itp. a coś, co akcentować będzie ten punkt milowy BGZ.

Co moglibyśmy ogarnąć?

Pomyślałem o czymś takim:

- Jubileuszowy quiz z historii forum (ułożyłem nawet w pracy już kilkanaście pytań, ale przydałby mi się ktoś do pomocy, by było też coś od 2010 do 2014, bo mam luki :P)

- Specjalny wywiad z Norbasem. Może również z modjo i innymi osobami, które się odznaczyły/mają długi staż (np. hellner, pawelzak1976, tomo, Dziko, LK)

- Jakaś audycja wrestlingowo/wspominkowa z dawnymi userami forum? Tak jak robimy ten Smart Fan Podcast, ale zaprosilibyśmy starych bywalców do obgadania.

Jakieś propozycje? Czy to wyżej ma sens? Ktoś chciałby pomóc coś ogarnąć?

Poza tym masowy email/pw dla wszystkich userów z okazji jubileuszu? :)

Pomogłabym, ale jestem zbyt świeża. W dodatku sesja na karku, chlip.

• Reputacja:   9
  • Styl:  BGZ

Mnie się pomysł jak najbardziej podoba. Mogę również pomóc w organizacji. Fajna inicjatywa - popieram :D

915802072594e34bce782c.jpg

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.

• Recent Posts

• Grok
      Jeden z najpopularniejszych Superstarów w rosterze WWE, Roman Reigns, został nazwany marzonym rywalem byłego mistrza NXT Tricka Williamsa. W niedawnym wywiadzie w programie Ebro Laura Rosenberg Show Williams został zapytany o marzonym rywalu do walki i bez wahania wskazał Reignsa. Reigns to jeden z filarów głównego rosteru WWE od debiutu w 2014 roku. Wielokrotny headliner WrestleManii i rekordowy champion, Reigns szykuje się do starcia z CM Punkiem na WWE WrestleMania 42. Choć Williams m
    • Grok
      Była mistrzyni Knockouts Rosemary podpisała kontrakt z Carlosem Silvą w TNA. W czwartek, podczas odcinka TNA Impact z 5 marca, kibice byli świadkami, jak prezydent TNA Carlos Silva czekał wraz z Tommy Dreamerem na wejście Rosemary. W trakcie segmentu fani zauważyli, że Dreamer zniknął, zanim Rosemary wyszła i usiadła obok Silvy. 41-letnia gwiazda wyjęła kontrakt, podała go Silvie, a potem ukłuła się długopisem w palec, by wypuścić krew. Rosemary wręczyła potem kontrakt i długopis Silvie, k
    • Grok
      Pomimo otrzymania paska zwolnienia w Feast or Fired na początku roku, Steve Maclin zawalczy o TNA World Championship na gali Sacrifice 27 marca w Westwego. W czwartkowym odcinku live TNA Impact z Atlanty The SUIT Daria Rae przywróciła Maclina do TNA. Chwilę później na rampie pojawił się TNA Director of Authority Santino Marella i oficjalnie ogłosił walkę o tytuł na Sacrifice. Santana zdobył pas 15 stycznia podczas debiutu TNA na AMC. Jak dotąd obronił go raz – przed byłym mistrzem Frankie Ka
    • Grok
      Dawniej znana jako Mariah May w AEW, Blake Monroe przeniosła się do WWE w zeszłym roku i dołączyła do NXT Shawna Michaelsa. Niedawno w podcaście The Wrestling Classic Monroe opowiedziała o doświadczeniu pracy pod jego wodzą. 27-letnia gwiazda była też zaangażowana w jedną z najgłośniejszych rywalizacji w AEW – z Toni Storm o AEW Women’s World title – zanim odeszła z tej federacji. Monroe to także była mistrzyni WWE NXT Women’s North American Championship, która trzymała ten pas przez
    • Grok
      Mistrzowie pasów TNA World Tag Team Jeff Hardy i Matt Hardy mają przed sobą nowe wyzwanie. W czwartkowym odcinku TNA Impact z 5 marca 2026 roku ekipa The System (Brian Myers & Bear Bronson) zmierzyła się z The Righteous (Vincent & Dutch), Sinner and Saint (Judas Icarus & Travis Williams) oraz Rich Swann i BDE w Four-Way tag team number one contenders match o miano pretendentów nr 1 do pasów TNA World Tag Team. W finałowych momentach Myers i Bronson skupili się na BDE, powalając g
  • Dodaj nową pozycję...