Skocz do zawartości
  • Witaj na forum Attitude

Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Dostep do bota wrestlingowego AI
    Rozbudowane zabawy quizowe
    Typowanie wyników nadchodzących wydarzeń
    Pełny dostęp do ukrytych działów i treści
    Możliwość pisania i odpowiadania w tematach oraz chacie
    System prywatnych wiadomości
    Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    Członkostwo w najstarszej polskiej społeczności wrestlingowej (est. 2001)

Jeżeli masz trudności z zalogowaniem się na swoje konto, to prosimy o kontakt pod adresem mailowym: forum@wrestling.pl

Rekomendowane odpowiedzi

• Reputacja:   2
  • Status:  Offline
  • Styl:  Jasny

Nadal rozkminiam, po ilu piwach mieliście te 2 promile. A może nie wiedzieliście, ale przekroczyliście te magiczne 9 promili? :lol

http://www.gk24.pl/apps/pbcs.dll/articl ... /123653567

http://tematy.wiadomosci.gazeta.pl/szuk ... li+we+krwi - inny rekord, chyba poszło to do Guinessa

75137960457081728a67d7.jpg

• Odpowiedzi 9,3 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

• IOOT_DZIKO

688

• pablo modjo

504

• Alustriel

484

• Willem

440

Top użytkownicy w tym temacie

• Reputacja:   9
  • Urządzenie:  Windows
  • Styl:  BGZ

Lobo, 2 promile to wcale nie jest tak dużo. W kontekście ilości spożytego alkoholu oczywiście. Możemy przecież stwierdzić, że 2 promile u osoby kierującej pojazdem to 99% wypadku, ale 2 promile u osoby siedzącej koło grilla to początek imprezy.

Ja myślę, że my po 2 promile to mieliśmy już w trakcie siłowania się na ręce. Przecież nikt trzeźwy nie przynosi stolika nocnego, żeby zrobić turniej z szybkim instruktarzem ;)

Wirtualny alkomat (tak :) jest coś takiego) - pokazał mi, że przypuszczalnie po 12 piwach mogłem mieć około 3.2 promila. A przecież my jeszcze dyskutowaliśmy w najlepsze ;)

915802072594e34bce782c.jpg

• Reputacja:   1

Wszystko zależy od tego co i jak się pije. Osobiście wątpię byśmy wskoczyli na taki maksymalny poziom picia, trzeba pamiętać że co prawda skończyliśmy o 5 rano, a zaczęliśmy o 15/16 po południu. Więc gdzieś to piwko z hakiem na godzinę to nie jest jakiś mega wynik. Jeśli już to bliżej bariery dwóch promili mogłem dobić na drugi dzień kiedy po paru godzinach od obudzenia zacząłem nową serię żywca. Właśnie w taki sposób osiąga się te super wyniki jak 9 czy 12 - pijąc przez parę dni z rzędu bez wytrzeźwienia. ;)

No trzeba jeszcze dodać, że picie w naszym wieku i przy naszych rozmiarach (pozdro Karol ;) ) - to już nie jest picie w gimnazjum. Misiek Daimon cały czas zasłaniał się tym, że jakby miał naszą masę to wypiłby więcej - jeszcze w Sulejowie takie usprawiedliwienia układał.

Masa to oczywiście jeden z czynników pomocnych przy dobrej głowie, ale poza tym trzeba też zainwestować w dobry trening, no i genetyka również robi swoje. Mam znajomą która pomimo bycia drobną, malutką kobietką potrafi przepić wielu dużych facetów ;) Alkoholizm to bardzo skomplikowana nauka :lol

• Reputacja:   66
  • Styl:  Ciemny

No trzeba jeszcze dodać, że picie w naszym wieku i przy naszych rozmiarach (pozdro Karol ;) ) - to już nie jest picie w gimnazjum. Misiek Daimon cały czas zasłaniał się tym, że jakby miał naszą masę to wypiłby więcej - jeszcze w Sulejowie takie usprawiedliwienia układał.

Niestety muszę obalić swoją osobą tą teorię :)

#SmartFanZone

Ja jestem zadeklarowaną abstynentką, ale będąc w pijanym towarzystwie potrafię się upić samymi oparami, bez szczególnego dotykania butelki do ust. Wiem co mówię, tylko ja nie piłam na jednym wyjeździe, a największe odpały wyprawiałam, typu: "ten obraz krzywo wisi", wstawianie i poprawianie obrazu, kiedy wszyscy inni mieli w to wylane :lol W dodatku jestem miernej postury (jak na dziewczynę 1.63cm - Yao może się nabijać).

Dobra, ja nie rzygałam następnego dnia jak kot, więc aż tak upojona tymi oparami nie byłam :D

• Reputacja:   66
  • Styl:  Ciemny

W Warszawie też chyba nikt nie rzygał

#SmartFanZone

Hacjend drugiego dnia chyba. Nikt mu nie spijał browarów to się chłopak od przybytku pochorował :lol

Biedny xD Jezu, Wy z reguły macie takie poryte przygody?

• Reputacja:   0

Drugiego dnia to cierpiałem dole :D STRASZNIE !!

Coś ala

x.jpg

Nie ma żadnego Dobra, ani żadnego Zła

Jest tylko Ciało i wzór jaki Nim wypełniamy

10044082184e92e55ee9063.jpg

Tak, z reguły zawsze nasze wypady są dosyć niezapomniane. Trzeba pojechać żeby się przekonać ;p

Rozwaliłeś kiedyś kibel? O_O

• Reputacja:   0

Rozwaliłeś kiedyś kibel? O_O

Napisałem przecież "coś ala" - TYPIE ;)

ale będąc w pijanym towarzystwie potrafię się upić samymi oparami, bez szczególnego dotykania butelki do ust

To obstawiam, że zdychałabyś gorzej niż Ja :D

Nie ma żadnego Dobra, ani żadnego Zła

Jest tylko Ciało i wzór jaki Nim wypełniamy

10044082184e92e55ee9063.jpg

Na naszych zlotach należy liczyć się z możliwością przeróżnych wypadków.

W tym celu podpisujesz specjalnie oświadczenie, w którym:

1) Oświadczasz, że w pełni świadomie liczysz się z możliwością złamania palca z koniecznością samodzielnego jego nastawienia.

2) Oświadczasz, że w pełni świadomie liczysz się z możliwością przyjęcia elbow drop w ramach akcji trzeźwy poranek

3) Oświadczasz, że w pełni świadomie liczysz się z możliwością zorganizowania turnieju w siłowaniu się na ręce z obowiązkową partycypacją

4) Oświadczasz, że w pełni świadomie liczysz się z możliwością stąpania po lepkiej podłodze

5) Oświadczasz, że w pełni świadomie liczysz się z możliwością obecności w towarzystwie osób upośledzonych używających odświeżacza toaletowego w obrębie krocza

6) Oświadczasz, że w pełni świadomie liczysz się z możliwością przekroczenia przez wulgaryzmy liczby słów ze słownika powszechnego

7) Oświadczasz, że w pełni świadomie liczysz się z możliwością jaja na wierchu

8) Oświadczasz, że twój chłopak/dziewczyna/mąż/żona w pełni świadomie liczy się z możliwością nocnych telefonów

9) Oświadczasz, że przygotujesz listę 5 wrestlerów lepszych niż Bray Wyatt oraz esej dlaczego kilkanaście move'sów jest lepsze niż kilka

10) Oświadczasz, że jesteś gotów podjąć wyzwanie "Średniego Wenflonu"

11) Zobowiązujesz się do przestrzegania reguły "Niech Mówi!".

--- tu czytelny podpis.

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.

• Recent Posts

• Grok
      Jeden z najpopularniejszych Superstarów w rosterze WWE, Roman Reigns, został nazwany marzonym rywalem byłego mistrza NXT Tricka Williamsa. W niedawnym wywiadzie w programie Ebro Laura Rosenberg Show Williams został zapytany o marzonym rywalu do walki i bez wahania wskazał Reignsa. Reigns to jeden z filarów głównego rosteru WWE od debiutu w 2014 roku. Wielokrotny headliner WrestleManii i rekordowy champion, Reigns szykuje się do starcia z CM Punkiem na WWE WrestleMania 42. Choć Williams m
    • Grok
      Była mistrzyni Knockouts Rosemary podpisała kontrakt z Carlosem Silvą w TNA. W czwartek, podczas odcinka TNA Impact z 5 marca, kibice byli świadkami, jak prezydent TNA Carlos Silva czekał wraz z Tommy Dreamerem na wejście Rosemary. W trakcie segmentu fani zauważyli, że Dreamer zniknął, zanim Rosemary wyszła i usiadła obok Silvy. 41-letnia gwiazda wyjęła kontrakt, podała go Silvie, a potem ukłuła się długopisem w palec, by wypuścić krew. Rosemary wręczyła potem kontrakt i długopis Silvie, k
    • Grok
      Pomimo otrzymania paska zwolnienia w Feast or Fired na początku roku, Steve Maclin zawalczy o TNA World Championship na gali Sacrifice 27 marca w Westwego. W czwartkowym odcinku live TNA Impact z Atlanty The SUIT Daria Rae przywróciła Maclina do TNA. Chwilę później na rampie pojawił się TNA Director of Authority Santino Marella i oficjalnie ogłosił walkę o tytuł na Sacrifice. Santana zdobył pas 15 stycznia podczas debiutu TNA na AMC. Jak dotąd obronił go raz – przed byłym mistrzem Frankie Ka
    • Grok
      Dawniej znana jako Mariah May w AEW, Blake Monroe przeniosła się do WWE w zeszłym roku i dołączyła do NXT Shawna Michaelsa. Niedawno w podcaście The Wrestling Classic Monroe opowiedziała o doświadczeniu pracy pod jego wodzą. 27-letnia gwiazda była też zaangażowana w jedną z najgłośniejszych rywalizacji w AEW – z Toni Storm o AEW Women’s World title – zanim odeszła z tej federacji. Monroe to także była mistrzyni WWE NXT Women’s North American Championship, która trzymała ten pas przez
    • Grok
      Mistrzowie pasów TNA World Tag Team Jeff Hardy i Matt Hardy mają przed sobą nowe wyzwanie. W czwartkowym odcinku TNA Impact z 5 marca 2026 roku ekipa The System (Brian Myers & Bear Bronson) zmierzyła się z The Righteous (Vincent & Dutch), Sinner and Saint (Judas Icarus & Travis Williams) oraz Rich Swann i BDE w Four-Way tag team number one contenders match o miano pretendentów nr 1 do pasów TNA World Tag Team. W finałowych momentach Myers i Bronson skupili się na BDE, powalając g
  • Dodaj nową pozycję...