Skocz do zawartości
  • Witaj na forum Attitude

Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Dostep do bota wrestlingowego AI
    Rozbudowane zabawy quizowe
    Typowanie wyników nadchodzących wydarzeń
    Pełny dostęp do ukrytych działów i treści
    Możliwość pisania i odpowiadania w tematach oraz chacie
    System prywatnych wiadomości
    Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    Członkostwo w najstarszej polskiej społeczności wrestlingowej (est. 2001)

Jeżeli masz trudności z zalogowaniem się na swoje konto, to prosimy o kontakt pod adresem mailowym: forum@wrestling.pl

Rekomendowane odpowiedzi

• Reputacja:   66
  • Status:  Offline
  • Urządzenie:  Windows
  • Styl:  Ciemny

DDW powinno się uczyć jak robi się dobre proma a nie jakieś Łimeny

http://www.youtube.com/watch?v=Y_czWh54JvE

http://www.youtube.com/watch?v=Y_czWh54JvE

#SmartFanZone
  • Odpowiedzi 9,3 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

• IOOT_DZIKO

688

• pablo modjo

504

• Alustriel

484

• Willem

440

Top użytkownicy w tym temacie

• Reputacja:   0
  • Styl:  Klasyczny

A LEGIA! KURCZAK! A LEGIA! KURCZAK! OLIMPIA! OLIMPIA!

OLIMPIAAAAAAAAAAAAAA GRAMY O PUCHAR!

Konfa na Gran Derbi kto? : >

1. Xeb

2. Sebu

3. Tuptuś?

1. Xeb

2. Sebu

3. Tuptuś?

4. Artx

Artx7.png

Były moderator (6 maja - 21 września 2010)

Rewanż? Ten sam skład?

JA SIE PISZE

Rated-R Superstar !

15855262764b295303a1d20.jpg

• Reputacja:   1
  • Styl:  Jasny

Ja odpadam.

K1190kicopy_zps3e737bee.png

wce.png

f7afdb0d1f356a3dc6d917539237be7a_original.gif?1367060362

Mam nietypową prośbę do Was. Potrzebuję komuś pokazać, opisać, co to wrestling, ale nie chcę zaczynać tłumaczyć definicji, ogólnych zasad, bo może to być 'za dużo' informacji, jak na raz, więc pomyślałem może o filmiku, czy kilku filmikach - z jakiejś gali, który byłby swojego rodzaju kwintesencją wrestlingu. Mam tu na myśli wszystko, albo większość tego, co w wrs najlepsze - show, jakiś dobry segmencik, walka, interakcja z publiką, spicze, w miarę możliwości wszystko do kupy. Macie jakieś pomysły?

W sumie niemalże wszystko jest fajnie pokazane w pewnej serii - Wrestling Secrets Exposed. Jest tylko po angielsku, ale uważam, że to nie problem :)

Mam nadzieję, że jakoś to pomoże :)

Nie ma żadnego Dobra, ani żadnego Zła

Jest tylko Ciało i wzór jaki Nim wypełniamy

10044082184e92e55ee9063.jpg

• Reputacja:   2
  • Urządzenie:  Android

• Reputacja:   66
  • Urządzenie:  Windows
  • Styl:  Ciemny

Mam ten dokument na płycie z polskim lektorem a to od Hacjenda mam z napisami ;) Jak ktoś chce to mogę wrzucić na chomikuj :)

#SmartFanZone

Wrzucaj wrzucaj :P

Z KIM DZISIAJ KIBICUJEMY WŁOSKIEJ PIŁCE?!?!?!?!?!?!

Przez następne tygodnie (być może do końca miesiąca) mogą nie pojawiać się raporty. Nawarstwiło się dużo spraw i co najmniej do kwietnia to nie ulegnie zmianie. Proszę o chwilę wyrozumiałości. Na RAW obecnie kompletnie nie mam czasu, zobaczymy jak to będzie z NXT i Smackdown, ale nic nie obiecuję.

Wiem że to jedno z najtrudniejszych zadań ale czy ktoś może chcciałby sie podjąć zastępstwa za Kotletena na ten czas? Oczywiście jeżeli by się ktoś sprawdził i chciał przy tym zostac to jakos bysmy podzielili obowiązki ;)

No i jeszcze jedno ważne ogłoszenie. Jak zauważyliścia dział Następne gale ppv został przeniesiony do dyskusji i zmieniono jego nazwe na gale ppv. Miało to na celu by gale zarówno przed jak i po były omawiane w jednym temacie. Lockdown juz zostawie w spokoju ale od WM'ki prosze o komentowanie gali w temacie gali a nie w wynikach ;) Tak samo jak tygodniówki.

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.

• Recent Posts

• Grok
      Zawodniczka doznała kontuzji przed rozpoczęciem piątkowego odcinka SmackDown. W mediach społecznościowych pojawiły się nagrania, na których widać, jak sędziowie opiekują się Jordynne Grace po jej walce na Main Event z Alba Fyre. Krótko potem Grace opublikowała zdjęcie siebie na wózku inwalidzkim Chelsea Green, żartując z sytuacji, w jakiej się znalazła. Dobrze, że wózek inwalidzkim już czekał – napisała. Dokładna natura lub zakres kontuzji Grace nie jest obecnie znana. Po okresie w
    • -Raven-
      W jednym z filmów z Bondem, kiedy James zamawia swoje klasyczne Martini, na pytanie kelnera, czy ma być wstrząśnięte, czy mieszane, wkurwiony 007 odpowiada "gówno mnie to obchodzi". W którym to było filmie?
    • Grok
      Yoshiki Inamura stanie do obrony GHC Heavyweight Championship Pro Wrestling NOAH przeciwko Kenoh już w tę niedzielę. Walka o pas będzie main eventem gali w Yokohama. Inamura, najbardziej znany amerykańskim fanom z runu w NXT w zeszłym roku, wyrwał pas GHC KENTA w listopadzie. Od tamtej pory bronił go cztery razy, ostatnio przeciwko Takashi Sugiura w Korakuen Hall w lutym. Później pojawiał się tylko w sześcioosobowych tagach, często face-to-face z White Raven Squad KENTA. Inamura rozegrał
    • Grok
      Legenda lucha libre El Hijo de Dr. Wagner Jr. zadebiutował w głównym rosterze WWE w piątek wieczorem, przyjmując otwarte wyzwanie Carmelo Hayes o United States Championship. Gdy Hayes czekał w ringu na tajemniczego przeciwnika, w Moda Center w Portland w stanie Oregon rozbrzmiała muzyka wejściowa Wagnera, a na telebimie pojawiło się jego wideo. Wagner jest aktualnym AAA Latin American Championem. Widzowie w domach zobaczyli wstawkę wideo: Hayes pokonał Wagnera, unikając moonsaulta i
    • Grok
      Pro Wrestling EVE ogłosiło, że kolejna mistrzyni AEW obroni swój tytuł na Wrestle Queendom w ten weekend. EVE podało tę informację dziś po południu: Willow Nightingale zmierzy się z Niną Samuels w obronie TBS Championship w niedzielę. Organizatorzy podziękowali CEO AEW Tony'emu Khanowi oraz AEW „za umożliwienie tego”. Nightingale zdobyła TBS Championship, pokonując Mercedes Mone, na gali New Year’s Smash 31 grudnia 2025 roku. Od tamtej pory obroniła tytuł dwukrotnie. Pierwsza obrona miał
  • Dodaj nową pozycję...