Skocz do zawartości
  • Witaj na forum Attitude

Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Dostep do bota wrestlingowego AI
    Rozbudowane zabawy quizowe
    Typowanie wyników nadchodzących wydarzeń
    Pełny dostęp do ukrytych działów i treści
    Możliwość pisania i odpowiadania w tematach oraz chacie
    System prywatnych wiadomości
    Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    Członkostwo w najstarszej polskiej społeczności wrestlingowej (est. 2001)

Jeżeli masz trudności z zalogowaniem się na swoje konto, to prosimy o kontakt pod adresem mailowym: forum@wrestling.pl

Rekomendowane odpowiedzi

• Reputacja:   1
  • Status:  Offline
  • Styl:  Jasny

Ilościowo jednak post Satanica jest okej a to że chłopak źle stawia znaki interpunkcyjne to nie moja wina ale post turka + cyferki woła o pomstę do nieba ;)

K1190kicopy_zps3e737bee.png

wce.png

f7afdb0d1f356a3dc6d917539237be7a_original.gif?1367060362

• Odpowiedzi 9,3 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

• IOOT_DZIKO

688

• pablo modjo

504

• Alustriel

484

• Willem

440

Top użytkownicy w tym temacie

• Reputacja:   0
  • Styl:  Klasyczny

Nie. Posty Satanic też wołają o pomstę. Moim skromnym zdaniem w takim wypadku mogłeś sobie darować. : ) Jednak po fakcie cytując klasyka z Albanii "JEBAĆ".

Akurat to powiedział Wilku Dwa Zęby ale okej.

wce.png

Od kiedy za coś takiego dawany jest warn? Szukany był on na siłę. W obecnej sytuacji każdy post powinien być ważny i akceptowany (prócz tych rzeczywiście beznadziejnych).

Dokładnie taki był cel przewodni mojej wypowiedzi : )

Jeżeli ten post nie był beznadziejny to sorry ale juz nie wiem co jest złe a co nie...

Ps. nie dajesz warnów = źle, dajesz warna bo się należy = źle.

wce.png

Nie dajesz warnów bo nie ma za co = dobrze. Daj warna bo Carlos zwrócił uwagę, ze ostatni był pół roku temu = źle.

b9e3d6d02a.png

Użytkownik, Moderator i Dyskutant roku 2011!

Moderator roku 2012!

hhhhhhhhhq.png

gggggc.png

zdb.png

• Urządzenie:  Windows

Ogólnie beczka że sprawy które powinniście załatwiać w jakimś dziale dla ekipy rozwiązujecie w gadulcu :8

Bałem się, że tam zostanie niedostrzeżony.

Ogólnie to się rzucacie o byle co... Kiedyś dawało się warny za jeden wyraz w SB a teraz post, który nie spełnia kryteriów jest traktowany jak święty i warn się nie należy... Gdzie jest Norbas ja się pytam!?

wce.png

Ogólnie beczka że sprawy które powinniście załatwiać w jakimś dziale dla ekipy rozwiązujecie w gadulcu :8

Chcieliśmy żebyś się wypowiedział :8

Ogólnie to się rzucacie o byle co... Kiedyś dawało się warny za jeden wyraz w SB a teraz post, który nie spełnia kryteriów jest traktowany jak święty i warn się nie należy... Gdzie jest Norbas ja się pytam!?

Kiedyś to na forum był luca09, nie wiem kto to, ale czasy były inne, teraz mamy paru userów aktywnych i każdy post się liczy, zwłaszcza, że wywiazała się może trochę bajkowa albo spoko dyskusja, jakiś strasznie na offtop post nie był, user był nowy i można go było pierw napomnieć i przymykając oko, szczególnie, że Satanic ponoć zrobił coś podobnego (nie wnikam bo wyjdzie, że go hejtuje). Mogłes dać, mogłeś nie dać, dla mnie lotto, ale to nie zmienia faktu, że dałeś go bo dawno nikt nie dostał...

b9e3d6d02a.png

Użytkownik, Moderator i Dyskutant roku 2011!

Moderator roku 2012!

hhhhhhhhhq.png

gggggc.png

zdb.png

Jak chcesz być tak dokładny to dałem go bo ostatniego pykłem ponad rok temu chyba hehe...

wce.png

(nie wnikam bo wyjdzie, że go hejtuje).

A jeśli nawet to co? : )

Nie no ogólnie sprawa jest taka, że jeszcze dwa dni temu byłem osobą, która ostatnia dała warna i po prostu mnie zdenerwowaliście tym, że z kotletem daliście warna i już się nie zapiszę na kartach historii. =))=))

Tuptuś Ty perfekcjonisto. 8)

I'm Here to Show the World!

Jak zauważyliście nie jestem już adminem na BGZ... Zrezygnowałem ze swojego stanowiska z kilku powodów. Tak, będę narzekał bo mam na co, dosyć miałem już niekompetencji większości członków ekipy, zawsze musiałem się prosić o to, byście wypełniali swoje obowiązki a efektu nie było niemal żadnego. Ktoś mógłby powiedzieć, że mogłem zwolnić poszczególne osoby, lecz niestety nie widać nigdzie nowych chętnych do dołączenia na nowych członków ekipy. Mam sporo nauki i innych obowiązków, przez które mógłbym zaniedbywać forum. Promowałem BGZ gdzie się tylko dało, nadal będę to robił lecz to też różnie się udaje z dwóch głównych powodów. Po pierwsze obecnie fani skupiają się na blogach oraz facebook'u, a fora tracą ludzi i po drugie niektóre osoby skutecznie podkładają nam nogi. Mieliśmy szansę na dużą promocję, reklamę, lecz oczywiście nawet na BGZ znajdziemy osoby kierujące się typową polską mentalnością... Żeby tego narzekania nie było za wiele chcę napisać, iż dziękuję dużej części userów za wszelkie wsparcie podczas mojej "kariery" tutaj. Właśnie na BGZ nauczyłem się wielu ważnych rzeczy, poznałem wspaniałe osoby, przyjemnie było na początku pisać raporty i prowadzić audycje, które kiedyś wraz z Turkiem robiłem tylko dla tego forum. Dzięki za zaufanie, za mianowanie mnie adminem i ogólnie za wszystko. Mam nadzieję, że BGZ się odbuduje, nowemu adminowi który zostanie zapewne już wkrótce wybrany życzę siły i wytrwałości ponieważ będzie mu bardzo ciężko. Liczę, że zrobi on to, co mnie się nie udało. Nadal służę wszystkim pomocą, jak na razie nie będę się tu dużo udzielał, lecz z wrestlingu nie mam zamiaru rezygnować. Zawsze chciałem zostać tu adminem, teraz stawiam przed sobą nowe cele, które mam nadzieję że się zrealizują. Jeszcze raz serdecznie Wam dziękuję, Droops Was żegna jako admin. :P

• Reputacja:   6
  • Styl:  Ciemny

Wypada podziękować za włożoną pracę. :t_up:

16476371734edf391100c30.jpg

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.

• Recent Posts

• Grok
      Pretendenci numer jeden zarówno do WWE Tag Team Titles, jak i Women’s Tag Team Titles zostali wyłonieni na SmackDown. Po tym, jak Giulia i Kiana James oraz Alexa Bliss i Charlotte wyszły skonfrontować się z nowymi mistrzyniami, Irresistible Forces (Nia Jax i Lash Legend), pojawił się Nick Aldis i ogłosił improwizowany mecz o miano pretendenta numer jeden pomiędzy tymi dwiema drużynami. Flair i Bliss odniosły zwycięstwo, gdy Flair zaaplikowała Giuli swoje natural selection, co dało im shot na J
    • Grok
      Jeden z najlepszych wrestlerów świata wystąpi na WrestleCon SuperShow podczas Tygodnia WrestleManii w Las Vegas. WrestleCon ogłosiło w mediach społecznościowych, że mistrz świata ROH Bandido zmierzy się z Galeno del Mal na Mark Hitchcock Memorial Supershow 16 kwietnia. Galeno del Mal, weteran z siedmioletnim stażem, pochodzi ze słynnej rodziny Wagnerów z lucha libre. (Jego brat, El Hijo del Dr. Wagner Jr., zadebiutował w WWE na SmackDown w piątek wieczorem.) Były GHC National Champion, ostat
    • Grok
      Mercedes Moné ma teraz na koncie osiem pasów mistrzowskich. Była mistrzyni CMLL World Women’s Championship straciła tytuł na rzecz Persephone podczas piątkowego show w Arena Mexico. Pojedynek o pas trwał 18:40 i headline'ował galę CMLL’s La Noche de la Amazonas – event z czysto damską kartą. Moné weszła do ringu w masce lucha, prowokując kibiców. Gdy akcja przeniosła się poza ring, fani (lub krewni Persephone) oblali ją piwem. Persephone potem wyciągnęła springboard frog splash i czysto zapi
    • IIL
      Potwierdzono: Cody Rhodes vs Randy Orton    McIntyre na razie odsunięty od pasa, ale może wskoczy jeszcze na triple threat?
    • Grok
      Na najbliższym odcinku SmackDown fani zobaczą występ Jelly Roll oraz podpisanie kontraktu na walkę wieczoru WrestleMania 42. W piątkowym odcinku Jelly Roll pojawił się w wideo i pogratulował swojemu byłemu partnerowi z tag teamu, Randy'emu Ortonowi, wygranej w Elimination Chamber. Miał też dobre słowo dla Cody'ego Rhodesa, życząc mu sukcesu w walce o WWE Championship w tym samym show. Później ogłoszono, że popularny raper zawita osobiście do Phoenix na przyszłotygodniowym epizodzie. To będzi
  • Dodaj nową pozycję...