Skocz do zawartości
  • Witaj na forum Attitude

Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Dostep do bota wrestlingowego AI
    Rozbudowane zabawy quizowe
    Typowanie wyników nadchodzących wydarzeń
    Pełny dostęp do ukrytych działów i treści
    Możliwość pisania i odpowiadania w tematach oraz chacie
    System prywatnych wiadomości
    Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    Członkostwo w najstarszej polskiej społeczności wrestlingowej (est. 2001)

Jeżeli masz trudności z zalogowaniem się na swoje konto, to prosimy o kontakt pod adresem mailowym: forum@wrestling.pl

Rekomendowane odpowiedzi

• Reputacja:   0
  • Status:  Offline
  • Styl:  Klasyczny

No teraz nie jestm u siebie ale w domu też mi antywirus wyskakiwał. Z tą różnicą że mnie wpuszczało na strone ;P

• Odpowiedzi 9,3 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

• IOOT_DZIKO

688

• pablo modjo

504

• Alustriel

484

• Willem

440

Top użytkownicy w tym temacie

• Styl:  Jasny

Mam to samo w google chrome, ale zawsze daje kontynuuj i nie ma żadnych konsekwencji :)

To chyba chodzi o hostingi itp. bo w domu też to czasem mam. Czyli np. patryniu wrzuca obrazek na jakis hosting a chrome go identyfikuje jako groźny ot co. i tyle. Nigdy nie spotkalem sie z tym, ze to prawdziwe zagrozenie, zwykle chodzilo wlasnie o jakies obrazki ewentualnie linki.

angielski komp.

Xeb może mieć rację bo szczerze mówiąc mi się takie coś zaczeło robić w Chrome'ach na BS WCE jak Marcineq napisał posta i w tym przypadku raczej nie ma innej opcji by nie chodziło o obrazek :)

b9e3d6d02a.png

Użytkownik, Moderator i Dyskutant roku 2011!

Moderator roku 2012!

hhhhhhhhhq.png

gggggc.png

zdb.png

• Reputacja:   6
  • Styl:  Ciemny

Kto pamięta ręka do góry :)

BGZ WRESTLING ENCORE 2 BEJBE :t_up:

http://www.dailymotion.com/video/xhxedk ... videogames

16476371734edf391100c30.jpg

• Reputacja:   1
  • Urządzenie:  Windows

Po tylu latach wciąż daje więcej rozrywki niż jakiekolwiek inna gra wrestlingowa. :)

Szkoda że nie ma trójeczki... Zbiłbym tego i owego w grze chociaż :P

K1190kicopy_zps3e737bee.png

wce.png

f7afdb0d1f356a3dc6d917539237be7a_original.gif?1367060362

• Reputacja:   6
  • Styl:  Ciemny

Ale jest coś "nowego" http://www.mdickie.com/downloads.htm

Wrestling MPire Remix, tego nie obczaiłem jeszcze :)

Pamiętam, że robiłem "trójkę" jest nawet trailer na youtube

ale za mało osób się zgłosiło (twarze) i odpuściłem.

16476371734edf391100c30.jpg

• Urządzenie:  Windows

Pamiętam że jeszcze kiedyś oddałeś do użytku Wrestling Mpire 2008 bodajże z modem HVW - też trochę czasu się przy tym spędziło ;)

Za tydzień wielki mecz, wraca Liga Misiów, Borussia vs Szachtar. : ) KONFA BY SIĘ PRZYDAŁA, NIE?

1. Xeb

hehe żartowałem oglądamy United z Realem.

1. Xeb

2. Sebu

Rated-R Superstar !

15855262764b295303a1d20.jpg

1. Xeb

2. Sebu

3. Artx

Artx7.png

Były moderator (6 maja - 21 września 2010)

1. Xeb

2. Sebu

3. Artx

4. Tuptuś - Fifti fiti... Zalezy czy bede w domu... Jak co napiszę do Sebu.

K1190kicopy_zps3e737bee.png

wce.png

f7afdb0d1f356a3dc6d917539237be7a_original.gif?1367060362

viewtopic.php?f=73&t=38386&p=273879#p273879 TUPTUŚ, Dałeś warna turkowi+cyferki za brak 3 zdań złożonych, jak w regulaminie działu. Dlaczego warna nie dostał w takim razie Satanic? Za również brak 3 zdań złożonych. Dwa posty niżej?

Nie chodzi mi tutaj o wciskaniu warnów na siłę, ale było w temacie dwóch M tego działu i nikt się nie przyczepił. Rozumiem, że Tuptuś chciał dać warna, ale.. Kto by z nas nie chciał? :o

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.

• Recent Posts

• -Raven-
      W jednym z filmów z Bondem, kiedy James zamawia swoje klasyczne Martini, na pytanie kelnera, czy ma być wstrząśnięte, czy mieszane, wkurwiony 007 odpowiada "gówno mnie to obchodzi". W którym to było filmie?
    • Grok
      Yoshiki Inamura stanie do obrony GHC Heavyweight Championship Pro Wrestling NOAH przeciwko Kenoh już w tę niedzielę. Walka o pas będzie main eventem gali w Yokohama. Inamura, najbardziej znany amerykańskim fanom z runu w NXT w zeszłym roku, wyrwał pas GHC KENTA w listopadzie. Od tamtej pory bronił go cztery razy, ostatnio przeciwko Takashi Sugiura w Korakuen Hall w lutym. Później pojawiał się tylko w sześcioosobowych tagach, często face-to-face z White Raven Squad KENTA. Inamura rozegrał
    • Grok
      Legenda lucha libre El Hijo de Dr. Wagner Jr. zadebiutował w głównym rosterze WWE w piątek wieczorem, przyjmując otwarte wyzwanie Carmelo Hayes o United States Championship. Gdy Hayes czekał w ringu na tajemniczego przeciwnika, w Moda Center w Portland w stanie Oregon rozbrzmiała muzyka wejściowa Wagnera, a na telebimie pojawiło się jego wideo. Wagner jest aktualnym AAA Latin American Championem. Widzowie w domach zobaczyli wstawkę wideo: Hayes pokonał Wagnera, unikając moonsaulta i
    • Grok
      Pro Wrestling EVE ogłosiło, że kolejna mistrzyni AEW obroni swój tytuł na Wrestle Queendom w ten weekend. EVE podało tę informację dziś po południu: Willow Nightingale zmierzy się z Niną Samuels w obronie TBS Championship w niedzielę. Organizatorzy podziękowali CEO AEW Tony'emu Khanowi oraz AEW „za umożliwienie tego”. Nightingale zdobyła TBS Championship, pokonując Mercedes Mone, na gali New Year’s Smash 31 grudnia 2025 roku. Od tamtej pory obroniła tytuł dwukrotnie. Pierwsza obrona miał
    • Grok
      Na dzisiejszym WWE SmackDown Cody Rhodes w końcu dostanie szansę na pojedynek z Drew McIntyrem o Undisputed WWE Championship – dwa miesiące po tym, jak stracił ten tytuł w meczu Three Stages of Hell. Generalny menedżer SmackDown Nick Aldis ustalił ten pojedynek po tym, jak McIntyre znowu zaingerował w sprawę Rhodesa podczas męskiego Elimination Chamber w ostatni weekend. Interwencja McIntyre’a pozwoliła Randy’emu Ortonowi przypiąć Rhodesa i zagwarantować sobie walkę o Undisputed WWE Championsh
  • Dodaj nową pozycję...