Skocz do zawartości
  • Witaj na forum Attitude

Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Dostep do bota wrestlingowego AI
    Rozbudowane zabawy quizowe
    Typowanie wyników nadchodzących wydarzeń
    Pełny dostęp do ukrytych działów i treści
    Możliwość pisania i odpowiadania w tematach oraz chacie
    System prywatnych wiadomości
    Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    Członkostwo w najstarszej polskiej społeczności wrestlingowej (est. 2001)

Jeżeli masz trudności z zalogowaniem się na swoje konto, to prosimy o kontakt pod adresem mailowym: forum@wrestling.pl

Rekomendowane odpowiedzi

• Reputacja:   1
  • Status:  Offline
  • Styl:  Jasny

To podlicz sobie teraz, a ja podliczę ten jeden :P

Tak na serio to mogę podliczyć bo i tak nie mam nic do roboty, tylko napisz mi na gg, które podliczyc :)

K1190kicopy_zps3e737bee.png

wce.png

f7afdb0d1f356a3dc6d917539237be7a_original.gif?1367060362

• Odpowiedzi 9,3 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

• IOOT_DZIKO

688

• pablo modjo

504

• Alustriel

484

• Willem

440

Top użytkownicy w tym temacie

• Reputacja:   1
  • Styl:  Jasny

A więc.. nadszedł i Mój czas. Po 303 dniach mojej obecności w ekipie (259 dni jako Moderator) postanowiłem zrezygnować z posady Moderatora. Ostatnim czasy wchodzę na BGZ tylko, aby dodać linki, sprawdzić tematy i tyle. Już mnie to tak nie kręci jak wcześniej. Kiedyś wypowiadałem się w dyskusjach, grałem w fedzie, pisałem newsy (dostałem nawet miano Newsmana roku 2011). Jako moderator przyznałem kilka warnów, banów, udało mi się strzelić z pomysłem aby ogarnąć dział Divy, napisałem ponad 2100 postów (większość to linki ale od tego byłem). Myślę, że pomogłem chociaż w małym stopniu w rozwoju tego forum. Poznałem tutaj wielu fajnych ludzi. To, że odchodzę z posady Moderatora nie oznacza, że nie będę już tutaj zaglądał. Owszem będę tutaj wchodził, za typuje coś, gdzieś napisze jakiegoś posta. Ale już nie będę tak aktywny jak wcześniej. Proszę o zdjęcie mi rangi moderatora i proszę nie pisać do mnie na GG dlaczego odszedłem itp. Patryniu sam da rade w dziale Download ;) Pozdrawiam wszystkich i wracam do grona niebieszczaków ;)

Szejmaskopia.png

Osiągnięcia na BGZ

Newsman roku 2011

Były Moderator 26/07/2011 - 10/04/2012 (259 dni)

• Reputacja:   0
  • Styl:  Klasyczny

Dzięki za wszelką pomoc także za czasów mojej kadencji, bo bardzo dobrze mi się z Tobą dogadywało. Na forum oczywiście odwaliłeś kawał dobrej roboty no i mam nadzieję, że nadal w jakimś stopniu będziesz to robił wspomagając je swoją aktywnością. Rezygnacji oczywiście szkoda, ale rozumiem Twoją decyzję, sam niedawno pasując. Dobra praca się opłaca i potwierdziłeś to swoją osobą, pozdro :)

No szkoda. Byles jestes bardzo dobrym wrzucaczem linkow. Zawsze na czas, rano ! Dobrze ze nie odchodzisz z forum. Dzieki za wszystko :)

Data 10 kwietnia nabierze nowego znaczenia...

Edytowane przez Gość

tumblr_mjpwn7cFFP1s2gjwuo1_500.gif

Jeśli jesteś zawodowym sportowcem i korzystasz ze środków poprawiających wydajność, to wiedz że jesteś cipą

CM Punk

No i kolejny się wykruszył, wieeelka szkoda. Blazi, twoje oddanie dla forum było bardzo duże, miałeś swoją dziedzinę w której jesteś świetny, ale skoro zapał do jakiejkolwiek innej pracy na ten moment Ci się skończył to oczywiscie rozumiemy twoje odejście. Pamietam jak wymyśliłem Ci jakże inteligenty temat dla tematu z 1000'nym postem "Od JeffHardy15 do 1000 Blaciego" :cry . Wspaniale chwile. Jak wiemy teraz masz już ponad 2 razy tyle postów, co również zasługuje na braffa. Prawie załapałeś się na dół forum do bodajze Top7 najaktywniejszych, co pokazuje jaką ważną postacią byłeś dla nas ;) Koniec słodzenia, spadaj, niech Ci się powodzi i widzimy się w Atlas Arenie w 2013! :D:

b9e3d6d02a.png

Użytkownik, Moderator i Dyskutant roku 2011!

Moderator roku 2012!

hhhhhhhhhq.png

gggggc.png

zdb.png

Cóż... szkoda, że odchodzisz ze swojego stanowiska, bo byłeś najlepszym download majsterem czegoś tam, ale myślę, że patryniu da radę to ogarnąć sam. Cóż... na każdego przychodzi pora. Byłeś jednym z najdłużej panujących modów z największym obecnie stażem w ekipie (chyba), więc braffa, wiele tutaj robiłeś i należą ci się podziękowania. Tak więc dzięki za twoją pracę i poświęcenie.

deathnotep.png

angle_02.gif

Tak się zastanawiałem kiedy ulegniesz, kiedy przestaniesz dodawać tylko linki. Dlaczego dzisiaj? No nic. Ostatnimi czasy to tylko dodawałeś linki oraz napisałeś kilka dyskusji. Czas pracy jako newsman można zaliczyć do najbardziej udanych i aktywnych. Dziś rezygnujesz ze stanowiska i pewnie na forum będziesz rzadziej niż teraz, ale zostaniesz zapamiętany jako spamer i dobry gostek. Życzę powodzenia w dalszym twym życiu. :)

Jak tam żyje gadulec w ogóle?:D

rvwzyx.jpg

• Reputacja:   6
  • Styl:  Ciemny

Boimy się pisać, bo zaraz odezwie się jakiś obrońca praw zwierząt i będzie, że spam i w ogóle, to wolimy siedzieć cicho :P

b9e3d6d02a.png

Moderator roku 2012!

hhhhhhhhhq.png

gggggc.png

zdb.png

Ale wy jestescie nie mili. :|

Jeśli jesteś zawodowym sportowcem i korzystasz ze środków poprawiających wydajność, to wiedz że jesteś cipą

CM Punk

W sumie skoro w tym temacie jest 332 strony odpowiedzi, to cos musi być nie tak z nami! :lol

b9e3d6d02a.png

Moderator roku 2012!

hhhhhhhhhq.png

gggggc.png

zdb.png

Dzisiaj, impekt, 18, Orange sport. Bez obaw, na necie jest.

1. Tuptak

2. Sebu

Ktoś jeszcze? Może być śmieszne :lol

Rated-R Superstar !

15855262764b295303a1d20.jpg

To godzinke trwa ?

CM Punk

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.

• Recent Posts

• Attitude
      Nazwa gali: WWE Friday Night SmackDown #1385 Data: 06.03.2026 Federacja: World Wrestling Entertainment Typ: TV-Show Lokalizacja: Portland, Oregon, USA Arena: Moda Center Format: Live Platforma: USA Network Komentarz: Joe Tessitore & Wade Barrett Karta: Wyniki: Powiązane tematy: World Wrestling Entertainment - dyskusje ogólne WWE SmackDown! - dyskusje, spoilery, wrażenia WWE RAW - dyskusje, spoilery, wraż
    • Attitude
      Nazwa gali: CMLL La Noche de la Amazonas Data: 06.03.2026 Federacja: Consejo Mundial De Lucha Libre Typ: Online Stream Lokalizacja: Mexico City, Distrito Federal, Meksyk Arena: Arena Mexico Format: Live Platforma: YouTube.com Karta: Wyniki: Powiązane tematy: Lucha Libre - dyskusje ogólne
    • -Raven-
      „Miejsce pod słońcem”
    • Bastian
      Bohater filmu "Zeroville", grany przez Jamesa Franco, ma swój jeden ulubiony film. Podaj jego polski tytuł.
    • MattDevitto
  • Dodaj nową pozycję...