Skocz do zawartości
  • Witaj na forum Attitude

Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Dostep do bota wrestlingowego AI
    Rozbudowane zabawy quizowe
    Typowanie wyników nadchodzących wydarzeń
    Pełny dostęp do ukrytych działów i treści
    Możliwość pisania i odpowiadania w tematach oraz chacie
    System prywatnych wiadomości
    Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    Członkostwo w najstarszej polskiej społeczności wrestlingowej (est. 2001)

Jeżeli masz trudności z zalogowaniem się na swoje konto, to prosimy o kontakt pod adresem mailowym: forum@wrestling.pl

Rekomendowane odpowiedzi

• Reputacja:   0
  • Status:  Offline
  • Styl:  Klasyczny

Miło że przyznał się do winy, ale zamknięcie tych działów, inne wyniki i MMA jest konieczne.... albo wyłączyć tam licznik postów.... Zobaczymy czy się nie zniechęci...

1.jpg

Iluzja.....

• Odpowiedzi 9,3 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

• IOOT_DZIKO

688

• pablo modjo

504

• Alustriel

484

• Willem

440

Top użytkownicy w tym temacie

Miło że przyznał się do winy, ale zamknięcie tych działów, inne wyniki i MMA jest konieczne.... albo wyłączyć tam licznik postów.... Zobaczymy czy się nie zniechęci...

Skoro przyznał, że trochę się zakręcił to nie widzę powodu aby te działy zamykać, bądź co gorsza nieodwracalnie wyłączyć licznik postów. Na chwilę obecną nie widzę nikogo kto dodawał taką ilość wyników. Co do MMA to tematy o których mowa zostały zamknięte, a takie gale jak UFC, KSW itd. nadal będą dodawane.

A i jeszcze jedno. Niezależnie kto by to robił zwracam się z prośbą o nie dodawanie newsów sportowych z dnia na dzień tylko chociażby z dniem przerwy. Nie zapominajmy, że główne zainteresowanie mają gromadzić te o tematyce forum, ale oczywiście dział Sportu i tak powinien tętnić życiem - a na chwilę obecną tak jest.

Błagam.. zróbcie jeden temat i tam wrzucajcie zdjęcia kobiet, jeżeli uważacie, że jest to aż tak potrzebne. Bo się aż rzuca w oczy, że "na głównej" same kobitki. :roll:

Rated-R Superstar !

15855262764b295303a1d20.jpg

Witam. Sprawa dotyczy weryfikacji. Wiem, że teraz są wakacje i nie każdy ma czas na odwiedzenie forum, ale ktoś kto ma obowiązki powinien się z nich wywiązać. Urban jako, że to ty jesteś odpowiedzialny za ekipę na tym forum powinieneś dawać wzór i robić weryfikację regularnie co miesiąc (czy tam 4 tygodnie), ale ostatnimi czasem tego nie robisz, co jest przykre. Tak jak powiedziałem, rozumiem, że są wakacje, ale tak patrzę to codziennie jesteś na forum obecny, więc mógłbyś tą weryfikację zrobić. Jeśli masz jakieś problemy rodzinne czy coś, to może podziel się swoimi obowiązkami z adminem, który na forum jest bardzo aktywny, obecny, wie co się dzieje (np. Prototype) i wtedy ta praca Ci się ułatwi, a my będziemy zadowoleni. Dzięki Tobie na forum nastała nowa era, byłeś aktywnym adminem, ale teraz wydaje mi się, że się wypaliłeś, powinieneś się do tego przyznać i podzielić się obowiązkami z innym, który będzie nadal prowadził to co ty zacząłeś. :) Dziękuję i mam nadzieję, że jako mądry administrator podejmiesz prawidłową decyzję. :)

Oczywiście czekam na odpowiedź.

Rozumiem że to wszystko skierowane do Urbana ale chce aby Urban nie myślał że tylko tak sądzi Patryniu więc moge napiać, że popieram w 100% Patrynia :)

No jeżeli już zaczynacie od popierania to także muszę coś od siebie napisać. Sama osoba Urbana w sobie jest zajebista - Pamiętam te audycje (trzeba kiedyś to powtórzyć :D ), nic do ciebie nie mam, ale pisze tego posta w innym celu... Urban, wszyscy wiemy że ostatnio coś zawalasz z tymi weryfikacjami i nie chcę od razu prosić czy coś w tym stylu o zdjęcie Tobie administratora, ale powinno się Tobie postawić jakiś warunek, abyś pilnował się z wystawianiem weryfikacji. Wiem że to wymaga dużo pracy, ale według mnie wystarczą z 3 - 4 dni na zrobienie jej w całości. Sam przekonałem i nadal przekonuję się na własnej skórze, że czasem nie łatwo jest łączyć naszą pracę na forum z życiem osobistym, ale jeżeli już na siebie bierze się taką odpowiedzialność to trzeba się z niej wywiązywać. Kończąc swoja wypowiedź chciałbym napisać, żebyś się zastanowił nad pełnieniem tej funkcji i fajnie byłoby jakby już wkrótce nikt nie mógł Tobie zarzucić że nie dajesz rady z wystawianiem weryfikacji :)

Przykro mi Urban lubię Cię, ale kolejny raz są opóźnienia, a wiesz, że my czekamy na te weryfikację, więc jakiejś informacji czy coś mógłbyś udzielić, a jak nie to lepiej byłoby oddać swój zakres pracy na forum komuś innemu, bo tak byłoby chyba obecnie rozsądniej... ;)

• Reputacja:   1
  • Styl:  Jasny

Popieram poprzedników. Urban czekamy na Twoją decyzję;)

Szejmaskopia.png

Osiągnięcia na BGZ

Newsman roku 2011

Były Moderator 26/07/2011 - 10/04/2012 (259 dni)

• Reputacja:   66
  • Urządzenie:  Windows
  • Styl:  Ciemny

Ludzie może poczekacie na odpowiedz Urbana a nie spamicie mi tutaj. Patryniu napisał o co chodzi i niema sensu pisać kogo popieracie! Poczekajcie co napisze Urban a potem dyskutujcie. To by było na tyle :waving:

#SmartFanZone

Widzę, że sprawa weryfikacji ponownie negatywnie zawitała na języki Ekipy. Sam patrząc na ostatnie opuźnienia jestem za ponownym poruszeniem tego tematu. Jak już chociażby Turek wspominał czasem nie jest zbyt łatwo pogodzić obowiązki mniej ważne (chociażby te na forum) z ważniejszymi w 'prawdziwym' życiu. Jednakże trzeba pamiętać, że obowiązek to obowiązek i jeśli się nie daje rady, czego nie zarzucam to trzeba spasować. Przez Twoją prawdę mówiąc przeciętną aktywność w ostatnich dobrych paru miesiącach Ekipa jest czasem poddenerwowana bo każdy czeka na słowa z weryfikacji.

Z mojej strony chcę tylko zapewnić, że jeżeli musiałaby wystąpić taka sytuacja, w której miałbym pomóc w tym obowiązku - jestem w pełni gotów. Każdy potrzebuje odpoczynku nawet od forum jednak trzeba to oficjalnie przyznać i zawiadomić, aby potem wynikały z tego takie niepotrzebne sprawy jak ta, w której piszę teraz.

Musi być u góry, nie ma lipy, ale ja się tam nie wtrącam. :roll:

Rated-R Superstar !

Wspólne Oglądanie!

jarrett_logo.jpg

Wspólnie oglądamy pierwszą tygodniówkę NWA-TNA. Jutro tj. wtorek 26-07-2011. Godzina do uzgodnienia ale raczej 14-18. Zapisujcie się!

1.Hunico

2.Yao

Linki:

http://wrestlingforum.pl/viewtopic.php?f=271&t=33966

Punksigcultkopia.png

Sygna i Avek zrobiona przez Tuptusia.

gggggc.png

WCE INTERNATIONAL CHAMPION

17.07.2011-...

WCE STREAK

4:2

Dobra, rzecz pierwsza, to przepraszam za moją ,,nie'' aktywność na forum. Mam urlop więc trochę mnie poniosło i wiecie jak to jest, bal tu bal tam i z tego wszystkiego zaniedbałem swoje obowiązki... Tak czy siak biorę się za nadrabianie. Po drugie, do jutra (26 lipca) wszyscy pomocnicy/modzi doczekają się, nareszcie weryfikacji. Postaram się żeby jutro także był wybrany nowy GM. (Montoya dostanie Vipa). No i co mam jeszcze gadać, chyba muszę zacząć się udzielać i nadrobić trochę materiału bo jestem do tyłu. Dla niektórych moich hejterów, powiem że będę się starał przejść forumowy faceturn :D Ale jak wyjdzie to ocenicie sami.

PS - tak nawiasem, chcę przypomnieć że kiedyś weryfikacje były robione co 3 miesiące, a żeby dostać pomocnika też trzeba było długo czekać, więc też zrozumcie że chce żeby było to sprawniejsze (chociaż to nie jest usprawiedliwienie że się trochę obijam.. )

• Reputacja:   66
  • Urządzenie:  Windows
  • Styl:  Ciemny

Evolve 9

1.Yao

2.Lolas

3.Peri

4.gleba080

5.Sebu

Gala dziś(jak kto woli jutro) o 1.00. Tak więc jak ktoś jeszcze chce się zapisać niech się zapisuje

#SmartFanZone

Proszę o zgłaszanie się osób, w imieniu których miałbym dziś pozdrowić uż. Karling. Tutaj, PW bądź też GG, jak kto woli. :)

Rated-R Superstar !

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.

• Recent Posts

• Grins
      Na papierze wygląda to dobrze, ale niestety WWE idzie zaś tą samą drogą czyli wpychają na siłę zawodnika do paszczy to że Cody wczoraj zebrał dobrą reakcje nie znaczy że na następny SD fani już będą happy, dobrze wiemy jak to się zawsze kończyło... Póki co chyba WWE leci po rekord w dislike'ach na YT 100k pękło, cieszę się że chociaż fani w internecie mogą wyrazić swoją frustrację, bo to jak potraktowali Drew'a to dla mnie było to skandaliczne, fatalny run chyba jeden z najgorszych jeśli chodzi
    • VictorV2
      - Dropdown Uppercut - Disaster Kick - Bionic Elbow - Cross Rhodes - Cody Cutter - Snap Powerslam (Ukradziony Randy'emu) Fakt. Więcej niż 5. Nie mogę powiedzieć że nie masz racji.  
    • MattDevitto
      Co do Reignsa zgoda, ale Cena jednak coś tam więcej potrafił - inna sprawa, że musiał zawsze wykonać swój podstawowy moveset by dziecarnia była zadowolona
    • GGGGG9707
      O ile run Drew był bardzo dobry choć zdecydowanie za krótki, o ile Drew na pas zasługiwał i szkoda mi go że nagle go traci to mimo wszystko cieszę się z wyniku. Po pierwsze Cody z pasem zawsze na plus, po drugie to nam daje ciekawszą walkę na WM. Bądźmy szczerzy Orton vs Cody ma większy kaliber niż Orton vs Drew co przy aktualnej formie Ortona byłoby bardzo ciężkie do oglądania.  Tylko w przeciwieństwie do nich Cody jest dobry ringowo więc dla odmiany przynajmniej mamy Terminatora który u
    • Grok
      WWE ujawniło pełną listę pakietów DLC do gry WWE 2K26. Gra zadebiutowała 6 marca 2026 dla posiadaczy preorderu edycji premium. Standardowa premiera miała miejsce 13 marca 2026. Potwierdzono sześć pakietów DLC, każdy z czterema superstarami, w tym Danhausenem, którego obecność w grze ogłoszono oficjalnie w sobotę. Pierwszy pakiet DLC pierwszego sezonu z El Hijo del Vikingo, Flammerem, Psycho Clownem i Mr. Iguaną z AAA już trafił do gry. Jak ogłoszono podczas WWE Raw, legendarne Demolition
  • Dodaj nową pozycję...