Skocz do zawartości
  • Witaj na forum Attitude

Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Dostep do bota wrestlingowego AI
    Rozbudowane zabawy quizowe
    Typowanie wyników nadchodzących wydarzeń
    Pełny dostęp do ukrytych działów i treści
    Możliwość pisania i odpowiadania w tematach oraz chacie
    System prywatnych wiadomości
    Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    Członkostwo w najstarszej polskiej społeczności wrestlingowej (est. 2001)

Jeżeli masz trudności z zalogowaniem się na swoje konto, to prosimy o kontakt pod adresem mailowym: forum@wrestling.pl

Rekomendowane odpowiedzi

• Reputacja:   0
  • Status:  Offline
  • Styl:  Klasyczny

Sebu gratki, bo przecież nie każdy zaczyna jako "SweetChinMusic"

I'm wybraniec.

A jakby coś to urodzinki mam 20 lipca

No widzisz, dwa najważniejsze dni w roku obok siebie. :)

Rated-R Superstar !

15855262764b295303a1d20.jpg

• Odpowiedzi 9,3 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

• IOOT_DZIKO

688

• pablo modjo

504

• Alustriel

484

• Willem

440

Top użytkownicy w tym temacie

watch_wwe_money_in_the_bank_2011_online.jpg

Dobra jak wszyscy wiedzą 17.07 czyli już w tą niedzielę odbędzie się gala WWE Money In The Bank. I kto by chciał oglądać ją live ?

(dopisywać się)

1.Vader

2.

3.

4.

tumblr_mjpwn7cFFP1s2gjwuo1_500.gif

Jeśli jesteś zawodowym sportowcem i korzystasz ze środków poprawiających wydajność, to wiedz że jesteś cipą

CM Punk

1. Vader

2. Peri (mi skype w ostateczności też pasuje Rejden)

Edytowane przez Gość

• Styl:  Jasny

1. Vader

2. Peri

3. Rejden (ja będę oglądał na 100 % tylko, że nie będzie mi się chciało raczej pisać na chacie ja preferuje skype)

Edytowane przez Gość

1. Vader

2. Peri

3. Rejden

4. Kall aka kondziom

alexisy.png

1. Vader

2. Peri

3. Rejden

4. Kall aka kondziom

5. Turek (To samo co Rejden, także bym proponował Skype)

U mnie było by trochę ciężko ze Skype, ponieważ nie mam dużego domu i rodzice będą przez ściane. Więc ja będę na chacie.

Jeśli jesteś zawodowym sportowcem i korzystasz ze środków poprawiających wydajność, to wiedz że jesteś cipą

CM Punk

• Urządzenie:  iPhone

1. Vader

2. Peri

3. Rejden

4. Kall aka kondziom

5. Turek

6. kNp (obym tym razem wstał dobrze, a nie jak na Destination X o godzinę później. Ja mogę gadać przez vt lub Skype. Mi tam obojętnie)

37184451712723064921.png

• Styl:  Jasny

1. Vader

2. Peri

3. Rejden

4. Kall aka kondziom

5. Turek

6. kNp

7. Hacjend (ja przez chata, skype nie używam)

Nie ma żadnego Dobra, ani żadnego Zła

Jest tylko Ciało i wzór jaki Nim wypełniamy

10044082184e92e55ee9063.jpg

Gala zaczyna się o 2:00

CM Punk

No, jest teraz trochę wiecej czasu to też mogę obejrzeć :)

1. Vader

2. Peri

3. Rejden

4. Kall aka kondziom

5. Turek

6. kNp

7. Hacjend

8. Urban

Łoho, jak takie towarzystwo to się zastanowie.

Rated-R Superstar !

15855262764b295303a1d20.jpg

Jak widać obecnie na SB, główkujemy co zrobić ze wrzucaniem zdjęć kobiet na forum, ponieważ powoli to forum przekształca się na forum ze zdjęciami kobiet - jak to ktoś powiedział. Myślę że nie ma sensu zaśmiecać już SB tym główkowanie i lepiej to przenieść tutaj. Ja proponuję, aby pomyśleć nad takim czymś: Początkowo stworzyć 3 działy (WWE Divas, TNA Knockauts, Inna babki z Wrestlingu i inne.) Wrzucało by się zdjęcia raz w tygodniu i kto by miał ochotę skomentował by wszystkie fotki za jednym razem. Fajni by było jakby jeszcze w tych działach były osobne tematy (Zdjęcia osobiste i Sesje Zdjęciowe) - ułatwiło by to wrzucanie i komentowanie :) Taka jest moja propozycja - chyba mniej więcej zrozumieliście o co mi chodzi :) Chyba że odpowiada wam pomysł Rejdena:

I nie lepiej zrobić jeden temat z paniami i tam wrzucać zdjęcia a ciągłe zakładanie nowych tematów zaśmieca tylko forum !

Jak dla mnie jest prostszy sposób - wystarczy żeby nie dało sie nabić posta po przez komentarz w tym dziale, bo większość osób komentuje panienki tylko i wyłącznie z tego powodu, że wystarczy napisać 1-2 zdania o tym, że laska jest ładna/brzydka i już post nabity... pół godziny takiego nabijania postów i 20 postów więcej.

2f78f3ef4e4c.png

339rkwo.png

2ep0e1v.png

To wtedy wrzucanie fotek na forum w ogóle nie będzie miało sensu - ja przestałem się w to bawić bo to bez celu więc jestem co do tego naliczania postów neutralny, ale kiedyś coś trzeba z tym do porządku zrobić bo za niedługo znów się bajzel porobi.

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.

• Recent Posts

• VictorV2
      Nie zgodze się z tym że winę ponosi booking.  I nawet nie musimy szukać daleko przykładu, zostajemy w rodzinie. Jak bardzo over był Goldust, tylko dlatego że Dustin znalazł sposób żeby to działało? Jeśli dobrze pamiętam, historia była taka że pomysł Goldusta wymyślił Vince żeby wkurzyć Dusty'ego, upokarzając jego syna. W tej sytuacji booking chciał żeby pomysł flopnął a pomysł stał się dość ikoniczny.  Są zawodnicy którzy dostawali głupie, beznadziejne pomysły które nie miały racji byt
    • Bastian
      Zgodnie z przewidywaniami złoto wróciło do Cody' ego Rhodesa. Niestety, ale title reign Drew był tylko zmyłką, aby droga do WM42 nie wydawała się aż tak oczywista. Mnie takie decyzje nigdy się nie podobają. Mógł już Rhodes trzymać ten pas od udanego rewanżu z Ceną aż do WMki, wygrać na RR z Zaynem, tak jak to zrobił McIntyre. No ale trzeba nabić licznik Cody' emu, żeby nie wyglądało to tak marnie na tle Ceny, Ortona czy Lesnara. Rhodes - Orton to dream match, będę czekał na to bardziej niż
    • Kaczy316
      Zawsze są jakieś plusy i minusy, Cody jako zawodnik nie jest zły, cała otoczka wokół tego i booking jedynie to dno, a fani chcą na czymś wyrazić swoją frustrację i obrywa się Rhodesowi za to, a prawda jest taka, że winę ponosi booking, a kto za to ponosi winę? Tu już trudno powiedzieć, bo czasem to writterzy, czasem Triple H, a czasem TKO, więc można obwiniać zarząd jako całość zamiast skupiać się na jednej osobie, otoczka i booking to tragedia w tej kwestii od stycznia teasujemy Cody vs Jacob v
    • Grins
      Na papierze wygląda to dobrze, ale niestety WWE idzie zaś tą samą drogą czyli wpychają na siłę zawodnika do paszczy to że Cody wczoraj zebrał dobrą reakcje nie znaczy że na następny SD fani już będą happy, dobrze wiemy jak to się zawsze kończyło... Póki co chyba WWE leci po rekord w dislike'ach na YT 100k pękło, cieszę się że chociaż fani w internecie mogą wyrazić swoją frustrację, bo to jak potraktowali Drew'a to dla mnie było to skandaliczne, fatalny run chyba jeden z najgorszych jeśli chodzi
    • VictorV2
      - Dropdown Uppercut - Disaster Kick - Bionic Elbow - Cross Rhodes - Cody Cutter - Snap Powerslam (Ukradziony Randy'emu) Fakt. Więcej niż 5. Nie mogę powiedzieć że nie masz racji.  
  • Dodaj nową pozycję...