Skocz do zawartości
  • Witaj na forum Attitude

Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Dostep do bota wrestlingowego AI
    Rozbudowane zabawy quizowe
    Typowanie wyników nadchodzących wydarzeń
    Pełny dostęp do ukrytych działów i treści
    Możliwość pisania i odpowiadania w tematach oraz chacie
    System prywatnych wiadomości
    Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    Członkostwo w najstarszej polskiej społeczności wrestlingowej (est. 2001)

Jeżeli masz trudności z zalogowaniem się na swoje konto, to prosimy o kontakt pod adresem mailowym: forum@wrestling.pl

Rekomendowane odpowiedzi

• Reputacja:   0
  • Status:  Offline
  • Styl:  Klasyczny

Tak, Turek bo nie mam co robić, ale tylko ja tak traktuję nowych. Nie? :) Pamiętam, jak wszyscy kochaliście i z cierpliwością odpowiadaliście marcinqom, weronikom, polskom, robertom itp. itd. Jednak w tej sytuacji zjeb genetyczny dzieli ludzi. :* Jakbyś nie zauważył większość userów no z wyjątkiem (Lusika czy jakoś tak) jest kompletnie nieogarnięta, pyta o wszystko 1000x jednak tylko zjeb genetyczny nie ma do nich cierpliwości, ale reszta aniołki. Kocham to wyzywanie zza szybki. :****

• Odpowiedzi 9,3 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

• IOOT_DZIKO

688

• pablo modjo

504

• Alustriel

484

• Willem

440

Top użytkownicy w tym temacie

Proponuję sobie odpuścić tego rodzaju kłótni (ale także Sebu, muszę to napisać, ale ty w tych sprawach także nie jesteś święty, bo od kiedy pamiętam zawsze starałeś się zmieszać z błotem młodzików na forum, więc...). Gdy jest taka osoba że pyta kilkakrotnie tak jak powiadasz, o jedną rzecz to tłumaczy się spokojnie, a nie od razu z pyskiem na niego jaki on jest tępy i nieogarnięty - nic dziwnego że później masz takie odpowiedzi z jego strony... Nie wiem czy mi się to udaje (zapewne nie zawsze), ale jesteś Xeb w ekipie, tak samo jak ja, już niedługo będziesz posiadał "zielony" nick - miejmy nadzieje - więc staraj się prezentować wysoki poziom, a nie później po weryfikacji narzekacie że nie dostaliście awansu na moderatora... Myślę że tyle z tej kłótni wystarczy.

Xeb nikt nie mówi że to tylko Ty tak robisz, ale robią to ludzie którzy mają kolorek (oczywiście nie wszyscy) i zamiast dawaj przykład, pomagać i zachęcać do poznawania forum gnoicie ich i odpychacie.

Jakbyś nie zauważył większość userów no z wyjątkiem (Lusika czy jakoś tak) jest kompletnie nieogarnięta, pyta o wszystko 1000x

Ale pamiętaj że ty też kiedyś taki byłeś i napewno wyżsi rangą Ci pomogali

Z mojej strony to wszystko

Ja ze swojej strony chciałem jeszcze tylko dodać, że napisanie, iż w google znajdzie wszystko nie jest żadną wielką prowokacją, a że niektórzy ludzie mają problem z tym, że nie podasz im czegoś na tacy to już nie moja wina. Szymix żebyś widział, jak mi pomagali w początkach, ach... :| Nie ubliżając nikomu jedynie Łajt mi pomagał. :P

że napisanie, iż w google znajdzie wszystko nie jest żadną wielką prowokacją, a że niektórzy ludzie mają problem z tym

Zależy jeszcze jakim sposobem się to napisze :) Są i tacy ludzie, że dasz przecinek w nie tym miejscu i rozumieją zdanie całkiem inaczej, więc mowa pisana jest skomplikowana do rozczytania i wiele razy się można to nadziać, więc trzeba z tym uważać :)

Ej Szymix, a co ty sie do mnie rzucasz, ze brak warna dla Fana pokazuje ze sa równi i równiejsi jak to nie o warna dla mnie chodzi? Moge łaskawie wiedziec...?

b9e3d6d02a.png

Użytkownik, Moderator i Dyskutant roku 2011!

Moderator roku 2012!

hhhhhhhhhq.png

gggggc.png

zdb.png

Nic do Ciebie nie mam ale chodzi mi oto mój drogi że jeśli zwykły user obrazi kogoś (nie daj Boże kogoś z ekipy) to odrazu warny się sypią, a jak ty obraziłeś to nie ma nic. Ty przecież dałeś BANA za to że ktoś napisał "ruchnął bym ją" czy coś w tym stylu. Gdzie tu sprawiedliwość? :)

Szymix, ogarnij palce zagłady to jakiś ktoś Wcośtam17679 napisał do mnie, a nie dzban.

Ja pierdole ale ze mnie cymbał, przepraszam Fan, przez cały ten czas myślałem że to Ty obraziłem Xeba :8

Dobra ludzie STOP! Każdy popełnia błędy, czasem te mniejsze, a czasem te większe, lecz trzeba z tym dalej żyć. Nie ma człowieka, który nie zrobiłby czegoś głupiego w życiu. Nowych userów trzeba powitać, zaprosić do udzielania się, a nie traktować jak śmiecia, bo przecież nasze forum się rozwija i potrzebujemy nowych osób, które pomogą realizować dalsze nasze plany. Wyzwiska, wulgarne słowa czy inne takie powinny być wychwycane przez ekipę, a ekipa powinna zareagować i pomyśleć co w tej sytuacji powinno być najlepsze. Czasami danie warna szkodzi, wystarczy napisać wiadomość na PW, ale jak wiemy durnie na tym świecie są i nic z tym nie da się zrobić. Na moje to panowie powinniście się pogodzić i zakoczyć te sprzeczki, które do niczego dobrego nie prowadzą :)

Szymix ty grzejniku, przeproszenia na piśmie jutro 8.00 pod szpitalem z kwiatami! To nie ja go obraziłem, tylko Wascris :P Patrzniu, ale w sumie niepotrzebny szum robi Turas :P I Xeb :P I ja :( Napisalismy po 1 poscie wiec powinno sie skonczyc, a wy nie wiadomo po co to ciagniecie. Warna mu nie dałem bo ostatnio się pospieszyłem i teraz nie chcialem popelniac bledu szczególnie, ze Xeb mógł nie odpowiadac, a odpowiadal mu ze Raw dzis w internecie... Patryniu gratulacje 2000 posta zmarnowanego na taki konflikt :8

b9e3d6d02a.png

Użytkownik, Moderator i Dyskutant roku 2011!

Moderator roku 2012!

hhhhhhhhhq.png

gggggc.png

zdb.png

2000 :rusek:

Rated-R Superstar !

15855262764b295303a1d20.jpg

Gratulacje Słitbucie. :) |||||||||||| Może by tak jeszcze troszkę po komentować NtH? PBW? Niusy? Dyskusje? :P

• Reputacja:   1
  • Styl:  Jasny

Gratulacje i kolejnego tysiaka życzę.

Szejmaskopia.png

Osiągnięcia na BGZ

Newsman roku 2011

Były Moderator 26/07/2011 - 10/04/2012 (259 dni)

Fan nie zmarnowałem tego posta. Każdy post jest ważny, a szczególnie takie, które mają powodować rozejmy :lol

Sebu gratki, bo przecież nie każdy zaczyna jako "SweetChinMusic" ;) A jakby coś to urodzinki mam 20 lipca :8

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.

• Recent Posts

• Grok
      Autor: Noah Leatherland TJPW zawitała do Shin-Kiba 1st RING na galę Prelude to Grand Princess, zaledwie kilka tygodni przed samym wielkim wydarzeniem. W głównym starciu Yuki Arai wysłała jasny sygnał ostrzegawczy do Miu Watanabe przed ich walką o Princess of Princess Title, zmuszając mistrzynię do poddania się. Na poprzedniej gali TJPW First Sparkle Watanabe zmusiła Arai do poddania się za pomocą backbreaker submission. Tym razem w Shin-Kiba 1st RING obie zawodniczki ponownie stanęły naprzeciw
    • Grok
      TNA Wrestling nagrało w piątek walki na nadchodzące odcinki Impactu. Po czwartkowym odcinku live Impact z Gateway Center Arena w College Park w Georgii TNA Wrestling tapowało serię walk telewizyjnych – zaraz po show i ponownie w piątek wieczorem. Spoilery z 5 marca znajdziecie tutaj. Poniżej te z 6 marca. Sprawdzone dzięki PWInsider, WrestlingHeadlines.com i raportom fanów. Spoilery z tapingów TNA Impact TV z 6 marca 2026 r.: The Hardys (Matt Hardy i Jeff Hardy) pokonali Sinner i Saint
    • VictorV2
      Nie zgodze się z tym że winę ponosi booking.  I nawet nie musimy szukać daleko przykładu, zostajemy w rodzinie. Jak bardzo over był Goldust, tylko dlatego że Dustin znalazł sposób żeby to działało? Jeśli dobrze pamiętam, historia była taka że pomysł Goldusta wymyślił Vince żeby wkurzyć Dusty'ego, upokarzając jego syna. W tej sytuacji booking chciał żeby pomysł flopnął a pomysł stał się dość ikoniczny.  Są zawodnicy którzy dostawali głupie, beznadziejne pomysły które nie miały racji byt
    • Bastian
      Zgodnie z przewidywaniami złoto wróciło do Cody' ego Rhodesa. Niestety, ale title reign Drew był tylko zmyłką, aby droga do WM42 nie wydawała się aż tak oczywista. Mnie takie decyzje nigdy się nie podobają. Mógł już Rhodes trzymać ten pas od udanego rewanżu z Ceną aż do WMki, wygrać na RR z Zaynem, tak jak to zrobił McIntyre. No ale trzeba nabić licznik Cody' emu, żeby nie wyglądało to tak marnie na tle Ceny, Ortona czy Lesnara. Rhodes - Orton to dream match, będę czekał na to bardziej niż
    • Kaczy316
      Zawsze są jakieś plusy i minusy, Cody jako zawodnik nie jest zły, cała otoczka wokół tego i booking jedynie to dno, a fani chcą na czymś wyrazić swoją frustrację i obrywa się Rhodesowi za to, a prawda jest taka, że winę ponosi booking, a kto za to ponosi winę? Tu już trudno powiedzieć, bo czasem to writterzy, czasem Triple H, a czasem TKO, więc można obwiniać zarząd jako całość zamiast skupiać się na jednej osobie, otoczka i booking to tragedia w tej kwestii od stycznia teasujemy Cody vs Jacob v
  • Dodaj nową pozycję...