Skocz do zawartości
  • Witaj na forum Attitude

Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Dostep do bota wrestlingowego AI
    Rozbudowane zabawy quizowe
    Typowanie wyników nadchodzących wydarzeń
    Pełny dostęp do ukrytych działów i treści
    Możliwość pisania i odpowiadania w tematach oraz chacie
    System prywatnych wiadomości
    Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    Członkostwo w najstarszej polskiej społeczności wrestlingowej (est. 2001)

Jeżeli masz trudności z zalogowaniem się na swoje konto, to prosimy o kontakt pod adresem mailowym: forum@wrestling.pl

Rekomendowane odpowiedzi

• Reputacja:   0
  • Status:  Offline
  • Styl:  Klasyczny

Spokojnie... Fototube jest hostingiem mojego znajomego i korzystajac z niego raczej nic zlego sie nie dzieje... A na BGZ brak wirusow, jestem pewien :P .

f9740146ef2299a7841b514be93ac59a.png

bxdsfcb.png

49238945.png

wce.png

84995216.png

• Odpowiedzi 9,3 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

• IOOT_DZIKO

688

• pablo modjo

504

• Alustriel

484

• Willem

440

Top użytkownicy w tym temacie

LUDZIE, RUSZCIE TE SWOJE DUPSKA!

Ja rozumiem, wakacje...albo nie, nie rozumiem. WAKACJE, WOLNE, skoro średnia wieku ludzi na tym forum nie przekracza czternastu lat, tym bardziej Was nie rozumiem. Nie jesteś jeszcze na wakacjach? Siedzisz w domu i nie potrafisz oderwać wzroku od monitora? To kurna mać przesłuchaj najnowszą audycję, jeżeli jesteś graczem WCE - przeczytaj galę/p10/newsy/cokolwiek i - SKOMENTUJ TO - my nie robimy tego dla siebie! Gala nie pojawi się na czas - są narzekania, zabraknie audycji - są narzekania, nie ma dyskusji na forum - są narzekania, a gdy to wszystko się pojawi - połowa to olewa! Z dyskusjami może być różnie, nie każdy temat może każdemu pasować, ale skoro do cholery jasnej zapisujesz się do WCE, musisz wiedzieć, że Twoim obowiązkiem jest komentowanie gal, nad którymi bookerzy siedzą GODZINAMI. Turek i Droops są tak zajebiści, że postanowili tracić co tydzień kilka godziny, by powiedzieć do mikrofonu kilka słów, które skomentują trzy osoby. Zajebiście, że masz na koncie 3000 postów, z czego 2999 to komentarze pod zdjęciami Angeliny Love, bo tam nie trzeba się rozpisywać, ale jak takim czymś można podnieść poziom forum? Sam mimo wakacji mam wiele spraw związanych z "działaniem" internetowym i w sumie nie tylko ja, ale staram się napisać coś od siebie gdzie się tylko da.

JEŻELI BĘDZIE TRZEBA, ZROBIE I OSOBNY TEMAT I NAPISZE KAZANIE NA CZTERY STRONY A4.

Rated-R Superstar !

15855262764b295303a1d20.jpg

• Reputacja:   6
  • Styl:  Ciemny

Popieram w 100% - jeżeli ktoś czyta/ogląda/słucha dany projekt i go nie komentuje to swoim olewactwem zabija tą inicjatywę. Zrozumcie to w końcu.

Sebu, może jakiś spam na PW do graczy WCE?

16476371734edf391100c30.jpg

pablo, gdybyś im wysłał taką wiadomość przypominającą o komentowaniu i o tym, że jeśli do 22:00 nie uzbierają 10 komentarzy pod Collision i 5 w oficjalnej to niech zapomną, że My będziemy robić wszystko na czas? Bo zaczyna to być irytujące. Tak samo P10, robię je, a to też nie jest 5min, a komentują 3-4 osoby na 14 zamieszczonych w tym rankingu, no hallo coś jest chyba, nie tak i popieram Sebu w 100% procentach, a no i oczywiście grafika, czemu tam nie komentujecie prac? Sotw? itp.? Przecież tam nie trzeba super zdolności tylko napisać co się podoba co nie. :|

Dokładnie tak Xeb. Pablo uważam że jeśli dostaliby wiadomość od admina to trochę by się przestraszyli i poszli po rozum do głowy. Tak dalej być nie może. Zamiast motywować to oni załamują ludzi.

Punksigcultkopia.png

Sygna i Avek zrobiona przez Tuptusia.

gggggc.png

WCE INTERNATIONAL CHAMPION

17.07.2011-...

WCE STREAK

4:2

Nie wiem czy mogę to napisać tu jeśli nie to usnucie. Chodzi mi oto czy nie chciał by ktoś pisać niusów sportowych ze mną nie musi być jedna osoba :) . Dla tego się pytam bo sam nie wyrabiam w robieniu niusów co dzień a chciałbym mieć oczywiście trochę wolnego czasu też bo wakacje. Gdyby ktoś chciał mi pomóc w niusach to pisać mi na PW lub na GG 25299176. jeśli by ktoś się zgłosił do zrobimy oczywiście taki sam harmonogram jak w newsach wreslingowch. Co tu się będę rozpisywał najważniejsze chyba powiedziałem więc na koniec tylko powiem że czym więcej zgłoszeń tym lepiej :) .

• Styl:  Jasny

Zauważyłem ostatnio coś wg mnie niepokojącego. Podam na przykładzie MitB.

Dyskusje na forum powinny być bardziej ujednolicone. Mamy temat w "Następne gale", w którym piszemy swoje przewidywania co do walizki, a do tego mamy do dyskusję o Kanie, Swaggerze.

Mieliśmy sytuację z Punkiem. Gdzie napisać? Jest dyskusja o Punku. Jest temat z wynikami Raw. Jest temat o MitB.

Panuje okropny chaos. Na dobrą sprawę wystarczy napisać jeden post i wkleić go 3 razy do różnych tematów. Widzę jakąś dyskusję, ale co bym by w niej nie napisał, to będzie to prawie słowo w słowo to samo co mój post w innym temacie.

Takie jest moje spostrzeżenie i chciałbym poznać waszą opinię na ten temat.

NIe tylko ty to widzisz, no ale jakby nie patrzeć tak dyskusje mielibyśmy raz na miesiąc. Dyskusje powinny wynikać ze zdarzeń na Raw jak np. z Punkiem, ja teraz to wiem, ale kiedy tworzyłem o Swagger'ze to chyba żadnej innej czynnej dyskusji nie było! Wiec dobrze ze to napsiales, my doskonale o tym wiemy aczkolwiek no te dyskusje wynikające ze zdarzenia na Raw czesto na tym Raw są zamieniane na walkę na PPV.

b9e3d6d02a.png

Użytkownik, Moderator i Dyskutant roku 2011!

Moderator roku 2012!

hhhhhhhhhq.png

gggggc.png

zdb.png

Dlatego też na innym forum wpadli na fajny pomysł z ogólnym tematem o RAW/SD/iMPACT!, w którym dyskutuje się dosłownie o wszystkim związanym z tą tygodniówką i tak dalej, nie tworząc przy tym nowych dyskusji o nowych zawodnikach. Nie chciałbym zgapiać takich tematów, ale być może coś takiego przyciągnęłoby więcej osób do dyskutowania...

Rated-R Superstar !

15855262764b295303a1d20.jpg

Wnosze oskarżenie za pokrzywdzenie mojej osoby w sposób zagrażający mojemu pobytowi na forum, niejaki Kuba W. aka Tu-154 oskarżył mnie o spam, a ja tylko zawyżam poziom w 1 z najbardziej potrzebnych działów na forum przez co prosze władze o rozpatrzenie tejże deklaracji.

312uw4g.png

49238945.png

nvcncv.png

hdfh.png

Ja chciałbym zostać świadkiem w sprawie Adriano. Zdaje mi się, że wymieniony wyżej osobnik nie pogwałcił zbytnio prawa i sądzę, że w tego warna mogły wchodzić sprawy trzecie. Dobrze, dział z divami jest jednym z najbardziej rozchwytywanych działów na forum, większość uzytkowników korzysta z tego działu, a Gonzalito poprostu nadrabiał zaległości, mi też czasem się to zdarza. Prosze zarząd o rozpatrzenie wniesionej skargi. Jeżeli się nie uda do trudno :lol

b9e3d6d02a.png

Moderator roku 2012!

hhhhhhhhhq.png

gggggc.png

zdb.png

• Reputacja:   1

Boże co za Idioci! Dostałeś warna bo spamowałeś i nabiłeś 45 postów, ludzie moze zaraz 451234235234523 postów w dziale z divami to nie spam...

K1190kicopy_zps3e737bee.png

wce.png

f7afdb0d1f356a3dc6d917539237be7a_original.gif?1367060362

Zostałem pokrzywdzony! Proszę o anulowanie mojego warna w tej sprawie proszę o zabranie glosu przez Droopsika :lol niech zwycięży sprawiedliwosć i wolnosć! Precz z tyranią!

312uw4g.png

49238945.png

nvcncv.png

hdfh.png

• Reputacja:   1

Następny co się bawi w 4 kornersa...

K1190kicopy_zps3e737bee.png

wce.png

f7afdb0d1f356a3dc6d917539237be7a_original.gif?1367060362

Uz. Tuptusiu. NIe musisz nas obrażać w postaci słowa "idioci" do swojej obrony. Jestes w przegranej sytuacji, 45 postów to jest w granicach wytrzymałości i można było przymknąć na to oko, szczególnie ze ukarałeś takiego usera. Czekamy na Droopsa.

b9e3d6d02a.png

Moderator roku 2012!

hhhhhhhhhq.png

gggggc.png

zdb.png

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.

• Recent Posts

• Bastian
      Zgodnie z przewidywaniami złoto wróciło do Cody' ego Rhodesa. Niestety, ale title reign Drew był tylko zmyłką, aby droga do WM42 nie wydawała się aż tak oczywista. Mnie takie decyzje nigdy się nie podobają. Mógł już Rhodes trzymać ten pas od udanego rewanżu z Ceną aż do WMki, wygrać na RR z Zaynem, tak jak to zrobił McIntyre. No ale trzeba nabić licznik Cody' emu, żeby nie wyglądało to tak marnie na tle Ceny, Ortona czy Lesnara. Rhodes - Orton to dream match, będę czekał na to bardziej niż
    • Kaczy316
      Zawsze są jakieś plusy i minusy, Cody jako zawodnik nie jest zły, cała otoczka wokół tego i booking jedynie to dno, a fani chcą na czymś wyrazić swoją frustrację i obrywa się Rhodesowi za to, a prawda jest taka, że winę ponosi booking, a kto za to ponosi winę? Tu już trudno powiedzieć, bo czasem to writterzy, czasem Triple H, a czasem TKO, więc można obwiniać zarząd jako całość zamiast skupiać się na jednej osobie, otoczka i booking to tragedia w tej kwestii od stycznia teasujemy Cody vs Jacob v
    • Grins
      Na papierze wygląda to dobrze, ale niestety WWE idzie zaś tą samą drogą czyli wpychają na siłę zawodnika do paszczy to że Cody wczoraj zebrał dobrą reakcje nie znaczy że na następny SD fani już będą happy, dobrze wiemy jak to się zawsze kończyło... Póki co chyba WWE leci po rekord w dislike'ach na YT 100k pękło, cieszę się że chociaż fani w internecie mogą wyrazić swoją frustrację, bo to jak potraktowali Drew'a to dla mnie było to skandaliczne, fatalny run chyba jeden z najgorszych jeśli chodzi
    • VictorV2
      - Dropdown Uppercut - Disaster Kick - Bionic Elbow - Cross Rhodes - Cody Cutter - Snap Powerslam (Ukradziony Randy'emu) Fakt. Więcej niż 5. Nie mogę powiedzieć że nie masz racji.  
    • MattDevitto
      Co do Reignsa zgoda, ale Cena jednak coś tam więcej potrafił - inna sprawa, że musiał zawsze wykonać swój podstawowy moveset by dziecarnia była zadowolona
  • Dodaj nową pozycję...