Skocz do zawartości
  • Witaj na forum Attitude

Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Dostep do bota wrestlingowego AI
    Rozbudowane zabawy quizowe
    Typowanie wyników nadchodzących wydarzeń
    Pełny dostęp do ukrytych działów i treści
    Możliwość pisania i odpowiadania w tematach oraz chacie
    System prywatnych wiadomości
    Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    Członkostwo w najstarszej polskiej społeczności wrestlingowej (est. 2001)

Jeżeli masz trudności z zalogowaniem się na swoje konto, to prosimy o kontakt pod adresem mailowym: forum@wrestling.pl

Rekomendowane odpowiedzi

• Reputacja:   0
  • Status:  Offline
  • Styl:  Klasyczny

Yyyyy, taaaa... No, tego. co ja to...acha... Jak myslicie, Shelton wygra pas na najblizszym Collision :5 ?

f9740146ef2299a7841b514be93ac59a.png

bxdsfcb.png

49238945.png

wce.png

84995216.png

• Odpowiedzi 9,3 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

• IOOT_DZIKO

688

• pablo modjo

504

• Alustriel

484

• Willem

440

Top użytkownicy w tym temacie

• Reputacja:   1
  • Styl:  Jasny

No pewnie ze ... NIE :P a tak na serio to juz gratuluje ;)

K1190kicopy_zps3e737bee.png

wce.png

f7afdb0d1f356a3dc6d917539237be7a_original.gif?1367060362

Edziu, Szelton ma już pas w swojej prawej kieszeni... a może w lewej? :roll:

A tak btw. to nie wiem o co się kłócicie. Kłótnia jest o je**ny temat, który admin zamknął. Ludzie.. robicie awanturę na całe forum o jakiś pieprzony temat z filmami?! Zachowujecie się jakbyście byli w przedszkolu... Może po prostu zacznijcie się zachowywać na swój wiek, a nie zniżać się do poziomu przedszkola.

Może i mnie zgnoicie swoimi komentarzami, ale I don't care...

A jak myślicie... Rocky pokona Edge'a? :lol

Widzę, że szum wokół Collision jak należy. Prawidłowo, bo będzie jazda już w środę. Tymczasem spadam na Vintage - it's Vader Time!

Ja bym chciał przeprosić tylko 117989 userów na tym forum, może faktycznie niepotrzebnie pisałem o tym w gadulcu. Dziękuje i naprawdę - dajcie sobie już spokój, bo gówno zrobicie ;)

Rated-R Superstar !

15855262764b295303a1d20.jpg

Koniec tematu, za moment wszystko będzie wyjaśnione...

• Reputacja:   6
  • Styl:  Ciemny

Ja rozumiem, że wakacje idą, ale bez przesady.

Uważam, że Urban robi dużo dobrego na forum, a to że stał się obiektem ataków uważam za co najmniej nie na miejscu. Dziękuję.

16476371734edf391100c30.jpg

Widzę że przegapiłem dobra imprezę, ale pozwolicie że jeszcze dodam od siebie 3 groszę. Po pierwsze wydaje mi się żd zdecydowanie za duzo niepotrzebnych osób się wmieszało w ta rozmowę zupełnie nie wiem po co. Po drugiee uważam, że Urban słusznie zrobił zamyukając te tematy. Znaczy hmm może temat "poleć film" nie był tak bardzo smaperski i głupi ale tematy typu "zgadnij jaki to film", "zgadnij jaka to gra", "oceń piosenkę" jak dla mnie są idiotyczne do potegi bo zupełnie nic nie wnoszą. Ok może ich istnienie nie byłoby kompletnie złe jeśli byłyby na 3cim planie, ale miliard osób tu wchodzi tylko po to by pogadać na SB, pospamować właśnie w takich idiotycznych i nic nie wnoszących tematach a miejsca jak dyskusje, oficjalne dyskusje, ankiety, newsy (w sensie komentowania) zeszły na drugi plan. Ludzie zamiast wnosić cokolwiek na forum zajmuja się własnie takimi pierdołowatymi tematami jak oceń pisenkę czy zgdnij grę. Jeżeli ważne działy forum miałyby się dobrze to mi nie przeszkadza odrwanie się jak ktoś ma taką potrzebę w "mały wymagających" tematach, ale jest inaczej. Wam się juz nawet nie chce oceniać gal... Ja tez ostatnio trochę zaniedbuje forum, wiem, ale to przez sesje i problemy osobiste, obiecuje że nadrobie :P Tak czy siak Urban robi dobrą robotę i czdepianie się go o takie pierdoły uwazam za niestosowne... Może rzeczywiście temat "poleć film" został zamknięty trochę z rozpędu i potraktoewwany hurtem z tymi innymi tępymi tematami ale zeby zaraz robić o to taką afere... Seba odnosze wrażenie, że wywołujesz takie sytuacje tylko po to zeby je wywooływac bo czy naprawdę tak Ci zalezy na tym temacie? Wątpie...

Ok chciałem tylko sie podzielic swoim obiektywnym i bezstronnym zdaniem :P Dobranoc :P

To może i ja pozwolę sobie wtrącić. Generalnie rozdmuch***jecie całą sprawę nie wiadomo po co. Ja zgadzam się z Sebu, że Offtop jest od tego, żeby offtopować i wywalanie stamtąd tematów o filmach było decyzją niewłaściwą. Zaraz padnie argument, że ludzie zamiast pisać w dyskusjach itd, o czym pisał Brem, to piszą w offtopie - to zmieńcie do kurwy nędzy politykę na forum, zachęćcie do pisania w tych tematach, a nie likwidujecie im możliwość pisania na luźne tematy. Jak na moje znowu widzę powrót silnej ręki z góry. Dziękuję za uwagę, peace out.

• Reputacja:   1
  • Urządzenie:  Windows
  • Styl:  Jasny

Ja od siebie dodam że jak następny raz będziecie robić borutę to proszę mnie zawołać. Chcę mieć miejsce w pierwszym rzędzie :twisted:

Seba odnosze wrażenie, że wywołujesz takie sytuacje tylko po to zeby je wywooływac bo czy naprawdę tak Ci zalezy na tym temacie? Wątpie...

Zależy i dajcie se siana już w końcu :).

Rated-R Superstar !

15855262764b295303a1d20.jpg

A co Wy na to, że skoro te tematy są uważane/za zbędne/do nabijania postów itp. itd. wyłączyć tam licznik postów? :)

Nie wiem czy Xeb pisał na poważnie z tym wyłączeniem tego licznika postów, ale wygląda na to, że jeżeli reszta tematów w wolnej dyskusji pójdzie w ślady tematu o filmach, więc to chyba jedyne wyjście z tej sytuacji...

Zgadzam się z Daimonem. To jest bodajże Dział Wolna Dyskusja, a tam jest napisane "WSZYSTKO OPRÓCZ WRESTLINGU"!!!!! a wyłączenie naliczania postów w tego typu tematach jest konieczne. Dziękuje za uwagę ;)

Niezła imprezka, szkoda że przegapiłem :) Następnym razem wysyłajcie PW ;)

1.jpg

Iluzja.....

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.

• Recent Posts

• Grok
      Powrót Penelope Ford na ring może jeszcze trochę potrwać, według szefa AEW Tony'ego Khana. W nagraniu przed AEW Collision opublikowanym na platformie X, Khan wyjaśniał szczegóły nowego meczu na show (Toni Storm & Mina Shirakawa vs. Megan Bayne & Lena Kross), kiedy podał aktualizację na temat Ford, która również jest częścią tej grupy. Khan stwierdził: „Wygląda na to, że niestety Ford będzie poza grą z powodu kontuzji – może przez tygodnie, ale możliwe, że nawet miesiące.” Według na
    • Grok
      Dwa mecze o tytuł zostały ogłoszone na galę NXT w Houston pod koniec tego miesiąca. Na Vengeance Day Jacy Jayne wyszła i cutowała promo o swojej drodze do Women's Championship. Robert Stone przerwał jej, oznajmiając, że chodzi o wyłonienie jej następnych pretendentek. Gdy Zaria i Sol Ruca wyszły, by заявить swoje претенzje, Stone wkroczył ponownie i ogłosił triple threat match o pas na 17 marca. Później za kulisami Jayne wkurzała się na triple threat match, a reszta Fatal Influence knuła, ja
    • Grok
      Na odcinku AEW Collision z 7 marca pojawił się weteran WWE i WCW Adam Bomb, znany również jako WRATH. Znany z występów w WCW jako były dwukrotny WCW World Tag Team Champion, Adam Bomb, czyli Bryan Clark, był obecny na najnowszym odcinku Collision. RJ City z AEW opublikował zdjęcie w mediach społecznościowych z Clarkiem i napisał: Sean Ross Sapp z Fightful również potwierdził obecność Adama Bomba / WRATH-a na Collision poprzez aktualizację w mediach społecznościowych. Jego obecność na ty
    • Grok
      Do wtorkowego odcinka NXT dodano nowy match. Na NXT Vengeance Day Charlie Dempsey odrzucił propozycję dołączenia do nowej stajni Lexisa Kinga. King próbował go przekonać do zmiany zdania, przypominając, że ich ojcowie – William Regal i Brian Pillman – byli dawnymi mistrzami światowymi i utorowali im drogę do sukcesu. Wtem Tavion Heights przerwał Kingowi, po krótkiej wymianie zdań stajnia Kinga opuściła ring. Heights zasugerował Dempsey'owi reaktywację No Quarter Catch Crew na jedną noc, by roz
    • Grok
      AAA on Fox dzisiejszego wieczoru to go-home show przed przyszłotygodniowym Rey de Reyes w Puebla w Meksyku. Zaplanowano trzy pojedynki, które zostały wyemitowane w dzisiejszym odcinku. Nagrano go w zeszłym tygodniu w Showcenter Complex w Monterrey w Meksyku. Dzisiejszy odcinek zawierał finałowy qualifying four-way match do Rey de Reyes z udziałem Santos Escobar vs. Mr. Iguana vs. Psycho Clown vs. Abismo Negro. Ponadto odbył się singles match pomiędzy dwoma zawodnikami, którzy już zakwalifi
  • Dodaj nową pozycję...