Skocz do zawartości
  • Witaj na forum Attitude

Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Dostep do bota wrestlingowego AI
    Rozbudowane zabawy quizowe
    Typowanie wyników nadchodzących wydarzeń
    Pełny dostęp do ukrytych działów i treści
    Możliwość pisania i odpowiadania w tematach oraz chacie
    System prywatnych wiadomości
    Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    Członkostwo w najstarszej polskiej społeczności wrestlingowej (est. 2001)

Jeżeli masz trudności z zalogowaniem się na swoje konto, to prosimy o kontakt pod adresem mailowym: forum@wrestling.pl

Rekomendowane odpowiedzi

• Reputacja:   0
  • Status:  Offline
  • Styl:  Klasyczny

Ty to nazywasz lizaniem dupy? Według mnie jest to zwyczajne wypowiedzenie się w tej sprawie.

Szymix wszystko wiedzący, jeśli chodzi o to może chcecie zrobić z tego forum jednowymiarówkę? To trzeba pozamykać grafikę, dział MMA... Mam dalej wymieniać, czasem są potrzebne tematy żeby ktoś mógł się odstresować, obgadać... Ludzie żyją forum i dla niektórych to duża część życia i chcieli by się podzielić z kimś swoimi wrażeniami, ale jak widać tu nie można...

• Odpowiedzi 9,3 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

• IOOT_DZIKO

688

• pablo modjo

504

• Alustriel

484

• Willem

440

Top użytkownicy w tym temacie

Ależ Rejdenie, nikt mnie nie wyrzuci, bo sam odchodzę. O stratę pomocnika sam proszę :)

Dobranoc, może kiedyś się zmieni.

Rated-R Superstar !

15855262764b295303a1d20.jpg

• Styl:  Jasny

Na na na na na na na na hey hey hey..... :waving: liczysz teraz na jakiś przełom, że inni pójdą w twoje ślady ?

dobra rejden chciałeś to co masz więc za przeproszeniem zamnknij się już :)

Panowie. Jedyne co mogę napisać to.. OSTATNIM RAZEM BYŁA PODOBNA SYTUACJA. Admin ze swoim - ja mogę tu zrobić wszystko, jak się nie podoba, to tam są drzwi. Identyczna sytuacja. Ludzie proszą tylko o jedną rzecz, o błahostkę. Jednak 'kolorkowie' robią z tego nie lada coś, bo to oni usunęli temat i nie ma sprzeciwu. Sytuacja nie jest jednak na razie tak poważna. Ale jeżeli władze (Urban) nie poluzują trochę kucyków, to forum może stracić wartościowych użytkowników (Sebu) i wytworzy się niemiła atmosfera. (jak teraz).

KONIEC.

(Christian w moim avku to nawoływanie o spokój i koniec zawracania dupy)

- FanFanFan

- Mama niepełnoletniego Fana

Dzięki za pozdrowienia, mam już pozdrowiona, bardzo się ucieszyła :) No wiec jak dla mnie szkoda, jezeli odejdziesz, bo jakos kiedyś kontaktów nie mieliśmy, a teraz jakoś nawet nam się rozmowa kleiła i nie mam o tobie zdania, że jesteś głupim niepelnoletnim chłoptasiem, tylko cennym dla forum userem ;)

Napisałem to, bo znowu zaczynasz być strasznie wkurwiający myślałem, że chociaż troszkę się zmieniłeś, ale widać jaki głupi byłeś taki jesteś :applause: jeszcze dalej najeżdżaj tak na Urbana to się pożegnasz z pomocnikiem, a później z całym forum i wiesz co będzie w tym najlepsze :)

Tak, mówienie w kłótni osób waznych dla forum bo admina i osoby posiadajacej prawie 2000 postów, mówienie o kolorkach jes niezbędne.

Ty to nazywasz lizaniem dupy? Według mnie jest to zwyczajne wypowiedzenie się w tej sprawie.

Szymix wszystko wiedzący, jeśli chodzi o to może chcecie zrobić z tego forum jednowymiarówkę? To trzeba pozamykać grafikę, dział MMA... Mam dalej wymieniać, czasem są potrzebne tematy żeby ktoś mógł się odstresować, obgadać... Ludzie żyją forum i dla niektórych to duża część życia i chcieli by się podzielić z kimś swoimi wrażeniami, ale jak widać tu nie można...

Brawo k***a w dupe Kaziu! Szymix, Rejden wyraża swoje zdanie i po co jeszcze je dopowiadasz, że wyraża zdanie. NIech sam mówi co ma do powiedzenia, a nei ty sie wpieprzasz, szczegolnie, że większość tu powie, że cos innego niż wrestling też jest tu potrzebne

b9e3d6d02a.png

Użytkownik, Moderator i Dyskutant roku 2011!

Moderator roku 2012!

hhhhhhhhhq.png

gggggc.png

zdb.png

Rodzinka haha

Pietrek, ale to Sebu robi z siebie jakąś ofiarę i robi nie wiadomo jaką awanturę ja np gadałem z Urbanem o tym na pw i da się jakoś normalnie, ale Sebu nie, bo on musi zaraz robić z siebie nie wiadomo jaką ofiarę i ja się pytam k***a po co ?

Rodzinka haha

Broni swojego, który ma rację i nie chował sie na priivach, tylko gadał otwarcie przed całym forum. Rzeczywiscie, ubaw po pachy :) Od tego jest rodzina, nawet na forum.

b9e3d6d02a.png

Moderator roku 2012!

hhhhhhhhhq.png

gggggc.png

zdb.png

Brawo k&*%$a w dupe Kaziu! Szymix, Rejden wyraża swoje zdanie i po co jeszcze je dopowiadasz, że wyraża zdanie. NIech sam mówi co ma do powiedzenia, a nei ty sie wpieprzasz, szczegolnie, że większość tu powie, że cos innego niż wrestling też jest tu potrzebne

A to niby co jest? Nie wpierdalanie się? =))

Daj spokuj :)

Może wyrazić swoje zdanie wszystkim. Część go popiera, część nie - teraz to nie jest ważne. Takie tematy są potrzebne. Z określonymi zasadami i na dany temat.. spełnią swoją funkcję i nie będą żadnymi zapychaczami. A uzasadnienie, że to SPAM.. czasy gdzie liczyła się liczba postów jest już lata świetlne za nami. Nikt nie pisze tam właśnie po to. Zgadywanie (jaki/a gra/film) czy dzielenie się opinią (dyskusja ogólna film/gry) też jest potrzebne. Mi to pierwsze sprawia frajdę. I nie pisać, żeby założyć do samego tego osobne forum. Prędzej założymy osobne forum od WCE. :waving:

PS. daj SPOKUJ.

Brawo k&*%$a w dupe Kaziu! Szymix, Rejden wyraża swoje zdanie i po co jeszcze je dopowiadasz, że wyraża zdanie. NIech sam mówi co ma do powiedzenia, a nei ty sie wpieprzasz, szczegolnie, że większość tu powie, że cos innego niż wrestling też jest tu potrzebne

A to niby co jest? Nie wpierdalanie się? =))

Daj spokuj :)

Dawac Spokój przez u zwykłe to ty mozesz na potwurkó z koleżankami.

I czepiac sie kogoś, że zwrocil Ci uwagę i sam dopisał 1 zdanie to jak zajebac 6 piw ze sklepu, bo powiedziałes sprzedawcy, że ktoś zajebal 1. Wiem, ze zjebane porównanie, ale może do niektórych trafi, chodź moze dajmy SPOKUJ!

b9e3d6d02a.png

Moderator roku 2012!

hhhhhhhhhq.png

gggggc.png

zdb.png

Po pierwsze spokój pisze się przez ó, a po drugie to chłopaku sam się wpierzyłeś to nie miej, wątów do kogoś kto zrobił podobnie tylko miał inne zdanie jak ty... Każdy ma prawo się wypowiedzieć...

NO to k***a mać czemu on ma masz wąty do mnie że to zrobiłem, jeśli sam to robi.

Ps. Nie wiem czemu ale piszę tutaj z angielskim słownikiem i zaznacza mi wszystkie wyrazy po kolei i nie wiem gdzie robie błędy :)

Dobra dajmy spokÓj :)

Sorka, ale po prostu nie zauważyłem że go usunąłeś

Edytowane przez Gość

Właśnie Szymixie jakbyś nie zauważył to ten post został przeze mnie usunięty, bo miał złą treść... Nie wiem czemu, ale teraz zaczynacie się kłócić od tak szczególnie dwójka(Szymix i Fan), a tu temat jest inny, a wy jakieś rozgrywki między sobą... Ja już się tu nie odzywam bo za własne zdanie można zostać uznanym za zdrajcę lub innego złoczyńce... Więc Nara !

Zapomniałem o rodzince FIZa i przestancie mnie bronić bo jestem ofiarą przecie, nie?

Dajcie sobie siana już :)

Rated-R Superstar !

15855262764b295303a1d20.jpg

• Reputacja:   1

Pietrek ma racje, co prawda nie mowie tutaj o tym co Pietrek, ale ostatnio sam sie z nim spieralem i jak na tym wyszedlem? Jak gowno na deszczu! Takze dajcie spokoj!

K1190kicopy_zps3e737bee.png

wce.png

f7afdb0d1f356a3dc6d917539237be7a_original.gif?1367060362

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.

• Recent Posts

• HeymanGuy
      Mój mistrz NXT :3 I Wasz też
    • HeymanGuy
      To wyglada jak bicie Barona w LoLu.
    • MattDevitto
      A wy co pewnie nadal UFC i jakieś treningi
    • IIL
      Cody Rhodes vs Randy Orton to generalnie jedna z największych walk jaką WWE ma obecnie w arsenale i cieszy mnie fakt, że zrobią to na Wrestlemanii. Przypominają się od razu czasy Legacy i nawet kiedyś na WM 26 był mały triple threat Orton vs Rhodes vs DiBiase Jr. Ciekawe jak to poprowadzą, ale nie zdziwię się, jak zamiast single matcha dodany do tego będzie Drew McIntyre.    To w sumie książkowy booking WWE, który często akurat wychodził lepiej niż się wszyscy tego spodziewali. Mc
    • Grok
      Mance Warner i Steph De Lander wrócili do Game Changer Wrestling. Pojawili się podczas main eventu gali GCW So Alive w sobotę, łącząc siły z Second Gear Crew (AJ Gray & Matthew Justice), by odeprzeć VNDL48 (Atticus & Otis Cogar). Następnie ogłoszono six man tag match pomiędzy Second Gear Crew a Cogarami i Christianem Napierem, w którym górą była ta druga ekipa. Po gali De Lander zamieściła wideo w mediach społecznościowych, odnosząc się do ich niedawnego odejścia z TNA. „Nie pozwol
  • Dodaj nową pozycję...