Skocz do zawartości
  • Witaj na forum Attitude

Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Dostep do bota wrestlingowego AI
    Rozbudowane zabawy quizowe
    Typowanie wyników nadchodzących wydarzeń
    Pełny dostęp do ukrytych działów i treści
    Możliwość pisania i odpowiadania w tematach oraz chacie
    System prywatnych wiadomości
    Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    Członkostwo w najstarszej polskiej społeczności wrestlingowej (est. 2001)

Jeżeli masz trudności z zalogowaniem się na swoje konto, to prosimy o kontakt pod adresem mailowym: forum@wrestling.pl

Rekomendowane odpowiedzi

• Reputacja:   0
  • Status:  Offline
  • Styl:  Klasyczny

No to może i ja sie trochę wypowiem co do działu "wolnego". Jak dla mnie tematy: "Oceń piosenkę usera wyżej" czy "Jaki to film" wcale na forum znajdować sie nie musza, bo pare osób może tylko looknąć na wykonawcę, napisać, że to jego ulubieńcy, dać jakąś nute pierwszą lepszą i post jest, za to zupełnie inna sprawa z tym tematem: 'Obejrzałeś dobry film? Opisz go i poleć' Tu już raczej bzdur pisać sie nie da, ja sam często czytałem co tam Luba czy Sebu pisali i sam miałem napsiać o Rytuale, na którym mialem okazję być, zrobiłto patryniu i chciałem dodać kilka slów od siebie, lecz zobaczylem to dopiero po zamknięciu, że ktoś skomentowął ten film. Jak dla mnie oceń cos tam wyzej to zbędne tematy, ale recenzje filmów itp, nawet na forum o wreestlingu nie są złe ;)

b9e3d6d02a.png

Użytkownik, Moderator i Dyskutant roku 2011!

Moderator roku 2012!

hhhhhhhhhq.png

gggggc.png

zdb.png

• Odpowiedzi 9,3 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

• IOOT_DZIKO

688

• pablo modjo

504

• Alustriel

484

• Willem

440

Top użytkownicy w tym temacie

• Styl:  Jasny

Sorry panie i panowie, ale zostałem nagle zaproszony na urodziny i nie mogłem tego przegapić. I dlatego mnie nie było :(, ale oglądam RAW dzisiaj live jbc :P

• Reputacja:   1

Dobra wybaczamy Ci, ale za to jutro patrzymy RAW :D Btw. Najebany to do domu!

K1190kicopy_zps3e737bee.png

wce.png

f7afdb0d1f356a3dc6d917539237be7a_original.gif?1367060362

Sebu, na prawdę zaczynasz mnie już irytować.... To forum jest poświęcone wrestlingowi, a jeśli chcesz pogadać sobie o dupie Maryni, to bardzo proszę na gg, albo na innym forum. Moim zdaniem zaczynasz myśleć że jesteś na forum nietykalny, i jeśli tobie się coś nie spodoba to tak nie może być i pretensje są do całego świata. Mając 14 lat zachowujesz się jak jeszcze większy gówniarz, bo nie możesz sobie pogadać na inne tematy niż wrestling. Jeśli chcecie pogadać na luzie jest SB, Gadulec, nie potrzeba zakładać zbędnych tematów. To teraz zadam Ci pytanie, założyłeś tu konto żeby pogadać o filmach, piłce nożnej i się popisywać jaki to ja nie jestem zajebisty? To w takim razie pomyliłeś fora... Koniec cwaniactwa, a jeżeli nie to... ty już wiesz co.

I proszę Cię o UWAŻNE przeczytanie tego co napisałem, bo znając życie będziesz za moment zadawał pytania na które odpowiedź jest powyżej...

One - k***a mać, spojrzyj na podtytuł: Znajdziesz tu luźne rozmowy na różne tematy. Wszystko oprócz wrestlingu! Humor, seriale, filmy, linkownia, pchli targ.

Powiększoną czcionką? Proszę:

Znajdziesz tu luźne rozmowy na różne tematy. Wszystko oprócz wrestlingu! Humor, seriale, filmy, linkownia, pchli targ.

Nie wiem, okulary? Skoro jest tutaj wolny temat, to można porozmawiać w nim o WSZYSTKIM, co nie jest wrestlingiem. I nadal proszę o ponowne otworzenie tematu o którym prowadzona jest ta 'dyskusja', bo to niesmaczny żart go zamykać.

Two - Co Ty masz z tym wiekiem? Pracujesz? Who Cares? Jako jedyny? NIE! Mam 14 lat, ale ja o tym wiem, jestem gorszy? Spoko.

To teraz zadam Ci pytanie, założyłeś tu konto żeby pogadać o filmach, piłce nożnej i się popisywać jaki to ja nie jestem zajebisty?

TAK! Bo człowiek nie tylko wrestlingiem żyje. Chce porozmawiać o filmach, piłce nożnej i się popisywać jaki to ja nie jestem zajebisty, bo komentarz oddaje pod każdą galą i mam do tego pełne prawo.

Koniec cwaniactwa, a jeżeli nie to... ty już wiesz co.

Ależ proszę. Myślisz, że jesteś niezasąpiony? Kilkanaście osób ma takie samo zdanie jak ja na ten temat i wierz mi, że wielu uważa, że po tym jak dostałeś admina w ch***j się zmieniłeś i ch***ja robisz.

Pozdro.

O patrz, reputa dostałem :thinking:

Edytowane przez Gość
Rated-R Superstar !

15855262764b295303a1d20.jpg

Dobra wybaczamy Ci, ale za to jutro patrzymy RAW :D Btw. Najebany to do domu!

Musowo ;) kto chce teraz na bank z nami oglądać to tu się zapisać lub pw czy tam inne GG ;) już nie najebany :P

• Reputacja:   66
  • Urządzenie:  Windows
  • Styl:  Ciemny

Jeżeli nie na żywo to ja się zapisuje :)

#SmartFanZone

Oczywiście jak nie live, to też się zapisuje. Jbc. to piszcie mi na GG, o której godzinie itp.

TAK! Bo człowiek nie tylko wrestlingiem żyje. Chce porozmawiać o filmach, piłce nożnej i się popisywać jaki to ja nie jestem zajebisty, bo komentarz oddaje pod każdą galą i mam do tego pełne prawo.

To w takim razie powinieneś kiedyś ruszyć się sprzed kompa i wyjść na dwór...

Ależ proszę. Myślisz, że jesteś niezasąpiony? Kilkanaście osób ma takie samo zdanie jak ja na ten temat i wierz mi, że wielu uważa, że po tym jak dostałeś admina w ch***j się zmieniłeś i ch***ja robisz.

Może i się zmieniłem, ale tacy jak ty zmieniają to forum w burdel, miejsce spotkań i luźnych rozmów....

Dziwne, jak tomo zamykał tematy o filmach gdzie było w ch***j spamu, popierał go p-mo, to nikt nie dyskutował, a jak Urban popsuł dzieciom zabawę to jest napierdalanka.... Uważasz że ch***ja robię? Spróbuj się zająć całą ekipą, w tygodniu dostawać od ch***ja PW i wiadomości na GG że ten i tamten chce robić tu i tu, ogarnij kto co gdzie zrobił, i czy się stara, czy ktoś nie łamie regulaminu itp. Owszem, praca i stanowisko admina sprawiły że nie udzielam się tak jak kiedyś, a może i obecna atmosfera którą tworzą dzieci w wieku 12 - 15 (nie mówię tu o wszystkich). Z tobą się nie da gadać, musisz postawić na swoim... Też kiedyś byłem taki uparty, ale zobaczysz że szybko się to na tobie odbije i ktoś zasadzi Ci porządnego kopa w dupę, że zejdziesz na ziemię. Chcecie pogadać o filmach? Stwórz temat Filmy - wolna dyskusja i tam wszystko sobie omawiajcie. I nie myślę że jestem niezastąpiony, bo w tej chwili moje miejsce mógłby zająć choćby Pro który teraz jest waszym guru, ale tak się składa że mam zaufanie, które ty z dnia na dzień u mnie tracisz ( a kiedyś byłeś w porządku)... Tyle w temacie... (chociaż i tak zaraz się do czegoś doczepisz, to przecież nieuniknione...)

To w takim razie powinieneś kiedyś ruszyć się sprzed kompa i wyjść na dwór...
Chyba do lekarza...

No skoro nalegasz, a twoja mama nie może z tobą pójść, to z chęcią cię zaprowadzę...

Może i się zmieniłem, ale tacy jak ty zmieniają to forum w burdel, miejsce spotkań i luźnych rozmów....
Takich jak ja popierają ludzie, takich jak Ty - nie.

Startuj w wyborach na prezesa PiS...

Dziwne, jak tomo zamykał tematy o filmach gdzie było w ch***j spamu, popierał go p-mo, to nikt nie dyskutował, a jak Urban popsuł dzieciom zabawę to jest napierdalanka.
Ale gdzie ty tam k***a spam widzisz? W opisywaniu filmów na pół strony? Nikt nie ma zażaleń do zamykania tematu 'jaki to film', a tego z filmami...Na attitude jest w pizdu takich tematów, a nikt nie uważa tego (najlepszego swoją drogą pod względem poziomu) za spam i nawet 'najwięksi' się w nich udzielają.

W twoim wieku i tak bluzgać? Nieładnie...

Owszem, praca i stanowisko admina sprawiły że nie udzielam się tak jak kiedyś, a może i obecna atmosfera którą tworzą dzieci w wieku 12 - 15 (nie mówię tu o wszystkich
Ale te dzieci których tak nie lubisz robią trzy razy więcej od Ciebie. W ogóle to kierowanie się wiekiem jest pokazem idiotyzmu. Dodaj punkt do regulaminu, że osoby niepracujący mają zakaz wstępu na BGZ-Wrestling.

Ach te niewinne lata dzieciństwa, kiedy nie myśli się o konsekwencjach (a jakby nie patrzeć to nie jestem jeszcze dorosły, tylko PEŁNOLETNI, chyba rozróżniasz te dwa słowa)

I nie myślę że jestem niezastąpiony, bo w tej chwili moje miejsce mógłby zająć choćby Pro który teraz jest waszym guru,
Tak, mógłby zająć i ja jak najbardziej stoje za tym pomysłem.

Jak tak dalej z tobą pójdzie to się nie doczekasz...

Ostatnie ostrzeżenie, jeszcze jeden twój wpis i będziesz mógł się pożegnać z twoim ,,ludem'' który tak twardo za tobą stoi, na 3 miesiące...

nie chciało mi się pisać nowego postu ....

Rated-R Superstar !

Takich jak ja popierają ludzie, takich jak Ty - nie.

Przestań się już ośmieszać, bo robisz z siebie ofiarę i nie wiadomo jaką ciote mi też się to nie podoba, że Urban zamknął temat, ale k***a nie płaczę na forum. Tylko Ty masz zawsze jakieś ale i myślisz, że nie wiadomo kim jesteś na tym forum nie podoba ci się to nara :)

Przestań się już ośmieszać, bo robisz z siebie ofiarę i nie wiadomo jaką ciote mi też się to nie podoba, że Urban zamknął temat, ale k&*%$a nie płaczę na forum. Tylko Ty masz zawsze jakieś ale i myślisz, że nie wiadomo kim jesteś na tym forum nie podoba ci się to nara

A ty przestań lizać dupe. Jestem nie wiadomo kim na forum i mi się nie podoba.

Tak więc, żegnam. Szkoda, że nikt nie ma na tyle jaj by tutaj napisać :).

Rated-R Superstar !

A ty przestań lizać dupe.

Ty to nazywasz lizaniem dupy? Według mnie jest to zwyczajne wypowiedzenie się w tej sprawie.

Więc chciałbym zakomunikować, że w WCE robię dalej, nawet jak wyjebią mnie z BGZ. Z forum tym nie chce mieć nic wspólnego, dopóki ktoś Urbanowi nie ściągnie admina. Dziękuję, teraz pozdrowienia:

- Pietruś

- Mama niepełnoletniego Pietrusia

- FIZ

- Tuptus

- Mama niepełnoletniego Tuptusia

- FanFanFan

- Mama niepełnoletniego Fana

- Xeb

- Mama niepełnoletniego Xeba

No i swojego tatusia, który mam nadzieję zrobi tutaj porządek, w końcu jest moim guru. Cya.

Rated-R Superstar !

Lizać dupe :lol gratulacje inteligencji pomyśl po ch***j miał bym lizać Urbanowi dupe ? Zajmuję się typerem i One vs. One czyli praktycznie nic nie robię, a mam moderatora więc po co mam lizać dupe skoro mam się dobrze? Napisałem to, bo znowu zaczynasz być strasznie wkurwiający myślałem, że chociaż troszkę się zmieniłeś, ale widać jaki głupi byłeś taki jesteś :applause: jeszcze dalej najeżdżaj tak na Urbana to się pożegnasz z pomocnikiem, a później z całym forum i wiesz co będzie w tym najlepsze :) żadna strata dla BGZ and that's the truth ;)

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.

• Recent Posts

• HeymanGuy
      Mój mistrz NXT :3 I Wasz też
    • HeymanGuy
      To wyglada jak bicie Barona w LoLu.
    • MattDevitto
      A wy co pewnie nadal UFC i jakieś treningi
    • IIL
      Cody Rhodes vs Randy Orton to generalnie jedna z największych walk jaką WWE ma obecnie w arsenale i cieszy mnie fakt, że zrobią to na Wrestlemanii. Przypominają się od razu czasy Legacy i nawet kiedyś na WM 26 był mały triple threat Orton vs Rhodes vs DiBiase Jr. Ciekawe jak to poprowadzą, ale nie zdziwię się, jak zamiast single matcha dodany do tego będzie Drew McIntyre.    To w sumie książkowy booking WWE, który często akurat wychodził lepiej niż się wszyscy tego spodziewali. Mc
    • Grok
      Mance Warner i Steph De Lander wrócili do Game Changer Wrestling. Pojawili się podczas main eventu gali GCW So Alive w sobotę, łącząc siły z Second Gear Crew (AJ Gray & Matthew Justice), by odeprzeć VNDL48 (Atticus & Otis Cogar). Następnie ogłoszono six man tag match pomiędzy Second Gear Crew a Cogarami i Christianem Napierem, w którym górą była ta druga ekipa. Po gali De Lander zamieściła wideo w mediach społecznościowych, odnosząc się do ich niedawnego odejścia z TNA. „Nie pozwol
  • Dodaj nową pozycję...