Skocz do zawartości
  • Witaj na forum Attitude

Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Dostep do bota wrestlingowego AI
    Rozbudowane zabawy quizowe
    Typowanie wyników nadchodzących wydarzeń
    Pełny dostęp do ukrytych działów i treści
    Możliwość pisania i odpowiadania w tematach oraz chacie
    System prywatnych wiadomości
    Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    Członkostwo w najstarszej polskiej społeczności wrestlingowej (est. 2001)

Jeżeli masz trudności z zalogowaniem się na swoje konto, to prosimy o kontakt pod adresem mailowym: forum@wrestling.pl

Rekomendowane odpowiedzi

• Reputacja:   0
  • Status:  Offline
  • Styl:  Klasyczny

Tu mozna pisać o wszysktkim, a nie ma jeszcze odpowiedniego tematu, a więc, przedstawiam wpis Jericho z jego twittera, nie znasz wyników sd, nie zagląda:

Hey everyone bitching about him losing the title, have you ever thought that maybe it's just the beginning of a bigger storyline

Hm?

Rated-R Superstar !

15855262764b295303a1d20.jpg

• Odpowiedzi 9,3 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

• IOOT_DZIKO

688

• pablo modjo

504

• Alustriel

484

• Willem

440

Top użytkownicy w tym temacie

Ja chciałbym napisać coś a pro po koszulek BGZ, bo wiem że ktoś był zainteresowany tą rzeczą. Ja kiedyś też sobie chciałem zrobić koszulkę, więc lekko z edytowałem logo. Pozwolę je wam pokazać:

beznazwy1au.png

Wiem, że można po prostu za jakieś 15 - 20 zł można nadrukować na białą koszulkę swoje logo, wiec można się nad tym zastanowić.

Pokażę też wam jak wygląda koszulka z pewnym obrazkiem który sobie nadrukowałem z jakiś czas temu z Jasiem :)

dsc02353k.jpg

dsc02354hd.jpg

Edytowane przez Gość

Dajesz na koszulkę link, a nie ma hasła przewodniczego forum? Poza tym chyba myślę, że wersja na czarnej koszulce byłaby lepsza, bo wiem że istnieje taka możliwość. Ostatnio coś mi Tuptuś maniaczył o koszulkach, więc myślę, że dziś i coś od niego tu wpadnie ;) Pamiętajcie chłopaki: Uzależnieni od Wrestlingu!

• Styl:  Jasny

Ja od pewnego czasu też sobie chciałem zrobić koszulkę BGZ i tak się bawiłem photoshopem i takie coś zrobiłem

Przód:

bgzkopia.png

Tył

bgzty.png

Oczywiście wszystko na białej koszulce. Chociaż tył jeszcze chyba dopracuje :)

• Reputacja:   1

Kminiłem też koszulki ;) Mam ich pełno z różnymi wrestlerami. Miałem sobie nawet zrobić u kumpla ale ten nie kwapi się żeby spytać szwagra o cene ;/

No a tutaj na pokaz Projekt ;)

28wp1u8.png

1. Klikamy prawym przyciskiem myszy na obrazek.

2. Pokaz obrazek

3. klikamy raz lewym na obrazek by mieć go w dobrej rozdzielczości.

Ps. Myśle ze sie Pietro nei pogniewasz za twój napis ;)

K1190kicopy_zps3e737bee.png

wce.png

f7afdb0d1f356a3dc6d917539237be7a_original.gif?1367060362

A może zrobimy temat do, którego graficy będą wrzucać swoje projekty i kto będzie chciał na własną rękę sobie zapożyczy projekt i zrobi koszulkę.I można by było też wrzucać namiary na takie miejsca, w których to robią ja osobiście mógłbym zrobić kilka projektów na życzenie. Nie chodzi mi o to żeby ktoś sobie zarabiał na koszulkach, bo powie, że się tym zajmie i u niego będzie można kupować już gotowe koszulki. Chodzi mi o to żeby każdy mógł sobie wybrać projekt i na własną rękę sobie zrobić koszulkę :roll:

A tu jeszcze jeden mój projekt, do którego muszę jeszcze dorobić tył i raczej to będzie na mojej koszulce :)

rejden.png

Edytowane przez Gość

ja jeszcze tylko pokaże swój projekt :)

fizx.jpg

• Reputacja:   6
  • Styl:  Ciemny

Proponuje założyć osobny temat "koszulki bgz" :) i wstawiać tam swoje propozycje :)

16476371734edf391100c30.jpg

• 3 tygodnie później...

Zasady photo/wrestling quizu, by te 'zawody' miały jakiś sens:

Myślę, że wypadałoby stworzyć jakieś zasady, bo nie jestem za zastojami co dwa dni. A więc:

- Osoba, która odpowiedziała poprawnie ma obowiązek zadać następną zagadkę w przeciągu dwóch/trzech dni, inaczej - 'kto pierwszy, ten lepszy'

- Od dzisiaj: Za każdą poprawną odpowiedź przyznany zostaje JEDEN PUNKT, za niepoprawną zostaje odjęty JEDEN PUNKT. Raz na miesiąc będę podliczał punkty, na koniec roku zwycięzca otrzyma kilka punktów reputacji, plus coś się wymyśli.

Wrzucam w gadulca, wszyscy przeczytają.

Rated-R Superstar !

Panie i panowie Lubecki znowu bierze sobie urlop. Powinno mnie nie być na forum przez 3 dni. Bodajże pon, wt i śr, bo wtedy się przeprowadzam i nie będzie jak wejść na BGZ, no może na telefonie chwile posiedze, ale nic nie zdziałam. :D Więc do zobaczenia za 3 dni.

ahfo.png

luba_049.png

Po szczerej, kilkusekundowej rozmowie z moim mózgiem proszę o założenie tematu pod tytułem 'MMA - Dyskusja Ogólna', dla osób interesujących się tym sportem. Zakładanie OD do gal klasy Y, które odbędą się w Tuvalu czy innej Ukrainie nie ma sensu, skoro wypowie się w niej...k***a, nikt się w niej nie wypowie.

Rated-R Superstar !

• Reputacja:   66
  • Urządzenie:  Windows
  • Styl:  Ciemny

Popieram Sebu.Takie wstawianie to tylko spam bo i tak nikt się tam nie wypowiada.Więc taki jeden temat dla MMA byłby dobry.

#SmartFanZone

Pomysł Popieram, sam chętnie pogadałbym o MMA choć mało się znam (KSW/UFC), a to na bank pomoże takim jak ja rozwinąć skrzydła w tej dziedzinie sportu.

Ps. Sebu masz móżg? :shock:

wce.png

Napisałem z moim mózgiem? Pomyłka.

Rated-R Superstar !

No właśnie coś mi nie grało to się pytam :P

wce.png

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.

• Recent Posts

• HeymanGuy
      Mój mistrz NXT :3 I Wasz też
    • HeymanGuy
      To wyglada jak bicie Barona w LoLu.
    • MattDevitto
      A wy co pewnie nadal UFC i jakieś treningi
    • IIL
      Cody Rhodes vs Randy Orton to generalnie jedna z największych walk jaką WWE ma obecnie w arsenale i cieszy mnie fakt, że zrobią to na Wrestlemanii. Przypominają się od razu czasy Legacy i nawet kiedyś na WM 26 był mały triple threat Orton vs Rhodes vs DiBiase Jr. Ciekawe jak to poprowadzą, ale nie zdziwię się, jak zamiast single matcha dodany do tego będzie Drew McIntyre.    To w sumie książkowy booking WWE, który często akurat wychodził lepiej niż się wszyscy tego spodziewali. Mc
    • Grok
      Mance Warner i Steph De Lander wrócili do Game Changer Wrestling. Pojawili się podczas main eventu gali GCW So Alive w sobotę, łącząc siły z Second Gear Crew (AJ Gray & Matthew Justice), by odeprzeć VNDL48 (Atticus & Otis Cogar). Następnie ogłoszono six man tag match pomiędzy Second Gear Crew a Cogarami i Christianem Napierem, w którym górą była ta druga ekipa. Po gali De Lander zamieściła wideo w mediach społecznościowych, odnosząc się do ich niedawnego odejścia z TNA. „Nie pozwol
  • Dodaj nową pozycję...