Skocz do zawartości
  • Witaj na forum Attitude

Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Dostep do bota wrestlingowego AI
    Rozbudowane zabawy quizowe
    Typowanie wyników nadchodzących wydarzeń
    Pełny dostęp do ukrytych działów i treści
    Możliwość pisania i odpowiadania w tematach oraz chacie
    System prywatnych wiadomości
    Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    Członkostwo w najstarszej polskiej społeczności wrestlingowej (est. 2001)

Jeżeli masz trudności z zalogowaniem się na swoje konto, to prosimy o kontakt pod adresem mailowym: forum@wrestling.pl

Rekomendowane odpowiedzi

• Reputacja:   0
  • Status:  Offline
  • Styl:  Klasyczny

Nie zapominaj, ze poudzielal sie w innych dyskusjach a to tez nalezy do obowiazkow moderatora owego dzialu . Wiec zabranie moda nie byloby najrozsadniejszym pomyslem...

Oczywiście, że nie. Powinien dostać go po tym, jak będzie gotów wrócic na forum po maturze.

Rated-R Superstar !

15855262764b295303a1d20.jpg

• Odpowiedzi 9,3 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

• IOOT_DZIKO

688

• pablo modjo

504

• Alustriel

484

• Willem

440

Top użytkownicy w tym temacie

• Reputacja:   6
  • Styl:  Ciemny

Ja uważam, że jeśli ktoś ma wkład w forum, stara się i jest systematyczny to należy mu się jakieś wyróżnienie typu pomocnik, moderator bez względu ile już osób jest w danym dziale.

16476371734edf391100c30.jpg

Nie zapominaj, ze poudzielal sie w innych dyskusjach a to tez nalezy do obowiazkow moderatora owego dzialu . Wiec zabranie moda nie byloby najrozsadniejszym pomyslem...

ALeż ja nic nie powiedziałem o zabieraniu moda, niech ma skoro Urban uznał że zasługuje, miejmy nadzieję, że po maturze będzie bardziej w owych dyskusjach widoczny. Ja tylko stwierdziłem, że wkład fana w dyskusje był zdecydowanie większy i został troche niesprawiedliwie potraktowany wczesniej ale już mu to zosatło wynagrodzone i tego moda ma :) No i owszem zgadzam się że do obowiązków moda któremu podlegaja dyskusje nalezy też udzielanie sie w nich i ich podtrzymywanie ale moim zdaniem nie tylko. Bo gdyby to wystarczyło to np Droops by dawno powinien być modem tam, w swoim czasie Piledriver czy nawet ostatnimi czasy i Ty :P

Dobra, ja krótko. Według mnie pomocnik na pewno należy się Sebu, Mysciakowi i kNp, dlaczego? Tego chyba nie muszę tłumaczyć. Peri, Urban on naprawdę dużo robi. Proszę, nie strasz Periego, że straci uprawnienia bo chłopak się bardzo stara, pisze świetne biografie, a poza tym miał wypadek i leżał w szpitalu, więc bądźmy ludźmi. Natomiast mateusz199670 nie robi kompletnie nic i powinien zostać przefarbowany na niebiesko. Oczywiście Urban mam nadzieję, że się nie obrazisz bo to jest tylko moje zdanie, trzeba rozmawiać.

Tylko, że Droops nie wrzuca już wyników z innych federacji.

Tak, nie wrzucam wyników z innych federacji bo większość wie jak było. Postanowiłem wrzucać jedynie te wyniki, które ktoś skomentuje żeby nie było pretensji i niepotrzebnych nieporozumień. Wyniki TNA wrzucam jeśli tylko ktoś mnie nie uprzedzi, więc luz. Jak już chcemy tak bardzo sprawiedliwości to od razu napiszę coś o wynikach MMA. Rozumiem bardzo dobrze dlaczego mnie się czepiano za dodawanie wyników, przyjąłem to do swojej wiadomości i przyjąłem to. Nie mogę zrozumieć jednak tego, czemu nikt nie czepia się dodawania wyników z MMA, które w całej swojej historii zostały skomentowane przez uwaga, trzy osoby. Przypominam, iż jest to forum o wrestlingu, wiadomo Kącik MMA to dobra rzecz dla fanów tego sportu i niech to pozostanie, lecz moim zdaniem powinno się wrzucać jedynie rezultaty z UFC i ewentualnie Bellatora. Te federacje (oprócz nieistniejącego już Strikeforce) obiły mi się o uszy, a ja nie jestem fanem tego rodzaju sportu jak zapewne większość użytkowników tutaj. Jak mamy się szanować na wzajem, to się szanujmy. Mam nadzieję, że każdy mnie rozumie :).

Odkopuje, żeby było na głównej stronie bo w innym wypadku nie doczekamy się wcześnie odpowiedzi.

Rated-R Superstar !

Dobra, wróciłem z majówki i dzisiaj modzi będą mieli weryfikacje.

Druga sprawa, to widzę że są pewne kontrowersje po niedzieli, i chcę parę rzeczy wyjaśnić. Bardzo się dziwicie dlaczego mateuszowi nie zdjąłem pomocnika, i >C< dostał moda mimo że ich nie ma na forum. Mianowicie, mateusz w swoim dziale pracuje bez zarzutu, wrzuca oficjalne dyskusje. Nie ma go na forum już jakiś czas, co za tym idzie brak nowych tematów. Nie wiem co was tak dziwi że daje chłopakowi szansę, możliwe że komp mu się rozjebał, albo coś mu wypadło. Jeśli do następnej weryfikacji nadal go nie będzie to usunę mu uprawnienia. >C<, może rzeczywiście mogłem się wstrzymać z tym modem do następnej weryfikacji, ale sądzę, że da radę i po maturach będzie tak jak przedtem. Na ten moment niech zostanie modem, zobaczymy jak to się potoczy. Teraz co do osób, które jak wy uważacie, powinny mieć pomocnika. kNp, dziwne, bo do mnie pisał że chce mieć pomocnika w dziale Next PPV. Dostał informacje że tam nie potrzeba nam pomocników, i jeżeli zgłosi się w innym dziale to ma większe prawdopodobieństwo awansu. Mysciak, tutaj muszę was przeprosić, że nie dostał pomocnika, miałem zrobić to w sobotę, ale wypadło mi to zupełnie z głowy, także on dostanie uprawnienia. Housse wrzuca wyniki, ale po jaką cholerę mi tam kolejna osoba, skoro jedna sobie radzi. Wiem że wyniki to nie jest zbyt trudna robota bo sam tam zaczynałem, ale jak ja nie wrzucałem wyników i wrzucał ktoś z poza ekipy, to nie dostawał za to pomocnika. Peri, dostał informacje żeby wrzucał newsy bo sam Prototype mi napisał żebym go trochę pocisnął za nie wrzucanie newsów. Oczywiście pretensje są do mnie...

Ogólnie niektórym z was się w dupie poprzewracało, myślicie że jak ktoś w ogóle pisze coś na forum to NALEŻY mu się pomocnik/mod. To mi się wcale nie podoba. Druga rzecz, to że nie zatrudniam wielu osób do jednego działu bo wymagam żeby pomocnik/mod coś wykazał, mając więcej osób do pomocy, sam zaczynasz się opierdalać...

Prowadzę ekipę od stycznia, było dobrze aż do teraz, nie wiem czy to ty Sebu zacząłeś ten temat czy ktoś Ci się pożalił, jeśli macie mnie dość do napiszcie do pabla czy Norbiego, niech mnie odwołają ze stanowiska admina i będziecie mieli spokój. Zawsze na forum byłem przyjaźnie do każdego nastawiony (wyjątkiem był Beaver - boberowaty), ale po waszych wypowiedziach zmieniłem o paru osobach zdanie. Jeszcze raz powtarzam, chcecie, to możecie pisać do głównych adminów, niech mnie odwołują, skoro jest wam TAK ŹLE...

Skąd ja wiedziałem, że tematem przewodnim Twojej wypowiedzi będzie - jak jestem zły, to mnie usuńcie. Czy ktoś coś podobnego napisał? Jest chyba róznica między - fajnie, jakbyś czasem sprawdzał co ludzie robią dla forum, a - precz stąd, my Cię nie chcemy.

Ogólnie niektórym z was się w dupie poprzewracało,

Tak w dupie nam się poprzewracało, bo chcemy, żeby ludzie którzy zrobili/robią coś dla forum zostali wynagrodzeni. Początek zdania pokazuje, że dobitnie chciałeś utwierdzić nas w przekonaniu, że my gówno możemy, a ty jesteś szefem, koniec, kropka. Przypomina mi się wrześniowa sprawa z vipami.

Nie można zwrócić Ci uwagi, nie można powiedzieć co nam się podoba, bo już jesteśmy tacy i owacy? Dla porównania, Prototype wrzuca linki do gal MMA/WRS, prowadzi typera UFC, pisze newsy, a Ty odkąd jesteś pomarańczowy nie robisz dla forum zbyt wiele (chyba, że masz coś z kompem, jesteś chory, też masz matury) i ja swojego stanowiska nie zmienie.

Co do Mateusza - udziela się on normalnie na innym forum, chyba że ktoś ma taki avatar jak on i podobny nick. Nie widzę też przeszkód w przywróceniu mu pomocnika, kiedy ten wróci. Jeżeli wrzucenie ostatniej dyskusji w marcu jest dla Ciebie pracą bez zarzutu, to my chyba nie mamy o czym gadać...

A, jeszcze jedno:

myślicie że jak ktoś w ogóle pisze coś na forum to NALEŻY mu się pomocnik/mod

Ce wrócił na forum i po trzech dniach dostał pomocnika, niektórzy nie potrafią się doprosić o niego od pół roku. Dziękuję, tyle w temacie.

Rated-R Superstar !

Ce wrócił na forum i po trzech dniach dostał pomocnika, niektórzy nie potrafią się doprosić o niego od pół roku. Dziękuję, tyle w temacie.

A wiesz jak wyglądała sprawa z >C<? Zgłosił się do mnie o pomocnika na newsy, odpisałem mu że nie wiem czy jest miejsce. Spytałem się Pro i akurat potrzebny był newsman, to dostał pomocnika...

Nie można zwrócić Ci uwagi, nie można powiedzieć co nam się podoba, bo już jesteśmy tacy i owacy

twój post który rozpoczął całą tą sprawę z ekipą odebrałem jako nagonka na mnie, że co ja w ogóle robię, dlaczego ten dostał, a ten nie?

Ty odkąd jesteś pomarańczowy nie robisz dla forum zbyt wiele

i to może nie jest wytykanie mi błędów? To może nie jest nagonka na mnie? Powiem Ci dziecko tyle, chodzisz do szkoły, kończysz lekcje o godzinie 14, podejrzewam że w 1 gimnazjum nie ma jeszcze tyle nauki, więc od 16 do 21 możesz non stop siedzieć na kompie. Ja pracuję od godziny 7.30 do godziny 18. Po pracy, często idę spać, lub pogram trochę na PS3. Tak czy siak, nie było dnia żebym po pracy nie wszedł na BGZ.... Dziwne jest to że przyczepiłeś się do mnie że nic nie robię, mimo że w tej chwili funkcjonuję jak Norbi (no może pojawiam się częściej). Poza tym to Ja, ufając paru osobom, zrobiłem tak że jest w miarę dobrze na forum. (np. powołanie Brema, Pro, T0meqa, Luby, Yao, Turka czy Droopsa). Skoro myślisz że się uważam za wielkiego szefa, to spójrz ile wysłuchałem waszych próśb i ile z nich weszło w życie na forum.

Co do Mateusza - udziela się on normalnie na innym forum

daj link ,to zmieni moje spojrzenie na niego...

A wiesz jak wyglądała sprawa z >C<? Zgłosił się do mnie o pomocnika na newsy, odpisałem mu że nie wiem czy jest miejsce. Spytałem się Pro i akurat potrzebny był newsman, to dostał pomocnika...

Dobra, newsy ok, ale czy w działach z linkami też jest wyznaczona ilość miejsca? Czy czasem ludziom opiekującym się forum nie powinno zależeć na tym, żeby to właśnie na BGZ linki pojawiały się najszybciej i były jak najlepsze?

i to może nie jest wytykanie mi błędów? To może nie jest nagonka na mnie?

Nie, to jest najzwyklejsze powiedzenie prawdy, przynajmniej według mnie.

Powiem Ci dziecko tyle, chodzisz do szkoły, kończysz lekcje o godzinie 14,

Nawet nie wiesz jakbym się cieszył.

podejrzewam że w 1 gimnazjum nie ma jeszcze tyle nauki

Drugiej. Jest, a dzięki nowemu programowi dla mojego rocznika, nawet sporo jest.

.. Dziwne jest to że przyczepiłeś się do mnie że nic nie robię, mimo że w tej chwili funkcjonuję jak Norbi (no może pojawiam się częściej)

A czy czepianie się Norbiego miałoby najmniejszy sens, kiedy niektóre osoby robiły to już kilkanaście razy i gówno z tego było?

Skoro myślisz że się uważam za wielkiego szefa, to spójrz ile wysłuchałem waszych próśb i ile z nich weszło w życie na forum.

Oczywiście, chwała Ci za to, co nie zmienia Ci faktu, że osoby które powinny być żółte nadal nie są i nie jest to moje widzimisię.

Dyskusja na temat nieotrzymanych pomocnikó zamieniła się w kłótnie na temat tego, czy jesteś dobrym adminem. Spoko.

Rated-R Superstar !

Dyskusja na temat nieotrzymanych pomocnikó zamieniła się w kłótnie na temat tego, czy jesteś dobrym adminem

No a kto to zmienił? Z resztą, jak to powiedziałeś, mówisz mi prawdę w oczy, chcesz na mnie wywrzeć presje, opierdzielasz mnie że trzymam mateusza, a on udziela się na innym forum, a sam jesteś modem na konkurencji (oczywiście do nich nic nie mam ale to trochę dziwne z twojej strony)

I chcę już skończyć tą durną dyskusję, jak mi pokażesz link z forum gdzie udziela się mateusz to zdejmę mu pomocnika, jeśli kNp napisze w jakim dziale chce pracować to zobaczę jak mu idzie i prawdopodobnie też dostanie pomocnika, a pomocnik dla Mysciaka to kwestia 20 min. Co do Houssa, to niestety ale pomocnika na wrzucanie wyników mu nie dam, chyba że ma zamiar pisać raporty które są nam potrzebne a nikt nie chce pisać, bo wszyscy wolą wziąć jak najlżejszą robotę, byle być w ekipie.

No a kto to zmienił? Z resztą, jak to powiedziałeś, mówisz mi prawdę w oczy, chcesz na mnie wywrzeć presje, opierdzielasz mnie że trzymam mateusza, a on udziela się na innym forum, a sam jesteś modem na konkurencji (oczywiście do nich nic nie mam ale to trochę dziwne z twojej strony)

Nie powiedziałem, że Ty. Poza tym, nikt nie broni udzielac mu się gdzie indziej, ale rola pomocnika do czegoś zobowiązuje. No i co ma mój mod u konkurencji do tej dyskusji? Jak narazie tutaj jestem niebieski, więc tam mogę wywiązywać się ze swoich obowiązków i pisać rówineż i tutaj.

Z tym innym forum Mateusza to mój błąd, tam również nie wchodził chyba od kwietnia, ale zmyliło mnie to, bo dostałem od niego PW, a nie spojrzałem na date. Nie zmienia to faktu, że powinien odzyskać pomocnika zaraz po powrocie.

a nikt nie chce pisać, bo wszyscy wolą wziąć jak najlżejszą robotę, byle być w ekipie.

Można się z tym zgodzić, ale nie zauważyłem by Housse pluł się o tego pomocnika, bo ja sam uważam to za trochę niesprawiedliwe.

Rated-R Superstar !

• Reputacja:   6
  • Styl:  Ciemny

Urban nie denerwuj się tak :P Ze swojego doświadczenia wiem, że prowadzenie Ekipy to trudna robota i zawsze będzie ktoś kto będzie miał pretensje. Czy słuszne, nie wiem. Nie przyglądałem się tej sprawie. Ale ogólnie uważam, że odwalasz dobrą robotę. Także ludzie, spokojnie, pokojowo da się wszystko rozwiązać.

..

Luźna myśl:

ostatnio stwierdziłem, że jeśli ktoś się wyróżnia to powinien dostać tego pomocnika/modera bez względu ile osób już w danym dziale jest... A po prostu Ci którzy zamulają i nie robią tego co mieli robić - bye, bye.

16476371734edf391100c30.jpg

sebu to dziwne że zacząłeś bronić niebieskich akurat wtedy jak sam jesteś jednym z najprawdopodbiej tych którzy dostaną pomocnika w najbliżyszm czasie, ale o nic nie mam pretensji tylko zapytałem z ciekawości :) Widze że niezła dyskusja się tu potoczyła, dlatego że były błędy w weryfikacji jakie urban popełnij, dla mnie >C< mod ale są matury to można zrozumieć więc sie zobaczy ale co do mateusza to członek ekipy powinnien się udzielać często a co do zepstutego kompa czy coś to wątpie gdy zobaczcie sobie jego ostanią wizyte na forum a ostaniego posta, to chyba by napisał czemu go nie było albo że go jeszcze nie będzie, i taka rada dla urbana ja jeszcze bym się skupił na tych członkach ekipy tylko którzy udzielają się w swoim dziale a ogólnie na forum nic nie piszą nie robią bo to przynajmniej dla mnie nie w porządku ale to taka luźna propozycja :)

ps. a co do wyników to zgadzam się z Urbanem że dwóch modów do wyników nie potrzeba gdyż potrzebni są jeszcze w innych działach, wyniki np. może wstawiać jedna osoba a takie WCE to wiadomo że jakaś grupa.

ps. a co do wyników to zgadzam się z Urbanem że dwóch modów do wyników nie potrzeba gdyż potrzebni są jeszcze w innych działach, wyniki np. może wstawiać jedna osoba a takie WCE to wiadomo że jakaś grupa.

Sam chciałeś tam pomocnika.

sebu to dziwne że zacząłeś bronić niebieskich akurat wtedy jak sam jesteś jednym z najprawdopodbiej tych którzy dostaną pomocnika w najbliżyszm czasie, ale o nic nie mam pretensji tylko zapytałem z ciekawości

Tak, to spisek przeciwko Urbanowi a wszystko wymyśliłem tylko po to, żeby dał mi pomocnika za WCE. Bo przecież normalne sposoby nie istnieją :roll: . Poza tym, o pomocnika dla Housse ubiegam od chyba trzech miesięcy.

Rated-R Superstar !

Sam chciałeś tam pomocnika.

wiem bo przyznam że się rzucałem na pomocnika byle gdzie, ale myśle że już zrozumiałem to co napisałem wcześniej.Co do Housse to sam w ,,pokoju zwierzeń'' napisałem że najbardziej go lubie z po za ekipy więc chyba nic do niego niemam tylko, miałem swoje zdanie co do wyników :)

Tak, to spisek przeciwko Urbanowi a wszystko wymyśliłem tylko po to, żeby dał mi pomocnika za WCE. Bo przecież normalne sposoby nie istnieją . Poza tym, o pomocnika dla Housse ubiegam od chyba trzech miesięcy.

ja tylko, tam zapytałem a ty już się jakoś rzucasz nie potrzebnie, mozna spokojniej :lol

ps. mozna powiedzieć, że wiem co to ,,chcieć pomocika'' dlatego zapytałem :D

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.

• Recent Posts

• HeymanGuy
      Mój mistrz NXT :3 I Wasz też
    • HeymanGuy
      To wyglada jak bicie Barona w LoLu.
    • MattDevitto
      A wy co pewnie nadal UFC i jakieś treningi
    • IIL
      Cody Rhodes vs Randy Orton to generalnie jedna z największych walk jaką WWE ma obecnie w arsenale i cieszy mnie fakt, że zrobią to na Wrestlemanii. Przypominają się od razu czasy Legacy i nawet kiedyś na WM 26 był mały triple threat Orton vs Rhodes vs DiBiase Jr. Ciekawe jak to poprowadzą, ale nie zdziwię się, jak zamiast single matcha dodany do tego będzie Drew McIntyre.    To w sumie książkowy booking WWE, który często akurat wychodził lepiej niż się wszyscy tego spodziewali. Mc
    • Grok
      Mance Warner i Steph De Lander wrócili do Game Changer Wrestling. Pojawili się podczas main eventu gali GCW So Alive w sobotę, łącząc siły z Second Gear Crew (AJ Gray & Matthew Justice), by odeprzeć VNDL48 (Atticus & Otis Cogar). Następnie ogłoszono six man tag match pomiędzy Second Gear Crew a Cogarami i Christianem Napierem, w którym górą była ta druga ekipa. Po gali De Lander zamieściła wideo w mediach społecznościowych, odnosząc się do ich niedawnego odejścia z TNA. „Nie pozwol
  • Dodaj nową pozycję...