Skocz do zawartości
  • Witaj na forum Attitude

Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Dostep do bota wrestlingowego AI
    Rozbudowane zabawy quizowe
    Typowanie wyników nadchodzących wydarzeń
    Pełny dostęp do ukrytych działów i treści
    Możliwość pisania i odpowiadania w tematach oraz chacie
    System prywatnych wiadomości
    Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    Członkostwo w najstarszej polskiej społeczności wrestlingowej (est. 2001)

Jeżeli masz trudności z zalogowaniem się na swoje konto, to prosimy o kontakt pod adresem mailowym: forum@wrestling.pl

Rekomendowane odpowiedzi

• Reputacja:   0
  • Status:  Offline
  • Styl:  Klasyczny

Co Wy chcecie? Całkiem niezłe. ;P Oczywiście paplanina nudna, ale można było wtedy na GG pogadać bardziej, iść do kibelka, zobaczyć posta marcinqa... Poza tym tak jak Sebu mówi gdyby Sandman i Raven dostali czas poświęcony na gadanie przed ich walką ta walka byłaby zajebista bo naprawdę była ciekawa. ME ujdzie w tłoku widziałem gorsze. Pierwsza walka, zwykła. Poza tym nie było źle. ;)

• Odpowiedzi 9,3 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

• IOOT_DZIKO

688

• pablo modjo

504

• Alustriel

484

• Willem

440

Top użytkownicy w tym temacie

Zauważyłem, że dużo (bardzo dużo) osób zrywało nockę, by zobaczyć Extreme Rules. Mam więc do Was pytanie - jest ktoś chętny na dzisiejsze RAW, na którym, przypomnę - pojawi się The Rock? GG odpada (zacina mi to strimy :shock: ), więc myślę, że ten chat od Yao byłby odpowiedni.

Rated-R Superstar !

15855262764b295303a1d20.jpg

Na 70 % ja będę oglądał dzisiaj RAW.

Artx7.png

Były moderator (6 maja - 21 września 2010)

Miałem oglądać ER, ale nie miałem siły po długiej podróży i trzech nieprzespanych nocach, więc dzisiaj spróbuje się odkuć :) na 90% będe 8)

Na 50 % zobacze , jeszcze dam znac .

Na 90% będę tylko prosił bym cię o info na PW(o której zbiórka, itp.) .

1.jpg

Iluzja.....

Na 50 % zobacze , jeszcze dam znac .

kogo obchodzi że ty na 50% obejżysz Raw, jak będziesz pewny to napisz tutaj, bo sebu pytał kto obejży a nie kto sie zastanawia

Edytowane przez Gość

Nie da sie offtopowac w gadulcu :8 ...

f9740146ef2299a7841b514be93ac59a.png

bxdsfcb.png

49238945.png

wce.png

84995216.png

Z góry mówię - nikt mi się nie skarżył, broń Boże, ale ostatnio skomplikowana sprawa się zrobiła, jeżeli chodzi o pomocników/moderatorów na BGZ:

Pomijajac zupełnie fakt, że takie osoby jak Mateusz nie zasłuzyly na to, by nadal nosić żółty kolor (ostatni raz na forum napisał miesiąc temu, tymczasem nadal wieje od niego żółcią), czy >C< by zostać moderatorem (bez obrazy, wiem, że matura teraz i te sprawy, ale nic nie stoi na przeszkodzie, byś dostał go po powrocie, gdy zaczniesz się w pełni udzielać), chciałem poruszyć sprawę nowych pomocników. Od dłuższego czsau, Housse wrzuca wyniki przeróżnych federacji wrestlingowych, tymczasem gówno z tego ma (a na przykład Ty, Urban, zaczynałeś od wyników). Nastęna osoba to Mysciak, który od dłuższego czasu pisze na forum newsy, całkiem niezłe newsy, a i tak nie zostało mu to wynagrodzone (chyba nie powiesz, że pisanie newsów to za mało?). Next, kNp, wrzucający na forum linki do wszystkiego co związane z wrestlingiem, w dodatku dodaje od niedawna fotki div (czyli według 'nowego prawa', ma zadadki nawet na moderatora), a i tak nadal lata niebieski. Zapomnialem o Perim, którego podobno straszyłeś ściągnięciem pomocnika, kiedy ten leżał w szpitalu. A tak, jeszcze fanfanfan, który pół roku nie miał moda w WCE... Nie traktuj tego jako atak na Twoją osobę, nic z tych rzeczy, po prostu fajnie byłoby, gdybyś czasem zauważył, że niektóre osoby robią dość sporo dla forum, by nic z tego nie mieć.

Nie chcę wychodzić za jakiegoś obrońcę do spraw zwierząt, ale mam prawo napisać jak coś mi się nie podoba i nie zamierzam tego ukrywać. Dlaczego nie napisałem Ci tego na PW? Bo taki już jestem, chciałbym, żeby ludzie wiedzieli co mi leży na sercu (pomijajac to, że niektórzy się ze mną zgadzają), poza tym, od czegoś ten gadulec jest.

Jeżeli uznasz, że nie jestem tutaj od mówienia kto co ma robić, to usuń ten post i rób co chcesz...

Rated-R Superstar !

• Reputacja:   6
  • Styl:  Ciemny

No to trzeba się temu przyjrzeć.

16476371734edf391100c30.jpg

ja zgadzam się w pełni z wypowiedzą Sebu, tylko według mnie urban nie szuka pomocników w działach których już są czyli np. Housse daje wyniki ale daje też je Hacjend a np. raporty,power25 nie jest używane.kNp wstawia divy ale wstawia też Montoya ja oczywiście doceniam ich prace i wiem że zasługują na żółty kolor.Tylko powiedzałem co myśle, Mysiak jak najbardziej już powinnien dostać awanas.Myśle że Mateusz i Peri dostali tą ostanią szanse żeby się wykazać a >C< musi teraz pokazać za co dostał tego moda pozdro. :)

Z jednej strony zgadzam się z Sebu, że sa ludzie którzy coś robią a nie maja pomocnika ale jest jeszcze druga strona. Z drugiej strony nie jestem za tym by ekipa BGZ się rozrastała nie kilkudziesięciu osób bo myślę, że nie ma takiej potrzeby. Ale w paru kwestiach ewidentnie się zgadzam z Sebu. Takim przykładem jest np Peri, mega się zdziwiłem jak w weryfikacji Urban napisałeś, że jak się nie poprawi to mu cofniesz pomocnika. Chłopak pisze bigrofię za biografią czyli jakby nie patrzeć zajmuje się bardzo potrzebnym działem którym nikt inny regularnie się nie zajmuej w takiej ilości. Dalej kwestia fanfanfan, na poprzedniej weryfikacji napisałeś, że pisanie newsów raz w tygodniu to troche za mało. I biorąc pod uwagę fakt, że był on juz wtedy długo bookerem WCE i zaczynał pisac dyskusje nie wiem czy tego nie wiedziałeś czy nie brałeś pod uwagę :P Fajnie, że teraz dostał moda na dyskusje bo robi ich dużo i dobre i jak najbardziej zasłużył a >C< bez urazy dla nikogo dostał tego pomocnika z bomby i od tego czasu napisał chyba jedna dyskusję kiedy to fan zrobił ich z kilklkanaście. Jednak co do niektórycch przykładów nie zgadzam się z Sebu. Np do wyników wydaje mi się że Droops i Hacjend w zupełności wystarcza. Fajnie że Housse też to robi ale nie widzę potrzeby trzech z ekipy do tego jednego działu. To samo tyczy się linków. No za newsy moim zdaniem po okresie próbnym pomocnik się w zupełności należy ale dobrze by było by pisanie newsów raz w tygodniu nie było jedynym obowiązkiem.

Post Brema wniósł dość sporo i muszę czepić się kilku kwestii:

. Z drugiej strony nie jestem za tym by ekipa BGZ się rozrastała nie kilkudziesięciu osób bo myślę, że nie ma takiej potrzeby

Jak to nie. Jak ktoś robi dla forum dobrą robotę, to niech zostanie wynagrodzony, a nie kisi się w niebieskim dlatego, że 'nie ma miejsca'. C'mon.

takim przykładem jest np Peri, mega się zdziwiłem jak w weryfikacji Urban napisałeś, że jak się nie poprawi to mu cofniesz pomocnika.

No, o to chodziło mi w poprzednim poście. Z tego co wiem, przy Mateuszu napisałeś natomiast - bez zastrzeżeń. Gdzie tu sens? Gdzie tu sprawiedliwość?

Dalej kwestia fanfanfan, na poprzedniej weryfikacji napisałeś, że pisanie newsów raz w tygodniu to troche za mało.

No i kolejna totalnie dziwna sprawa. Pomijając fakt, że newsy to bardzo czasochłonne zajęcie (i coś o tym wiem, wierz mi), Pietrek dostał moda za newsy, zanim zajął się WCE. Znów zapytam. Gdzie tu sens? Gdzie tu sprawiedliwość?

Np do wyników wydaje mi się że Droops i Hacjend w zupełności wystarcza

Tylko, że Droops nie wrzuca już wyników z innych federacji. Za 'starych czasów', wyniki wrzucał Urban, wyniki wrzucał tomo, jeden był globalem a drugi modem. Co ciekawe, nikt się nie czepiał, a niedługo później Urban był już czerwony.

. To samo tyczy się linków.

A dupa. Czym więcej osób do wrzucania gal, tym te będą pojawiać się szybciej i częściej będą zadowalały userów, którzy brzydko mówiąc się opierdalają.

Może nie będę do końca skromny, ale w razie czego, gdyby Urban miał zauważyć to za pół roku - jestem bookerem WCE i mam nadzieję, że tyle wystarczy by w najbliższych miesiącach otrzymać pomocnika. Nie, nie robie w WCE dla żółtego koloru, gdyby tak było, nie rezygnowałbym wcześniej, ale jak wszyscy to wszyscy. Dziękuję. Nie, uprzedzam - nie napisałem tego wcześniej po to, żeby wspominać o moim pomocniku. Dlatego 'internetowych kozaków' możecie sobie darować.

I jakbyś miał odpowiadać jakoś agresywnie czy coś w tym stylu, na prawdę nie robię tego złośliwie.

Rated-R Superstar !

Fajnie, że teraz dostał moda na dyskusje bo robi ich dużo i dobre i jak najbardziej zasłużył a >C< bez urazy dla nikogo dostał tego pomocnika z bomby i od tego czasu napisał chyba jedna dyskusję kiedy to fan zrobił ich z kilklkanaście.

Nie zapominaj, ze poudzielal sie w innych dyskusjach a to tez nalezy do obowiazkow moderatora owego dzialu ;) . Wiec zabranie moda nie byloby najrozsadniejszym pomyslem...

f9740146ef2299a7841b514be93ac59a.png

bxdsfcb.png

49238945.png

wce.png

84995216.png

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.

• Recent Posts

• IIL
      Femi mógłby rozwalić Lesnara w kilka sekund jak to było z Goldbergiem na Survivor Series 2016. Od razu zrobiliby z niego gwiazdę i jest potencjał na rewanże w przyszłości. Od kiedy Mania zajmuje cały weekend za szybko nabijają się te liczniki :p 
    • Grok
      Partnerstwo między WWE a TNA Wrestling może pozwolić Bayley spełnić marzenie z dzieciństwa. W trakcie niedawnego wywiadu w Busted Open Radio Bayley zdradziła, że marzeniem z czasów dorastania było dla niej osiągnięcie wszystkiego, co możliwe w WWE — od budowania gimmicku, przez świetne mecze, po zabawne segmenty w stylu toru przeszkód. Pragnęła też pewnego dnia zawalczyć w TNA, bo uwielbiała dywizję Knockouts w jej złotej erze. Partnerstwo WWE-TNA do tej pory skupiało się głównie na NXT, c
    • MattDevitto
      Oglądałem wczoraj ten mecz na żywo i w jego czasie miałem nadzieję, że Sochan złapie choć parę minut na koniec jak będzie pozamiatane - niestety dla niego Knicks na koniec trochę się zbliżyli i tyle go widzieliśmy na parkiecie. Na dziś nie wygląda to ciekawie, bo on nawet nie znajduje się w stałej rotacji. Jakieś minuty pewnie będzie łapał, ale jak ktoś liczył, że się odbuduje to chyba raczej nie w Nowym Jorku i nie w tym sezonie. Za mało argumentów by grać regularnie w czołowej drużynie wschodu
    • Kaczy316
      A to nie jedyna sytuacja, Ciampa, Gargano, Zayn się długo kisił w NXT nawet po stracie tytułu NXT, Undisputed Era była w NXT zbyt długo i przez to nawet nie powąchała głównego rosteru, teraz też mamy dobre przykłady, Jade, Je'von, Trick, w sensie do Evansa nic nie mam, ale jednak był stosunkowo krótko w NXT, a jest młody i mógłby jeszcze posiedzieć, chociaż nie twierdzę, że jego call up to zły pomysł, a wręcz przeciwnie, bardzo dobry ruch, ale też patrzę pod względem doświadczenia, Jade to powin
    • Grok
      W minioną sobotę na AEW Collision Tony Schiavone ogłosił, że pre-show Zero Hour przed galą Revolution, która odbędzie się w tę niedzielę, będzie dostępny „za darmo” na HBO Max. Potem konto AEW na X promowało tę informację. To sformułowanie nie było jednak w pełni precyzyjne. Zgodnie z grafiką pokazaną w transmisji, Zero Hour będzie też dostępne na YouTube, Amazon Prime Video, X i Facebooku. Zaktualizowana karta AEW Revolution 2025 | Ta sobota | Los Angeles Marina Shafir vs. Toni Storm
  • Dodaj nową pozycję...