Skocz do zawartości
  • Witaj na forum Attitude

Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Dostep do bota wrestlingowego AI
    Rozbudowane zabawy quizowe
    Typowanie wyników nadchodzących wydarzeń
    Pełny dostęp do ukrytych działów i treści
    Możliwość pisania i odpowiadania w tematach oraz chacie
    System prywatnych wiadomości
    Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    Członkostwo w najstarszej polskiej społeczności wrestlingowej (est. 2001)

Jeżeli masz trudności z zalogowaniem się na swoje konto, to prosimy o kontakt pod adresem mailowym: forum@wrestling.pl

Rekomendowane odpowiedzi

• Reputacja:   0
  • Status:  Offline
  • Styl:  Klasyczny

Niestety nie można wyskakuje że zawartość chwilowo niedostępna :)

c22d92b51b15be3eefb4a2a7d4886b28-d35uq5g.png

• Odpowiedzi 9,3 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

• IOOT_DZIKO

688

• pablo modjo

504

• Alustriel

484

• Willem

440

Top użytkownicy w tym temacie

• Reputacja:   6
  • Styl:  Ciemny

Witam, Kondzio ;) jasne, że pamiętam :). Pozdro

16476371734edf391100c30.jpg

No ;). Trudno i tak nie mamy juz wiekszych szans. Dzieki, Ciebie tez pozdrawiam.

slipknotte1.jpg

userbar467027qt4.gif

• 2 tygodnie później...

Więc KSW się zbliża więc mam propozycje. Wszystkie gale KSW zostały ostatnio udostępnione na ipli i można by sobie zrobić taki mały wstęp do jutrzejszej gali. Zamierzam oglądnąć same walki. Na pewno będą to KSW 10 i 11 i jak się uda to więcej. Więc kto chętny to pisać, można również na skype gadać, jednak chyba gg lepsze. Pisać na PW lub GG kto chętny. Myślę że to było by jutro ok 14-15.

• 2 tygodnie później...

W zaistniałej sytuacji zmuszony jestem odejść z audycji bo nie mam zamiaru pracować z takim idiotą jak Turek. Pozdrawiam Cię, naciesz się tymi audycjami zasrańcu.

Nie odwalaj tu szopki. Nie ma co się zachowywać jak dzieci :t_down:

Wy tak na poawżnie? A nie lepiej żebyś odblokował tego 'zasrańca' i żebyście porozmawiali sobie na gadu-gadu?

Rated-R Superstar !

15855262764b295303a1d20.jpg

No i bardzo dobrze. Czekałem na to zdanie od 13 audycji. W końcu zdałeś sobie sprawę z tego że się po prostu do tego nie nadajesz. Sam sobie bardzo dobrze poradzę, na pewno o wiele lepiej niż z Tobą. Nie jestem tak jak tam u ciebie te baby ze wsi, że dają sobie dmuchać. Jestem inny i nie jestem przykładem człowieka który da sobą pomiatać. Znajdź sobie innego zasrańca jak to nazwałeś któremu będziesz mógł wydawać polecenia. I w końcu przymknijcie się już wszyscy! Znajdźcie sobie inną rozrywkę :|

A nie lepiej żeby wszyscy się już zamknęli i poszli spać? Turek dzięki, mogłeś od razu napisać że mnie nie chcesz na audycji, a nie udawać teraz niewiniątka. Nara Droops was żegna i ciesz się Turek, ciesz się :waving: .

Nie chciałem Tobie robić przykrości, wiesz? Ale teraz to bez znaczenia, bo już zrobiłeś wystarczającą przykrość BGZ :) Właśnie teraz zostałem powiadomiony przez Modjo, że mój poziom wypowiedzi na SB oraz w tym temacie jest zbyt niski aby być w ekipie BGZ. A ja dziękuję za ten miel spędzony czas z forum. Możecie zdejmować mi moda, mam na to wyjebane! Dziękuję, dobranoc!

Zadowolony Droops? Możesz już iść pobiegać wokół bloku :P

No to krótko, dzięki wszystkim za współpracę (Turek :waving: ). Nie jestem tu mile widziany i żegnam, napewno BGZ poradzi sobie beze mnie ;).

Sam mi napisałeś, żeby Ci zdjąć moda a teraz ofiarę zgrywasz? No bez jaj. :t_down:

• Reputacja:   4
  • Urządzenie:  Windows
  • Styl:  BGZ

Przypominam zainteresowanym wpłatą na serwer, że temat ze składką został przez przypadek usunięty, proszę o ponowne wpisy viewtopic.php?f=10&t=31489#unread

94370642845de365932a94.jpg

Czy tylko mi zniknął SB? Bo go w ogóle nie mam :(

p.s sory, że tyle, ale chcę się zapytać...

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.

• Recent Posts

• KyRenLo
      Tak. Jest to druga część. Jak dla mnie mocno odstająca od pozostałych części. Irytująca w wielu aspektach i trochę kończyłem na siłę, ale nie było sensu zostawiać w trakcie. Jak najbardziej. Wyłączając dwójkę w resztę grało się bardzo dobrze. Piątka była niemal idealna w moich oczach. Seria sama w sobie na zdecydowany plus.
    • Grok
      Pro Wrestling ZERO1 wróciło do TOKYOSQUARE w Itabashi 6 marca, by wyłonić kolejnego pretendenta do ZERO1 World Heavyweight Championship. W main evencie wieczoru Junya Matsunaga pokonał Hayabusę po nieco ponad 20 minutach, zdobywając prawo do wyzwania Masato Tanaki o World Heavyweight Championship. Matsunaga, który jest również jednym z mistrzów NWA Intercontinental Tag Team Champions wraz z Tsugutaką Sato, zamierza zostać podwójnym mistrzem w ZERO1 po pokonaniu rywala Hayabusy w Itabashi. Mats
    • Grok
      Hell in a Cell match mógłby odbyć się na WWE WrestleMania 42, gdyby pierwotne plany zostały zrealizowane. PWInsider donosi, że Hell in a Cell pomiędzy Drew McIntyre a Cody Rhodesem o WWE Championship był jedną z rozważanych propozycji przed WrestleManią, zanim WWE zdecydowało się na inną koncepcję. Obecnie na WrestleMania 42 planowany jest tytułowy pojedynek Rhodes vs. Randy Orton (nie w Hell in a Cell), a McIntyre najpewniej zmierzy się z Jacobem Fatu. To byłby piąty w historii Hell in a Ce
    • VictorV2
      Nie chodziło mi o samego Gunthera, bo to akurat koniec końców najlepsza rzecz jaką zrobili w tym wszystkim i coś co przynajmniej ma znaczenie teraz, bo dodało coś do postaci Gunther'a. Chodzi mi o całokształt. Fakt że w pewnym momencie było już za późno, ale jak dostał telefon "Hej, zrobimy z Ciebie heela a potem nie pokażemy Cię w telewizji przez 3 tygodnie, tylko po to żebyś obraził dziecko w Belgii a potem raper pomoże Ci wygrać pas" i powiedzał "Yeah, sounds good, lets do it"...to sorry, ale
    • HeymanGuy
      O ile jestem sporym fanem ECW, Attitude Ery i przekraczania wielu granic przed kamerami - tak tekst Punka w segu z Romanem tak średnio mi podszedł. Smierć to jedyna granica, której się nie powinno przekraczać. Szkoda że znowu trafiło na Punkstera ale musiał się na to zgodzić. Czemu znowu? A pamiętacie program z Takerem i prochy z urny Bearera? Chyba że segment miał sprawić, żebyśmy chcieli tu wygranej Romana. Parę osób może się udało przerzucić xd. Mnie na ten moment wynik tej walki jest lekko o
  • Dodaj nową pozycję...