Skocz do zawartości
  • Witaj na forum Attitude

Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Dostep do bota wrestlingowego AI
    Rozbudowane zabawy quizowe
    Typowanie wyników nadchodzących wydarzeń
    Pełny dostęp do ukrytych działów i treści
    Możliwość pisania i odpowiadania w tematach oraz chacie
    System prywatnych wiadomości
    Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    Członkostwo w najstarszej polskiej społeczności wrestlingowej (est. 2001)

Jeżeli masz trudności z zalogowaniem się na swoje konto, to prosimy o kontakt pod adresem mailowym: forum@wrestling.pl

Rekomendowane odpowiedzi

• Reputacja:   0
  • Status:  Offline
  • Styl:  Klasyczny

Sory że się udzielam, ale po co nowy Global nie lepiej zatrudnić nowego pomocnika :D

• Odpowiedzi 9,3 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

• IOOT_DZIKO

688

• pablo modjo

504

• Alustriel

484

• Willem

440

Top użytkownicy w tym temacie

A tam gadacie bzdury, jest dwóch aktywnych adminów (jeśli dobrze kojarzę), trzech GMów, masa moderatorów i pomocników, więc po cholerę wam następny GM?

Popieram Daimona i sądząc po ostatnich dosyć sarkastycznych wypowiedziach w Gadulcu, sądzę że nie każdy wykazuje się wytrzymałością emocjonalną na Globala. Co do tych kampanii, mam nadzieję że to żart bo jeżeli nie to nie wyobrażam sobie tego na naszym forum. Myślę, że obecna ekipa daje rade, jak ktoś uważa przeciwnie, proszę bardzo o przykład. Co do nowych pomocników, to myślę że Kazek przez swoją pracę w Newsach oraz Strefie MMA zyska żółty kolor.

Oczywista oczywistość, że jest to żart, chyba w to nie uwierzyłeś. Co do tego GM'a, to zmieniam jednak zdanie. Tomuś wypowiada się jedynie w WCE, więc alboo Pietrucha, albo nikt :) A pomocnika niech dostanie Kazek, bo odwala dobrą robotę.

Rated-R Superstar !

15855262764b295303a1d20.jpg

Ja Popieram obu moich poprzedników ale co newsów MMA itp. to z tego co tu widze nie dużo osób się na tym forum tym interesuje ale może się myle więc przepraszam.

• Reputacja:   1
  • Styl:  Jasny

A ja powiem jeszcze inaczej, zastanawiam się i zastanawiam i doszedłem do wniosku że popieram was w 200% jednak nie chodzi mi tu o pomocnika dla Kazka (który mu się należy) ale o Xeb'a, który cholernie długo siedzi na pomocniku a wy nawet go nie zauważacie, Sebu po zatrudnieniu do WCE dostał moda w bodajże nie cały miesiąc (Ja i Tomek czekaliśmy 3 miechy :)) a Xeb tkwi na tym pomocniku i tkwi, więc rzucam LUŹNĄ propozycję, Kazek pomocnik i Xeb moderator i wszyscy są zadowoleni... Tuptus Out!

K1190kicopy_zps3e737bee.png

wce.png

f7afdb0d1f356a3dc6d917539237be7a_original.gif?1367060362

Wtedy moderatorów będzie zbyt wielu, już jest za dużo. Co do mojego moderatora, to chyba nie obwiniasz mnie za to, że dostałem go w tak krótkim czasie ? o.O

Rated-R Superstar !

15855262764b295303a1d20.jpg

• Reputacja:   1
  • Styl:  Jasny

NIE! Nawet nie miałem tego na myśli, po prostu chodzi mi o to że Xeb zasługuje bardziej na moderatora niż ktoś z nas (czyt. modów) na globala, a to o tobie to był czysty przykład, starałeś się i w krótkim czasie zostałeś nagrodzony, ale Xeb też stara się jak cholera! WCE, OvO w bookerce, czego chcieć więcej? Ja na ten przykład WCE i dział Wrestle Games, w którym nie trzeba za wiele się wysilać... Myślę że sobie wszystko wyjaśniliśmy i nie czuj się urażony :)

K1190kicopy_zps3e737bee.png

wce.png

f7afdb0d1f356a3dc6d917539237be7a_original.gif?1367060362

Wtedy moderatorów będzie zbyt wielu, już jest za dużo.

Się wetne w tą dyskusje, ale chciałbym przypomnieć że pomocnik to tylko okres próbny na moda, więc sytuacja w której nie ma pomocników, a jest dużo modów, była do przewidzenia, jeżeli ktoś miałby nie awansować na zielony, tylko dlatego że modów jest dużo, to ja przepraszam...

IMO globalów wystarczy. Awansujcie Xeba i dajcie kolor Kazkowi.

No i troche spóźnione życzenia: Wesołych Świąt wszystkim użytkownikom BGZ!

Ja też dołoże do tej dyskusji swoje trzy grosze . Po pierwsze nie wiem co to dla was za pojęcie za dużo moderatorów , jeśli każdy z moderatorów ma swój dział o jak może być ich za dużo ? Przecież nikt nie distaje moda za piękne oczy . A co do Globala to ja sądze że nowy jest nie potrzebny ci co obecnie mają tą funkcje są aktywni i nowy global jest po prostu zbędny . A i pomocników wcale nie jest tak dużo chyba 4 o ile sie nie myle więc spokojnie do tego grona może wejść jeszcze jeden albo nawet dwóch userów . :)

A no i bardzo spóźnione , wesołych świąt .

Cóż, na każdego w życiu przychodzi czas na odejście. Niestety ta chwila dotknęła również mnie. Na początku myślałem, że przedźwignę ciężar nauki, a raczej połączę ją z obowiązkami na BGZ. Niestety sami widzicie, że coraz rzadziej tutaj wchodzę. Przede wszystkim zabrakło zapału oraz chęci. Chęci do oglądania Wrestlingu. Nie bawi mnie to już jak kiedyś. Nie widzę tego czegoś. Cóż nie tylko Wrestlingiem człowiek, żyję nieprawdaż ? Siedziałem w tym dwa lata. Myślę, że to sporo czasu. Dlatego z tego miejsca chciałbym prosić o usunięcia Funkcji Moderatora.Oczywiście będę odwiedzał to forum, lecz już jako zwykły użytkownik.To tyle co chciałbym powiedzieć. Życzę dalszych sukcesów w Ekipę.Peace Out.

PS.Za moje miejsce możecie dać Moderatora Xebowi, który strasznie długo Jobbuję w roli Pomocnika :) .

"This isn't Goodbye Forever.This is Only Goodbye For Now"

paparoach.png

18659.png

Żegnaj :( Może kiedyś wrócisz znowu jako Mod

No cóż chyba racja, że kiedyś na każdego przychodzi pora. Niestety tym razem przyszła na kogoś kto dobrze wykonuje swoją pracę na forum. Szkoda, ale trzeba żyć dalej. Widać było, że ostatnio nie jesteś już taki aktywny jak za czasów pomocnika, no ale bywa. W każdym razie liczę że jakoś to wszystko zprostujesz i kiedyś będziesz tu również aktywny. Powodzenia w nauce :)

• Reputacja:   4
  • Urządzenie:  Windows
  • Styl:  BGZ

Pierwszy post w 2011 roku! :thumb:

Życzę wszystkim użytkownikom wszystkiego dobrego w Nowym Roku! :D

94370642845de365932a94.jpg

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.

• Recent Posts

• MattDevitto
      Sam wypadłem trochę z obiegu przez to, że swego czasu gale freakowe były non-stop.
    • Bastian
      Vengeance Day nadrobiony, zdań kilka... Blake Monroe kontra Jaida Parker - nawet jak na plastikowy hardkor od WWE szału nie było. Największym plusem była stylówka Blake  Ciekaw jestem, co dalej z obiema paniami. Dla Monroe powoli brakuje trochę wyzwań. Z kolei Parker brak zwycięstw z mocnymi rywalkami.  Tony D'Angelo kontra Dion Lennox - i tutaj czuć było wzajemną niechęć i wielkie parcie do bitki. Fajny motyw z brawlem jeszcze na parkingu. W ringu było równie dobrze. D'Angelo znów gór
    • IIL
      Femi mógłby rozwalić Lesnara w kilka sekund jak to było z Goldbergiem na Survivor Series 2016. Od razu zrobiliby z niego gwiazdę i jest potencjał na rewanże w przyszłości. Od kiedy Mania zajmuje cały weekend za szybko nabijają się te liczniki :p 
    • Grok
      Partnerstwo między WWE a TNA Wrestling może pozwolić Bayley spełnić marzenie z dzieciństwa. W trakcie niedawnego wywiadu w Busted Open Radio Bayley zdradziła, że marzeniem z czasów dorastania było dla niej osiągnięcie wszystkiego, co możliwe w WWE — od budowania gimmicku, przez świetne mecze, po zabawne segmenty w stylu toru przeszkód. Pragnęła też pewnego dnia zawalczyć w TNA, bo uwielbiała dywizję Knockouts w jej złotej erze. Partnerstwo WWE-TNA do tej pory skupiało się głównie na NXT, c
    • MattDevitto
      Oglądałem wczoraj ten mecz na żywo i w jego czasie miałem nadzieję, że Sochan złapie choć parę minut na koniec jak będzie pozamiatane - niestety dla niego Knicks na koniec trochę się zbliżyli i tyle go widzieliśmy na parkiecie. Na dziś nie wygląda to ciekawie, bo on nawet nie znajduje się w stałej rotacji. Jakieś minuty pewnie będzie łapał, ale jak ktoś liczył, że się odbuduje to chyba raczej nie w Nowym Jorku i nie w tym sezonie. Za mało argumentów by grać regularnie w czołowej drużynie wschodu
  • Dodaj nową pozycję...