Skocz do zawartości
  • Witaj na forum Attitude

Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Dostep do bota wrestlingowego AI
    Rozbudowane zabawy quizowe
    Typowanie wyników nadchodzących wydarzeń
    Pełny dostęp do ukrytych działów i treści
    Możliwość pisania i odpowiadania w tematach oraz chacie
    System prywatnych wiadomości
    Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    Członkostwo w najstarszej polskiej społeczności wrestlingowej (est. 2001)

Jeżeli masz trudności z zalogowaniem się na swoje konto, to prosimy o kontakt pod adresem mailowym: forum@wrestling.pl

Rekomendowane odpowiedzi

• Reputacja:   0
  • Status:  Offline
  • Styl:  Klasyczny

Nie może być inaczej choć powiem, że kilka postów wyżej doprowadza do tego, że się waham, ale głos idzie na użytkownika z nickiem moim imiennikiem Sebu! Troszkę ryzykowne temnu szatanowi dać taką rangę, ale pracuję na to od dłuższego czasu i cóż nie może być inaczej. Dobrymi kandydatami są jeszcze Pietrek, T0meq i patryniu, ale następnym razem :P Głosik idzie na Sebu.

P.S Wesołych Świąt.

• Odpowiedzi 9,3 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

• IOOT_DZIKO

688

• pablo modjo

504

• Alustriel

484

• Willem

440

Top użytkownicy w tym temacie

No no nowy Global nam się szykuję :D Ja powiem krótko i zwięźle, wszyscy wykonują swoją robotę prefect i nie mam nikomu nic do zarzucenia, ale jeżeli już trzeba zagłosować to głosuje na tego świra Sebu, może i jest totalnie powalony ale dobrze wie jak to koło powinno się kręcić i nie raz opieprzał userów... także głosik na Sebu :)

Z twojej wypowiedzi wnioskuje, że Global jest tylko po to aby opieprzać i banować userów. I jeśli ktoś ma taki tok rozumowania, to muszę to naprostować....ten tok jest błędny... Co do waszych kandydatur, owszem Brem się bardzo stara i szczerze dostałby tego GM'a. No ale właśnie jest zbyt krótko jako mod. Co do T0mqa, udźwignął na barkach ciężar jakim jest WCE, pytanie czy ogarnie resztę forum? Sebu - cóż, każdy w życiu choć raz musi zaryzykować, a danie mu GM to byłoby ryzyko :D Oczywiście nie mówię nie, ale muszę się nad tym zastanowić. Przypominam że Global musi ogarniać całe forum, wszędzie musi zaglądać, akceptować/odrzucać posty. I nie może być zbyt nerwowy i agresywny.

Składajcie dalsze propozycje, z uzasadnieniem oczywiście :D

• Reputacja:   1
  • Styl:  Jasny

Urban nie zrozumiałeś mnie :D Chodzi o to że Sebu dba o porządek i wykonuje swoją pracę prawidłowo, a to że opieprzał userów to taka ciekawostka dotyczącca życia mojej siostry... Szanuje każdego usera i nie mam zamiaru nikomu ubliżyć ale Sebu umie utrzymać porządek i to tyle, nie robię z niego jakiegoś tam złego hejtera (pozdro Pro. [on wie o co kaman]), który wchodzi i "muahahahahah ale będzie banów" Sebu to świr i tyle, dobrze wiem że to cholerne ryzyko dawać mu Globala ale cóż raz się żyje :D Tyle ode mnie.

K1190kicopy_zps3e737bee.png

wce.png

f7afdb0d1f356a3dc6d917539237be7a_original.gif?1367060362

Sebu - cóż, każdy w życiu choć raz musi zaryzykować, a danie mu GM to byłoby ryzyko :D Oczywiście nie mówię nie, ale muszę się nad tym zastanowić. Przypominam że Global musi ogarniać całe forum, wszędzie musi zaglądać, akceptować/odrzucać posty. I nie może być zbyt nerwowy i agresywny.Składajcie dalsze propozycje, z uzasadnieniem oczywiście

Co do ogarniania całego forum, to o to się chyba nie trzeba martwić, ten kto otrzyma tego Globala napewno będzia tak robił. Co do mojej kandydatury... Nerwowy i agresywny jestem w wyjątkowych sytuacjach :D Owszem, chciałbym być Globalem, ba nie będe skromny, sądze, że sobie na niego w pewnym stopniu zasłużyłem, jednak jak napisaliście byłoby to bardzo ryzykowne, a niektórym napewno by się to nie spodobało.

Rated-R Superstar !

15855262764b295303a1d20.jpg

To i ja się wypowiem. Jak ktoś wyżej napisał uważam że GM powinna to być osoba która dobrze zajmuje się swoim działem ale nie ogranicza się tylko do niego a jest widoczny wszędzie. Co prawda wszędzie znaczy też w dyskusjach a w sumie aktualnie nie ma żadnego moda który by się udzielał regularnie w dyskusjach :P No może poza Kacpiosem (chociaż też się opuścił) ale on jest za rzadko na forum żeby być globem, tak mi się wydaje. T0mequ który padał nie raz wyżej wydaje mi się że nie jest w ogóle widoczny poza WCE i sb. Z awansu Sebu mógłoby wyniknąć wiele dziwnych nie koniecznie dobrych rzeczy ale napewno trzymałby porządek :P No ale troche wyżej tutaj napisał że ograniocza swoją aktywnośc na forum (oj w nieodpowiednim momencie to napisałeś :P) więc hmmm. Ja mam swój typ ale niestety nie jest on raczej wykonanlny (chyba). Wydaje mi się że w ekipie BGZ jest tylko jedna osoba która jest wszędzie, swoje obowiązki wykonuje perfekcyjnie, zawsze skomentuje newsy, zawsze wypowie się w dyskusji, zawsze zagłosuje w sotw, bierze udział w WCE dodatkowo jest osobą opanowaną i rozsądną co jest potrzebne do tej funkcji i gdyby nie faky że odechciało mu się wykonywac poprzedenią funkcje (czemu absolutnie się nie dziwie bo była to funkcja chyba najbardziej czasochłonna i do tego bardzo niewdzięczna bo nikt jej nie doceniał) byłby dalej modem i moim zdaniem murowanym faworytem tego głosowania. A chodzi oczywiście o Droops'a. Moim zdaniem mimo że spadł do pomocnika jego kandydature należy rozważyć. Z obecnych modów naprawde nie wiem na kogo zagłsować. Niech będzie patryniu ale nie umiem za bardzo tego wyboru uargumentować :P

Co spojrzę na Gadulec to głosowanie na GM'a moda, admina czy cokolwiek innego oO

Nie styknie wam tyle moderatorów, ile jest? Przecież w okresie najgorszego spamu z global modów byłem tylko ja i tomo, z adminów Norbi i to też nie zawsze, a jakoś się ogarnęliśmy.

Wesołych świąt życzę wszystkim BeGieZetowiczom.

A ja chciałbym złożyć wszystkim userom BGZ największe życzenia z okazji Bożego Narodzenia i szczęśliwego Nowego Roku !

Wesołych świąt ! :)

Po raz kolejny zgodzę się z Daimonem. Obecny stan Ekipy jest dobry. Jest aż dziewięciu Moderatorów w tym trzech Global. Z taką samą liczbą są Administratorzy. Tym bardziej, że na razie trudno jest wybrać tego naj kandydata, tym bardziej wstrzymałbym się z tą decyzją. To tyle. Peace Out.

Kacpios życzy Wesołych Świąt.Trochę spóźnione, ale zawsze coś :).

paparoach.png

18659.png

Po raz kolejny zgodzę się z Daimonem

Daimonem?

Odszedł Orton, z czego wychodzi, że ekipa została osłabiona o jednego członka. Uważam, że Globali może być czterech, a wtedy liczba moderatorów zmaleje, bo to nas jest troszkę za dużo.

Rated-R Superstar !

Dobra, powiem krótko. Decyzja o wyborze nowego Globala zawsze jest trudna ponieważ trzeba wyznaczyć kompetentną osobę, której wszędzie jest pełno. T0meq, wiadomo stara się dla WCE... no właśnie, ale tylko dla WCE. To jest cholernie dużo pracy i mam tego świadomość, lecz żeby być Globalem należy uczestniczyć w życiu całego forum. Brem jak dla mnie zasłużył sobie na to miano w zupełności, mimo tego że zielonym jest przez tak krótki okres czasu. Widać że jest On osobą odpowiedzialną i napewno podołałby swoim obowiązkom. Myślę jednak że na dzień dzisiejszy najmocniejszym punktem jest Pietrek. Dlaczego? Dlatego że na forum jest już długo i ma doświadczenie. Jest osobą na którą oddaję głos.

Sorry mój błąd. Chodziło mi o Whitedruida. To, że odszedł The Orton to nie koniec świata. Jest dużo Moderatorów fakt, ale nie róbmy od razu "najazdu" na funkcje Global..Nadal jestem za wstrzymaniem tego pomysłu. Dajmy każdemu się wykazać choćby do nowego roku.Kiedyś w skład Global Moderatorów wchodził tylko Łajt, Montoya oraz Tomo.Dziwnie, że nikt wtedy o nic nie pytał, nikomu to nie przeszkadzało. Na chwilę obecną Prototype Luba oraz Yao dla mnie w zupełności wystarczają.Wszyscy głosują na Brema oraz T0mqa.Z całym szacunkiem, ale osoba musi ogarniać całe forum a nie tylko wybrane działy typu WCE. Brem dla mnie jest za krótko Moderatorem. Wstrzymałbym się z jego weryfikacją. Ktoś wspominał, że się opuściłem czy coś w ten deseń.Owszem. Przyczyna tego jest jasna. Raz, że Nauka, dwa obowiązki. Nie tylko BGZ'em człowiek żyję nieprawdaż ? Nigdy nie przypuszczałem, że nauka w Liceum może być tak trudna.Staram się jednak sumiennie wykonywać obowiązki. Także podsumowując dajmy czas na dobre pokazanie się wszystkim Moderatorom do końca roku, lub choćby poprawę, co w dużym stopniu mnie się to tyczy. Choć uważam, że nie jest tak źle. Proponuję wstrzymać się do końca roku, zaś w Styczniu urządzić Ankietę podsumowującą pracę i czas wkładany w Forum. That's All. Peace out.

paparoach.png

18659.png

Miło Droops, miło. :)

Jeżeli, powtarzam JEŻELI chcielibyście powierzyć mi rolę Globala, wtedy wziąłbym się w garść i udzielał także w działach stricte wrestlingowych. To nie problem. Tyle, dziękuje.

wtedy wziąłbym się w garść i udzielał także w działach stricte wrestlingowych.

Pietrek na PREZYDENTA!!!

Heh too nie są wybory. Ta twoja kampania jest niepotrzebna :) Nie musisz pisać takich rzeczy, jeśli Admini chcą żebyś był globalem to tak będzie. No to ja też dziękuję za głos :) pozdrawiam :lol

A to nie powinno być tak, że teraz każdy moderator robi kampanie wyborczą i próbuje przekonać wyborców ? Jakieś hasło wyborcze czy coś w ten deseń :thinking: Bo Polska jest najważniejsza!

Rated-R Superstar !

• Reputacja:   1
  • Styl:  Jasny

Cóż Sebu to nie głupie xD W sumie taka kampania ala. Kaczyński nie byłaby głupia :P No i oczywiście będzie wesoło jak zwykle :D

K1190kicopy_zps3e737bee.png

wce.png

f7afdb0d1f356a3dc6d917539237be7a_original.gif?1367060362

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.

• Recent Posts

• MattDevitto
      Sam wypadłem trochę z obiegu przez to, że swego czasu gale freakowe były non-stop.
    • Bastian
      Vengeance Day nadrobiony, zdań kilka... Blake Monroe kontra Jaida Parker - nawet jak na plastikowy hardkor od WWE szału nie było. Największym plusem była stylówka Blake  Ciekaw jestem, co dalej z obiema paniami. Dla Monroe powoli brakuje trochę wyzwań. Z kolei Parker brak zwycięstw z mocnymi rywalkami.  Tony D'Angelo kontra Dion Lennox - i tutaj czuć było wzajemną niechęć i wielkie parcie do bitki. Fajny motyw z brawlem jeszcze na parkingu. W ringu było równie dobrze. D'Angelo znów gór
    • IIL
      Femi mógłby rozwalić Lesnara w kilka sekund jak to było z Goldbergiem na Survivor Series 2016. Od razu zrobiliby z niego gwiazdę i jest potencjał na rewanże w przyszłości. Od kiedy Mania zajmuje cały weekend za szybko nabijają się te liczniki :p 
    • Grok
      Partnerstwo między WWE a TNA Wrestling może pozwolić Bayley spełnić marzenie z dzieciństwa. W trakcie niedawnego wywiadu w Busted Open Radio Bayley zdradziła, że marzeniem z czasów dorastania było dla niej osiągnięcie wszystkiego, co możliwe w WWE — od budowania gimmicku, przez świetne mecze, po zabawne segmenty w stylu toru przeszkód. Pragnęła też pewnego dnia zawalczyć w TNA, bo uwielbiała dywizję Knockouts w jej złotej erze. Partnerstwo WWE-TNA do tej pory skupiało się głównie na NXT, c
    • MattDevitto
      Oglądałem wczoraj ten mecz na żywo i w jego czasie miałem nadzieję, że Sochan złapie choć parę minut na koniec jak będzie pozamiatane - niestety dla niego Knicks na koniec trochę się zbliżyli i tyle go widzieliśmy na parkiecie. Na dziś nie wygląda to ciekawie, bo on nawet nie znajduje się w stałej rotacji. Jakieś minuty pewnie będzie łapał, ale jak ktoś liczył, że się odbuduje to chyba raczej nie w Nowym Jorku i nie w tym sezonie. Za mało argumentów by grać regularnie w czołowej drużynie wschodu
  • Dodaj nową pozycję...