Skocz do zawartości
  • Witaj na forum Attitude

Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Dostep do bota wrestlingowego AI
    Rozbudowane zabawy quizowe
    Typowanie wyników nadchodzących wydarzeń
    Pełny dostęp do ukrytych działów i treści
    Możliwość pisania i odpowiadania w tematach oraz chacie
    System prywatnych wiadomości
    Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    Członkostwo w najstarszej polskiej społeczności wrestlingowej (est. 2001)

Jeżeli masz trudności z zalogowaniem się na swoje konto, to prosimy o kontakt pod adresem mailowym: forum@wrestling.pl

Rekomendowane odpowiedzi

• Reputacja:   0
  • Status:  Offline
  • Styl:  Klasyczny

Pragnę złożyć serdeczne gratulacje dla wszystkich którzy awansowali i pozostałym członkom ekipy starającym się utrzymać całe forum w należytym porządku.

Chciałbym jednak jeszcze zaproponować coś, co podsunął mi Yao pisząc o tej całej gali DDW. Gdyby gala odbywała sie na Górnym Śląsku to raczej pojechałbym na nią, a do Dolnego Śl. mam troszkę daleko. Pozatym data 15 stycznia nie pasuje mi ponieważ w szkole przed klasyfikacją będzie dużo nauki. Proponuję dlatego mały zlocik podczas ferii zimowych w Krakowie. Oczywiście najpierw chcę poznać Wasze zdanie czy to ma wogóle jakiś sens i czy wogóle ktoś będzie miał ochotę się zjawić. Także proszę wyrazić tutaj własne zdanie i możemy coś dalej pomyśleć ewentualnie.

• Odpowiedzi 9,3 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

• IOOT_DZIKO

688

• pablo modjo

504

• Alustriel

484

• Willem

440

Top użytkownicy w tym temacie

Tutaj jest duży problem. Ferie jak wiadomo nie odbywają się wszędzie w tym samym czasie i już połowa userów(którzy chcieli by się spotkać) nie będzie miała takiej możliwości. Rozmawialiśmy już o tym w SB kiedyś i uważam, że wakacje były by najlepszym rozwiązaniem, bo wtedy wszyscy mają wolne. Byle gdzieś w moich okolicach :P

Rated-R Superstar !

15855262764b295303a1d20.jpg

Chętnie bym się wybrał na coś takiego, ale jak będzie bliżej mnie. Kiedyś było w Zabrzu (20 min busem ode mnie), a ja nawet o tym nie wiedziałem :(

ksgj.png

Chętnie bym się wybrał na coś takiego, ale jak będzie bliżej mnie. Kiedyś było w Zabrzu (20 min busem ode mnie), a ja nawet o tym nie wiedziałem

A tam, jeżeli masz do Zabrza 20 min, to do Krakowa ile? Ja mieszkam w okolicach Białegostoku, ale jeżeli odbyłoby się to na wakacje, to raczej bym się wybrał, mimo tego że mam 14 lat, to jakoś skombinowałbym transport (pociąg, ewentualnie namówiłbym rodzinę na setną wycieczkę do Krakowa w czasie zlotu)

A ja może się wybiorę, wszystko zależy od cen biletów. Jak myślicie ile tak będą kosztować? Wiem że są różnego rodzaju - blizej ringu, dalej ringu itd. Ale tak srednio... Ile może kosztować taki bilet do DDW? A ja jestem z Zabrza i do Wrocławia mam 2 godziny jazdy samochodem (Według Zumi :D )

A tam, jeżeli masz do Zabrza 20 min, to do Krakowa ile?

Z jakieś 3 godz. będzie. Najpierw musiałbym do Zabrza pojechać na pociąg. Potem z Zabrza pociągiem do Katowic (ok. 30 mniut), potem znów pociągiem z Katowic do Krakowa (2 godz.). To może nie stanowi dużego problemu, ale większym jest to, że nie mam z kim jechać, a sam raczej nie pojadę.

ksgj.png

Dobra, pomyślimy coś przed wakacjami może. Chyba że ktoś na skoki do Zakopanego jedzie, bo ja chyba tam będę bileciki sprzedawał, to można się spotkać lecz to nie jest pewne :P.

Ale chcecie zrobić jakieś spotkanie użytkowników forum? A co do zakopanego, to ja się nie wybieram. Byłem raz i tak wymarzłem że dziękuję. Możliwe że zobaczę cię w TV. Załóż taką koszulkę z napisem TUREK is The BEST!!! To cię na pewno zauważę xD=))

Gratulację za awanse użytkowników BGZ :t_up: .Prosiowi ten awans należał się jak psu zupa..Facet jest wszędzie stara się..Można spokojnie powiedzieć gwiazda wśród Moderatorów :D..Witamy ponownie Droopsa w Ekipie..Szczerze mówiąc byłem pewny, że tak czy inaczej powrócisz do naszych skromnych progów.Pietrek i Brem..awans należał się jak najbardziej..Szkoda troszkę Pablo Modjo..Co do wyjazdu to troszkę mam daleko..Ale Ci co mieszkają bliżej Dolnego Śląska mogą się wybrać Why Not ? Gratki i oby tak dalej :) .

paparoach.png

18659.png

• Reputacja:   4
  • Urządzenie:  Windows
  • Styl:  BGZ

Przeglądając facebooka natknąłem się na zabawne zdjęcie =)) :

15501111679173505293010.jpg

94370642845de365932a94.jpg

Toć to przecie stare jest, chyba nawet jakiś użytkownik używa tego jako swojego avatara :)

Rated-R Superstar !

15855262764b295303a1d20.jpg

• Reputacja:   4
  • Urządzenie:  Windows
  • Styl:  BGZ

Ja się wcześniej nie natknąłem, sądzę, że część użytkowników również nie, dlatego uznałem, że warto to tu wstawić :P

94370642845de365932a94.jpg

Is he gonna tap out, is he gonna tap out :8 .

Ja chyba chyba gdzies juz widzialem :thinking: . Niemniej, przyznam, ze to kolejna focia "z rozmachem" kontunuujaca uwielbienie ciaglego robienia sobie jaj z Januszka - tego akurat nigdy dosyc :P . Wstawiac takie rzeczy zawsze warto.

f9740146ef2299a7841b514be93ac59a.png

bxdsfcb.png

49238945.png

wce.png

84995216.png

• 2 tygodnie później...

Uważam, że to odpowiednie miejsce więc mam pare informacji dotyczących Typera MMA, którym to się opiekuję.

Zacznę od tego, że Typer MMA 2010 Championa poznamy po UFC 125, które mimo iż odbywa się 1 stycznia zaliczę do aktualnego roku.

Druga sprawa polega na połączeniu Typera MMA 2010 z 2011. Wiadomo, chodzi tu o połączenie punktacji z racji małej ilości typowań.

No i na koniec informuję, że w przyszłym roku wyjdę poza obręb UFC i znajdą się typowania z innych większych gal MMA np. Strikeforce oraz oczywiście naszego kochanego KSW.

Napisałem to tylko w kwestii informacji. Dziękuję za uwagę i oddaję głos do studia.

W sumie nie jestem pewien czy to dobre miejsce by poruszyć ten temat no ale trudno. W dyskusji o JoMo Daimon napisał coś takiego:

Na wstępie chciałbym Ci Brem coś poradzić (właściwie też każdej innej osobie, która chce pisać dyskusje lub inne dłuższe teksty). Ja osobiście, gdy widzę taką kobyłę, tak wielką ilość tekstu, to aż mnie odpycha od czytania. Następnym razem postaraj się podzielić to na jakieś akapity, gdzieś powiększyć, upiękrzyć, pogrubić, tak, żeby czytelnik miał przyjemność z czytania tego, a nie na odwrót :)

I teraz mam prośbe żebyście się do tego ustosunkowali bo nie wiem jak to traktować, czy jest to zdanie jednej osoby czy więcej ma takie odczucia. Jeżeli coś w tym jest to moge spróbować jakoś zmienić konwencje dyskusji (chociaż nie jestem za pogrubianiem, powiększaniem itd) jeżeli miałoby to sprawić że więcej osób będzie się w nich udzielać ale jeżeli nie macie takich odczuć albo uważacie że nic to by nie zmieniło to bez sensu. Dobra to czekam na Wasze opinie :)

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.

• Recent Posts

• Grok
      Budowa do WWE WrestleMania 42 trwa na dzisiejszym Raw w Climate Pledge Arena w Seattle, stan Waszyngton. Penta zdobył Intercontinental Championship zeszłotygodniowo, detronizując Dominika Mysterio, i dziś broni pasa przed Original El Grande Americano (Chad Gable). Po pierwszym tytule w karierze WWE celem Penty jest WrestleMania jako mistrz. Nowy nr 1 contender do Women’s Intercontinental Championship AJ Lee zostanie wyłoniony w gauntlet matchu z udziałem Asuki, Bayley, Lyry Valkyrii, Ivy Nil
    • GGGGG9707
      Femi jeśli ma przyjąć wyzwanie Lesnar'a to niech zrobi to szybko. Jego momentum i zainteresowanie nim zaraz spadnie bo nic nie robi. Feud z Rusev'em jest za mało widoczny, potrzeba czegoś więcej a wchodzenie i losowe squash matche nic mu nie dadzą. Tu trzeba ruszyć z feudem i to jak najszybciej bo zmarnuje się. A potem WWE będzie płakało że ma małą reakcje jak sami nic z nim nie robią.
    • GGGGG9707
      Jako komentator tragiczny, irytujący, robiący show wokół siebie. Wszystko mi w nim przeszkadzało : jego pajacowanie przy wejściach zawodników, fakt że robił z siebie gwiazdę a komentator powinien siedzieć być tłem i ładnie komentować jako dodatek do gali a nie tańczyć na krześle i brać całą uwagę na siebie, jego rysowanie mi przeszkadzało bo to bardzo dziecinne, jego komentowanie też. Świetny news
    • MattDevitto
      Sam wypadłem trochę z obiegu przez to, że swego czasu gale freakowe były non-stop.
    • Bastian
      Vengeance Day nadrobiony, zdań kilka... Blake Monroe kontra Jaida Parker - nawet jak na plastikowy hardkor od WWE szału nie było. Największym plusem była stylówka Blake  Ciekaw jestem, co dalej z obiema paniami. Dla Monroe powoli brakuje trochę wyzwań. Z kolei Parker brak zwycięstw z mocnymi rywalkami.  Tony D'Angelo kontra Dion Lennox - i tutaj czuć było wzajemną niechęć i wielkie parcie do bitki. Fajny motyw z brawlem jeszcze na parkingu. W ringu było równie dobrze. D'Angelo znów gór
  • Dodaj nową pozycję...