Skocz do zawartości
  • Witaj na forum Attitude

Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Dostep do bota wrestlingowego AI
    Rozbudowane zabawy quizowe
    Typowanie wyników nadchodzących wydarzeń
    Pełny dostęp do ukrytych działów i treści
    Możliwość pisania i odpowiadania w tematach oraz chacie
    System prywatnych wiadomości
    Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    Członkostwo w najstarszej polskiej społeczności wrestlingowej (est. 2001)

Jeżeli masz trudności z zalogowaniem się na swoje konto, to prosimy o kontakt pod adresem mailowym: forum@wrestling.pl

Rekomendowane odpowiedzi

• Reputacja:   1
  • Status:  Offline
  • Styl:  Jasny

A Ja takie coś wyczarowałem, oczywiście to jest Demo mojego projektu, jak się wam spodoba to poprawimy i zrobię resztę :D

2ew2mc7.gif

K1190kicopy_zps3e737bee.png

wce.png

f7afdb0d1f356a3dc6d917539237be7a_original.gif?1367060362

• Odpowiedzi 9,3 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

• IOOT_DZIKO

688

• pablo modjo

504

• Alustriel

484

• Willem

440

Top użytkownicy w tym temacie

• Reputacja:   0
  • Styl:  Jasny

Norbas już pisał, że jak używasz skrótów to w każdej pracy czyli nie może być Admin i Moderator :P a tak to praca Tuptusa za mała jak dla mnie i napis za długi :P a prace nowego Global :) takie sobie ta pierwsza praca jest dobra, ale te już nie bardzo

• Reputacja:   4
  • Urządzenie:  Windows
  • Styl:  BGZ

Ikonkę Tuptusa oceniam bardzo pozytywnie, czekam na całość.

Dla zachęty, nick osoby, której ikonki zostaną wybrane będzie wymieniony w stopce forum, coś w stylu, rank ikons by....

94370642845de365932a94.jpg

• Styl:  Klasyczny

Rzeczywiście praca Tuptusia podoba mi się.Jak mamy już to zmieniać postawiłbym właśnie na Jego ikonki.Czekam na następne :)

paparoach.png

18659.png

A może zamiast pucharów małe pasy? Bądź ringi? Osobiście z tymi ikonkami mam mieszane uczucia..

Xeb ja to w ogóle nie chcę zmiany.No ale większość widocznie tego chcę więc trzeba się ustosunkować do innych.Dla mnie puchary mogą być i tak dla mnie to bez różnicy.

paparoach.png

18659.png

Dobra, mi się w domu nudzi, więc zrobiłem dwie ikonki. Nie muszą się podobać, to tak na szybko :P

adminlt.jpg

94153070.jpg

Skąd ja to wiedziałem, mojego to już nikt nie skomentuje :x

Edytowane przez Gość
Rated-R Superstar !

15855262764b295303a1d20.jpg

Ja Zrobiłem dla każdego :)

jobber.jpg

lowcarder.jpg

midcarder.jpg

maineventer.jpg

pomocnik.jpg

moderatorf.jpg

globalr.jpg

adminva.jpg

Ouu.... Wydaje mi się że to o dużo za duże :D Ale gdyby to zmniejszyć byłby git :P

Fiszka, twoje propozycje przypadły mi do gustu. Są bardzo dobre, tylko pomniejsz je gdzieś o połowę i powinno byc super :) .

Pomysł i wykonanie fajne ale rozmiar....mówi sam za siebie.Zmień na mniejsze bo takich "olbrzymów"w nikt nie będzie chciał nosić.

paparoach.png

18659.png

Sory, ale mi się ani trochę nie podobają, ani trochę nie pasują do wyglądu forum, a o to tu chodzi.... Wy udajecie że nie widzicie moich propozycji czy są tak słabe że nawet nie ma czego komentować? :thinking:

Rated-R Superstar !

15855262764b295303a1d20.jpg

Sebu, sorki ale mi się twoje pracki nie podobają. Każdy ma inny gust :) . Fiszka, ja bym jeszcze nieco to odchudził. Aha, i jak napisałeś moderator to powinieneś tak samo napisac administrator lub na odwrót. Chyba wiesz o co mi chodzi :P.

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.

• Recent Posts

• Grok
      Budowa do WWE WrestleMania 42 trwa na dzisiejszym Raw w Climate Pledge Arena w Seattle, stan Waszyngton. Penta zdobył Intercontinental Championship zeszłotygodniowo, detronizując Dominika Mysterio, i dziś broni pasa przed Original El Grande Americano (Chad Gable). Po pierwszym tytule w karierze WWE celem Penty jest WrestleMania jako mistrz. Nowy nr 1 contender do Women’s Intercontinental Championship AJ Lee zostanie wyłoniony w gauntlet matchu z udziałem Asuki, Bayley, Lyry Valkyrii, Ivy Nil
    • GGGGG9707
      Femi jeśli ma przyjąć wyzwanie Lesnar'a to niech zrobi to szybko. Jego momentum i zainteresowanie nim zaraz spadnie bo nic nie robi. Feud z Rusev'em jest za mało widoczny, potrzeba czegoś więcej a wchodzenie i losowe squash matche nic mu nie dadzą. Tu trzeba ruszyć z feudem i to jak najszybciej bo zmarnuje się. A potem WWE będzie płakało że ma małą reakcje jak sami nic z nim nie robią.
    • GGGGG9707
      Jako komentator tragiczny, irytujący, robiący show wokół siebie. Wszystko mi w nim przeszkadzało : jego pajacowanie przy wejściach zawodników, fakt że robił z siebie gwiazdę a komentator powinien siedzieć być tłem i ładnie komentować jako dodatek do gali a nie tańczyć na krześle i brać całą uwagę na siebie, jego rysowanie mi przeszkadzało bo to bardzo dziecinne, jego komentowanie też. Świetny news
    • MattDevitto
      Sam wypadłem trochę z obiegu przez to, że swego czasu gale freakowe były non-stop.
    • Bastian
      Vengeance Day nadrobiony, zdań kilka... Blake Monroe kontra Jaida Parker - nawet jak na plastikowy hardkor od WWE szału nie było. Największym plusem była stylówka Blake  Ciekaw jestem, co dalej z obiema paniami. Dla Monroe powoli brakuje trochę wyzwań. Z kolei Parker brak zwycięstw z mocnymi rywalkami.  Tony D'Angelo kontra Dion Lennox - i tutaj czuć było wzajemną niechęć i wielkie parcie do bitki. Fajny motyw z brawlem jeszcze na parkingu. W ringu było równie dobrze. D'Angelo znów gór
  • Dodaj nową pozycję...