Skocz do zawartości
  • Witaj na forum Attitude

Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Dostep do bota wrestlingowego AI
    Rozbudowane zabawy quizowe
    Typowanie wyników nadchodzących wydarzeń
    Pełny dostęp do ukrytych działów i treści
    Możliwość pisania i odpowiadania w tematach oraz chacie
    System prywatnych wiadomości
    Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    Członkostwo w najstarszej polskiej społeczności wrestlingowej (est. 2001)

Jeżeli masz trudności z zalogowaniem się na swoje konto, to prosimy o kontakt pod adresem mailowym: forum@wrestling.pl

Rekomendowane odpowiedzi

• Reputacja:   1
  • Status:  Offline
  • Styl:  Jasny

A Ja takie coś wyczarowałem, oczywiście to jest Demo mojego projektu, jak się wam spodoba to poprawimy i zrobię resztę :D

2ew2mc7.gif

K1190kicopy_zps3e737bee.png

wce.png

f7afdb0d1f356a3dc6d917539237be7a_original.gif?1367060362

• Odpowiedzi 9,3 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

• IOOT_DZIKO

688

• pablo modjo

504

• Alustriel

484

• Willem

440

Top użytkownicy w tym temacie

• Reputacja:   0
  • Styl:  Jasny

Norbas już pisał, że jak używasz skrótów to w każdej pracy czyli nie może być Admin i Moderator :P a tak to praca Tuptusa za mała jak dla mnie i napis za długi :P a prace nowego Global :) takie sobie ta pierwsza praca jest dobra, ale te już nie bardzo

• Reputacja:   4
  • Urządzenie:  Windows
  • Styl:  BGZ

Ikonkę Tuptusa oceniam bardzo pozytywnie, czekam na całość.

Dla zachęty, nick osoby, której ikonki zostaną wybrane będzie wymieniony w stopce forum, coś w stylu, rank ikons by....

94370642845de365932a94.jpg

• Styl:  Klasyczny

Rzeczywiście praca Tuptusia podoba mi się.Jak mamy już to zmieniać postawiłbym właśnie na Jego ikonki.Czekam na następne :)

paparoach.png

18659.png

A może zamiast pucharów małe pasy? Bądź ringi? Osobiście z tymi ikonkami mam mieszane uczucia..

Xeb ja to w ogóle nie chcę zmiany.No ale większość widocznie tego chcę więc trzeba się ustosunkować do innych.Dla mnie puchary mogą być i tak dla mnie to bez różnicy.

paparoach.png

18659.png

Dobra, mi się w domu nudzi, więc zrobiłem dwie ikonki. Nie muszą się podobać, to tak na szybko :P

adminlt.jpg

94153070.jpg

Skąd ja to wiedziałem, mojego to już nikt nie skomentuje :x

Edytowane przez Gość
Rated-R Superstar !

15855262764b295303a1d20.jpg

Ja Zrobiłem dla każdego :)

jobber.jpg

lowcarder.jpg

midcarder.jpg

maineventer.jpg

pomocnik.jpg

moderatorf.jpg

globalr.jpg

adminva.jpg

Ouu.... Wydaje mi się że to o dużo za duże :D Ale gdyby to zmniejszyć byłby git :P

Fiszka, twoje propozycje przypadły mi do gustu. Są bardzo dobre, tylko pomniejsz je gdzieś o połowę i powinno byc super :) .

Pomysł i wykonanie fajne ale rozmiar....mówi sam za siebie.Zmień na mniejsze bo takich "olbrzymów"w nikt nie będzie chciał nosić.

paparoach.png

18659.png

Sory, ale mi się ani trochę nie podobają, ani trochę nie pasują do wyglądu forum, a o to tu chodzi.... Wy udajecie że nie widzicie moich propozycji czy są tak słabe że nawet nie ma czego komentować? :thinking:

Rated-R Superstar !

15855262764b295303a1d20.jpg

Sebu, sorki ale mi się twoje pracki nie podobają. Każdy ma inny gust :) . Fiszka, ja bym jeszcze nieco to odchudził. Aha, i jak napisałeś moderator to powinieneś tak samo napisac administrator lub na odwrót. Chyba wiesz o co mi chodzi :P.

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.

• Recent Posts

• Grok
      Budowa do Backlash nabiera tempa – Monday Night Raw z Sames Auto Arena w Laredo w Teksasie. Jacob Fatu rzucił wyzwanie Romanowi Reignsowi o pas World Heavyweight Championship na Backlash, który odbędzie się za nieco ponad dwa tygodnie. Reigns chciał, by Fatu dobrze przemyślał swoje słowa, zanim wyzwanie stanie się oficjalne. Odpowiedź Tribal Chiefa usłyszymy dziś wieczorem. Seth Rollins otworzy show. Bron Breakker kosztował Rollinsa szansy na walkę z Guntherem na WrestleMania 42. W zeszłym t
    • MissApril
    • MissApril
    • Grok
      Luca Crusifino (właśc. Roman Macek) ogłosił zakończenie kariery w profesjonalnym wrestlingu po zwolnieniu z WWE. Były gwiazdor NXT opublikował wpis na platformie X, w którym podziękował fanom za wsparcie przez całą karierę oraz trenerom, którzy pomagali mu wyciskać maksimum. Potwierdził, że decyzja o oficjalnej emeryturze z profesjonalnego wrestlingu nie była łatwa, ale to właściwy krok. Crusifino znalazł się wśród prawie 20 gwiazd WWE zwolnionych w piątek. Na liście byli wrestlerzy
    • Robespierre
      Zapraszam. Wspólna zabawa jest lepsza niż samo śledzenie. Potwierdzam. Tworzenie gali to skomplikowany proces - czasem są to przemyślenia i planowanie różnych rzeczy, ale czasem niektóre segmenty wychodzą całkowicie spontanicznie - w zależności od weny twórczej. Zaległe dwie gale są obszerne z uwagi na to, że miały skończyć pewien etap historii, nie chciałem się ograniczać. Nie wydaję mi się też by jakakolwiek gala w przyszłości będzie równie długa. Z drugiej strony staram się by każda os
  • Dodaj nową pozycję...