Skocz do zawartości
  • Witaj na forum Attitude

Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Dostep do bota wrestlingowego AI
    Rozbudowane zabawy quizowe
    Typowanie wyników nadchodzących wydarzeń
    Pełny dostęp do ukrytych działów i treści
    Możliwość pisania i odpowiadania w tematach oraz chacie
    System prywatnych wiadomości
    Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    Członkostwo w najstarszej polskiej społeczności wrestlingowej (est. 2001)

Jeżeli masz trudności z zalogowaniem się na swoje konto, to prosimy o kontakt pod adresem mailowym: forum@wrestling.pl

Rekomendowane odpowiedzi

• Reputacja:   66
  • Status:  Offline
  • Urządzenie:  Windows
  • Styl:  Ciemny

No cóż trzeba będzie jakoś to przetrwać =))

#SmartFanZone
  • Odpowiedzi 9,3 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

• IOOT_DZIKO

688

• pablo modjo

504

• Alustriel

484

• Willem

440

Top użytkownicy w tym temacie

• Reputacja:   1
  • Styl:  Jasny

Crips187 masz rację.SB był lepszy ale musimy to przetrwać.

Szejmaskopia.png

Osiągnięcia na BGZ

Newsman roku 2011

Były Moderator 26/07/2011 - 10/04/2012 (259 dni)

• Reputacja:   0
  • Styl:  Klasyczny

Dobra długo się zastanawiałem, nie wiedziałem jaką podjąć decyzję, ale ostatecznie.... Odchodzę z BGZ. Na starcie chcę napisać, ze piszę to tutaj tylko dlatego, żebyście potem nienarzekali, że ja się nie udzielam, nic nie robię, a przecież jestem pomocnikiem. Oczywiście wiem, że teraz będą leciały tekst:"ale ty gupi jesteś ić s tond" i takie tam, ale ja nie Kuper i "puszek okruszek" i pożegnam się w sposób grzeczny! Ostatnimi czasy z tego forum zrobiło się jedno wielkie spamowisko, zaczęły powstawać denne tematy, których nie powinno tu być. Sory, że tak piszę, ale moderatorzy(nie mówie tu o Urbanie i Łajcie :P ) się z leksza opierdalają( tak wiem ja się też opierdalałem, ale mi tu raczej chodzi o przyznawanie banów"innym od nas"). Niektóre osoby, które tu siedzą, już dawno powinny być stąd wybite. Nie jest powiedziane, że nigdy tu nie zawitam, bo kiedyś wrócę, wiem, wiem pisałem że stąd nie odejde i takie tam, ale ja się nie spodziewałem że będzie aż tak źle. Zauważyłem, że Modjo po "powrocie" na początku się udzielał, a teraz też się załamał i nic nie robi, a forum istnieje, bo musi istnieć, a nikt o nim nie pamięta. Będe tu wchodził, by ściągać galę czasem. Nie wiem Łajt, Tomo, Montoya i Urban jak wy to wytrzymujecie, ale Bóg wam zapłać :D Papa wszystkim Normalnym :* Dobra kończe bo się rozkleje :P

PS: PoSdRo SnIkErSy, MaRsy, DżEfY HaRdi pIętNaŚcIe, To DzIeŃki Wam S tond odSzEdŁeM :waving:

Rated-R Superstar !

15855262764b295303a1d20.jpg

• Reputacja:   1
  • Styl:  Jasny

Cóż szkoda że podjąłeś taką decyzję bo pisałeś posty godne moda, ale cóż robisz jak uważasz i to się ceni, nie poszedłeś jak puszek za Koprem odchodząc w nie miły sposób, oczywiście nie będę płakał że odchodzisz bo jeszcze kiedyś zawitasz tu na godzinkę czy 30 minut i może zostaniesz na dłużej, a co do twojej opinii o tych marsach snickersach i innych to mam takie same mniemanie, jak mają spamować, offtopować (chyba tak się pisze) to lepiej niech nie robią nic bo tylko zaśmiecają forum. Rozumiem że twoje odejście z forum wiąże się z odejściem z WCE, cóż miło było i na koniec pozostaje mi dodać CZEŚĆ SCM!

K1190kicopy_zps3e737bee.png

wce.png

f7afdb0d1f356a3dc6d917539237be7a_original.gif?1367060362

kurde to forum było genialne a teraz się dzieją taike rzeczy . Szkoda SCM .. ale będziemy Cię dobrze pamiętać .. Cześć :P I zarazem dziękuję tym księżycom czy marsom , Hardasom15 za to , żę spowodowali co spowodowali //

Hej kurde, czemu wszyscy moi tt partnerzy odchodzą? :twisted:

Szkoda, że odchodzisz, w pewnym sensie Cię rozumiem. Już chyba z tego bgz nic nie będzie, powoli się odradzaliśmy, potem znowu przyszła fala spamerów, wszyscy odchodzą, a adminów forum nie obchodzi.

Artx7.png

Były moderator (6 maja - 21 września 2010)

KTO :censored::censored::censored::censored::censored: USUNĄŁ MOJE NEWSY I Z JAKIEJ :censored: RACJI ?!!!

A moze tak troszkę kultury?

Spojrzałem w panel moderatora i ujrzałem taką notkę:

"Usunięto wątek „Scott Hall i ODB zwolnieni, WWE Studios, Varon i inne” rozpoczęty przez

» DL" i zrobiłem to ja

Wiem, że ty napisałeś temat, z kolei nie wiem, czemu usuwając post DL'a usunął się też twój, za co mogę tylko przeprosić, gdyż stało się to co najmniej nie chcący.

W każdym razie twoja kultura jest na kurewsko wysokim poziomie i takim ryjem na przyszłość nic nie załatwisz...

Niechcący... no dobra uwierze, ale powiedz mi jaśnie czy jest to do odzyskania bo nie wyrobie. Newsy na BGZ to moja tutejsza "praca" a nie chcę po jakimś okresie mieć notki w opiniach o ekipie: była wpadka. A troszkę czasu szczerze mówiąc poświęciłem i to nie jest jakieś "pitu-pitu" bo mogłem robić coś innego. Miałeś kiedyś taką sytuację jak teraz? Z lekka mi się nie podoba, co do kultury to mam nienajlepszy humor więc taki coś znienacka mnie wku****.....

Nie, ale nikt chyba nie będzie miał ci tego za złe, tak mi się wydaję. Takie sytuacje się zdarzają, choć szczerze powiedziawszy nie wiem, dlaczego usunęło ci temat, gdy usuwałem post poniżej... Wypada tylko przeprosić. A teraz na nogi i żyj dalej, bo nie ma co się martwić, zdarza się :P

No SCM szkoda że odchodzisz.Ale cieszę się że w taki sposób jak to zrobił Koper i Puszek.Będzie Nam Cię brakować Sweet Chin Music :waving: .Życzę dalszych sukcesów na przyszłość :t_up: .

paparoach.png

18659.png

Zachowałem kopię roboczą, lecz zawiera ona około 50% newsów. Ci, którzy mieli ten zaszczyt przeczytać całość, gratuluję. Ci którzy nie, muszą obejść się ze smakiem :P

No akurat ja miałem .. Łajt nie dziw się jego reakcji bo to tak jkabyś coś zbudował i ktoś by przyszedł i to zniszczył :/

Streszcie tych kilka najciekawszych newsów których zabrakło ;P.Proszę :D

paparoach.png

18659.png

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.

• Recent Posts

• Grins
      Widziałem RAW w skrócie i kolejna dobra tygodniówka od czerwonych, nie wiem co jest grane ale co RAW coś się dzieje, o wiele lepiej mi się to ogląda niż w zeszłym roku gdzie dostaliśmy tylko dwa dobre programy na RAW a reszta to był jeden wielki kicz.  Rollins w tej nowej odsłonie na prawdę wygląda świetnie, prowadzą to na spokojnie i bez zbędnych rewelacji, świetnie że nie porzucili motyw z masked man'em kto wie może rzeczywiście Rollins utworzy z tego swoją stajnie a pod maskami będą s
    • Grok
      Shinjuku FACE, japońska arena, która przez ostatnie dwie dekady gościła mnóstwo gal wrestlingowych, zamyka podwoje pod koniec tego roku. Shinjuku FACE w Tokio wydało oświadczenie, w którym potwierdziło zamknięcie po wygaśnięciu umowy najmu pod koniec września 2026 roku. Arena pomieści kilkaset osób i mieści się na siódmym piętrze kompleksu w tokijskiej dzielnicy Shinjuku. Fani cenią ją za świetny setup i uważają za kluczową arenę średniej wielkości dla japońskich promocji, zwłaszcza tych joshi
    • Grok
      Druga runda New Japan Cup 2026 wystartowała we wtorek, gdy Yuya Uemura i Shingo Takagi wywalczyli sobie awans do ćwierćfinałów. Uemura i Takagi przes jumping dzięki wygranym odpowiednio z Drilla Moloney i Don Fale. Pierwszy ćwierćfinał turnieju jest już potwierdzony – Uemura zmierzy się z Takagim 15 marca. Zwycięzca tego starcia trafi do półfinału 20 marca. W turnieju Uemura pokonał już Great-O-Khana i Moloneya. Wygrana Takagiego z Fale to jego pierwszy sukces w New Japan Cup – wcześniej mia
    • Grins
      Niby pierwotne plany były takie że Cody zmierzy się z Drew'em o mistrzostwo i to w Hell in a Cell Matchu! Jakby to dobrze podbudowali panowie mogliby na prawdę zrobić zajebisty pojedynek w klatce na miarę Punk/Drew ale cóż dostaliśmy Randy/Cody chociaż wolałbym żeby podbudowa tego programu była lepsza, face kontra face wiadomo tutaj będą robić z Ortona dupka który chce przejąć mistrzostwo za wszelką cenę... Jednakże wolałbym aby to w końcu Cody zaczął nie co heelować i próbować ubić Vipera, cóż
    • HeymanGuy
      Przeczytałem wlasnie że dużo zależy od stanu Brona Breakkera względem WrestleManii. Gdyż jeśli dojdzie do zdrowia to dostaniemy Rollinsa z młodym Steinerem. Jesli nie, to Lesnar tak naprawdę może zmierzyć się z Obą, z Rollem i nawet z LA Knightem. Najmniej pewny miejsca w tej karcie niestety ale musze to napisać chyba jest LA Knight. Femi pewnie poleci w szranki z Lesnarem, innej opcji nie widzę. Rollinsa wcisną gdzie chcą i z kim chcą i będzie to dobre. A Knight za wiele opcji nie ma, może z Vi
  • Dodaj nową pozycję...