Skocz do zawartości
  • Witaj na forum Attitude

Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Dostep do bota wrestlingowego AI
    Rozbudowane zabawy quizowe
    Typowanie wyników nadchodzących wydarzeń
    Pełny dostęp do ukrytych działów i treści
    Możliwość pisania i odpowiadania w tematach oraz chacie
    System prywatnych wiadomości
    Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    Członkostwo w najstarszej polskiej społeczności wrestlingowej (est. 2001)

Jeżeli masz trudności z zalogowaniem się na swoje konto, to prosimy o kontakt pod adresem mailowym: forum@wrestling.pl

Rekomendowane odpowiedzi

• Reputacja:   0
  • Status:  Offline
  • Styl:  Klasyczny

Ech, aż się tak czasami dziwię czy Wy nie macie jakiś większych życiowych problemów bez kitu.. Pozdrawiam.

Jak czasami patrze na co niektórych, też się zastanawiam, czy największym problemem jest to, że na backu nie zdążę napisać 3 postów na dzień, czy aby na pewno dostane "moda na zumy", czy aby na pewno zdążę do końca miesiąca nabić 200 postów, żeby móc sobie zmienić nick (choć wczoraj się zarejestrowałem)... :D

Ogólnie zrobiliście sobie tu łądną kłótnie w gruncie rzeczy o nic i przede wszystkim bez sensu :D

• Odpowiedzi 9,3 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

• IOOT_DZIKO

688

• pablo modjo

504

• Alustriel

484

• Willem

440

Top użytkownicy w tym temacie

Wrzuci ktoś superstarsa bo nie mogę znalezc.

Ja nie wiem czy jest w ogóle jakiś sens oglądania tego Superstars.Już lepsze jest NXT.Choć i tak WWE schodzi na psy.Chociaż ostatnie gale były na bardzo wysokim poziomie.Nie wiem jak wy ale ja już się nie mogę doczekać Fatal Four Way.

paparoach.png

18659.png

Superstars to obecnie najlepsza tygodniówka w WWE więc się nie odzywaj. Niektóre mają wyższy poziom walk niż PPV. Występują tam najlepsi zawodnicy WWE pod względem ringowym i jak dla mnie to się podoba.

Boogey ma rację, Superstars to obecnie najlepsza tygodniówka, zaraz po tym jest Smackdown, a Raw totalnie schodzi na psy. A i tak najlepsza tygodniówka to iMPACT :)

Oczywiście że IMPACT to najlepsza tygodniówka :) .Boogey każdy ma prawo do własnej opinii na obojętnie jaki temat ;) .

paparoach.png

18659.png

• Reputacja:   66
  • Urządzenie:  Windows
  • Styl:  Ciemny

Superstars jest takie dobre bo dają szansę dobrym zawodnikom jak Evan czy Chavo, którzy normalnie są szmaceni a tu mogą pokazać na co ich stać i robią dobre show.I oby to się nie zmieniło.

#SmartFanZone

W Sumie to masz rację.Bo w takich tygodniówkach typu Raw widziani są tylko John Cena Randy Orton Edge.A to moim zdaniem wielki błąd.Myślę że pod tym względem zgodzę się z Wami :P .

paparoach.png

18659.png

Boogey ma rację, Superstars to obecnie najlepsza tygodniówka, zaraz po tym jest Smackdown, a Raw totalnie schodzi na psy. A i tak najlepsza tygodniówka to iMPACT :)

Ostatnie Raw trzymało dosyć wysoki poziom więc Urban nie narzekaj :P

Rated-R Superstar !

15855262764b295303a1d20.jpg

Ostatnie Raw trzymało dosyć wysoki poziom więc Urban nie narzekaj

Z takimi funduszami jakie ma WWE każde RAW powinno trzymać poziom.Niestety z WWE tak jest że jak zrobią zajebistą galę że aż nie można się następnej doczekać to zazwyczaj ta następna zamula na maxa.Niestety taka prawda :(

#SmartFanZone

Co do Superstar o macie ra.Jest on po to aby ci "słacsi" i niedoceniani wrestlerzy mogli się pokazać.Przecież Chavo to dobry wrestler. Pomyślcie co by się działo z jakimś "słabszym" wrestlerem gyby był drugim Ceną czy McIntyrem.

ksgj.png

iestety z WWE tak jest że jak zrobią zajebistą galę że aż nie można się następnej doczekać to zazwyczaj ta następna zamula na maxa.Niestety taka prawda :(

Chcę przypomnieć, że następne Raw zależy przede wszystkim od ludzi, którzy na WWE.com wybierają walki. Następne Raw będzie 3 godzinne więc powinno być dobrze. :)

Rated-R Superstar !

15855262764b295303a1d20.jpg

Miejmy nadzieje.Ale z własnego doświadczenia wiem że ile razy jarałem się jakąś 3 godziną galą to okazywała się niczym specjalnym.Zresztą wybieranie walk przez fanów to nic nowego chyba każdy pamięta gale Cyber Sunday która nie była jakąś rewelacją.Ale zobaczymy :P

#SmartFanZone

Łee tam jak WWE pozwoli tak jak to TNA zrobiło z Contenderami (brawa dla Dixie za odwagę) wybierać naprawdę to będzie wielki cud. To głosowanie to będzie pic na wodę i najpewniej nie zobaczymy żadnej jakiejś wspaniałej walki ze wspaniałą stypulacją. Tylko żeby głosowanie było na WWE Universe, bo wtedy wyłączy to przynajmniej głosy na walki Psina i Ryjek vs Punk czy inne Handicapy Face;owie na Heelów jeśli by jakimś cudem wzięli to pod uwagę. A pozatym zauważyliście, że Chavo wygrał pierwszy pojedynek w tym roku :)

Tak zauważyłem ale wiem dlaczego.Vickie powiedziała że ten rok będzie należał do meksykańskich profesjonalnych wrestlerów.Słyszałem że to ma być właśnie Chavo i Ros Carlos Jr. który ma zastąpić Reya Mysterio.Ja mam nadzieje że Vickie prawdę mówi bo szmacenie takiego nazwiska jakim jest Guerrero to po prostu lekka przesada.

paparoach.png

18659.png

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.

• Recent Posts

• HeymanGuy
      Przeczytałem wlasnie że dużo zależy od stanu Brona Breakkera względem WrestleManii. Gdyż jeśli dojdzie do zdrowia to dostaniemy Rollinsa z młodym Steinerem. Jesli nie, to Lesnar tak naprawdę może zmierzyć się z Obą, z Rollem i nawet z LA Knightem. Najmniej pewny miejsca w tej karcie niestety ale musze to napisać chyba jest LA Knight. Femi pewnie poleci w szranki z Lesnarem, innej opcji nie widzę. Rollinsa wcisną gdzie chcą i z kim chcą i będzie to dobre. A Knight za wiele opcji nie ma, może z Vi
    • Grok
      Paul Heyman nie pojawi się na Raw w najbliższym czasie. W trakcie poniedziałkowego odcinka Michael Cole ogłosił, że Heyman doznał stłuczenia kręgosłupa szyjnego, rozcięć twarzy i skrzywienia przegrody nosowej po ataku Rollinsa z zeszłego tygodnia. W efekcie Heyman jest poza akcją na nieokreślony czas z powodu tych urazów. W zeszłotygodniowym Raw Heyman wyszedł na ring i nawyzywał Rollinsa, który powrócił podczas Elimination Chamber, by zepsuć Loganowi Paulowi wygraną w walce. Rollins kontynu
    • HeymanGuy
      Gang zamaskowanych chłopów imieniem Triple H’a znów atakuje, nie uważamy że ta formuła lekko się wyczerpała? O ile nie lubię The Vision te podchody z zamaskowanymi zaczynają mnie męczyć niczym piłka Polską reprezentacje. Heymana trochę w TV chyba nie będzie, jakaś kontuzja po tym ataku się wkradła, albo po prostu dobrze sprzedają atak Rollinsa. Bayley idzie na AJ Lee o pas IC, no spodziewałem się wygranej Raquel, była ostatnio na fali i miała prawo to wygrać ale Bayley chyba jest lepszą decyzją,
    • Attitude
      Nazwa gali: WWE Monday Night RAW #1711 Data: 09.03.2026 Federacja: World Wrestling Entertainment Typ: Online Stream Lokalizacja: Seattle, Washington, USA Arena: Climate Pledge Arena Format: Live Platforma: Netflix Komentarz: Corey Graves & Michael Cole Karta: Wyniki: Powiązane tematy: World Wrestling Entertainment - dyskusje ogólne WWE SmackDown! - dyskusje, spoilery, wrażenia WWE RAW - dyskusje, spoiler
    • Grok
      Michael Oku jest najbardziej znany na świecie z serii meczów z Willem Ospreayem. Teraz dostanie szansę, by pokazać, na co naprawdę go stać, w starciu z inną gwiazdą AEW. Właściciel Revolution Pro Wrestling Andy Quildan i Tom Campbell ogłosili na kanale YouTube RevPro, że Oku zmierzy się z Ricochetem, mistrzem AEW National Championship, na gali RevPro Live in Coventry w niedzielę, 22 marca. To będzie ich pierwszy w historii singles match. Spotkali się wcześniej tylko raz: Ricochet połączył s
  • Dodaj nową pozycję...