Skocz do zawartości
  • Witaj na forum Attitude

Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Dostep do bota wrestlingowego AI
    Rozbudowane zabawy quizowe
    Typowanie wyników nadchodzących wydarzeń
    Pełny dostęp do ukrytych działów i treści
    Możliwość pisania i odpowiadania w tematach oraz chacie
    System prywatnych wiadomości
    Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    Członkostwo w najstarszej polskiej społeczności wrestlingowej (est. 2001)

Jeżeli masz trudności z zalogowaniem się na swoje konto, to prosimy o kontakt pod adresem mailowym: forum@wrestling.pl

Rekomendowane odpowiedzi

• Reputacja:   3
  • Status:  Offline
  • Styl:  Jasny

BGZ utraciło swego czasu ogromną moc.

i to jest niestety prawda nie da sie tego ukryc i ciezko juz temu zaradzic sam widze po sobie wchodzie zeby przeczytac newsy sciagnac gale i to wszystko juz jakos mnie nie interesuja dyskusje ani nic cos podobnego zwiazane to tez jest z wiekiem wkoncu czlowiek dorasta i takie tam,ostatnio jak bylismy z LegendKillerem na piwkach wspominalismy BGZ i tak dalej wspomnienia zostana ale widac juz brak aktywnych userow ktorych nie bede wymienial bo za duzo tego jest

pozdrawiam wszystkich

• Odpowiedzi 9,3 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

• IOOT_DZIKO

688

• pablo modjo

504

• Alustriel

484

• Willem

440

Top użytkownicy w tym temacie

• Reputacja:   0
  • Styl:  Klasyczny

Co tu mówić..Koper odchodzi, ja też o tym poważnie myślę i tak postanowię. Po części dlatego, że Koper też odchodzi. Na pewno sobie pomyślicie po co to piszę, skoro i tak za parę dni powrócę lub co miałem do stracenia..Niby nic bo znajomych z bgz mam na gg więc zawsze mogę napisać do Kopra właśnie, Urbana, SCM, Luby czy Bóg wie kogo innego. Kiedyś jeszcze pewnie tu wejdę. Dużo nie pisałem, ostatnio nie wchodziłem prawie wcale na bgz i może to była oznaka tego, że kończę z BGZ. Tak więc Drodzy Parafianie, miło tu było, mimo wielu sprzeczek bawiłem się tu dobrze. Nie jest to jakieś wielkie pożegnanie bo nie powiem samego "papa", pewnie niektórzy będą się z tego śmiali jak to wygląda ale mam to gdzieś :). Było fajnie, ok, tyle ode mnie, Dziękuje, Pa Pa :!::)

Czy coś się wam za przeproszeniem nie popierdzieliło w tej głowie? :| W ogóle od razu jaki Puszek lojalny, nie dawno kłóciłeś się z Koprem, a teraz on odchodzi to Ty też musisz. W ogóle to odejście Kopra to... Zresztą wystarczy spojrzeć na jego opis... Jak BGZ upadnie to ja nie będę się dziwił dlaczego...

Artx7.png

Były moderator (6 maja - 21 września 2010)

Ej no bez jaj. Kolejna osoba odchodzi. Koper Cię namówił? Też miałem tak, że nie chciało się mi tu siedzieć, ale to po paru dniach przechodzi. Wszystko może być dobrze, tylko najpierw sami musimy się o to postarać. Trzeba zrobić wszystko, by te forum było najlepszym forum o wrestlingu w Polsce, a nie mówić "odchodzę" bo jest do dupy.. A tak po za tym, to zacząłem pisać pewien artykuł i jutro powinien się pojawić ;)

Czy coś się wam za przeproszeniem nie popierdzieliło w tej głowie? :| W ogóle od razu jaki Puszek lojalny, nie dawno kłóciłeś się z Koprem, a teraz on odchodzi to Ty też musisz. W ogóle to odejście Kopra to... Zresztą wystarczy spojrzeć na jego opis... Jak BGZ upadnie to ja nie będę się dziwił dlaczego...

Widzę, że Koper przeżucił się na inne forum.. Artx nic nie upadnie. Kopra nie ma Ok, nie będziemy płakać. Jak już pisałem, trzeba zrobić wszystko by te forum było świetnym forum, a nie rezygnować. Nie wiem jak wy, ale ja na pewno nie zrezygnuje i będe robił wszystko by BGZ pozostało świetnym forum.

Rated-R Superstar !

15855262764b295303a1d20.jpg

Dobra może zakończcie kłótnie kto odchodzi, a kto nie. Proponuje też żeby nikt już nie pisał tu, że odchodzi, bo to nie poważne. Sam też myślałem nad odejściem ale się powstrzymałem chodź byłem blisko. Ostatnio mam mało czasu ale zorganizuje Wrestling-zawody będe prowadził ankiete na Wrestlera Miesiąca i będe pisał newsy. Mam też apel do innych modów i normalnych userów aby się spieli i spróbowali coś dać od siebie (na przykład długą przemyślaną dyskusje).

Też miałem tak, że nie chciało się mi tu siedzieć, ale to po paru dniach przechodzi.

Święta prawda, kiedyś jak zaczynałem swoją przygodę z BGZ, to po tym odejściu elity, też chciałem odejść, przechodziłem na konkurencyjne fora, ale nie mogłem, po prostu musiałem tutaj wrócić, to forum jest jedyne w swoim rodzaju... Boogey, dzisiaj mnie akurat na dyskusje natchnęło. :) Będą te newsy w niedzielę?

Artx7.png

Newsy w niedziele raczje się pojawią ale nie ręcze, bo mam mało czasu przez nauke.

Ludzie, ja już dwa razy chciałem odejść z tego forum, lecz nie mogłem się odciągnąć, a jak już jestem moderatorem, to na pewno nie odejdę. :P Ogólnie ten post jest zbędny ale musicie wiedzieć, że ja wciąż tu jestem. :)

ahfo.png

luba_049.png

Też miałem tak, że nie chciało się mi tu siedzieć, ale to po paru dniach przechodzi.

Święta prawda, kiedyś jak zaczynałem swoją przygodę z BGZ, to po tym odejściu elity, też chciałem odejść, przechodziłem na konkurencyjne fora, ale nie mogłem, po prostu musiałem tutaj wrócić, to forum jest jedyne w swoim rodzaju... Boogey, dzisiaj mnie akurat na dyskusje natchnęło. :) Będą te newsy w niedzielę?

Czasem wchodze gdzie indziej, ale praktycznie nigdzie nic nie piszę. Tu tak mi się spodobało, że nigdy z tąd nie odejdę. Teraz może nie jest jak kiedyś(nie wiem nawet wtedy mnie tutaj nie było) Ale jak dla mnie jest dobrze. Jak było przeciążenie, to myślałem, że mnie rozpier...bo nie ma gdzie siedzieć. Dlatego mówie, że zrobię wszystko by te forum było jak najlepsze. Będe pisał dyskusje, artykuły/felietony, mam nadzieję że i zostane nowym bookerem. Mam ostatnie 2 dni do szkoły, a potem już mam wolnę, więc czasu będzie na prawdę dużo.

Rated-R Superstar !

• Reputacja:   4
  • Urządzenie:  Windows
  • Styl:  BGZ

Nie wiem co skłania mnie do takiej decyzji,

Cóż za porażająca argumentacja, przekonałeś mnie - rezygnacja przyjęta. :lol

A tak szczerze to jak czytałem te wypociny o rezygnacji kopra, to pomyślałem sobie, że tak to jest jak daje się dzieciom tak ważne funkcje jak moderator.

Natomiast post o rezygnacji 12 latka o ksywie puszek to już w ogóle śmiech na sali, chyba trzeba będzie podwyższyć próg wiekowy rejestracji od 13 lat . =))

A tak poważnie nie chcę tu obrażać młodych userów forum, ale naprawdę niektórzy z was zachowują się nie poważnie i widać po prostu, że nie dorośli jeszcze do uczestnictwa w forum.

Proszę więcej nie wpisywać się tutaj, że odchodzicie z forum, bo taka decyzja jest prywatną sprawą każdego, ktoś chce to zrobić to proszę bardzo, ale gadulec to nie miejsce na jakieś "pożegnania", natomiast jeśli ktoś chciałby zrezygnować z moda, to od tego jest kontakt pw lub kącik moderatora.

Proszę też nie dawać tu wpisów na temat efedu i quizów.

94370642845de365932a94.jpg

Brawo, brawo! Widzę, Artur że nadal nic nie kumasz. To że odszedłem ja to nie znaczy że zawaliło się forum. SCM również pozdrawiam, ostatnio wraz z Yankim się naśmiewaliście z różnych incydentów ze mną w roli głównej, a teraz nagle zmieniasz zdanie i liżesz dupsko. Artx, to widzę że odezwał się wielcy moderator, który ostatnio jeszcze miał ze mną dobry kontakt, ale przez to że odszedłem i w WCE stracił Tag Team partnera, nagle się załamał, napisał do mnie ssij i koniec. Przerzuciłem się na inne forum. Tak to dlatego, że według mnie te nie ma już przyszłości. To co było już nie wróci, jeszcze niedawno był tu jakikolwiek klimat, ale przyszli ludzie dzięki którym to forum według mnie nie ma już żadnej przyszłości (Artur pozdrawiam -.-). To że odszedłem ja, to nie znaczy że za mną poszedł Puszek. Fakt, może poszedł dlatego, że mnie naprawdę lubił szanował, nie zachowywał się fałszywie (podzrawiam Artur -.-). Niestety, ale ja już tutaj na dłużej raczej nie zagoszczę. Przyjdę raz czy dwa. Wypowiem się czasem, może kiedyś wrócę, kto wie. Przyszłości swej nie znam, i nie jestem pewien niczego. Może forum wróci do dawnej świetności, co naprawę uwierzcie mi jest mało prawdopdobne. Wczoraj UrbanOn, który jest jednym z naprawdę bardziej dojrzale zachowujących userów na tym forum, doradził mi. Abym przemyślał swoją wczorajszą decyzję. Myślałem cały czasy, i myślę do tej pory, jednakże póki co zdania nie zmieniłem. To tyle ode mnie, mam nadzieję, że z tego postu wywnioskowaliście jaka naprawdę osobistość gości w użytkowniku zwanym Artx. Bez odbioru.

EDIT: Jeszcze kilka słów do Norbiego. Po pierwsze, daje się dzieciom funkcję moderator? To czekaj aż zaskoczy Cię Artx czy inne tam dzieci. Nie wiem co wnioskujesz z tego że odszedłem, od razu pisząc że nie dorośli jeszcze do uczestnictwa w forum. Dorosłem do tego, ale w jakim celu mam tutaj siedzieć cały czas, i patrzeć jak najróżniejsi ludzie przychodzą pospamić? Bez odbioru ponownie.

Koper, Ty naprawdę masz jakieś problemy? Po pierwsze kiedy ja do Ciebie napisałem ssij, czy coś takiego? Tylko Ty mi ciągle spamisz, żebym Cię nie bił co świadczy o Twojej inteligencji... Widać, że ja pomimo swojego wieku, potrafię kulturalniej się zachować niż niektórzy ode mnie starsi. Niby czym ja mam Norbiego zaskoczyć? Na pewno nie będę taki fałszywy jak Ty, będę tutaj do końca, możesz to sobie uznawać jak chcesz, jak lizanie dupy, ale mnie to nie obchodzi... Forum ma przyszłość, jeżeli nie będą się pojawiać ludzie, którym zachce się mieć moda i nie spełniać swoich obowiązków i po po prostu to rzucić. Nie przez to, że odszedłeś, obraziłem się na Ciebie. Miałem już dość wyzwisk z Twojej strony.

Artx7.png

Miałem tego nie pisać, ale nic nie mam do stracenia. Norbas może i pożegnanie banalne, ale ja nie chcę Ci wypominać jak zniszczyłeś to forum. Dużo się dowiedziałem o tym i w połowie dowiedziałem się co się stało. Proszę daj mi bana za ten tekst jak masz zamiar dać, ja mam to gdzieś. I tak na forum już wchodzić nie będę i z szerokim uśmiechem powitam co inne, lepsze forum. Szacunek dla takich ludzi jak Urban czy Łajt. Goście naprawdę są spoko i się starają, robią co mogą, a Ty tylko Norbas odpie*dalasz numery dając moda takim dzieciom jak Artx... Jak mówiłem leży mi to czy dasz mi bana, nic do stracenia nie mam. A Urbanowi, Cutterowi, Lubie, Łajtowi życzę powodzenia na tym forum, bo trzeba przyznać, że już teraz dość sporo upadło przez to, że odchodzi Koper. Zrobił więcej niż nie jeden mod tutaj i przyznam to ze szczerym sumieniem. Tyle ode mnie. Dziękuje, pozdrawiam ;).

Edytowane przez Gość

DIT: Jeszcze kilka słów do Norbiego. Po pierwsze, daje się dzieciom funkcję moderator? To czekaj aż zaskoczy Cię Artx czy inne tam dzieci. Nie wiem co wnioskujesz z tego że odszedłem, od razu pisząc że nie dorośli jeszcze do uczestnictwa w forum. Dorosłem do tego, ale w jakim celu mam tutaj siedzieć cały czas, i patrzeć jak najróżniejsi ludzie przychodzą pospamić? Bez odbioru ponownie.

A może czas się przyznać, że niechciałeś tu siedzieć, bo chciałeś Global Moda, ale byłeś "Za słaby" . Komu ja liże dupsko? A i jeszcze jedno, skoro odszedłeś to za przeproszeniem po h***ja tu wchodzisz?Obrażasz, Artx'a a nic Ci nie zrobił. Dobrze spełnia swoje obowiązki. A i wszyscy wiedzą, że zazdrościłes Globala Urbanowi.

Jedynie czym Artx może zaskoczyć to tym, że jest młodszy od Ciebie, a dużo inteligentniejszy. Ja już kończe tą kłótnie. Skoro odchodzisz, to tu nie wchodź.

=

że już teraz dość sporo upadło przez to, że odchodzi Koper. Zrobił więcej niż nie jeden mod tutaj i przyznam to ze szczerym sumieniem. Tyle ode mnie. Dziękuje, pozdrawiam ;

I ja koper dupsko liże ?

Rated-R Superstar !

To że odszedłem, nie znaczy że nie mogę tutaj wejść. Że tu nie wejdę nie napisałem. Liżesz dupsko każdemu komu ujdzie, byle dostać wyższą posadę. Fakt, zazdrościłem Urbanowi globala, i co z tego? To że mu tego zazdrościłem, na pewno nie jest powodem mojego odejścia, ponieważ od niego dowiedziałem się kilka rzeczy które na pewno nie przekreślały moich szans na bycie nim. Byłem za słaby, sam się do tego przyznałem, więc trudno. Według Ciebie może być inteligentniejszy, jednakże to że znasz go jedynie przez internet na pewno go takim nie uczyni. Wydaje Ci się że nic mi nie zrobił, aczkolwiek nie czytałeś nigdy mojego archiwum więc gówno możesz o tym powiedzieć.

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.

• Recent Posts

• HeymanGuy
      Przeczytałem wlasnie że dużo zależy od stanu Brona Breakkera względem WrestleManii. Gdyż jeśli dojdzie do zdrowia to dostaniemy Rollinsa z młodym Steinerem. Jesli nie, to Lesnar tak naprawdę może zmierzyć się z Obą, z Rollem i nawet z LA Knightem. Najmniej pewny miejsca w tej karcie niestety ale musze to napisać chyba jest LA Knight. Femi pewnie poleci w szranki z Lesnarem, innej opcji nie widzę. Rollinsa wcisną gdzie chcą i z kim chcą i będzie to dobre. A Knight za wiele opcji nie ma, może z Vi
    • Grok
      Paul Heyman nie pojawi się na Raw w najbliższym czasie. W trakcie poniedziałkowego odcinka Michael Cole ogłosił, że Heyman doznał stłuczenia kręgosłupa szyjnego, rozcięć twarzy i skrzywienia przegrody nosowej po ataku Rollinsa z zeszłego tygodnia. W efekcie Heyman jest poza akcją na nieokreślony czas z powodu tych urazów. W zeszłotygodniowym Raw Heyman wyszedł na ring i nawyzywał Rollinsa, który powrócił podczas Elimination Chamber, by zepsuć Loganowi Paulowi wygraną w walce. Rollins kontynu
    • HeymanGuy
      Gang zamaskowanych chłopów imieniem Triple H’a znów atakuje, nie uważamy że ta formuła lekko się wyczerpała? O ile nie lubię The Vision te podchody z zamaskowanymi zaczynają mnie męczyć niczym piłka Polską reprezentacje. Heymana trochę w TV chyba nie będzie, jakaś kontuzja po tym ataku się wkradła, albo po prostu dobrze sprzedają atak Rollinsa. Bayley idzie na AJ Lee o pas IC, no spodziewałem się wygranej Raquel, była ostatnio na fali i miała prawo to wygrać ale Bayley chyba jest lepszą decyzją,
    • Attitude
      Nazwa gali: WWE Monday Night RAW #1711 Data: 09.03.2026 Federacja: World Wrestling Entertainment Typ: Online Stream Lokalizacja: Seattle, Washington, USA Arena: Climate Pledge Arena Format: Live Platforma: Netflix Komentarz: Corey Graves & Michael Cole Karta: Wyniki: Powiązane tematy: World Wrestling Entertainment - dyskusje ogólne WWE SmackDown! - dyskusje, spoilery, wrażenia WWE RAW - dyskusje, spoiler
    • Grok
      Michael Oku jest najbardziej znany na świecie z serii meczów z Willem Ospreayem. Teraz dostanie szansę, by pokazać, na co naprawdę go stać, w starciu z inną gwiazdą AEW. Właściciel Revolution Pro Wrestling Andy Quildan i Tom Campbell ogłosili na kanale YouTube RevPro, że Oku zmierzy się z Ricochetem, mistrzem AEW National Championship, na gali RevPro Live in Coventry w niedzielę, 22 marca. To będzie ich pierwszy w historii singles match. Spotkali się wcześniej tylko raz: Ricochet połączył s
  • Dodaj nową pozycję...