Skocz do zawartości
  • Witaj na forum Attitude

Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Dostep do bota wrestlingowego AI
    Rozbudowane zabawy quizowe
    Typowanie wyników nadchodzących wydarzeń
    Pełny dostęp do ukrytych działów i treści
    Możliwość pisania i odpowiadania w tematach oraz chacie
    System prywatnych wiadomości
    Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    Członkostwo w najstarszej polskiej społeczności wrestlingowej (est. 2001)

Jeżeli masz trudności z zalogowaniem się na swoje konto, to prosimy o kontakt pod adresem mailowym: forum@wrestling.pl

Rekomendowane odpowiedzi

• Reputacja:   0
  • Status:  Offline
  • Styl:  Klasyczny

No raczej nie. ;)

Rated-R Superstar !

15855262764b295303a1d20.jpg

• Odpowiedzi 9,3 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

• IOOT_DZIKO

688

• pablo modjo

504

• Alustriel

484

• Willem

440

Top użytkownicy w tym temacie

Eh trochę głupio ale ok muszę to przeboleć.Dzięki SCM :)

paparoach.png

18659.png

Co się dzieje z raportami z gal? W ogóle to ja przepraszam, że zaniedbałem dyskusje, ale ostatnio miałem dostęp tylko do dziadowskiego Iplusa, na którym gal się nie da ściągać.

Artx7.png

Były moderator (6 maja - 21 września 2010)

Zrezygnowalem z powodu braku checi...Tylko SCM pozostal na placu boju ;) .

f9740146ef2299a7841b514be93ac59a.png

bxdsfcb.png

49238945.png

wce.png

84995216.png

A szkoda, bo raporciki miałeś naprawde dobre! :t_up:

zajrzyjcie do wrestling quiza

Pelikan sprawdź odpowiedź.

paparoach.png

18659.png

masz dobrze wal pytanie kacpiosxd

Czy wam się to spodoba czy nie, podjąłem decyzję co do moich dalszych losów na BGZ. Można było zobaczyć że rzadko się udzielam na forum ostatnimi czasy, więc podjąłem jedną decyzję. Rezygnuję z funkcji Moderatora. Funkcję głównego "szefa" WCE powierzam UrbanonOwi. Nie wiem co skłania mnie do takiej decyzji, może się wypaliłem albo cholera wie co. Możliwe też że to przez zmiany które zaszły na BGZ ostatnimi czasy. Anyway, miło było. Będę tutaj gościł, ale z funkcji moderatora rezygnuję, jeśli przeczyta to któryś z adminów proszę o wydalenie mnie z tego stanowiska.

Dziękuję, dobranoc.

EDIT: Zapomniałbym dodać, że chciałbym jeszcze piwkiem opić z kolegami odejście z BGZ, no ale Beer Mod znikł ;((

Trochę szkoda że już nie będziesz Moderatorem,Przyzwyczaiłem się już po prostu do tego że jednak nim byłeś.Zawsze pilnowałeś Porządku i dobrze się spisywałeś jako Głowny szef WCE.Ale Ty tylko rezygnujesz z funkcji Moda czy już nawet z Usera naszego forum :?:

paparoach.png

18659.png

Rezygnuję ze wszystkiego na tym forum :)

Trochę szkoda że już nie będziesz Moderatorem,Przyzwyczaiłem się już po prostu do tego że jednak nim byłeś.Zawsze pilnowałeś Porządku i dobrze się spisywałeś jako Głowny szef WCE.Ale Ty tylko rezygnujesz z funkcji Moda czy już nawet z Usera naszego forum

A z jakiej okazji napisałeś z dużej litery takie słowa jak : przyzwyczaiłem,porządku i główny?

EDIT: Zapomniałbym dodać, że chciałbym jeszcze piwkiem opić z kolegami odejście z BGZ, no ale Beer Mod znikł ;((

Powróci,razem z shoutem jak Polacy wygrają Euro 2012 :waving:

To ja Ci radzę przemyśleć to jeszcze raz :D

Dodano:

Oj tam Czepiasz się Cutter.Tak mi się po prostu napisało. :)

paparoach.png

18659.png

A więc w takim razie co będzie z zawodami wrestling quiz. Czy ten pomysł już upadł czy może ktoś inny się tym zajmie?

pa, pa Koper.. Droops, Drajker się miał tym zająć jeszcze.

Rated-R Superstar !

15855262764b295303a1d20.jpg

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.

• Recent Posts

• HeymanGuy
      Przeczytałem wlasnie że dużo zależy od stanu Brona Breakkera względem WrestleManii. Gdyż jeśli dojdzie do zdrowia to dostaniemy Rollinsa z młodym Steinerem. Jesli nie, to Lesnar tak naprawdę może zmierzyć się z Obą, z Rollem i nawet z LA Knightem. Najmniej pewny miejsca w tej karcie niestety ale musze to napisać chyba jest LA Knight. Femi pewnie poleci w szranki z Lesnarem, innej opcji nie widzę. Rollinsa wcisną gdzie chcą i z kim chcą i będzie to dobre. A Knight za wiele opcji nie ma, może z Vi
    • Grok
      Paul Heyman nie pojawi się na Raw w najbliższym czasie. W trakcie poniedziałkowego odcinka Michael Cole ogłosił, że Heyman doznał stłuczenia kręgosłupa szyjnego, rozcięć twarzy i skrzywienia przegrody nosowej po ataku Rollinsa z zeszłego tygodnia. W efekcie Heyman jest poza akcją na nieokreślony czas z powodu tych urazów. W zeszłotygodniowym Raw Heyman wyszedł na ring i nawyzywał Rollinsa, który powrócił podczas Elimination Chamber, by zepsuć Loganowi Paulowi wygraną w walce. Rollins kontynu
    • HeymanGuy
      Gang zamaskowanych chłopów imieniem Triple H’a znów atakuje, nie uważamy że ta formuła lekko się wyczerpała? O ile nie lubię The Vision te podchody z zamaskowanymi zaczynają mnie męczyć niczym piłka Polską reprezentacje. Heymana trochę w TV chyba nie będzie, jakaś kontuzja po tym ataku się wkradła, albo po prostu dobrze sprzedają atak Rollinsa. Bayley idzie na AJ Lee o pas IC, no spodziewałem się wygranej Raquel, była ostatnio na fali i miała prawo to wygrać ale Bayley chyba jest lepszą decyzją,
    • Attitude
      Nazwa gali: WWE Monday Night RAW #1711 Data: 09.03.2026 Federacja: World Wrestling Entertainment Typ: Online Stream Lokalizacja: Seattle, Washington, USA Arena: Climate Pledge Arena Format: Live Platforma: Netflix Komentarz: Corey Graves & Michael Cole Karta: Wyniki: Powiązane tematy: World Wrestling Entertainment - dyskusje ogólne WWE SmackDown! - dyskusje, spoilery, wrażenia WWE RAW - dyskusje, spoiler
    • Grok
      Michael Oku jest najbardziej znany na świecie z serii meczów z Willem Ospreayem. Teraz dostanie szansę, by pokazać, na co naprawdę go stać, w starciu z inną gwiazdą AEW. Właściciel Revolution Pro Wrestling Andy Quildan i Tom Campbell ogłosili na kanale YouTube RevPro, że Oku zmierzy się z Ricochetem, mistrzem AEW National Championship, na gali RevPro Live in Coventry w niedzielę, 22 marca. To będzie ich pierwszy w historii singles match. Spotkali się wcześniej tylko raz: Ricochet połączył s
  • Dodaj nową pozycję...