Skocz do zawartości
  • Witaj na forum Attitude

Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Dostep do bota wrestlingowego AI
    Rozbudowane zabawy quizowe
    Typowanie wyników nadchodzących wydarzeń
    Pełny dostęp do ukrytych działów i treści
    Możliwość pisania i odpowiadania w tematach oraz chacie
    System prywatnych wiadomości
    Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    Członkostwo w najstarszej polskiej społeczności wrestlingowej (est. 2001)

Jeżeli masz trudności z zalogowaniem się na swoje konto, to prosimy o kontakt pod adresem mailowym: forum@wrestling.pl

Rekomendowane odpowiedzi

• Reputacja:   0
  • Status:  Offline
  • Styl:  Klasyczny

A dziękuje. Poza tym...trudno mi sobie wyobrazić Kennedy'ego jako face'a. Zresztą nie wiem jak wyjdzie TNA na jego face turnie (o ile w ogóle taki obrót spraw nastąpi). Moim zdaniem Anderson to urodzony heel...może to, że pomógł Hardy'emu to po prostu jakiś plan...? Bo powiedzmy sobie szczerze. TNA straciłoby najlepszego złego gościa w całej federacji :D

• Odpowiedzi 9,3 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

• IOOT_DZIKO

688

• pablo modjo

504

• Alustriel

484

• Willem

440

Top użytkownicy w tym temacie

Panowie, musi być więcej ekipy na Backu, powinny rozwijać się feudy do każdego pasa i jakieś single lub tagi. Ja sam muszę dzisiaj znaleźć czas na napisanie czegoś bo w końcu jestem nowym mistrzem Hardcore. Podsumowując, Showtime będzie jak cała ekipa co się udzielała znów zacznie pisać.

Tak masz rację.Ale wiesz może Kennedy chcę spróbować czegoś nowego w swojej karierze.Zobacz na Randego Ortona.Przez wiele lat był świetnym moim zdaniem heelem.A teraz..Publika mu dopinguję woła RKO.Uważam że na razie Randy dobrze sobie radzi.Ale jak tak dalej pójdzie to w ogóle nie będzie Heeli i Oo.Ja bym Ci radził dalej ciągnąc karierę Kennediego jako Heela.Jak wspomniałem dobrze sobie radzisz i nie ukrywajmy jesteś jednym z najlepszych heeli w całej federacji WCE.Tak czy inaczej mam nadzieję że Nasz Feud z czasem będzie się rozwijał i będzie co raz lepszy. :t_up:

paparoach.png

18659.png

Dobra, czas cos walnac na backa, bo ty kacpios wpieprzyles mi sie do feudu...NIe popuszcze, nie popuszcze... 8)

f9740146ef2299a7841b514be93ac59a.png

bxdsfcb.png

49238945.png

wce.png

84995216.png

Nie wpieprzyłem :P nie możemy mieć we 3 konfliktu będzie ciekawiej :D

Dodano:

Dobra nabazgrałem coś na Backstage :) .

paparoach.png

18659.png

Moglibyście podać stronki , ew.linki do jakiś dobrych tutoriali do photoshopa? :)

cmpunkg.png

WCE Continental Champion 30.06.2010 - 18.08.2010 ( Evan Bourne )

WCE Unifield Tag Team Champion 26.02.2010 - xx.xx.xxxx ( Joey Mercury )

Tutaj jest kilka dobrych tutoriali:

http://www.gobart.pl/

Ej to będzie dzisiaj ten ShowTime czy nie :?::)

paparoach.png

18659.png

Nie będzie.

Artx7.png

Były moderator (6 maja - 21 września 2010)

• Reputacja:   1
  • Styl:  Jasny

A widzisz żeby na Backstage dało się skleić więcej niż 1 walkę? Bo ja ego nie widzę. Ludzie się ruszą to będzie.

K1190kicopy_zps3e737bee.png

wce.png

f7afdb0d1f356a3dc6d917539237be7a_original.gif?1367060362

Muszę się pochwalic Wam wszystkim :P .

Właśnie przed momentem dostarczono mi autograf Drju MakIntajera :D .

Z Allegro? Gratuluję, ile płaciłeś?

W konkursie SMS-owym wygrałem. Borkowski jak na Wrestlemanii był to przywiózł.

Szczere gratulacje ;)

Graty, zrób fotkę. :P

2wbtedi.png

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.

• Recent Posts

• Grins
      Właśnie tak moim zdaniem Barrett czy Corey o wiele lepsi na komentatorce, Cole to też klasa sama w sobie w sumie już legenda tego biznesu, niestety drugiego takiego teamu jak Jim Ross/Jerry Lawler nie dostaniemy, ogólnie najlepiej zapowiadał się Mauro Ranallo szkoda że to się tak potoczyło ze musiał odejść, ogólnie też nikt nie ma podjazdu do Tazza czy Joey Stylesa, szczerze powiem wam że nawet Renee Young właśnie się słuchało jak sprzedawała emocje i moim zdaniem jakby tak została przy komentow
    • Grok
      Ostatni main event Johnny'ego TV w CMLL pomógł mu na nowo zakochać się w wrestlingu — nawet jeśli kosztował go utratę włosów. Dawny John Morrison przegrał z Angélem de Oro w meczu hair vs. hair na piątkowej gali CMLL w Arenie Meksyk 27 lutego. W najnowszym odcinku programu Insight with Chris Van Vliet podzielił się przemyśleniami na temat tego doświadczenia i jego znaczenia dla siebie. Johnny TV czuje się obecnie „niewykorzystany” w AEW, co — jak sam mówi — dotyczy wielu ludzi w świecie wrestl
    • Grok
      Autor: Lewis Carlan To, co początkowo było plotką, stało się rzeczywistością – przedstawiciele legendarnej areny wrestlingowej Shinjuku FACE potwierdzili, że obiekt zamknie podwoje na stałe pod koniec września 2026 roku. Z oficjalnego konta Shinjuku FACE na X: W kontekście wrestlingu w Japonii niemal każda promocja organizowała gale w murach Shinjuku FACE przez ostatnie 21 lat. Po ogłoszeniu zamknięcia liczne gwiazdy Puroresu wydały oświadczenia w tej sprawie. Od Miyu Yamashita: Od W
    • Grok
      JD McDonagh wyjaśnił, dlaczego zdradził Finna Balora na WWE Raw. Na drodze do WrestleManii w poniedziałkowy wieczór rozegrał się kluczowy segment, w którym Judgment Day zaatakowało Balora i wyrzuciło go z grupy. Początkowo wyglądało na to, że McDonagh próbuje załagodzić sytuację między Balorem a Dominikiem Mysterio. Jednak gdy Balor rzucił się na Mysterio, McDonagh powalił go clothesline'em. McDonagh opublikował tweet w roli postaci, obwiniając ego Balora o narastające napięcia w Judgment Da
    • Grins
      Widziałem RAW w skrócie i kolejna dobra tygodniówka od czerwonych, nie wiem co jest grane ale co RAW coś się dzieje, o wiele lepiej mi się to ogląda niż w zeszłym roku gdzie dostaliśmy tylko dwa dobre programy na RAW a reszta to był jeden wielki kicz.  Rollins w tej nowej odsłonie na prawdę wygląda świetnie, prowadzą to na spokojnie i bez zbędnych rewelacji, świetnie że nie porzucili motyw z masked man'em kto wie może rzeczywiście Rollins utworzy z tego swoją stajnie a pod maskami będą s
  • Dodaj nową pozycję...