Skocz do zawartości
  • Witaj na forum Attitude

Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Dostep do bota wrestlingowego AI
    Rozbudowane zabawy quizowe
    Typowanie wyników nadchodzących wydarzeń
    Pełny dostęp do ukrytych działów i treści
    Możliwość pisania i odpowiadania w tematach oraz chacie
    System prywatnych wiadomości
    Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    Członkostwo w najstarszej polskiej społeczności wrestlingowej (est. 2001)

Jeżeli masz trudności z zalogowaniem się na swoje konto, to prosimy o kontakt pod adresem mailowym: forum@wrestling.pl

Rekomendowane odpowiedzi

• Reputacja:   0
  • Status:  Offline
  • Styl:  Klasyczny

Dobra, dzis golne sobie za twoja sygne...

Mam prosbe-czy moglby ktos mi dac linki do ostatnich newsow i do wynikow z dzisiejszego SD!, gdyz nie ma jeszcze linkow z ostatniego napisanego posta, a ja nie moge wejsc do danych dzialow przez ten cholerny blad...Dzieki z gory.

f9740146ef2299a7841b514be93ac59a.png

bxdsfcb.png

49238945.png

wce.png

84995216.png

• Odpowiedzi 9,3 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

• IOOT_DZIKO

688

• pablo modjo

504

• Alustriel

484

• Willem

440

Top użytkownicy w tym temacie

Edged proszę to link do wyników ze SmackDown :

viewtopic.php?f=178&t=26129&p=192518&hilit=wwe+smackdown+14.05.2010#p192518

cmpunkg.png

WCE Continental Champion 30.06.2010 - 18.08.2010 ( Evan Bourne )

WCE Unifield Tag Team Champion 26.02.2010 - xx.xx.xxxx ( Joey Mercury )

• Reputacja:   4
  • Urządzenie:  Windows
  • Styl:  BGZ

Witam po kilkudniowej przerwie spowodowanej problemami z prawidłowym funkcjonowaniem forum.

Pokrótce - firma hostingowa zablokowała nam forum z powodu nadmiernego przeciążenia generowanego przez stronę.

Polecono mi dokonać analizy i optymalizacji kodu strony, czyli skryptu forum.

Początkowo chciałem usunąć wszytkie modyfikacje i wgrać czysty skrypt phpbb3 i następnie dołączyć kilka nieobciążających modów.

Nie zdało to jednak rezultatu ponieważ pojawiły się m.in. błędy uniemożliwiające wejście w niektóre działy na forum.

Postanowiłem przywrócić zmodyfikowany przeze mnie skrypt i następnie ręcznie usunąć najbardziej wg mnie obciążające serwer mody.

Oto ich lista:

- shoutbox

- arcade

- liczba postów od ostatniej wizyty

- lista użytkowników z ostatniej godziny

- Najbardziej aktywni

- przeglądający działy

- Powiadamianie e - mailem o PW

- userzy w ciągu 24 godzin

- seo

- osiągnięcia

- piwa

- komentarze profilu

Proszę zgłaszać w temacie błędy i usterki techniczne

viewtopic.php?f=7&t=16614

wszelkie błędy w funkcjonowaniu forum.

94370642845de365932a94.jpg

Raport z Superstars dodany a ze Smacka! dodany bedzie gdzies pod wieczor, badz jutro...

f9740146ef2299a7841b514be93ac59a.png

bxdsfcb.png

49238945.png

wce.png

84995216.png

• Reputacja:   1
  • Styl:  Jasny

Co powiecie o walce Pudziana?

K1190kicopy_zps3e737bee.png

wce.png

f7afdb0d1f356a3dc6d917539237be7a_original.gif?1367060362

Ja powiem tak Pudzian miał zbyt mało czasu , żeby dobrze przygotować się do walki z amerykaninem , a tak pozatym to Sylvia jest cięższy i wyższy do Pudziana i do tego jest bardzo doświadczony. Więc raczej dużo osób wiedziało kto wygra.

cmpunkg.png

WCE Continental Champion 30.06.2010 - 18.08.2010 ( Evan Bourne )

WCE Unifield Tag Team Champion 26.02.2010 - xx.xx.xxxx ( Joey Mercury )

Pudzian w tej walce był bez radny. Sylvia po prostu miażdżył go. Był wyższy i cięższy. Mariusz miał za mało czasu, aby dobrze przygotować się do tej walki. Przecież 2 tygodnie temu walczył na KSW. Jednak myślę, że ta walka nie pójdzie na marne. Dzięki niej Pudzian wyniesie jakieś wnioski i zlikwiduje swoje słabe punkty i w następnej swojej walce pokarze jeszcze na co go stać.

DEAD MAN WALKING

Jak to mówią - im wyżej małpa wejdzie na drzewo tym mocniej o glebe je****. Moim zdaniem Pudzian ma dobre warunki, żeby zawojować coś w MMA, ale powiedzmy sobie szczerze. Ma straszne parcie na szkło. Za szybko porwał się na Sylvie. Po dwóch walkach on się rzuca na dwukrotnego mistrza UFC? Za szybko, zdecydowanie za szybko. Dziwie się Mariuszowi, bo przecież jest Strongmanem i powinien wiedzieć, że od razu 150kg się na klate nie weźmie...tak czy siak mam nadzieje, że ta przegrana da mu dużo do zrozumienia i już będzie tylko lepiej ;) życzę mu jak najlepiej.

ale i tak TANIO SKÓRY NIE ODDAŁ :D poleciał jak kłoda :t_down:

14355673994c6b0adce2c5a.png

Don't make me spear you out !

Tak czy siak szkoda Mariusza ;). A ja mam takie pytanie organizacyjne. Czy Showtime będzie w tym czy w przyszłym tygodniu...?

Raczej w przyszłym bo zobacz kto jest teraz na Backstage Ja Ty i Oscar Gutierrez Ni jak ułożysz więcej niż jeden pojedynek :| .

paparoach.png

18659.png

Masz racje Kacpios. Szkoda, ale mam nadzieje, że WCE jeszcze sie rozkręci bo już było naprawdę fajnie. Szkoda byłoby tego wszystkiego teraz...

Właśnie kiedyś to było.Wiele feundów tagów i sojuszy.Dziwni mnie że nie udzielają się mistrzowie WCE na Backstage. :shock:

Dodano:

Tomeq a tak nawiasem mówiąc zamierzasz przechodzić Face Turn Mr.Kennedym tak jak w realu :P:?:

paparoach.png

18659.png

Po pierwsze to nie ode mnie raczej zależy (chyba). Ale nie wiem czy bym się wczuł w role face'a. Więc teraz na pewno bym tego nie chciał bo jako heel czuje się świetnie. Ale w przyszłości...kto wie :D

No rolę Heela grasz świetnie :t_up:.

Edytowane przez Gość

paparoach.png

18659.png

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.

• Recent Posts

• Grins
      Właśnie tak moim zdaniem Barrett czy Corey o wiele lepsi na komentatorce, Cole to też klasa sama w sobie w sumie już legenda tego biznesu, niestety drugiego takiego teamu jak Jim Ross/Jerry Lawler nie dostaniemy, ogólnie najlepiej zapowiadał się Mauro Ranallo szkoda że to się tak potoczyło ze musiał odejść, ogólnie też nikt nie ma podjazdu do Tazza czy Joey Stylesa, szczerze powiem wam że nawet Renee Young właśnie się słuchało jak sprzedawała emocje i moim zdaniem jakby tak została przy komentow
    • Grok
      Ostatni main event Johnny'ego TV w CMLL pomógł mu na nowo zakochać się w wrestlingu — nawet jeśli kosztował go utratę włosów. Dawny John Morrison przegrał z Angélem de Oro w meczu hair vs. hair na piątkowej gali CMLL w Arenie Meksyk 27 lutego. W najnowszym odcinku programu Insight with Chris Van Vliet podzielił się przemyśleniami na temat tego doświadczenia i jego znaczenia dla siebie. Johnny TV czuje się obecnie „niewykorzystany” w AEW, co — jak sam mówi — dotyczy wielu ludzi w świecie wrestl
    • Grok
      Autor: Lewis Carlan To, co początkowo było plotką, stało się rzeczywistością – przedstawiciele legendarnej areny wrestlingowej Shinjuku FACE potwierdzili, że obiekt zamknie podwoje na stałe pod koniec września 2026 roku. Z oficjalnego konta Shinjuku FACE na X: W kontekście wrestlingu w Japonii niemal każda promocja organizowała gale w murach Shinjuku FACE przez ostatnie 21 lat. Po ogłoszeniu zamknięcia liczne gwiazdy Puroresu wydały oświadczenia w tej sprawie. Od Miyu Yamashita: Od W
    • Grok
      JD McDonagh wyjaśnił, dlaczego zdradził Finna Balora na WWE Raw. Na drodze do WrestleManii w poniedziałkowy wieczór rozegrał się kluczowy segment, w którym Judgment Day zaatakowało Balora i wyrzuciło go z grupy. Początkowo wyglądało na to, że McDonagh próbuje załagodzić sytuację między Balorem a Dominikiem Mysterio. Jednak gdy Balor rzucił się na Mysterio, McDonagh powalił go clothesline'em. McDonagh opublikował tweet w roli postaci, obwiniając ego Balora o narastające napięcia w Judgment Da
    • Grins
      Widziałem RAW w skrócie i kolejna dobra tygodniówka od czerwonych, nie wiem co jest grane ale co RAW coś się dzieje, o wiele lepiej mi się to ogląda niż w zeszłym roku gdzie dostaliśmy tylko dwa dobre programy na RAW a reszta to był jeden wielki kicz.  Rollins w tej nowej odsłonie na prawdę wygląda świetnie, prowadzą to na spokojnie i bez zbędnych rewelacji, świetnie że nie porzucili motyw z masked man'em kto wie może rzeczywiście Rollins utworzy z tego swoją stajnie a pod maskami będą s
  • Dodaj nową pozycję...