Skocz do zawartości
  • Witaj na forum Attitude

Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Dostep do bota wrestlingowego AI
    Rozbudowane zabawy quizowe
    Typowanie wyników nadchodzących wydarzeń
    Pełny dostęp do ukrytych działów i treści
    Możliwość pisania i odpowiadania w tematach oraz chacie
    System prywatnych wiadomości
    Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    Członkostwo w najstarszej polskiej społeczności wrestlingowej (est. 2001)

Jeżeli masz trudności z zalogowaniem się na swoje konto, to prosimy o kontakt pod adresem mailowym: forum@wrestling.pl

Rekomendowane odpowiedzi

• Reputacja:   0
  • Status:  Offline
  • Styl:  Klasyczny

No więc w skrócie:

Norbas banował elitę , reszta się wzburzyła... No a z tymi kolorami to masz w temacie "Zmiany na forum" czy jakoś tak :D

• Odpowiedzi 9,3 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

• IOOT_DZIKO

688

• pablo modjo

504

• Alustriel

484

• Willem

440

Top użytkownicy w tym temacie

• Reputacja:   8
  • Urządzenie:  Windows

To są jakieś jaja, bez kitu :lol

Przeczytałem sobie przedwczoraj do poduszki to, co pisaliście w ostatni piątkowy wieczór i poszedłem spać. Nie żebym wątpił w waszą formę, pauka, kootal i aluś, ale szczerze powiedziawszy spodziewałem się czegoś mocniejszego. Czegoś, co wyrwie mnie z butów i postawi w stan najwyższej gotowości bojowej. :lol Sytuacja wydawała mi się śmieszna, dlatego śmiałem się i, oczywiście, przyglądałem całej sytuacji, bo jak pewnie zauważyliście, prócz dwóch krótkich wpisów w sb niczego na temat… nazwijmy to „afery grudniowej”, w żadnym temacie nie napisałem. Czekałem, aż Norbas was odbanuje i wszystko wróci do swojej dawnej (nie)normalności. Tak się nie stało. Czas więc coś napisać, zwłaszcza, że już przestaje być śmiesznie.

Cztery bany to raczej nie norma, a jeśli już coś takiego ma miejsce, to dotyka raczej 619’ów, którzy zbłądzili i mimo ciągłych ostrzeżeń dalej ukazują swój niebywały kunszt w robieniu z siebie pajaców. Cztery bany (stałe!) dla ludzi, którzy niegdyś stanowili siłę forum, to zbyt surowa kara. Alustriel i Willem może i jechali po bandzie, ale za to Kojot dostał bana z kapelusza, i przyzna to każdy, kto ma zdrowe oczy… No dobra, nie muszą być zdrowe… I niekonieczne wszystkie… Po przeczytaniu ich piątkowej dyskusji odrobinę się nawet zdenerwowałem, że będę musiał to przeczytać drugi raz (a do krótkich nie należała), bo najwidoczniej coś przeoczyłem. Przeczytałem drugi raz. Wychwyciłem. Śledzika.

Śmiesznie przestało być w chwili degradacji userów. Krótko – degradacje IILa czy Masta to olbrzymie nieporozumienie (nawet biorąc pod uwagę ich zamiłowanie do TNA ;) ). Ich olbrzymi wkład w forum powinien zostać nagrodzony co najmniej pomnikiem, ty ich zaś, Norbas, sprowadzasz do parteru.

Zabawne jest to, że z błahostki doszło niemal do powstania. W piątkowej dyskusji nie było niczego (NICZEGO), co tłumaczyłoby obecną sytuację na forum. Ktoś, kto zobaczyłby bany czterech userów, a po kilku dniach wszedł na forum, złapałby się za głowę.

Czasami, Norbas, warto odpuścić. Jeżeli moje zdanie ma coś zmienić, to chcę, aby wrócono do stanu sprzed feralnego piątku. Nie widzę sensu w dalszych przepychankach słownych. Jeśli starzy userzy (nie mówię tu tylko o zdegradowanych adminach) zaprzestaną wspierać forum postami, te cofnie się w rozwoju. Tego chyba nikt nie chce. Forum to przecież ciągle zabawa. Chyba że się mylę.

Chyba że się mylę.

Właśnie chyba tak ... Norbas traktuje nas jak swoich pracowników ... każda niesubordynacja w jego stronę, kończy się banem degradacja itp. Sam uważa się, za szefa ogromnej organizacji i ostatnio wszystko działa na zasadzie "Płace ... wymagam ... źle robisz, albo ci sie nie chce ... wyp****laj". Nie można powiedzieć słowa krytyki, bo szef tego do wiadomości nie przyjmuje. A przecież to nie jest praca i ty nam nic nie płacisz! Poświęcaliśmy forum w ... czasu tylko dlatego, że uwielbiamy to miejsce ... chcieliśmy je rozwijać dla dobra ogółu, w zamian za miejsce "spotkań" i dobrą atmosfere. Nie wiem jak większość, ale ja mając moda nie robiłem tego dla kolorku, czy tam innych przywilejów, ale dlatego, że uwielbiałem dyskusje na BGZ i chciałem pomóc ... tylko tyle ... wynagrodzeniem dla mnie było to, że ludzie docenili moją prace i brali czynny udział w dyskusjach. Dlatego groźby ... z tego co wiem ... do niektórych użytkowników ( no może znam jeden przypadek), w których zagrażasz im, że straca moda, jeżeli nie zaprzestaną na ciebie wjeżdżać, to dziecinada ... Naprawdę nie piszemy dla funkcji, ale dlatego, że lubimy wrestling i lubimy podzielić się swoimi uwagami, a ty wiedząc, że ci pomagamy bezinteresownie, jeszcze niektórym grozisz ...

Co do banów, to większości chyba tam się nazbierało na tym koncie Norbasa. Powoli do tego dążyli ... Willem i Badziewiarz cisnęli mocno ... Kojot w sumie nie widziałem, żeby zbytnio sie wychylał ... Aluś zrobił to pierwszy raz, tak samo jak Wronek dlatego powinni oni dostać ostrzeżenie, a nie od razu bana!

Nie widzę na razie dobrego wyjścia z tej sytuacji, a szkoda, bo na prawdę smutno jest mi patrzeć, co się dzieje, z czymś, na co poświęciłem 2 lata swojego czasu.

Powrót do normalności również trudno jest mi sobie wyobrazić, bo boję się, że sytuacja może sie powtórzyć w przyszłości, czego na pewno nie chciał bym widzieć.

• Reputacja:   4
  • Urządzenie:  Windows
  • Styl:  BGZ

W związku z tym, że wiele osób pisało do mnie i pytało, czy naprawdę nie da się zrobić tak, żeby było po staremu, jakoś tego wszystkiego odkręcić, postanowiłem napisać ten post.

Wysłałem już pw do ILLa, ale postanowiłem, że tu za pośrednictwem gadulca zwrócę się do was wszystkich.

Proponuję wszystkim osobom, które zostały zdegradowane możliwość powrotu do swoich funkcji, osobom, które zrezygnowały również - zapomnijmy o czarnej liście. ;)

Jeśli chodzi o Masta to przyznaję, że niesłusznie go zdegradowałem ponieważ myślałem, że to on jest autorem petycji, tymczasem potem się okazało, że on tylko się zgodził ją wstawić na forum.

Jeśli chodzi o IIla, nadszarpnął poważnie moje zaufanie, ciężko mi będzie zaufać osobie, która prosiła o poradę na forum hackerskim jak skopiować bazę danych tego forum, mimo to, Tobie również proponuję powrót na posadę admina.

Proszę zgadajcie się przez święta, ILL, Mast i moderatorzy obecni i ci którzy zrezygnowali i dajcie odpowiedź.

Jak wyciągam do was rękę na zgodę, teraz ruch należy do was. ;)

94370642845de365932a94.jpg

• Reputacja:   1

No i bardzo mnie to cieszy!!! :D Znowu będzie pozytywnie milo i czadowo! A kto wie może i znacznie, znacznie lepiej!!!

Chłopaki do dzieła i niech forum ciśnie całą para w 2010rok!!! :D

BGZ jest moją drugą rodziną!!! 

Ta, Norbas i Cyc mają rację. Niech wszyscy wracają! :P Gdzie podyskutujcie o Wrestling'u tak jak tutaj? :5 Proponowany jest wam powrót na forum, to korzystajcie! Zapomnimy o tej całej sytuacji, kij z banami i razem spędźmy 2010 rok! Myślałem, że BGZ już nie będzie takie same, lecz jeżeli wszyscy wrócą, może być jeszcze lepsze! Z tej strony chciałbym również wszystkim życzyć Wesołych Świąt i Szczęśliwego Nowego Roku! :)

Takmis koluna ellin adamini beni orta yerimden catlatiyor agizinda Sakizi sisirip sisirip arsiz arsiz patlatiyor. Biz böyle mi gördük babamizdan elle gülle rezil olduk yeni adet gelmis eski Köye vah dostlar mahv olduk.Seni gidi Findik kiran, yillani deliginden cikaran kaderim püsküllü belam yakalarsam Muuuch Muuuch :thinking:

Niema to jak mieć problem z erekcją!!! Albo jeszcze gorzej być dzieckiem z poczuciem winy iż powstało w łonie matki! :twisted:

Hardas, troszkę tymi pojazdami przesadzasz.... bo co to da? Norbas już wie, co mu się zarzuca, wszyscy (spośród tych co to robili) skończyli jęczeć, a ty wciąż i wciąż...

Poszła propozycja powrotu do starego ładu. Jestem oczywiście ZA!

Darzę to forum ogromnym sentymentem. Na attitude wchodzę raz na tydzień, na WF w ogóle, a od BGZ rozpoczynam przeglądanie internetu... Poświęciłem pracy na forum mnóstwo czasu, mnóstwo godzin, stąd też nie chcę tracić tego wszystkiego z powodu zbyt ostrych reakcji. Co teraz? Norbas w pewnym sensie przyznał się do rygorystycznych rozwiązań, zaproponował powrót do starego ładu. Lepiej chyba, by ten stary ład był + kilka ustaleń między Norbasem a administracją, niż żeby zostawić to forum w tym stanie jakim jest.

Spojrzałem na ostatnie posty. Widzę nową dyskusję, wchodzę a tam... 1 linijka tekstu w temacie. Tu akurat do ciebie Norbas: Chyba nie chciałbyś, by forum wyglądało ta, jak wyglądało przez ostatnie 2-3 dni. Bez tych osób, które chciały odejść/odeszły bądź chciały zmian - to forum stoi na poziomie PJC, czy tam innych qatro-fans forum...

Można jeszcze wrócić? Userzy - można jeszcze wrócić. Mówicie - forum i ludzie są najważniejsi. Można wszystko odkręcić. Powrócić do pisania, do pozycji takich jakie były. A jeśli nie chcecie współpracować z Norbasem? Nie musicie. Niech Norbas robi swoje (mam nadzieję, że nie będzie taki ostry), wy róbcie na forum swoje. Nie musicie sobie przeszkadzać. Ja sam również nie popieram polityki banów dla wszystkich Willemów, badziewiarzów, Kojota czy Kuby. Kurde, pamiętajcie że Norbas to nie całe BGZ, a z BGZ nie musicie odchodzić dlatego, że jest tu Norbas, jeśli go nie lubicie. Chodzi tu o to, że wasza ewentualna niechęć do Head Admina nie musi się równać odejściu z forum. Myślę, ze Norbas uświadomił sobie parę rzeczy o userach i pracy na forum, a my myślę, że powinniśmy zaproponować jakieś wskazówki co do tego, co Norbas powinien zmienić w pracy Head Admina. Norbas przecież wyciągnął rękę, powinniśmy z tego skorzystać, póki jest na to czas i jest możliwość ratowania renomy forum, bo inaczej BGZ będzie zbierało ludzi, którzy nie mają nawet bladego pojęcia, kim był niejaki Goldberg, co to WCW, czy też nawet TNA...

BGZ cały czas jeszcze istnieje, i będzie istniało, a my możemy je uratować. Przecież to możliwe... Mam nadzieję, że większość z aktywnych użytkowników oraz Norbas to przeczyta i może znajdziemy sensowniejsze rozwiązanie niż to, co się dzieje teraz. Amen

Niema to jak mieć problem z erekcją!!! Albo jeszcze gorzej być dzieckiem z poczuciem winy iż powstało w łonie matki!

You talking to my motherfucker coc?

I say for your silly brain!!! :D

Jeżeli wszyscy wrócą,ja także wróce,ale nie wiem czy będę mile widziany na tym forum...

Oj będziesz, będziesz tak samo jak inni! :D

Tu Cutter.Konto użyczył mi Yanki za co bardzo mu dziękuje.Nie da się tak tego wszystkiego załagodzić w jeden dzień.Naprawde tu niektórzy bardzo dużo pracowali,Carlos który zrzekł się global moda,czy Wronek.Mi osobiście wjechałeś na ambicje tym,że nie spełniałem swoich obowiązków.Prawie każdego dnia zaglądałem,i wysyłałem linki na BGZ,prosze możesz sprawdzić nawet w moich działach.Następna sprawa,to jest zmienianie pól hasła i e-mailu w kontach użytkowników.To jest wyraźne nadużycie władzy,i nikt ani nic nie powinno mi zaglądać do profilu.Jeżeli wszyscy wrócą,ja także wróce,ale nie wiem czy będę mile widziany na tym forum...
Kto tu mówi, że to trzeba załagodzić w jeden dzień. Norbas wyciągnał dłoń, najprawdopodobnie wie co jest grane, przecież to head admin. Powinniśmy jakoś to wszystko rozwiązać! Póki można. Pracowaliście na tym forum różnie: jedni pół roku, jedni rok, jedni półtorej, a niektórzy 2, 3 czy też 4, a teraz chceice tak łatwo w 3-4 dni odejść z forum i wszystko zparzepaścić. Troszkę ambicji, bo szkoda naszej pracy. Walczyć o renomę BGZ!

Myślę, że znakiem pokoju ze strony Admina powinno być odbanowanie zbanowanych userów (Kuba, Kojot, badziewiarz, Willem, Wronek) bo powroty na pozycje już zostały zaproponowane.

I say for your silly brain

Coc you are no brainer

I know ! I always be a Breast! :D

Troszkę ambicji, bo szkoda naszej pracy. Walczyć o renomę BGZ!

Dokładnie! I to jest hasło na te całe zamieszanie!

Polish sucker :P

Polish to mi jaja!!! :P

Korzystając z okazjii :]

Zdrowia, szczęścia, pomyślności,no i podstawa : Udanego Sylwestra :D

lita_4_w55.jpg

Character is what you are in the dark.

Przecież tobie liże Claudia Shiffer w odbkurnym wagonie restauracyjnym Wars więc po co kolejny na takie małe jajka 27 letniego prawiczka :t_up:

HAHAHA! Will pałko czułem że to ty!!! Zdrowych i wesołych! Co prawda na "wars" już nie chodzę z braku czasu, ale widzę że ciebie ciągle boli że ja tam sobie używałem a ty nie!!! :P

PS: Kulwa jak mi tych gadek naszych brakowało!!! :D

Stara gwardia jak zawsze rządzi!!! :D

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.

• Recent Posts

• Grins
      Właśnie tak moim zdaniem Barrett czy Corey o wiele lepsi na komentatorce, Cole to też klasa sama w sobie w sumie już legenda tego biznesu, niestety drugiego takiego teamu jak Jim Ross/Jerry Lawler nie dostaniemy, ogólnie najlepiej zapowiadał się Mauro Ranallo szkoda że to się tak potoczyło ze musiał odejść, ogólnie też nikt nie ma podjazdu do Tazza czy Joey Stylesa, szczerze powiem wam że nawet Renee Young właśnie się słuchało jak sprzedawała emocje i moim zdaniem jakby tak została przy komentow
    • Grok
      Ostatni main event Johnny'ego TV w CMLL pomógł mu na nowo zakochać się w wrestlingu — nawet jeśli kosztował go utratę włosów. Dawny John Morrison przegrał z Angélem de Oro w meczu hair vs. hair na piątkowej gali CMLL w Arenie Meksyk 27 lutego. W najnowszym odcinku programu Insight with Chris Van Vliet podzielił się przemyśleniami na temat tego doświadczenia i jego znaczenia dla siebie. Johnny TV czuje się obecnie „niewykorzystany” w AEW, co — jak sam mówi — dotyczy wielu ludzi w świecie wrestl
    • Grok
      Autor: Lewis Carlan To, co początkowo było plotką, stało się rzeczywistością – przedstawiciele legendarnej areny wrestlingowej Shinjuku FACE potwierdzili, że obiekt zamknie podwoje na stałe pod koniec września 2026 roku. Z oficjalnego konta Shinjuku FACE na X: W kontekście wrestlingu w Japonii niemal każda promocja organizowała gale w murach Shinjuku FACE przez ostatnie 21 lat. Po ogłoszeniu zamknięcia liczne gwiazdy Puroresu wydały oświadczenia w tej sprawie. Od Miyu Yamashita: Od W
    • Grok
      JD McDonagh wyjaśnił, dlaczego zdradził Finna Balora na WWE Raw. Na drodze do WrestleManii w poniedziałkowy wieczór rozegrał się kluczowy segment, w którym Judgment Day zaatakowało Balora i wyrzuciło go z grupy. Początkowo wyglądało na to, że McDonagh próbuje załagodzić sytuację między Balorem a Dominikiem Mysterio. Jednak gdy Balor rzucił się na Mysterio, McDonagh powalił go clothesline'em. McDonagh opublikował tweet w roli postaci, obwiniając ego Balora o narastające napięcia w Judgment Da
    • Grins
      Widziałem RAW w skrócie i kolejna dobra tygodniówka od czerwonych, nie wiem co jest grane ale co RAW coś się dzieje, o wiele lepiej mi się to ogląda niż w zeszłym roku gdzie dostaliśmy tylko dwa dobre programy na RAW a reszta to był jeden wielki kicz.  Rollins w tej nowej odsłonie na prawdę wygląda świetnie, prowadzą to na spokojnie i bez zbędnych rewelacji, świetnie że nie porzucili motyw z masked man'em kto wie może rzeczywiście Rollins utworzy z tego swoją stajnie a pod maskami będą s
  • Dodaj nową pozycję...