Skocz do zawartości
  • Witaj na forum Attitude

Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Dostep do bota wrestlingowego AI
    Rozbudowane zabawy quizowe
    Typowanie wyników nadchodzących wydarzeń
    Pełny dostęp do ukrytych działów i treści
    Możliwość pisania i odpowiadania w tematach oraz chacie
    System prywatnych wiadomości
    Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    Członkostwo w najstarszej polskiej społeczności wrestlingowej (est. 2001)

Jeżeli masz trudności z zalogowaniem się na swoje konto, to prosimy o kontakt pod adresem mailowym: forum@wrestling.pl

Rekomendowane odpowiedzi

• Reputacja:   0
  • Status:  Offline
  • Styl:  Klasyczny

Teraz sobie patrzę po kolorkach , to widze , że prawie wszyscy byli moderatorzy i admini są teraz niebiescy ...

To kto będzie teraz zarządzał forum ? :shock: Norbas nie obraź się , ale na forum jesteś raz na dzien i to dość krótki czas , modjo może częściej , ale co wy chcecie we 2 osiągnąc ? Kiedys byl tu tez bunt , ale udało się dojść do kompromisu , spróbujmy zrobić to samo!

• Odpowiedzi 9,3 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

• IOOT_DZIKO

688

• pablo modjo

504

• Alustriel

484

• Willem

440

Top użytkownicy w tym temacie

Myślę, że czas na wsadzenie przeze mnie swoich 3 groszy. Nie pisałem nic w SB wieczorem/ w nocy, od razu mówię, iż do Modja nie mam kompletnie nic,a z sytuacji ze wczoraj wieczora wiem trochę... Wiem natomiast, że chyba niemal wszyscy (o ile nie wszyscy) członkowie ekipy, którzy pojawili się wczoraj na forum, poparli list otwarty. Może i jestem za młody, żeby dyskutować z tobą, Norbas, ale myślę, że nie powinno się tak perfidnie olewać zdanie całej ekipy + wielu innych znanych na forum userów. Jakby zsumować cały nasz wysiłek: Moje kilkadziesiąt a może nawet i więcej godzin pracy + praca wielu userów, nie koniecznie modów + praca najlepszych forumowiczów ostatniego pótorarocza IILa + Masta... Razem co najmniej tysiąc godzin spędzonych nad rozwojem BGZ. 50 userów, którzy angażowali się w to forum zostaje olanych bodajże 2 czy 3 zdaniami, nie argumentując nic a nic swojej wypowiedzi. Cóż, jak pewnie zauważyłeś, skoro zdecydowanej większości nie podoba się co robisz, to to jest pytanie do Ciebie, czy jesteś na tyle dobrym adminem, by od ręki odrzucać chęć ratowania forum? O praktykach rodem z totalitaryzmu już nie mam zamiaru mówić, i sam nie wiem, co o tej całej sytuacji myśleć w perspektywie BGZ...

• Styl:  Jasny

Norbas, naprawdę myślisz, że wystarczy wyłączyć SB, usunąć kilku modów czy adminów i wszystko wróci do normy? Bez większych zmian nie widzę szans na poprawę, ale skoro to "twoje forum" siedź sobie tu z lizodupami i innymi 619...I przy okazji, jeśli już odrzucasz naszą, jak to nazwałeś petycję, mógłbyś podać jakiekolwiek powody, bo cytując pewną piosenkę "obrażasz mnie, dyskredytując myśli, które chciałbyć Ci przekazać". Z mojej strony możesz teraz liczyć jedynie na ignorowanie tego forum, wrócę do aktywnego uczestniczenia w życiu forum, jeśli coś się tu zmieni...

I przy okazji, piosenka ze specjalną dedykacją dla Ciebie :)

Edytowane przez Gość

11298115914c6aa0b9db48e.jpg

• Reputacja:   4
  • Urządzenie:  Windows
  • Styl:  BGZ

Nie zrezygnuję ze stanowiska Glównego Administrora ponieważ zajmuję się prowadzeniem tego forum już prawie pięć lat, jest to moim prawdziwym hobby, pasją i nigdy nie zrzeknę się tej funkcji.

Prędzej zamknę forum niż zrezygnuję z jego prowadzenia.

Jest to moja ostateczna decyzja i proszę o uszanowanie jej.

Natomiast jeśli chodzi o wasze rezygnacje to rozumiem, że jest to gest solidarności ze zbanowanymi i ze zdegradowanymi adminami. Macie oczywiście do tego prawo, ale radziłbym dobrze przemyśleć swoją decyzję, bo osoby, które w tym momencie zrezygnują dostaną się na moją czarną listę - już nigdy nie dostaną żadnego awansu.

Musicie się pogodzić z faktem, że forum BGZ Wrestling zarządzam ja, jeśli to komuś nie pasuje, to trudno może odejść.

Jestem w stanie nawet sam (bo modjo również prawdopodobnie zrezygnuje) administrowac forum i jestem pewien, że sobie z tym poradzę. To forum nie upadnie nawet jeśli cała obecna ekipa je opuści. Poradziłem sobie po aferze z przejściem czołowych userów na UW, poradzę i tym razem i nie dam wymusić na sobie rezygnacji ze stanowiska.

Jeśli chodzi o wydanie bazy danych to wolne żarty. Mam wydać bazę z userami i postami, żebyście założyli sobie forum na innym serwerze, wgrali backupa i stworzyli klona BGZ będącego dla tego forum konkurencją?

A może miałbym podać komuś hasła na serwer? Śmiech na sali.

Mam nadzieję na osiągnięcie jakiegoś kompromisu ponieważ dobro forum jest dla mnie najważniejsze i nie zależy mi na tym byście rezygnowali lub odchodzili z forum, jednak jak mówiłem moja rezygnacja i wydanie bazy nie wchodzi w grę.

Jeśli macie chęć na osiągnięcie jakiegoś kompromisu czekam na ewentualne propozycje.

94370642845de365932a94.jpg

• Reputacja:   1

Ja pie :censored: le nie ma mnie raptem jeden dzień na forum ;) a tu już znowu jakaś zje*ana boruta!

Co roku fundujemy sobie poje*ane akcje bez sensu! Fakt nie wiem o co kaman w tej akcji za bardzo, ale z tego co czytam o jakiś totalitaryzmach i innych dziwnych nazw ze słowników, to mi chce się kupę! :evil: Powiem tak:

Nie oczekujcie i nie zmuszajcie Norbiego, żeby wam oddał swoje forum, bo to on je założył,on je opłaca, dzięki niemu się poznaliśmy, dzięki niemu i forum zawdzięczam to iż poznałem zajebistych kumpli i przyjaciół z którymi zawsze mogę pogadać i wogóle. Wy na pewno też! Więc należy mu się szacunek jakim by kol wiek był dla was złym człowiekiem.

Norbi, ty też święty nie jesteś! Wiem że czasami duma potrafi odebrać czasową niepoczytalność i wogole przykład ja sam :D Ale myślę że odebranie IIlkowi admina to nie koniecznie dobra inwestycja, chłop zapierdalał lepiej na forum niż will rączką swój miecz prawdy co noc!

PS:Will sorry ale nie mogłem się powstrzymać! :twisted:

Także jeśli nie chcecie dostać cycem w ryj to ma tu być porządek jak zawsze!!!

Ludziska odpier*olić się od admina, a admin niech wyśle focha autobusem 150 czy innym na koniec miasta, i oddaj iilowi admina bo na to zasługuje! Starą gwardię też od banuj!!!

Dziękuje za uwagę!!! :D

BGZ jest moją drugą rodziną!!! 

Oczywiście zaraz wyjedzie moderacja ze słowami, że h***ja wiem a się odzywam, ale i tak zabiorę głos. Pierwsze i najważniejsze, szanuj innych jeśli chcesz żeby Ciebie szanowano, postępując zgodnie z własnymi ambicjami posłać do piachu ok. 12k historii tego forum było bezsensem, zważając na to, że dyskusję rozwinął ten który nam kazał wypierdalać. Ludzie mogą się kontaktować również poza tym forum, ale forum bez userów nie przeżyje, a usunięcie SB to powiew komuny.

Dziękuje serdecznie za zdjęcie mnie z funkcji globalnego moderatora. Proszę jednak o przywrócenie mi etykietki z napisem sponsor oraz rangi "Dobry, zły i brzydki". Z góry dziękuje :)

Moje forum, moje hobby, moja pasja.

A gdzie nasze forum, nasz czas, nasze poświęcenie?

Nie licz, że wróci stary ład dopóki nie zrozumiesz, że forum to nie zabawka a userzy to nie pionki. Chcesz kompromisu? Proszę bardzo, ale może najpierw trzeba zacząć od siebie?

Już degradacja IILa to komedia, czy ty rozkręciłeś wszystko na tym forum? Żadnego forum nie utrzyma jedna osoba, nawet jeśli ma ego wielkości polskiego internetu. Cytując Twoje podejście do tematu, eot.

Ty Mata też chyba jakieś doświadczenie w adminowaniu choćby na pfq masz więc czemu nie ty ;)

Zgadzam się z Piterem. Norbas, BGZ to twoje dziecko, czyli masz mnóstwo do wykarmienia. Nawet jeżeli twierdzisz, że sam sobie poradszi z takim ogromem, to okłamujesz samego siebie. Jeżeli już wszyscy proponują nowych adminów to ja postawię na Robssona :P

Jestem na forum od jakichś kilku miesięcy, ale się rzadko się wypowiadam, lecz w takiej sprawie każdy może zabrać głos i zrobię to również ja. W co ty grasz Norbas? Zwolnienie z funkcji wszystkich najlepszych do niczego nie prowadzi. Jeżeli nie zmienisz tego bagna to licz się z tym, że userzy zaczną przechodzić na inne fora, a ty zostaniesz tu sam i będziesz wydawał kasę na serwer, ale szkoda, że na darmo. Jeżeli sam niczego nie zmienisz to userzy też się nie zmienią, a teraz daj SB, od banuj użytkowników i miej nadzieję, że jeszcze wszystko się ułoży. Kiedyś sam popełniłem błąd i nikt nie pozwolił mi go poprawić, więc zmień coś póki jeszcze czas.

żeby wam oddał swoje forum, bo to on je założył,on je opłaca

Problem w tym że on nie oddał swojego forum tylko pustą (prawie pustą) domenę, czyli żebyś zrozumiał oddał talerz na którym jest tort, do torta dołożył się lecz w porównaniu z tą 50-tką userów niewiele. On je założył, fakt. On je opłaca? No z tego co słyszałem to opłacają je admini przy wsparciu modów, jeżeli to prawda forum nie jest jego w żadnym przypadku, jest tylko prezesem czy jak to k.... nazwać, nie właścicielem. Dotarło do pustej cycowej głowy :lol p.s. też nie mogłem się powstrzymać

Edytowane przez Gość

• Reputacja:   998
  • Urządzenie:  Android

Dokładnie - 90% osób podpisujących się dokładało się do serwera, mam fakturę przelewu, itp.

Sto procent racji, gdyby nie nasze wsparcie finansowe to forum by leżało i kwiczało...Chyba, że już Norbas zapomniałeś o naszej zrzucie?

wroneksig.png

16093.png

11524.jpg

11738.gif

Zapewne usłyszymy że to była zrzutka dobrowolna i nic ona nie zmienia, i ogólnie eot bo to nie Nasze forum.

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.

• Recent Posts

• HeymanGuy
      Rywalizacji Dame z Paxley ciąg dalszy, niby spoko ale po wygranej Paxley to się już powinno skończyć, Izzi była cienka mistrzynią, ciężko będzie Tatum być gorsza od Dame. Feud Carvera z Troyem może być kolosalnie ciekawy o ile nie ogranicza ich walk do formuły Speed. Cholera jaką to Birth Right może być świetna sprawa to sobie sprawy nie zdawałem. Pomijam to jak wielka satysfakcja było dla mnie zobaczenie Regala i Finlaya w NXT dzisiaj, ale ta stajnia faktycznie dobrze jest urodzona. Mamy Connor
    • HeymanGuy
      Bam Adebayo w meczu Heatsów z Wizards zdobył 83 punktów przebijając rekord Kobego (81 pkt) i LeBrona w barwach Heats (61 pkt). Co za występ! 
    • Grok
      Po latach występów w ringu Booker T niedawno dołączył do zespołu komentatorów WWE 2K26 i podzielił się wrażeniami z tej roli. Booker T i Barrett dołączyli do zespołu komentatorów WWE 2K26 w tym roku, obok stałych głosów: Michael Cole, Corey Graves i Byron Saxton. W nowym wideo opublikowanym przez WWE 2K26 w ramach kampanii promocyjnej, T opowiedział o swoim doświadczeniu jako komentator w grze. T, który czasem komentuje na głównym rosterze, jest stałym elementem NXT u boku Vic Joseph.
    • Grok
      Po tym, jak Charlie Dempsey zgodził się na tag team z Tavionem Heightsem, dokonał heel turnu na swojego byłego partnera we wtorek – po zobaczeniu ojca, Williama Regala, i Finlaya, przy rampie. Wyciągnął Heightsa z ringu, zaaplikował German suplex, co dało zwycięstwo Birthright. Dempsey potem wskoczył do ringu i pozował z resztą ekipy, cementując swój status najnowszego członka grupy. Finlay na social mediach wrzucił fotkę siebie i Regala z ekipą zza kulis z podpisem: „Kto by pomyślał! ⁦@WWENXT
    • Grok
      Infamny segment koncertowy Ricky'ego Saintsa z WWE NXT zniknął z oficjalnych kont WWE na social mediach, a Fightful Select ujawniło powody tej decyzji. W zeszłym tygodniu, w odcinku NXT z 3 marca, Saints dał live-koncert reklamowany jako „The Ricky Saints Absolute Experience”. Pomysł nawiązywał do gimmicków koncertowych Joe Hendry'ego i The Rocka, ale nie chwycił. Segment szybko przyciągnął uwagę w social mediach, zanim WWE zdecydowało się go wyciąć. Segment spotkał się z chłodną reakcją b
  • Dodaj nową pozycję...