Skocz do zawartości
  • Witaj na forum Attitude

Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Dostep do bota wrestlingowego AI
    Rozbudowane zabawy quizowe
    Typowanie wyników nadchodzących wydarzeń
    Pełny dostęp do ukrytych działów i treści
    Możliwość pisania i odpowiadania w tematach oraz chacie
    System prywatnych wiadomości
    Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    Członkostwo w najstarszej polskiej społeczności wrestlingowej (est. 2001)

Jeżeli masz trudności z zalogowaniem się na swoje konto, to prosimy o kontakt pod adresem mailowym: forum@wrestling.pl

Rekomendowane odpowiedzi

• Odpowiedzi 9,3 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

• IOOT_DZIKO

688

• pablo modjo

504

• Alustriel

484

• Willem

440

Top użytkownicy w tym temacie

• Reputacja:   4
  • Status:  Offline
  • Urządzenie:  Windows
  • Styl:  BGZ

Nawiązujac do tej petycji skierowanej do mnie

nie zrzeknę sie glównego administratora i nie wydam wam bazy danych.

94370642845de365932a94.jpg

• Reputacja:   0
  • Styl:  Klasyczny

Nawiązujac do tej petycji skierowanej do mnie

nie zrzeknę sie glównego administratora i nie wydam wam bazy danych.

Mysle ze nie jest to najgorsza wiadomosc , jesli wszystko wrocilo by do normy , przywrocono by Vip-ów i żeby nie banować zasłużonych userów to ja się z tym zgadzam.

Nawet szołtboksa już niema :(

• Reputacja:   4
  • Styl:  BGZ

I nie będzie dopóki będziecie robić z forum borutę. :t_down:

94370642845de365932a94.jpg

My?!

Kurde Norbas zobacz co ty robisz,nie słuchasz zupełnie userów,sam zachowujesz się jakbyś miał kompleksy,nie dopuszczasz zdania innych do siebie.To nie TWOJE forum,to forum jest NASZE,ty jesteś adminem i powinieneś nas poprzeć,a nie stać po drugiej stronie barykady.Po co ściągnąłeś admina IIL'owi ,Mastowi i Dzikowi?I czego się nie zgodzisz na to aby IIL był tym największym?Myślisz,że jak on dostanie władze,to ty będziesz niebieskim,albo miał jakąś słabą pozycje na forum?Weź mi odpowiedz jak normalny człowiek.

• Reputacja:   1
  • Styl:  Jasny

Norbas oddaj Shoutboxa!!

K1190kicopy_zps3e737bee.png

wce.png

f7afdb0d1f356a3dc6d917539237be7a_original.gif?1367060362

A Ty nie zabieraj głosu,jeżeli nie wiesz o co chodzi.

Czy ty na prawdę oczekujesz Norbas, że jak to nazwałeś "przestaniemy siać borutę" i wszystko wróci do starego ładu? Podamy sobie ręce i znowu będziemy "kolegami"... zastanów się w jakiej pozycji zostałeś postawiony i zdaj sobie sprawę z powagi tej sytuacji.

jrthqr.jpg

Norbas nie odbierz tego źle ale krytyka jest potrzebna, nawet ta najgorsza. Nie robimy tego wszystkiego by zniszczyć, po prostu chcemy być (mówiąc my mam na myśli Bill Goldberg Zone) lepsi. Obecnie konkurencyjne fora zarabiają na siebie. Przyjmij więc krytykę do siebie i jeżeli zależałoby Ci na forum, to byś oddał tego Admina IILowi, doskonale wiesz, że on niczego by nie spieprzył i nie robiłby nic złego dla forum, a wręcz przeciwnie.

Jak wam mija dzień koledzy? :)

Przemyślałem pewne kwestie i proszę o usunięcie mnie z grupy moderatorów tego forum, na którym administracja stosuje praktyki rodem z dawnego ZSRR... :waving:

wroneksig.png

16093.png

11524.jpg

11738.gif

• Reputacja:   1
  • Styl:  Jasny

Z mojej strony proszę o zdjęcie mnie z funkcji globalnego moderatora forum. Dziękuję :)

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.

• Recent Posts

• Grok
      Nick Hogan podzielił się pierwszą reakcją po obejrzeniu ostatecznej wersji serialu dokumentalnego Hulk Hogan: Real American. Skomentował też swoją potencjalną karierę w ringu. W Bonus Edition of 83 Weeks Podcast Nick Hogan odniósł się do pomysłu rozpoczęcia kariery w ringu na wzór ojca. Przyznał, że regularnie zrzuca ring rust, jest w świetnej formie i otwarty na taką szansę, jeśli się trafi. Nick mówił też o tym, jak dokument ukazał prawdziwą osobowość Hulka Hogana. W okolicach 2019 r
    • Grok
      Motor City Machine Guns zostali zwolnieni z WWE w ostatni piątek. Alex Shelley i Chris Sabin potwierdzili swoje odejście za pośrednictwem mediów społecznościowych, promując jednocześnie nowy EP ich zespołu. Zgodnie z Fightful Select, źródła związane z TNA, dawną główną federacją Shelleya i Sabina, są otwarte na powrót tego tag teamu. Oczekują jednak, że Motor City Machine Guns ostatecznie podpiszą kontrakt z AEW. Nie ma jeszcze oficjalnego potwierdzenia, czy jakaś umowa została już zawarta.
    • Grok
      Dakota Kai wróciła do tematu swojego powrotu do WWE na SummerSlam 2022, wspominając, jak Bayley zabiegała o jej comeback jako część kobiecej frakcji. Ujawniła również dwa inne nazwiska, które pierwotnie rozważano, ale ostatecznie nie znalazły się w grupie. W rozmowie z Chrise Van Vlietem w najnowszym odcinku Insight Podcast, Kai omówiła swój powrót do WWE i utworzenie Damage CTRL z Bayley oraz IYO SKY. Bayley zadzwoniła i poinformowała ją o pomyśle, który przedstawiła Triple H dotyczącym wyłąc
    • Nialler
      All In 30 sierpnia. Hmm. Sounds like a plan.
    • VictorV2
      Ooof. Triple H nawet nie sprawdzi kogo taguje w swoich tweetach...chyba że to jakiś plot twist i Jacob ma brata bliźniaka który tak naprawdę jest teraz w WWE i to jest "wskazówka" dla ludzi i na Summerslam będzie Werewolf vs Werewolf Match o Szlachetny, Antyczny Kaganiec z wysp Samoa  
  • Dodaj nową pozycję...