Skocz do zawartości
  • Witaj na forum Attitude

Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Dostep do bota wrestlingowego AI
    Rozbudowane zabawy quizowe
    Typowanie wyników nadchodzących wydarzeń
    Pełny dostęp do ukrytych działów i treści
    Możliwość pisania i odpowiadania w tematach oraz chacie
    System prywatnych wiadomości
    Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    Członkostwo w najstarszej polskiej społeczności wrestlingowej (est. 2001)

Jeżeli masz trudności z zalogowaniem się na swoje konto, to prosimy o kontakt pod adresem mailowym: forum@wrestling.pl

Rekomendowane odpowiedzi

• Reputacja:   1
  • Status:  Offline
  • Urządzenie:  Windows
  • Styl:  Jasny

Myślę że należałoby się spytać pomysłodawcy i szefa tego projektu - Exer'a :)

• Odpowiedzi 9,3 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

• IOOT_DZIKO

688

• pablo modjo

504

• Alustriel

484

• Willem

440

Top użytkownicy w tym temacie

• Reputacja:   0
  • Styl:  Klasyczny

Z tego co mi wiadomo to Exera nie ma i przez jakiś okres czasu nie będzie, więc pomysł wstrzymany.

• 2 tygodnie później...

• Reputacja:   58
  • Urządzenie:  iPhone
  • Styl:  Ciemny

Co to, gadulec przez ponad tydzień bez odpowiedzi ? Świat na głowie staje :shock:

• Reputacja:   10
  • Styl:  BGZ

Stary , na głowie to stają ostatnio niektórzy użytkownicy ... studia normalnie tak mnie rozbijają , że zapominam o potrzebach marki "kutas".

Normalnie schizy moje i znajomych z grupy przechodzą wszystko ...

Przez 6 różnych rodzajów matematyki , które aktualnie realizuje w pełnym wymiarze czasowym - tak sie wszystko wali w głowie , że o 18:00 śmieszy cie układ terakoty na podłodzę , a żart "przychodzi baba do lekarza , a tam indukcja matematyczna" powoduje , że krztusisz się dosłownie.

Ostatnio kumplowi sniło się , że w sklepie "kupuje n ziemniaków" , ja z kolei , rano ostatnio jak improwizowałem podnoszenie się z łóżka ....liczyłem godziny od 5:50 do 6:15 z wzoru macierzowego Vandermonde'a ...

...SchiZZzzzz.. :8

915802072594e34bce782c.jpg

• Reputacja:   6

No to baw się dobrze, chyba pora na studencki reset :)

chcelatooo.png

• Reputacja:   2

Nikt cie cipol nie zmuszał do magistrowania, mogłeś kurde zostać z maturą jak badziewiesz i sprzątać sery w biedrze :8

• Reputacja:   1

Ech ja studiuje ale jeszcze jakoś daje adę wiązać to z innymi opcjami takimi jak BGZ ;) Aczkolwiek zbliża się sesja więc...

• Reputacja:   998
  • Urządzenie:  Android

Nie pozostaje nic innego jak pogratulować i życzyć kolejnych 4000 :)

Gratki, dość szybko mnie dogoniłeś i co ważne zrobiłeś to WARTOŚCIOWYMI postami :)

Bierzcie przykład z IILa. :applause:

16476371734edf391100c30.jpg

• Reputacja:   58
  • Urządzenie:  iPhone

E tam wartościowymi, nie przesadzajmy. :twisted:

4000 ? Liczba imponująca. Pamiętacie czasy gdy każdy napierdalał spamem byle tylko dobić do tysiąca ? :) Jeden z powodów dla których dobrze się stało, że pewne działy z fora.pl zniknęły bezpowrotnie. :8

No to baw się dobrze, chyba pora na studencki reset :)

studencki, nie studencki ... ale zawsze się przyda :t_up:

podręcznikowy reset ... zaczynasz w piątek po południu i ogarniasz się około środy ... żeby do piątku dojść do siebie!!

vegaskopiavr1.jpg

wweteamfv8.jpg

92372310444b3ddbb51eb5.jpg

• 2 tygodnie później...

Najwięcej użytkowników online (60) było 14 gru 2009 20:58

Rekordzik :P

16476371734edf391100c30.jpg

A ja zapomniałem, ale 10 dni temu mi 3 latka na BGZ stuknęły :P ILL`owi chyba 4 ... Przy okazji ... u was tez taka pizgawa na dworze, że przy zetknięciu z powietrzem morda zamarza w 10 sek.?

U mnie pizga -11 , do świat ma być niby -20 , pożyjemy zobaczymy...

ewcC.png

'Każda chwila to szansa, by wszystko zmienić'

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.

• Recent Posts

• HeymanGuy
      Rywalizacji Dame z Paxley ciąg dalszy, niby spoko ale po wygranej Paxley to się już powinno skończyć, Izzi była cienka mistrzynią, ciężko będzie Tatum być gorsza od Dame. Feud Carvera z Troyem może być kolosalnie ciekawy o ile nie ogranicza ich walk do formuły Speed. Cholera jaką to Birth Right może być świetna sprawa to sobie sprawy nie zdawałem. Pomijam to jak wielka satysfakcja było dla mnie zobaczenie Regala i Finlaya w NXT dzisiaj, ale ta stajnia faktycznie dobrze jest urodzona. Mamy Connor
    • HeymanGuy
      Bam Adebayo w meczu Heatsów z Wizards zdobył 83 punktów przebijając rekord Kobego (81 pkt) i LeBrona w barwach Heats (61 pkt). Co za występ! 
    • Grok
      Po latach występów w ringu Booker T niedawno dołączył do zespołu komentatorów WWE 2K26 i podzielił się wrażeniami z tej roli. Booker T i Barrett dołączyli do zespołu komentatorów WWE 2K26 w tym roku, obok stałych głosów: Michael Cole, Corey Graves i Byron Saxton. W nowym wideo opublikowanym przez WWE 2K26 w ramach kampanii promocyjnej, T opowiedział o swoim doświadczeniu jako komentator w grze. T, który czasem komentuje na głównym rosterze, jest stałym elementem NXT u boku Vic Joseph.
    • Grok
      Po tym, jak Charlie Dempsey zgodził się na tag team z Tavionem Heightsem, dokonał heel turnu na swojego byłego partnera we wtorek – po zobaczeniu ojca, Williama Regala, i Finlaya, przy rampie. Wyciągnął Heightsa z ringu, zaaplikował German suplex, co dało zwycięstwo Birthright. Dempsey potem wskoczył do ringu i pozował z resztą ekipy, cementując swój status najnowszego członka grupy. Finlay na social mediach wrzucił fotkę siebie i Regala z ekipą zza kulis z podpisem: „Kto by pomyślał! ⁦@WWENXT
    • Grok
      Infamny segment koncertowy Ricky'ego Saintsa z WWE NXT zniknął z oficjalnych kont WWE na social mediach, a Fightful Select ujawniło powody tej decyzji. W zeszłym tygodniu, w odcinku NXT z 3 marca, Saints dał live-koncert reklamowany jako „The Ricky Saints Absolute Experience”. Pomysł nawiązywał do gimmicków koncertowych Joe Hendry'ego i The Rocka, ale nie chwycił. Segment szybko przyciągnął uwagę w social mediach, zanim WWE zdecydowało się go wyciąć. Segment spotkał się z chłodną reakcją b
  • Dodaj nową pozycję...