Skocz do zawartości
  • Witaj na forum Attitude

Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Dostep do bota wrestlingowego AI
    Rozbudowane zabawy quizowe
    Typowanie wyników nadchodzących wydarzeń
    Pełny dostęp do ukrytych działów i treści
    Możliwość pisania i odpowiadania w tematach oraz chacie
    System prywatnych wiadomości
    Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    Członkostwo w najstarszej polskiej społeczności wrestlingowej (est. 2001)

Jeżeli masz trudności z zalogowaniem się na swoje konto, to prosimy o kontakt pod adresem mailowym: forum@wrestling.pl

Rekomendowane odpowiedzi

• Reputacja:   998
  • Status:  Offline
  • Urządzenie:  Android
  • Styl:  Jasny

• Odpowiedzi 9,3 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

• IOOT_DZIKO

688

• pablo modjo

504

• Alustriel

484

• Willem

440

Top użytkownicy w tym temacie

• Reputacja:   0
  • Styl:  Klasyczny

Nie przyjmę przeprosin. Nie wszczynałem z nim żadnych kłótni, spieraliśmy się z nim nt. klubów piłkarskich, ale nie żywiłem do niego urazy. Każdy ma swój klub. A że go prowokowałem... Zaraz, czy napisanie, że żyje się w Niestołecznym Mieście,i pozdrowienie to prowokacja? Czy napisanie, że jest się w błędzie, bo dana i dana osoba go nie lubi jest prowokacją? Nie żywiłem do niego urazy, póki nie napisał tej wiadomości. Kozaczę przed starszymi? A kto ma, że tak zacytuję "Gimmick zbuntowanego chłopca"? Tak, wiesz, o czym mowa. IIL-u, chyba widziałeś kolejne PW, w którym gwarantował mi, że jeżeli "nakabluję", to on załatwi mi bana. Pozdro, jeżeli chcecie mieć takiego usera :waving:

• Reputacja:   4
  • Urządzenie:  Windows
  • Styl:  BGZ

Tak więc jeżeli jest taka szansa, to bardzo gorąco proszę o cofnięcie tego bana

Niestety nie ma takiej możliwości.

Proszę wszystkich o niekontynuowanie tematu.

94370642845de365932a94.jpg

• Reputacja:   10

Ja tylko od siebie dopisze ...

Wiecie co by było jakbyśmy zaczęli tak cofać bany ? Po pierwsze straciły by one moc - user przestałby się obawiać dwóch pierwszych warnów , wiedząc , że nawet trzeci bananowy można cofnąć jak sie popłacze trochę...

Druga rzecz , jakbyśmy cofnęli komuś bana , zaraz zleciałoby się 15 innych zbanowanych w niedalkiej przeszłości , że im też się należy...

Z resztą ...był nawet taki jeden na forum , co zbanowany z jednego konta - założył drugie i był na nim na forum pare miechów ...dopóki nie zaczał być wytykany przez dosłownie wszystkich user'ów... Historia forum zna różne przypadki .....

Owszem , nie powiem , że nigdy nie cofaliśmy decyzji ..były takie przypadki , że warny czy bany były cofane....ale to były wyjątki poprzedzane dyskusjami w gronie "pomarańczowych"..

915802072594e34bce782c.jpg

No dobrze, skoro taka jest decyzja administracji, to przekażę ją Dawidowi...

A swoją drogą, jak już jesteśmy przy temacie... Osobiście uważam, że ban 3-miesięczny, to dużo za dużo... No bo popatrzmy: jeśli jest ktoś, kto jest na tym forum tylko, żeby robić burdel i się go zbanuje, to on już po tygodniu zapomni, że był na takim czymś jak BGZ. Z drugiej strony, jeśli ktoś stara się i chce być częścią BGZ a dostanie bana, to już nawet po tygodniu zrozumie swój błąd. Więc uważam, że 3 miesiące to duża przesada...

Nie wiem, jak Tobie, ale nie za bardzo odpowiada mi to, jak ktoś pisze innym, że : "mają spierdalać, są zerem i kiedyś tego pożałują" (tym bardziej, mając już 2 warny na koncie). 3 miesiące, to wcale nie jest tak długo i nie jedna osoba, która chciała być zaangażowana w forum, coś takiego przeszła... ba, byli później global modami.

Właściwie to nie powinienem mieszać się do tej "dyskusji",ale muszę coś powiedzieć.Na początku chciałbym zaznaczyć,że nie bronię,ani Yanki'ego ani Dave'a.

Dave miał 2 warny które napewno nie zostały dane bezpodstawnie.Powinien uważać na to,aby nie załapać 3,a to pw które wysłał do Yanki'ego to wg.mnie głupota,i nieodpowiedzialne zachowanie,ale prawdą jest też to,że i Yanki prowokował go w jakiś sposób swoim zachowaniem.Kłótnia o klubach,w której też brałem udział,jak i kłótnia o czepianie się błędów ortograficznych.Ja osobiście wszystko wyjaśniłem z Yanki'm na gg i teraz żadnego sporu między nami nie ma,ale to nie jest do tematu.

Wiecie co by było jakbyśmy zaczęli tak cofać bany ? Po pierwsze straciły by one moc - user przestałby się obawiać dwóch pierwszych warnów , wiedząc , że nawet trzeci bananowy można cofnąć jak sie popłacze trochę...

Tu się musze zgodzić,user dostanie 3 warny,pogada ze znajomym z forum na gg i...cud!Nie ma bana!

ban 3-miesięczny, to dużo za dużo

Możliwe,ale uważam,że user zbanowany ( w tym przypadku Dave) powinien odbyć karę,albo niech pomarańczowi przedyskutują to,bo tam śmiechy z ankiet nie były na poważnie,a widać,że Dave'owi zależało na tych ankietach.

Nie moja w tym głowa,ale jak admini będą uważali aby go odbanować,ja jestem za.

Wyżej na ten temat coś napisałem. Nie ma generalnie o czym 'dyskutować', a z Dave'm przywitamy się ponownie za 3 miesiące.

EOT.

3 miesiące, to wcale nie jest tak długo i nie jedna osoba, która chciała być zaangażowana w forum, coś takiego przeszła... ba, byli później global modami.

A kto tak? Willem?

rvwzyx.jpg

Niech Ci Willem odpowie, jak wyglądała jego kariera z global modem. :8

0n zaraz będzie kręcił...

rvwzyx.jpg

• Reputacja:   6
  • Styl:  Ciemny

Ja miałem na bGz co najmniej dwa bany i żyję ;)

16476371734edf391100c30.jpg

• Reputacja:   10

Ty to kurna wszedzie miałeś bany ....prawie jak WeeeemaQ =))

915802072594e34bce782c.jpg

a wee za co dostał banisza? ;> 8)

rvwzyx.jpg

Ale na prawdę to co zrobił Dejf to szczyt chamstwa, Yanki miałeś rację co do niego :|

1z4adtw.jpg

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.

• Recent Posts

• Grok
      Fani WWE poznali Rey Fenix w marcu zeszłego roku. Nie minęło dużo czasu, odkąd jego brat, Penta, pojawił się w głównym rosterze WWE. Bracia zostali przydzieleni do przeciwnych brandów: Penta do Raw, a Fenix do SmackDown. Penta wygrał Intercontinental Championship na Raw w zeszłym tygodniu, co było jego pierwszym tytułem w firmie. Z kolei Fenix walczył o United States Championship kilka razy, ale nie udało mu się zdobyć pierwszego pasa. Bracia zbudowali już reputację jako jeden z najlepszych ta
    • Bastian
      Nie przesadzajmy już z tym profesjonalizmem Ceny. Może i nie walczył pod wpływem jak Jeff Hardy, ale jak każdy gwiazdor w swoim fachu, wykazywał się gigantycznym ego. Rok temu CM Punk nawinął Jasiowi w twarz, parodiując go, że "Cena zakopał więcej talentów niż Undertaker"  Po sławetnym heel turnie sprzed roku Teddy Long wypalił, że pracował z Ceną i wie, że to prawdziwy heel  Dużo się mówiło o tym jak Cena torował wrestlerom drogę do pushu. Pamiętam o Aleksie Rileyu i Kennym Dykstrze. Nawet nied
    • HeymanGuy
      Podobno Tony Khan na powrót Willa Ospreaya który ma wypaść na okolice All In 2026 planuje zrobić Ospreay vs Omega.  No przydałaby sie kolejna odsłona, w PWG w 2015 było mega, w Japonii jeszcze lepiej, więc tym razem też by nie zawiedli. 
    • Bastian
      Nadrabiamy RAW z Seattle... Gdy tylko Usosi weszli na ring z żądaniem przeprosin od CM Punka, obawiałem się, że WWE cofnie się o krok i Punk faktycznie przeprosi. Tymczasem Brooks zrobił to, co potrafi najlepiej - zachował się jak skurwiel i podpalił rodzinkę  Jeśli w Las Vegas Punk i Roman odepną wrotki w ringu tak jak przy mikrofonie to 5 star murowany, ale na to się niestety nie zanosi.   Mówiło się o walce Finn - Dom już na WM41. Poczekać na to trzeba było cały rok, do kolejnej WM-
    • HeymanGuy
      Po zakontraktowaniu LaBrona Kozone MLW nie może się nacieszyć jakiego zawodnika z potencjałem mają u siebie. Niech mu dadzą chwilę pobyć u siebie zanim go będą wynosić pod niebiosa. Na razie to pamiętam go tylko z tego, że wygląda jakby miał zaraz wokół tego pasa zrobić Spinaroonie. 
  • Dodaj nową pozycję...