Skocz do zawartości
  • Witaj na forum Attitude

Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Dostep do bota wrestlingowego AI
    Rozbudowane zabawy quizowe
    Typowanie wyników nadchodzących wydarzeń
    Pełny dostęp do ukrytych działów i treści
    Możliwość pisania i odpowiadania w tematach oraz chacie
    System prywatnych wiadomości
    Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    Członkostwo w najstarszej polskiej społeczności wrestlingowej (est. 2001)

Jeżeli masz trudności z zalogowaniem się na swoje konto, to prosimy o kontakt pod adresem mailowym: forum@wrestling.pl

Rekomendowane odpowiedzi

• Reputacja:   1 084
  • Status:  Offline
  • Urządzenie:  Android
  • Styl:  Jasny

• Odpowiedzi 9,3 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

• IOOT_DZIKO

688

• pablo modjo

504

• Alustriel

484

• Willem

440

Top użytkownicy w tym temacie

• Reputacja:   0
  • Styl:  Klasyczny

Nie przyjmę przeprosin. Nie wszczynałem z nim żadnych kłótni, spieraliśmy się z nim nt. klubów piłkarskich, ale nie żywiłem do niego urazy. Każdy ma swój klub. A że go prowokowałem... Zaraz, czy napisanie, że żyje się w Niestołecznym Mieście,i pozdrowienie to prowokacja? Czy napisanie, że jest się w błędzie, bo dana i dana osoba go nie lubi jest prowokacją? Nie żywiłem do niego urazy, póki nie napisał tej wiadomości. Kozaczę przed starszymi? A kto ma, że tak zacytuję "Gimmick zbuntowanego chłopca"? Tak, wiesz, o czym mowa. IIL-u, chyba widziałeś kolejne PW, w którym gwarantował mi, że jeżeli "nakabluję", to on załatwi mi bana. Pozdro, jeżeli chcecie mieć takiego usera :waving:

• Reputacja:   4
  • Urządzenie:  Windows
  • Styl:  BGZ

Tak więc jeżeli jest taka szansa, to bardzo gorąco proszę o cofnięcie tego bana

Niestety nie ma takiej możliwości.

Proszę wszystkich o niekontynuowanie tematu.

94370642845de365932a94.jpg

• Reputacja:   10

Ja tylko od siebie dopisze ...

Wiecie co by było jakbyśmy zaczęli tak cofać bany ? Po pierwsze straciły by one moc - user przestałby się obawiać dwóch pierwszych warnów , wiedząc , że nawet trzeci bananowy można cofnąć jak sie popłacze trochę...

Druga rzecz , jakbyśmy cofnęli komuś bana , zaraz zleciałoby się 15 innych zbanowanych w niedalkiej przeszłości , że im też się należy...

Z resztą ...był nawet taki jeden na forum , co zbanowany z jednego konta - założył drugie i był na nim na forum pare miechów ...dopóki nie zaczał być wytykany przez dosłownie wszystkich user'ów... Historia forum zna różne przypadki .....

Owszem , nie powiem , że nigdy nie cofaliśmy decyzji ..były takie przypadki , że warny czy bany były cofane....ale to były wyjątki poprzedzane dyskusjami w gronie "pomarańczowych"..

915802072594e34bce782c.jpg

No dobrze, skoro taka jest decyzja administracji, to przekażę ją Dawidowi...

A swoją drogą, jak już jesteśmy przy temacie... Osobiście uważam, że ban 3-miesięczny, to dużo za dużo... No bo popatrzmy: jeśli jest ktoś, kto jest na tym forum tylko, żeby robić burdel i się go zbanuje, to on już po tygodniu zapomni, że był na takim czymś jak BGZ. Z drugiej strony, jeśli ktoś stara się i chce być częścią BGZ a dostanie bana, to już nawet po tygodniu zrozumie swój błąd. Więc uważam, że 3 miesiące to duża przesada...

Nie wiem, jak Tobie, ale nie za bardzo odpowiada mi to, jak ktoś pisze innym, że : "mają spierdalać, są zerem i kiedyś tego pożałują" (tym bardziej, mając już 2 warny na koncie). 3 miesiące, to wcale nie jest tak długo i nie jedna osoba, która chciała być zaangażowana w forum, coś takiego przeszła... ba, byli później global modami.

Właściwie to nie powinienem mieszać się do tej "dyskusji",ale muszę coś powiedzieć.Na początku chciałbym zaznaczyć,że nie bronię,ani Yanki'ego ani Dave'a.

Dave miał 2 warny które napewno nie zostały dane bezpodstawnie.Powinien uważać na to,aby nie załapać 3,a to pw które wysłał do Yanki'ego to wg.mnie głupota,i nieodpowiedzialne zachowanie,ale prawdą jest też to,że i Yanki prowokował go w jakiś sposób swoim zachowaniem.Kłótnia o klubach,w której też brałem udział,jak i kłótnia o czepianie się błędów ortograficznych.Ja osobiście wszystko wyjaśniłem z Yanki'm na gg i teraz żadnego sporu między nami nie ma,ale to nie jest do tematu.

Wiecie co by było jakbyśmy zaczęli tak cofać bany ? Po pierwsze straciły by one moc - user przestałby się obawiać dwóch pierwszych warnów , wiedząc , że nawet trzeci bananowy można cofnąć jak sie popłacze trochę...

Tu się musze zgodzić,user dostanie 3 warny,pogada ze znajomym z forum na gg i...cud!Nie ma bana!

ban 3-miesięczny, to dużo za dużo

Możliwe,ale uważam,że user zbanowany ( w tym przypadku Dave) powinien odbyć karę,albo niech pomarańczowi przedyskutują to,bo tam śmiechy z ankiet nie były na poważnie,a widać,że Dave'owi zależało na tych ankietach.

Nie moja w tym głowa,ale jak admini będą uważali aby go odbanować,ja jestem za.

Wyżej na ten temat coś napisałem. Nie ma generalnie o czym 'dyskutować', a z Dave'm przywitamy się ponownie za 3 miesiące.

EOT.

3 miesiące, to wcale nie jest tak długo i nie jedna osoba, która chciała być zaangażowana w forum, coś takiego przeszła... ba, byli później global modami.

A kto tak? Willem?

rvwzyx.jpg

Niech Ci Willem odpowie, jak wyglądała jego kariera z global modem. :8

0n zaraz będzie kręcił...

rvwzyx.jpg

• Reputacja:   6
  • Styl:  Ciemny

Ja miałem na bGz co najmniej dwa bany i żyję ;)

16476371734edf391100c30.jpg

• Reputacja:   10

Ty to kurna wszedzie miałeś bany ....prawie jak WeeeemaQ =))

915802072594e34bce782c.jpg

a wee za co dostał banisza? ;> 8)

rvwzyx.jpg

Ale na prawdę to co zrobił Dejf to szczyt chamstwa, Yanki miałeś rację co do niego :|

1z4adtw.jpg

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.

• Recent Posts

• VamosBarcelona
      Witam rozpoczynam pisanie swojej własnej federacji wrestlingowej, poniżej zamieszczam informację na start   Federacja: Ultimate Wrestling Federation  Prezes/GM: Shane McMahon Tygodniówka: UWF Overdrive   Mistrzostwa:  UWF World Championship   UWF Intercontinental Championship    UWF Tag Team Championship   UWF Women’s Championship    Gale PPV; Styczeń - UWF Fallout Luty - UWF Kingdom
    • IIL
      Owszem, ale chodzi o to, że produkt ROH nie różni się od AEW. To w końcu ten sam booker. Podobnie jak Triple A z autentycznego lucha libre produkuje teraz papkę z WWE gdzie nawet udaje im się zapakować dwóch białych w maski i robić mask vs mask matche. Dojdzie do tego, że na rynku będzie wiele federacji, ale będą tylko podmiotami większych molochów co w konsekwencji moim zdaniem nie może skończyć się dobrze.
    • Mr_Hardy
      Z ROH inna sytuacja. ROH leżało już w trumnie i była zamykana pokrywa. TK kupił w ostatniej chwili. 
    • IIL
      I będzie coraz mniej. Zostało CMLL, AJPW, BJW, Dragon Gate, Stardom z większych. Można dodać też wXw i RevPro. Problem w tym, że trend jest taki, że mniejsi gracze w obecnej sytuacji ekonomicznej przeżywają kryzysy i dochodzi do pochłaniania ich przez większe molochy. To prowadzi do tego, że z czasem tracą swoją unikalną otoczkę i stają się kalką większych federacji. Takie AAA to teraz papka WWE z ich zasadami np. To samo można powiedzieć o Ring of Honor...  
    • Legacy of Wrestling
      Już 10. Lipca w Krakowie zobaczymy walkę drużynową... trzech na trzech. Biuro Prasowe szuka aktywnie, poprzez działania Arka Paterka, trzeciego przedstawiciela do walki. Do tej pory ta sztuka im się nie udała. Po drugiej stronie barykady mamy Disco Pablo i Marcelito, których pierwsze próby przekonania Sambora do dołączenia do ich drużyny... chyba nie wyszły tak, jak ta dwójka to sobie wyobrażała. Eryk Lesak, Tony Sheen & ??? vs. Disco Pablo, Marcelito & ??? Kto dołączy do te
  • Dodaj nową pozycję...