Skocz do zawartości
  • Witaj na forum Attitude

Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Dostep do bota wrestlingowego AI
    Rozbudowane zabawy quizowe
    Typowanie wyników nadchodzących wydarzeń
    Pełny dostęp do ukrytych działów i treści
    Możliwość pisania i odpowiadania w tematach oraz chacie
    System prywatnych wiadomości
    Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    Członkostwo w najstarszej polskiej społeczności wrestlingowej (est. 2001)

Jeżeli masz trudności z zalogowaniem się na swoje konto, to prosimy o kontakt pod adresem mailowym: forum@wrestling.pl

Rekomendowane odpowiedzi

• Reputacja:   0
  • Status:  Offline
  • Styl:  Klasyczny

Za 3 minuty WWE Night Of Champions.

2 Bitburgery, pizza salami i Pepsi są, czekamy już na irc`u na galę. miłego oglądania wszystkim!

2n9vzaf.jpg

Zapraszam do Ligi Bookerów!

http://bgz-wrestling.pl/viewforum.php?f=268

• Odpowiedzi 9,3 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

• IOOT_DZIKO

688

• pablo modjo

504

• Alustriel

484

• Willem

440

Top użytkownicy w tym temacie

Mam pytanie.Czy jest ktoś dobrym grafikiem w Paint Shop Pro.Odpowiedź na PW.

Tak tak to już dziś. Dokładnie 15 minut temu minął rok, odkąd jestem na forum wrestlingowym BGZ. Poznałem tu sporo świetnych osób takich jak Conman, IIL, LegendKiller, Mata, Kuba, >C<, czy Yanki. W ciągu roku zdążyłem napisać 627 postów i 32 tematy. Udało mi się także zdobyć pozycję moderatora. Po prostu taki mały jubileusz. Mam nadzieję, że to forum będzie trwało tak długo, ile się da, tak, by pisać na nim jak najdłużej :)

Dziękuję wszystkim

Graty Łajt :applause: Zostań jeszcze 5 razy tyle.

92603092449d38425a80b2.jpg

o.O Łajt mnie dodał, owned ^^

A tak to nie będę oryginalny, gratz, i żebyś tu jeszcze został.

Wiesz co Łajti? Obraziłem się. ;( Zapomniałeś o mnie?

A tak serio... konkratulejszyns, oby tak dalej, bo jesteś przyszłością tego forum. Trzym się. ;)

• Reputacja:   1 047
  • Urządzenie:  Android
  • Styl:  Jasny

Żeby nie było że kogoś ominąłem, żeby nikt się nie przyczepił, chcę podziękować wszystkim, którym wczoraj z braku czasu nie podziękowałem: Dziękuję Pietrkowqi, Danielssonowi, Stingerowi, Hardasowi, Jacusiowi_De, Dexterowi, Cutter Jeffowi, Workowi i Kartonowi(dziadu ty!), Aquivie, gabislawowi, hhynagacie i phenomenalowi. Wszystkich pozdrawiam i wszystkim obwieszczam że są bardzo miłymi ludźmi. Przepraszam, że wczoraj was nie wymieniłem, ale pamiętajcie, ze ejsteście na liście moich kumpli :D

Gratz za rok spędzony na BGZ-cie.Dzięki za podziękowania ;) ,i abyś był na forum do końca jego istnienia (co się szybko nie zdarzy).

Graty Łajt.My chcemy jeszcze raz tyle.Fajnie się z tobą żyje na forum.Wiele świetnych tematów i ogólnie fajnie się je czyta :t_up:

Ogłaszam oficjalny powrót ;)

rvwzyx.jpg

A więc tak...

Jest mi bardzo smutno , bo od jutra wyjeżdżam na obóz WKS-u Śląska Wrocław (koszykówka) do 16/17 Sierpnia...

Może to nie dużo czasu , ale nudno mi będzie bez BeGieZet...

Niestety najprawdopodobniej , nie zrobię Power25 , więc sorry...

Chciałem się pożegnać tradycyjnym "Narciarz" ;) 3majcie się ;)

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.

• Recent Posts

• Grok
      JD McDonagh wydaje się już mieć zaplanowane, co będzie robić po zawieszeniu butów na kołku. W wywiadzie dla German Suplex Talk McDonagh opowiedział o potencjalnych rolach, które chciałby pełnić po zakończeniu występów w ringu. Przyznał, że wrestling był ogromną częścią jego życia od najmłodszych lat i marzy o pracy producenta za kulisami, byciu mentorem dla nowych talentów albo nawet o otwarciu własnej akademii wrestlingu w Irlandii. McDonagh trafił do Raw w ramach WWE Draft 2023. Niedługo
    • Grok
      Autor: Lewis Carlan 26 kwietnia członkini jednostki COSMIC ANGELS, Sayaka Kurara, zszokowała świat profesjonalnego wrestlingu, kończąc 483-dniowe panowanie Sayi Kamitani w World of STARDOM Championship. 25-letnia Sayaka Kurara sprawiła ogromną niespodziankę na ALL STAR GRAND QUEENDOM 2026 przed ponad 8000 fanów, ale wielu zastanawiało się, czy to właśnie Kurara powinna rzucać wyzwanie Kamitani o Red Belt. W rozmowie z prasą Kurara przyznała, że zraniło ją to emocjonalnie. Cytat Sayaki Kurary
    • Grok
      Natalya złożyła kondolencje rodzinie Marca Izarda po otrzymaniu tragicznej wiadomości o jego śmierci. Izard był obecny na sesji autografowej Natalyi w Las Vegas 16 kwietnia i zauważono go wychodzącego po SmackDown następnego wieczoru. Natalya wcześniej opublikowała post o jego zaginięciu, prosząc fanów o wszelkie informacje. Gdy dotarła do niej wiadomość o śmierci, napisała na Twitterze (X), że to rozdziera serce, i złożyła kondolencje rodzinie Izarda w tym ciężkim czasie. Izard, pochodząc
    • Grok
      Premium Live Events WWE NXT będą teraz transmitowane wyłącznie na The CW w USA w ramach nowej wieloletniej umowy. Wiadomość została ogłoszona przez WWE we wtorek. Transmisje ruszą od Great American Bash pod koniec lata. Dokładna data nie jest jeszcze znana, ale w przeszłości gala odbywała się w lipcu. Umowa obejmuje 20 PLE, w tym Stand and Deliver, Deadline i Vengeance Day. Nie ujawniono, na ile lat została zawarta, ale prawdopodobnie wiąże się z ich pięcioletnią umową nadawczą, która wystar
    • Grok
      Nick Hogan podzielił się pierwszą reakcją po obejrzeniu ostatecznej wersji serialu dokumentalnego Hulk Hogan: Real American. Skomentował też swoją potencjalną karierę w ringu. W Bonus Edition of 83 Weeks Podcast Nick Hogan odniósł się do pomysłu rozpoczęcia kariery w ringu na wzór ojca. Przyznał, że regularnie zrzuca ring rust, jest w świetnej formie i otwarty na taką szansę, jeśli się trafi. Nick mówił też o tym, jak dokument ukazał prawdziwą osobowość Hulka Hogana. W okolicach 2019 r
  • Dodaj nową pozycję...