Skocz do zawartości
  • Witaj na forum Attitude

Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Dostep do bota wrestlingowego AI
    Rozbudowane zabawy quizowe
    Typowanie wyników nadchodzących wydarzeń
    Pełny dostęp do ukrytych działów i treści
    Możliwość pisania i odpowiadania w tematach oraz chacie
    System prywatnych wiadomości
    Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    Członkostwo w najstarszej polskiej społeczności wrestlingowej (est. 2001)

Jeżeli masz trudności z zalogowaniem się na swoje konto, to prosimy o kontakt pod adresem mailowym: forum@wrestling.pl

Rekomendowane odpowiedzi

• Reputacja:   0
  • Status:  Offline
  • Styl:  Klasyczny

Wiecie ile już real wydał ogółem na transfery? Ja słyszałem że 219 mln euro. :shock:

2iietk3.jpg

11540.jpg

2363.jpg

11048.jpg

• Odpowiedzi 9,3 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

• IOOT_DZIKO

688

• pablo modjo

504

• Alustriel

484

• Willem

440

Top użytkownicy w tym temacie

Mogą wydać nawet i 500,a i tak nie wygrają ligi.Nie będą mieli zgrania,każdy będzie chciał grać po swojemu i niektórzy zawodnicy muszą się przystosować do warunków panujących w hiszpanii.

True,true. Kaka i CR bedą się wykłócać o to, kto bdzie wykonywał wolne etc.

Teraz piłka nożna ssie. To jest teraz gra pieniędzy a nie piłkarzy. Wydaję się jakieś miliardy na jednego człowieczka, a kiedyś rekordowy transfer wynosił 1.200.000 mln $. Nie wiem co to ma znaczyć, dawać tyle pieniędzy na jakiś piłkarzy którzy tylko biegają po boisku albo sami biegają z piłką, jakby był tylko sam z drużyny i za nim biegnie 10 przeciwników na ogonie. ;) Zawodnicy szukający skandali by być sławnymi, zamiast skupić się na porządnym graniu w piłkę, taki jest obecnie Europejski football.

f6dfb83c87.png

Niestety nie ma co się oszukiwać,teraz praktycznie transfer do Premier League/Ligue 1/Bundesligi/Primiera Division ma co najmniej 5 mln niżej żaden klub nie kupi wartościowego zawodnika,każdy leci na kase,oby tylko mieć więcej,leją na te mistrzostwa kraju czy champions league nie martwią się o to czy mecz będzie trzymał w napięciu czy jak strzelą gola oby wygrać i mieć dużo kasy.

• Reputacja:   1
  • Styl:  Jasny

Taki jest obecnie polski football. W Europie ciągle poziom wzrasta , dobra kasa może też ale spójrz na poziom ich gry , na ich umiejętności. W polsce jest odwrotnie , oczywiście wykłócają się o pieniądze ale w Polsce poziom jest coraz słabszy. Kiedyś żeby łapać się do drużyny w 2 lidze musiałeś być już na prawdę kimś a w dodatku musiałeś też pracować bo z piłki byś nie wyżył. Skok z drugiej do pierwszej był wielki a teraz? Pff nawet w V lidze grają lepiej piłką czasami niż w ekstraklasie. Polska niestety się cofa w rozwoju zamiast iść na przód. Oczywiście kasa jest teraz wielkim napędem ale "It's All about mo-ney". Tak więc nie dziwmy się że Real sprowadza za taką kase piłkarzy , stać ich to mogą sobie na to pozwolić.

leją na te mistrzostwa kraju czy champions league nie martwią się o to czy mecz będzie trzymał w napięciu czy jak strzelą gola oby wygrać i mieć dużo kasy.

Gówno prawda...czy Ty w ogóle oglądasz Premiership? Czy Ty widziałeś chociaż jeden mecz tej ligi? Stek bzdur co napisałeś , Angielska liga jest najlepszą na świecie , 90 minut zapierd*lania. I nie ma zmiłuj tam takie West Ham nawet jak będzie przegrywać 5-0 z Chelsea czy z Man.Utd. bierze piłę i zasuwa by nadrobić , tam nie ma murowania bramki tylko ciągła gonitwa. Mecz nie zawsze musi trzymać w napięciu , ale zawsze będzie dla nich maksymalnym poświęceniem , więc nie pieprz mi tu głodnych kawałków że leją na te mecz bo owszem grają dla kasy bo to jak Twoi rodzicie , pracują dla kasy to ich praca.

Premiership oglądam zawsze ponieważ mam C+,i to co napisałem najmniej tyczyło się Premiership tylko np.taką lige francuzką gdzie Lyon przegrywa np.z Olympique Marsyllie 2-0 i oni już nie wiedzą co zrobić poddają się.

E tam nie ma jak to liga Polska :) Gdy ktoś przegrywa....Kupuje sędziego i wygrywa.W tej lidze to wszystko zmienia radykalnie po jednej rozmowie z sędzią :8

Tylko potem sędzia ma przerypane :)

1597910734a1bfc7057cb4.png

E tam nie ma jak to liga Polska :) Gdy ktoś przegrywa....Kupuje sędziego i wygrywa.W tej lidze to wszystko zmienia radykalnie po jednej rozmowie z sędzią :8

Naprawdę konstruktywna wypowiedź. Nic, tylko pogratulować.

Moze i korupcja była w polskiej piłce bardzo popularna, ale zajmowały się nią gorsze zespoły: Arka, Świt Nowy Dwór, czy Widzew. Wisła, Legia, Ruch, Górnik i kilka innych niezłych, bądź bardzo utytułowanych zespołów nie brało w tym incydencie udziału. I co, żeby wygrać ligę, trzeba kupić sędziego.

Nie powiem, trochę mnie rozwścieczyłeś tym zdaniem, bo nie lubię, jak ktoś się nie zna, a próbuje być kogzem i strzelić takie niby śmieszne hasło... Albo daj se na wstrzymanie, albo się zastanów, bo mnie, jako fana polskiej piłki to soczyście wkur****...

matibed to samo...

Bez przesady korupcja z polskiej piłki już ucieka i to nie prawda że kupuje się sędziego to sobie wygrasz.To nie było w ogóle śmieszne.

• Reputacja:   6
  • Styl:  Ciemny

Bez obrazy, ale co 12 latek może wiedzieć o korupcji w polskiej piłce :P

16476371734edf391100c30.jpg

Nie wiem, ale wkurza mnie, gdy ktoś gada tylko na minus o czymś... Ahhh ta polska mentalność i młodzieńczy "szpan"...

EDIT: To nie jest o Kater dżefie jak co :D

Icon :

ale zajmowały się nią gorsze zespoły: Arka
masz coś do arki Łajt ?

Absolutnie nic, po prostu mówię, ze nie walczyły one o mistrzostwo, i nie jest wyjątkowo utytułowanym zespołem :)

Edytowane przez Gość

Wystarcz, że patrzy wiadomości i już coś wie, a reszta ma przecież neta na każdej lepszej stronie. A co do The Ortona to on jest hardcorem, ale pewnie większość uważa jak on, tylko o tym nie mówi, a jakby każdy tak mówił co myśli o korupcji w polskiej piłce to ..... aż się boję myśleć co by było. :lol. Icon chyba powinieneś być za Lechią Gdańsk skoro mieszkasz w Gdańsku.

Icon : Powinienem? Cóż wychowywałem się w Gdyni , tata grał 14 lat w Arce coś jeszcze mam powiedzieć? Tylko Arka Gdynia :)

Lotus: A to przepraszam nie wiedziałem. Myślę mieszkasz w Gdańsku to chyba Lechia, ale wychowywałeś się w Gdyni to Arka. Sorry.

Edytowane przez Gość

92603092449d38425a80b2.jpg

Oj sorry to tylko taki żart ale widzę że kogoś to denerwuje to już nie będe pisał o korupcji.To był tylko nieudany żart :|

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.

• Recent Posts

• KyRenLo
      Niewątpliwie tak. Miała pecha, iż odziedziczyła szafkę po nim. Cóż, no może ostatecznie to inni mieli tego pecha trochę więcej Twój ruch.
    • KyRenLo
      Iyo pozostanie w takim razie chyba tylko wbiegnięcie na ring i świętowanie z przyjaciółką, gdy już Ripley zdobędzie złoto. Tak serio to będę bardzo mocno zawiedziony, jeżeli dla Japonki nie znajdzie się zupełnie nic do roboty na WrestleManii.
    • KyRenLo
      Jak dla mnie sam debiut akurat mógł wypaść znacznie lepiej, ale rzeczywiście dalsze losy tego zawodnika póki co mogę zaliczyć na plus. Gdy widzę go na ekranie nie chcę przewijać tylko go oglądać, więc coś w sobie ma. Zobaczymy jak to będzie wyglądać dalej i kiedy w ogóle WWE zamierza go wpuścić do ringu. Ciekawe, co tam potrafi nie, żeby to była jakaś kluczowa umiejętność w WWE, bo tak nie jest. Po prostu ja jestem zainteresowany jak Danhausen w tym elemencie wygląda. Nigdy wcześniej nie widział
    • GGGGG9707
      W temacie o EC broniłem debiut Danhausen'a że przynajmniej było zaskoczenie, że nie dało się nikogo lepszego wymyśleć i w ogóle, choć generalnie samego jego widziałem jako jobbera i taki mały dodatek do gal. W AEW nie zwracałem na niego zbytnio uwagi. Teraz jak już się zadomawia, uważam że świetnie się w WWE sprawdzi i WWE zrobiło dobry deal podpisując go (nie mówię o takim debiucie ale o samym kontrakcie), gość jest w czołówce marchandise, ludzie go lubią no i ogląda się go świetnie. To są
    • GGGGG9707
      Dla WWE nie ma moim zdaniem dużego problemu. Zwykłe PLE mogą równie dobrze miesiąc wstecz odwołać i znajdą chętnych czy w Europie czy gdzieś gdzie zainteresowanie jest duże, w takim miejscu i hala / stadion się znajdzie, i ludzie bilety kupią (ewentualnie tańsze zrobią). Przecież jakby nagle ogłosili PLE że powiedzmy za miesiąc zamiast w Arabii odbędzie się w Hiszpanii czy Anglii to zaraz by się chętni znaleźli i gala by się odbyła i to przy pełnej widowni. Gorzej jedynie z WM bo tu trzeba wcześ
  • Dodaj nową pozycję...