Skocz do zawartości
  • Witaj na forum Attitude

Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Dostep do bota wrestlingowego AI
    Rozbudowane zabawy quizowe
    Typowanie wyników nadchodzących wydarzeń
    Pełny dostęp do ukrytych działów i treści
    Możliwość pisania i odpowiadania w tematach oraz chacie
    System prywatnych wiadomości
    Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    Członkostwo w najstarszej polskiej społeczności wrestlingowej (est. 2001)

Jeżeli masz trudności z zalogowaniem się na swoje konto, to prosimy o kontakt pod adresem mailowym: forum@wrestling.pl

Rekomendowane odpowiedzi

• Reputacja:   1
  • Status:  Offline
  • Urządzenie:  Windows
  • Styl:  Jasny

Nawet podczas pracy natykam się na BGZ ;)

bgz.jpg

• Odpowiedzi 9,3 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

• IOOT_DZIKO

688

• pablo modjo

504

• Alustriel

484

• Willem

440

Top użytkownicy w tym temacie

• Reputacja:   0
  • Styl:  Klasyczny

Carlos, jesteś geodetą? Ja pierdacze bgz żywopłot. =))

92603092449d38425a80b2.jpg

• Reputacja:   1
  • Styl:  Jasny

Staram się być geodetom ;) Długa droga jeszcze - ale jak widać na obrazku wykonuje prace za jakiś gówniarzy którzy są skorzy zapłacić za mapkę ;)

• Reputacja:   10
  • Styl:  BGZ

Ja tylko tu pszyszedlem powiedzec ze chce zalozucz POLAND WRESTLING FEDERATION z DODOM jako prezentantkom wrestleruw ale widze ze tego nie chcecie to poco bende tracil pienondze.

przypomniało mi się =))

915802072594e34bce782c.jpg

ciekawostka z Extreme Rules xD

wwextremerules2009dsrxvn.jpg

Dop. Carlos

Spoiler :censored:

Dop. Siwyy

przepraszam, nie pomyślałem :(

• Reputacja:   10
  • Styl:  BGZ

Ciekawostka -

W nudny dzeszczowy dzień , kiedy nie ma co robić , dobrej komedi chce sie jak nigdy. Korzystając z faktu , że zostało mi niecałe 360 MB z abonamentu na chomiku - zaczałem szukać czegokolwiek z komedi , żeby zmieścić sie w limicie - omijając przy tym skrzętnie wszelakie szity (kom. romantyczne) ...natrafiłem przypadkowo na film "Oddział Specjalnej Troski" .... film opowiada o trójce lekko pechowych znajomych , którzy aby odreagować stresy życia raz na miech w weekend korzystając z bycia poborowym - bawią się w jednostce min. strzelają do celu , czy wożą wóde transportem wojskowym.

Na swoje nieszczęście zostają zaangażowani w poszukiwania ludzi na misję do Iraku. Dostaje im się paskudny generał a na dodatek w trakcie lotu samolotem do Iraku wypadają śpiąc w samochodzi w wyniku incydentu i decyzji pilotów...

Spadają na teren Meksyku , gdzie dzieją się ich dalsze wypadki. Całośc filmu bardzo fajna i w sam raz na nudny desczowy lubelski dzień...aczkolwiek nie o to mi chodziło.

Już w pierwszych minutach filmu podczas prezentacji bohaterów , podczas wizyty w lokum jednego z nich widzimy jak w telewizorze ogląda on Wrestling - WWE. O ile się nie mylę byłą to felerna dla wielu walka w której Mysterio zdobył Title WHC. W końcowych scenach ten sam bohater bierze udział w pojedynku wrestlingowym przebrany za luchadora i mamy okazje podziwiać komediowe lucha libre...

Film choć bestsellerem nie jest i trafia także w specyficzne poczucie humoru - polecam głównie ze względu na te ciekawostkę.

915802072594e34bce782c.jpg

Jeżeli masz to daj link do pobrania tego filmu, chętnie go obejrzę :t_up:

Steve_Austin_10.jpg

Ulubiona federacja : WWE

Ulubiony Wrestler RAW : Randy Orton/Triple H

Ulubiony Wrestler SmackDown : The Undertaker/Jeff Hardy

Ulubiony Wrestler ECW : Christian/Tommy Dreamer

Ulubiony Wrestler TNA : Samoa Joe/Jay Lethal

Coś cicho w gadulcu.Siwyy TNA na WWE no ciekawe.Może CZW na RoH.

WW4 masz w formacie XviD?

• Reputacja:   998
  • Styl:  Ciemny

Taka mała ciekawostkę mam:

Chyba w środę skacząc po kanałach koło godziny 22:50 natrafiłem na TVN 24 – Szkło kontaktowe, nie byłoby w tym nic dziwnego… Gdyby… Nie to że został wyemitowany spot na temat Marcina Gortata (dla nie wiedzących gra w NBA dla drużyny Orlando Magic) pierwsza osoba jaka została pokazana był fan. Facet był przebrany za Ultimate Warriora z tym, że w barwach swojej ulubionej drużyny, wypowiedź była całkowicie zachowana w gimmicku James’a, drugą osobą był facet ubrany jak Hulk Hogan (boa, żółte gacie itp.) , z tym, że także w barwach Orlando Magic… I tak jak u poprzednika gość bardzo przypomniał postać którą „odgrywał” , później któryś z redaktorów tego programu poinformował widzów, że to byli fani przebrani za swoich ulubionych wrestlerów.

Coś bardzo często widać wrestling w telewizji...

Ja ostatnio siedząc i oglądając Dr. House, zobaczyłem że House ogląda w telewizji wrestling nie zauważyłem chyba dobrze ale był to jakiś Ladder Match, bo widziałem drabiny a wrestlera którego zauważyłem to był Jeff Hardy :t_up:

Steve_Austin_10.jpg

Ulubiona federacja : WWE

Ulubiony Wrestler RAW : Randy Orton/Triple H

Ulubiony Wrestler SmackDown : The Undertaker/Jeff Hardy

Ulubiony Wrestler ECW : Christian/Tommy Dreamer

Ulubiony Wrestler TNA : Samoa Joe/Jay Lethal

Jak mówimy już o spotykaniu wrestlingu w życiu codziennym... oglądam sobie DVD Iron Maiden: Flight 666... godziny przed koncertem Maiden, widać, że na backstage są takie sławy jak Lars Ulrich, Tom Morello, Ronnie James Dio czy Kerry King... a tu co? Steve Harris, basista Żelaznej Dziewicy, robi sobie zdjęcie z Chrisem Jericho. :) Raczej powiem, że to Chris robił sobie zdjęcie ze Steve'em. Czyżby wokalista Fozzy był fanem Ironów? ;)

A ja coś jeszcze innego.Raz na rok włączam VH1,akurat było 100 najgorszych gwiazd (czy coś w tym stylu :P ).Profesjonaliści oceniają,a tu Chris Jericho się pojawia i mówi że jakaś tam aktorka z hollywood ma ładne cycki :8 .Y2J to poprostu dusza towarzystwa :twisted: .

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.

• Recent Posts

• GGGGG9707
      Dokładnie. W kwestii debiutu każdy ma swoje zdanie także na ten temat już nie wchodzę. Co do reszty to pełna zgoda, też jestem ciekaw jak wygląda ringowo choć na cuda się nie nastawiam i widzę w nim bardziej komediową postać. Ale jeśli coś tam w ringu potrafi to elegancko. Na razie grunt że potrafi zaciekawić.
    • KyRenLo
      Niewątpliwie tak. Miała pecha, iż odziedziczyła szafkę po nim. Cóż, no może ostatecznie to inni mieli tego pecha trochę więcej Twój ruch.
    • KyRenLo
      Iyo pozostanie w takim razie chyba tylko wbiegnięcie na ring i świętowanie z przyjaciółką, gdy już Ripley zdobędzie złoto. Tak serio to będę bardzo mocno zawiedziony, jeżeli dla Japonki nie znajdzie się zupełnie nic do roboty na WrestleManii.
    • KyRenLo
      Jak dla mnie sam debiut akurat mógł wypaść znacznie lepiej, ale rzeczywiście dalsze losy tego zawodnika póki co mogę zaliczyć na plus. Gdy widzę go na ekranie nie chcę przewijać tylko go oglądać, więc coś w sobie ma. Zobaczymy jak to będzie wyglądać dalej i kiedy w ogóle WWE zamierza go wpuścić do ringu. Ciekawe, co tam potrafi nie, żeby to była jakaś kluczowa umiejętność w WWE, bo tak nie jest. Po prostu ja jestem zainteresowany jak Danhausen w tym elemencie wygląda. Nigdy wcześniej nie widział
    • GGGGG9707
      W temacie o EC broniłem debiut Danhausen'a że przynajmniej było zaskoczenie, że nie dało się nikogo lepszego wymyśleć i w ogóle, choć generalnie samego jego widziałem jako jobbera i taki mały dodatek do gal. W AEW nie zwracałem na niego zbytnio uwagi. Teraz jak już się zadomawia, uważam że świetnie się w WWE sprawdzi i WWE zrobiło dobry deal podpisując go (nie mówię o takim debiucie ale o samym kontrakcie), gość jest w czołówce marchandise, ludzie go lubią no i ogląda się go świetnie. To są
  • Dodaj nową pozycję...