Skocz do zawartości
  • Witaj na forum Attitude

Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Dostep do bota wrestlingowego AI
    Rozbudowane zabawy quizowe
    Typowanie wyników nadchodzących wydarzeń
    Pełny dostęp do ukrytych działów i treści
    Możliwość pisania i odpowiadania w tematach oraz chacie
    System prywatnych wiadomości
    Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    Członkostwo w najstarszej polskiej społeczności wrestlingowej (est. 2001)

Jeżeli masz trudności z zalogowaniem się na swoje konto, to prosimy o kontakt pod adresem mailowym: forum@wrestling.pl

Rekomendowane odpowiedzi

• Reputacja:   1
  • Status:  Offline
  • Urządzenie:  Windows
  • Styl:  Jasny

Nawet podczas pracy natykam się na BGZ ;)

bgz.jpg

• Odpowiedzi 9,3 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

• IOOT_DZIKO

688

• pablo modjo

504

• Alustriel

484

• Willem

440

Top użytkownicy w tym temacie

• Reputacja:   0
  • Styl:  Klasyczny

Carlos, jesteś geodetą? Ja pierdacze bgz żywopłot. =))

92603092449d38425a80b2.jpg

• Reputacja:   1

Staram się być geodetom ;) Długa droga jeszcze - ale jak widać na obrazku wykonuje prace za jakiś gówniarzy którzy są skorzy zapłacić za mapkę ;)

• Reputacja:   10
  • Styl:  BGZ

Ja tylko tu pszyszedlem powiedzec ze chce zalozucz POLAND WRESTLING FEDERATION z DODOM jako prezentantkom wrestleruw ale widze ze tego nie chcecie to poco bende tracil pienondze.

przypomniało mi się =))

915802072594e34bce782c.jpg

ciekawostka z Extreme Rules xD

wwextremerules2009dsrxvn.jpg

Dop. Carlos

Spoiler :censored:

Dop. Siwyy

przepraszam, nie pomyślałem :(

• Reputacja:   10
  • Styl:  BGZ

Ciekawostka -

W nudny dzeszczowy dzień , kiedy nie ma co robić , dobrej komedi chce sie jak nigdy. Korzystając z faktu , że zostało mi niecałe 360 MB z abonamentu na chomiku - zaczałem szukać czegokolwiek z komedi , żeby zmieścić sie w limicie - omijając przy tym skrzętnie wszelakie szity (kom. romantyczne) ...natrafiłem przypadkowo na film "Oddział Specjalnej Troski" .... film opowiada o trójce lekko pechowych znajomych , którzy aby odreagować stresy życia raz na miech w weekend korzystając z bycia poborowym - bawią się w jednostce min. strzelają do celu , czy wożą wóde transportem wojskowym.

Na swoje nieszczęście zostają zaangażowani w poszukiwania ludzi na misję do Iraku. Dostaje im się paskudny generał a na dodatek w trakcie lotu samolotem do Iraku wypadają śpiąc w samochodzi w wyniku incydentu i decyzji pilotów...

Spadają na teren Meksyku , gdzie dzieją się ich dalsze wypadki. Całośc filmu bardzo fajna i w sam raz na nudny desczowy lubelski dzień...aczkolwiek nie o to mi chodziło.

Już w pierwszych minutach filmu podczas prezentacji bohaterów , podczas wizyty w lokum jednego z nich widzimy jak w telewizorze ogląda on Wrestling - WWE. O ile się nie mylę byłą to felerna dla wielu walka w której Mysterio zdobył Title WHC. W końcowych scenach ten sam bohater bierze udział w pojedynku wrestlingowym przebrany za luchadora i mamy okazje podziwiać komediowe lucha libre...

Film choć bestsellerem nie jest i trafia także w specyficzne poczucie humoru - polecam głównie ze względu na te ciekawostkę.

915802072594e34bce782c.jpg

Jeżeli masz to daj link do pobrania tego filmu, chętnie go obejrzę :t_up:

Steve_Austin_10.jpg

Ulubiona federacja : WWE

Ulubiony Wrestler RAW : Randy Orton/Triple H

Ulubiony Wrestler SmackDown : The Undertaker/Jeff Hardy

Ulubiony Wrestler ECW : Christian/Tommy Dreamer

Ulubiony Wrestler TNA : Samoa Joe/Jay Lethal

Coś cicho w gadulcu.Siwyy TNA na WWE no ciekawe.Może CZW na RoH.

WW4 masz w formacie XviD?

• Reputacja:   1 047
  • Urządzenie:  Android

Taka mała ciekawostkę mam:

Chyba w środę skacząc po kanałach koło godziny 22:50 natrafiłem na TVN 24 – Szkło kontaktowe, nie byłoby w tym nic dziwnego… Gdyby… Nie to że został wyemitowany spot na temat Marcina Gortata (dla nie wiedzących gra w NBA dla drużyny Orlando Magic) pierwsza osoba jaka została pokazana był fan. Facet był przebrany za Ultimate Warriora z tym, że w barwach swojej ulubionej drużyny, wypowiedź była całkowicie zachowana w gimmicku James’a, drugą osobą był facet ubrany jak Hulk Hogan (boa, żółte gacie itp.) , z tym, że także w barwach Orlando Magic… I tak jak u poprzednika gość bardzo przypomniał postać którą „odgrywał” , później któryś z redaktorów tego programu poinformował widzów, że to byli fani przebrani za swoich ulubionych wrestlerów.

Coś bardzo często widać wrestling w telewizji...

Ja ostatnio siedząc i oglądając Dr. House, zobaczyłem że House ogląda w telewizji wrestling nie zauważyłem chyba dobrze ale był to jakiś Ladder Match, bo widziałem drabiny a wrestlera którego zauważyłem to był Jeff Hardy :t_up:

Steve_Austin_10.jpg

Ulubiona federacja : WWE

Ulubiony Wrestler RAW : Randy Orton/Triple H

Ulubiony Wrestler SmackDown : The Undertaker/Jeff Hardy

Ulubiony Wrestler ECW : Christian/Tommy Dreamer

Ulubiony Wrestler TNA : Samoa Joe/Jay Lethal

Jak mówimy już o spotykaniu wrestlingu w życiu codziennym... oglądam sobie DVD Iron Maiden: Flight 666... godziny przed koncertem Maiden, widać, że na backstage są takie sławy jak Lars Ulrich, Tom Morello, Ronnie James Dio czy Kerry King... a tu co? Steve Harris, basista Żelaznej Dziewicy, robi sobie zdjęcie z Chrisem Jericho. :) Raczej powiem, że to Chris robił sobie zdjęcie ze Steve'em. Czyżby wokalista Fozzy był fanem Ironów? ;)

A ja coś jeszcze innego.Raz na rok włączam VH1,akurat było 100 najgorszych gwiazd (czy coś w tym stylu :P ).Profesjonaliści oceniają,a tu Chris Jericho się pojawia i mówi że jakaś tam aktorka z hollywood ma ładne cycki :8 .Y2J to poprostu dusza towarzystwa :twisted: .

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.

• Recent Posts

• Grok
      WWE Raw po szeroko komentowanym WrestleMania 42 zanotował czwarty najlepszy wynik oglądalności wszech czasów w erze Netflixa. Według cotygodniowych list Tudum streamera, odcinek z 20 kwietnia przyciągnął 3,3 mln widzów na całym świecie — o 300 tys. mniej niż Raw po WrestleManii z poprzedniego roku (3,6 mln) i tuż powyżej rocznicowego odcinka Netflixa z stycznia (3,2 mln). Globalne godziny oglądalności wyniosły 6,6 mln, co dało trzeci najlepszy wynik wszech czasów (na równi z odcinkami z 20 i
    • Jeffrey Nero
    • Jeffrey Nero
      Siedem dni po tym jak minie 90 dni jest Dynamite w Detroit Michigan tak tylko napiszę.
    • Grok
      Mimo silnej konkurencji sportowej zeszłotygodniowy TNA Impact na AMC przyciągnął średnio 175 tys. widzów – to spadek o 17,5% względem 212 tys. z poprzedniego odcinka. To najniższa widownia od 22 stycznia i trzecia najniższa od przeniesienia programu na tę stację. Rating w kluczowej grupie 18-49 wyniósł 0,03 – spadek o 25% w porównaniu do 0,04 z zeszłego tygodnia. To zresztą najniższy wynik w tej demografii na AMC. Bezpośrednio konkurował z NFL Draft na ESPN (również na ABC i NFL Network),
    • Grok
      Notka redakcyjna: Materiał ten pierwotnie ukazał się w naszej sekcji tylko dla członków. Mamy świeże wieści o Stephanie Vaquer i Talla Tonga prosto od naszego Bryana Alvareza. Stephanie Vaquer Vaquer została zaatakowana za kulisami podczas poniedziałkowego WWE Raw przez Raquel Rodriguez i Roxanne Perez. Perez walnęła skrzynią z ekwipunkiem prosto w ramię Vaquer, a później stwierdził Michael Cole, że Vaquer doznała skręcenia II stopnia stawu AC w wyniku tego ataku i „będzie poza akcją na ja
  • Dodaj nową pozycję...