Skocz do zawartości
  • Witaj na forum Attitude

Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Dostep do bota wrestlingowego AI
    Rozbudowane zabawy quizowe
    Typowanie wyników nadchodzących wydarzeń
    Pełny dostęp do ukrytych działów i treści
    Możliwość pisania i odpowiadania w tematach oraz chacie
    System prywatnych wiadomości
    Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    Członkostwo w najstarszej polskiej społeczności wrestlingowej (est. 2001)

Jeżeli masz trudności z zalogowaniem się na swoje konto, to prosimy o kontakt pod adresem mailowym: forum@wrestling.pl

Rekomendowane odpowiedzi

• Reputacja:   0
  • Status:  Offline
  • Styl:  Klasyczny

Ale kozaka tniesz SE :P

:shock::shock: Kurde , pamiętam jeszcze kilka tygodniu temu ,że ty byłeś niezły w tnięciu "kozaka" . Z resztą od razu ci się zarzuciła myśl , że chciałem przykozaczyć do Willema . Jednak ta teza się sprawdza , że jeżeli ktoś tak robi to myśli , że inni też robią to dla tego samego celu... Co jak co ale kozaczenie do Willema było by głupstwem , bo tylko Wronek umie z nim wygrać :8 .Archer, gdyby ludzie byli tacy sami to na świat byłby rajem na ziemi ...

miły dla pokemonóf

Pamiętam jak kiedyś wstawałem o 6 rano i zastanawiałem się jakiego pokemona złapie Ash . Byłem bardziej podjarany , niż teraz jak oglądam Impekty ;)

f6dfb83c87.png
  • Odpowiedzi 9,3 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

• IOOT_DZIKO

688

• pablo modjo

504

• Alustriel

484

• Willem

440

Top użytkownicy w tym temacie

Kiedy się na Ipekty przerzuciłeś? :shock:

rvwzyx.jpg

TNA już pod koniec wakacji zacząłem oglądać ...

f6dfb83c87.png

• Reputacja:   2

Z resztą od razu ci się zarzuciła myśl , że chciałem przykozaczyć do Willema

=)) misiek ledwie od ziemi odrósł a już do szefa chce kozaczyć, pamiętaj że szefo ma pod sobą ludzi którzy szybko by zrobili z tobą porządek :8

Pamiętam jak kiedyś wstawałem o 6 rano i zastanawiałem się jakiego pokemona złapie Ash . Byłem bardziej podjarany , niż teraz jak oglądam Impekty

Ja byłem bardziej podjarany oglądając 4322 odcinek mody na sukces niż megawyczesanym impketem sprzed miesiąca :waving:

ostatnio ściągnąłem adobe photoshop 8 i chciałbym porobić jakieś avki lub sygny ., ale nie wiem za bardzo jak zrobić tło mógłby ktoś powiedzieć jak ??

Tło -> Chmury... I dodajesz brushe... A na następny raz nie ściągaj piratów! :D

• Styl:  Jasny

Możesz brushami, c4d, możesz nawet zwykłym ołówkiem, możesz obrazek wkleić, możesz nawet samymi filtrami ;p Wszystkim możesz ;)

a jak zrobić czcionkę ??

W pasku narzędzi masz takie "T" . Rozciągasz tą linie na sygnie ,puszczasz myszkę i możesz już pisać ;)

Ps:

misiek ledwie od ziemi odrósł a już do szefa chce kozaczyć, pamiętaj że szefo ma pod sobą ludzi którzy szybko by zrobili z tobą porządek :8
Co jak co ale kozaczenie do Willema było by głupstwem

Widać jak tu Willem posty do końca czyta :roll: . Po za tym nie liczy się jakie masz cyferki w wieku , tylko na ile się zachowujesz ;)

f6dfb83c87.png

Po za tym nie liczy się jakie masz cyferki w wieku , tylko na ile się zachowujesz

Choć nie lubię takich określeń, ale ty na ile lat się zachowujesz, hardi ?

• Reputacja:   58
  • Urządzenie:  iPhone
  • Styl:  Ciemny

Skończcie z tą beznadziejną rozkminką. Taką gadką udowadniacie nie to, że jesteście dojrzali, a wręcz przeciwnie, że macie sporo mankamentów i jadąc jeden na drugiego próbujecie je tuszować. Od tego momentu nie chcę widzieć żadnych postów rodzaju : 'Ja zachowuje sie dobrze, ty źle', 'Mam już 15 lat więc wiem więcej niż ty, ty masz dopiero 12 !'. W przeciwnym wypadku zostaniecie odpowiednio nagrodzeni.

• Reputacja:   6
  • Styl:  Ciemny

Zabawa dnia: ile u Was jest stopni za oknem?

Zielona -5

16476371734edf391100c30.jpg

Częstochowa : -8

• Reputacja:   10
  • Urządzenie:  Windows
  • Styl:  BGZ

Lublin , -17 damn :shock:

915802072594e34bce782c.jpg

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.

• Recent Posts

• HeymanGuy
      Chelsea Green stwierdziła że Jordynne Grace i Zoey Stark (obie kontuzjowane) powinny zacząć być sleeveless - czyli bez rękawów - czyli innymi słowy dołączyć do Secret Hervice. Na pewno zrobiliby większe wrażenie niż Alba Fyre i Piper Niven (o zgrozo, Doudrop…). Ale w pierwszej kolejności pasowałoby żeby federacja zaczęła Chelsea traktować poważniej, a nie jak zapchajdziurę. No przyznam że łapy Jordynne i Zoey robiłyby wrażenie w tych odkrytych garniturkach xD 
    • Grok
      Swerve Strickland uważa, że dodanie elementu nieprzewidywalności świetnie służy głównemu rosterowi AEW. W rozmowie z radiową stacją 107.7 The Bone Strickland wspomniał, jak komiksy były jedną z jego inspiracji w wrestlingu. Uważa, że to dobrze, gdy postacie czasem pokazują słabość, zamiast zawsze być niezniszczalnymi. W AEW taki zabieg pomógł zbudować kulturę nieprzewidywalności, gdzie każdy topowy zawodnik ma kogoś, kto ma jego liczbę. „Czuję, że obecnie w wrestlingu ogólnie [panuje przekon
    • HeymanGuy
      Na ten moment najbardziej prawdopodobnym (wręcz planowanym) zawodnikiem który odpowie na Open Challenge Lesnara jest Oba Femi. O w trzy ku..y, czyli co, Oba ma przegrać? xD 
    • Bastian
      Z jaką chorobą mierzy się główny bohater filmu "50/50" (polski tytuł "Pół na pół")?
    • Bastian
      Skoro Kendal skupia się tylko na NXT to znaczy, że będzie odgrywać tam ważniejszą rolę. Co za tym idzie pewnie któraś z ważnych postaci kobiecego NXT po WM trafi do głównego rosteru. Jayne? Ruca? Lola?
  • Dodaj nową pozycję...