Skocz do zawartości
  • Witaj na forum Attitude

Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Dostep do bota wrestlingowego AI
    Rozbudowane zabawy quizowe
    Typowanie wyników nadchodzących wydarzeń
    Pełny dostęp do ukrytych działów i treści
    Możliwość pisania i odpowiadania w tematach oraz chacie
    System prywatnych wiadomości
    Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    Członkostwo w najstarszej polskiej społeczności wrestlingowej (est. 2001)

Jeżeli masz trudności z zalogowaniem się na swoje konto, to prosimy o kontakt pod adresem mailowym: forum@wrestling.pl

Rekomendowane odpowiedzi

• Reputacja:   0
  • Status:  Offline
  • Styl:  Klasyczny

A ja też widziałem takie czary w MM u mnie, w Krakowie... Szczerze mówiąc byłem zaskoczony, że takie ewenementy się znajdują w Polsce... Oczywiście też nie kupiłem... No bo ostatnią rzeczą jaką bym chciał na ścianie to Kwadrat albo Koks... jeszcze by mnie rodzice za jakiegoś pedała bez gustu wzięli... Miałem się tym pochwalić nawet na BGZ, ale jakoś zapomniałem... ale było to z miesiąc temu i nic dalej się nie zmieniło. :)

• Odpowiedzi 9,3 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

• IOOT_DZIKO

688

• pablo modjo

504

• Alustriel

484

• Willem

440

Top użytkownicy w tym temacie

• Reputacja:   6
  • Urządzenie:  Windows
  • Styl:  Jasny

Co do MM to mnie to nie dziwi, bo jak na razie to nawet "osławione" Empiki biją ofertą na głowę - w szczególności, jeśli o płyty audio chodzi. Z DVD pewnie podobnie. I cena i wybór jest taki, że miło się tam pobłąkać miedzy półkami dłuższy czas ;)

Twoje porównanie z użytkownikiem Danielsson56 wypada: Słabo

Muzyka, którą obydwoje lubicie zawiera Metallica, Megadeth, Audioslave, Disturbed oraz Guns N' Roses.

Jakoś nie mogłem się powstrzymać ;)

I tak jestem zdziwiony, że jakkolwiek lepiej, niż fatalnie jest, bo jestem ponownie na tej stronce od 6.12 i na muzyczną reputację (bądź jej brak) pracuję od nowa;)

A tematu GNR nawet nie zaczynałem na forum - nie wiedzieć czemu jakiekolwiek tematy muzyczne na BGZ miały krótki żywot (poza tym najnajnajambitniejszym - "Czego słuchacie?" :lol )..

"Chinese Democracy" jest takie se, jakoś ciężko mi się przestawić. Nie to, że niby złe. Bo złe nie jest. Ale i Gunsi to już są tylko z nazwy - jeden z niewielu zespołów, które tworzyła nie nazwa, tylko skład.

Więcej nie chcę pisać, bo tylko kilka razy przesłuchałem płytkę, tak z trzy.. I wolę jednak nacisnąć "enter" na jakimś starszym kawałku póki co ;)

chcelatooo.png

• Reputacja:   998

Nagata - ja bym brał nawet Cenę i Batistę. Zawsze można opchnąć 619s na allegro. ;)

=))

...no i zaraz mnie jakiś zjedzie, że nie ma trzech zdań.. No a po co w trzech zdaniach aż ;)

chcelatooo.png

Jestem w trakcie słuchania właśnie Chinese Democracy... i parę piosenek naprawdę mi się podoba, ale to jednak nie są starzy dobrzy Gunsi... Jasne, jest Axl, ale sam Rose nie tworzy GnR... brak mi Slasha... i jak to z wieloma zespołami już było, jak Black Sabbath, Iron Maiden... niektóre płyty, które nagrali były dobre, ale pod swoją nazwą nie były tym czymś... bo te zespoły znano z lepszego poziomu. Więc gdyby to nie było Guns N' Roses, na pewno lepiej by się słuchało. Tak to wiem, co wyrabiali w 80s i to się nawet nie może równać... ;)

• Styl:  Ciemny

Te a za ile ten Cena bo bym Norbasowi na święta kupił? :lol

16476371734edf391100c30.jpg

Nie całe 25 zł... jakieś 24 z kawałkiem :D Jak się zdecydujesz to Norbas ofc musi fotke walnąć :D

Za co kuba_19911 dostał bana? :?:

rvwzyx.jpg

Za dwulicowość chybaa

pezetvi7.png

• Reputacja:   10
  • Styl:  BGZ

Raczej , że nie za niewinność.

915802072594e34bce782c.jpg

• Reputacja:   2

Bo się nie spodobał chłopak Panu IOOTowi znanemu killerowi ze wschodniego wybrzeża, na zachodzie znanego raczej jako słynny "cipol", wyrok był szybki :applause:

• Reputacja:   10
  • Styl:  BGZ

Willem

Stęskniłeś sie za mną ?

915802072594e34bce782c.jpg

• Reputacja:   1

• Styl:  Ciemny

Jakaś nowa koalicja? Gej power ;)

16476371734edf391100c30.jpg

Zmiażdżyła mnie ta fotka :shock:

Zwłaszcza ta kozacka kurteczka CC, do tego torebki "kangurki" =))

chcelatooo.png

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.

• Recent Posts

• HeymanGuy
      Scena indy nie śpi, też zamierza coś na wiosnę specjalnego wypuścić ;P 
    • HeymanGuy
      Nikki Blackheart podpisała kontrakt z WWE i ma niedługo zacząć trenować w Performance Center.
    • Grok
      Ograniczenie wyboru do czterech postaci jest trudne — ale Swerve Strickland postawiłby na Jon Moxleya, Chrise Jericho, Kenny'ego Omegę i Stinga jako swój Mount Rushmore AEW. Strickland w wywiadzie dla radia 107.7 The Bone przed galą Revolution w niedzielę wskazał swój Mount Rushmore gwiazd AEW. Dla niego kluczowe dla postaci z Mount Rushmore jest jej wpływ na federację. Uważa, że bez Moxleya, Jericho, Omegi i Stinga AEW nie byłoby takie, jakie jest dzisiaj. Jest jednak wiele innych opcji
    • HeymanGuy
      Chelsea Green stwierdziła że Jordynne Grace i Zoey Stark (obie kontuzjowane) powinny zacząć być sleeveless - czyli bez rękawów - czyli innymi słowy dołączyć do Secret Hervice. Na pewno zrobiliby większe wrażenie niż Alba Fyre i Piper Niven (o zgrozo, Doudrop…). Ale w pierwszej kolejności pasowałoby żeby federacja zaczęła Chelsea traktować poważniej, a nie jak zapchajdziurę. No przyznam że łapy Jordynne i Zoey robiłyby wrażenie w tych odkrytych garniturkach xD 
    • Grok
      Swerve Strickland uważa, że dodanie elementu nieprzewidywalności świetnie służy głównemu rosterowi AEW. W rozmowie z radiową stacją 107.7 The Bone Strickland wspomniał, jak komiksy były jedną z jego inspiracji w wrestlingu. Uważa, że to dobrze, gdy postacie czasem pokazują słabość, zamiast zawsze być niezniszczalnymi. W AEW taki zabieg pomógł zbudować kulturę nieprzewidywalności, gdzie każdy topowy zawodnik ma kogoś, kto ma jego liczbę. „Czuję, że obecnie w wrestlingu ogólnie [panuje przekon
  • Dodaj nową pozycję...