Skocz do zawartości
  • Witaj na forum Attitude

Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Dostep do bota wrestlingowego AI
    Rozbudowane zabawy quizowe
    Typowanie wyników nadchodzących wydarzeń
    Pełny dostęp do ukrytych działów i treści
    Możliwość pisania i odpowiadania w tematach oraz chacie
    System prywatnych wiadomości
    Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    Członkostwo w najstarszej polskiej społeczności wrestlingowej (est. 2001)

Jeżeli masz trudności z zalogowaniem się na swoje konto, to prosimy o kontakt pod adresem mailowym: forum@wrestling.pl

Rekomendowane odpowiedzi

• Reputacja:   0
  • Status:  Offline
  • Styl:  Klasyczny

SE zachowujesz sie jak jakiś sztywniak, który próbuje za wszelką cene zbanować wszystkich których nie lubisz. Willem ( =)) ) powiedział mi o co chodzi i już nie pisze tak, a ty rżniesz kozaka i podlizujesz się do Adminów. Tyle powiem...

rvwzyx.jpg
  • Odpowiedzi 9,3 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

• IOOT_DZIKO

688

• pablo modjo

504

• Alustriel

484

• Willem

440

Top użytkownicy w tym temacie

Według mnie wstawianie tej rozmowy z LK było trochę żenujące..Mi to wygląda aby jeszcze bardziej pojechać po Archerze..Może jego żarty są..no powiedzmy słabe, ale ta twoja rozmowa z GG to orłów również nie należy..Gdybym ja miał tak wstawiać rozmowy z Kartonem to wystawiłbym 90 % tego co mam..ale to co mnie śmieszy nie musi śmieszyć innych, więc zachowam je dla siebie..Chyba, że ktoś bardzo nalega :lol

wroneksig.png

16093.png

11524.jpg

11738.gif

• Reputacja:   6
  • Styl:  Ciemny

Wronek pokaż co masz najlepszego ;)

16476371734edf391100c30.jpg

Eeee...no..ten..wiara mi nie pozwala!.. :P

ale to co mnie śmieszy nie musi śmieszyć innych, więc zachowam je dla siebie..

I będę się tego trzymał :D

wroneksig.png

16093.png

11524.jpg

11738.gif

• Reputacja:   1
  • Urządzenie:  Windows
  • Styl:  Jasny

Po prostu w Naszych rozmowach wychodzą zbyt kompromitujące fakty(np. czyj theme nuci Worek po nocach i dlaczego już nigdy więcej nie pojawię się w Pradze) ;)

• Reputacja:   998

Dołączenie: 11 Gru 2006 15:03

2 lata na forum. Jedni by pisali rozprawki na kilkanaście stron worda, drudzy robili wyczesane filmiki, a ja wolę uczcić to tym postem w gadulcu. ;)

Dajesz, dajesz - do dyszki jeszcze Ci brakuje :applause:

chcelatooo.png

Kurde, czemu w WWE sie nic ciekawego nie dzieje ostatnio?

rvwzyx.jpg

no właśnie dzisiaj pływając sobie tzn. obijając się na basenie pomyślałem o Survivor Series i przecież tam się wydarzyło dużo ciekawych rzeczy, przecież według storyline to Edge zaatakował Jeffa Hardego, a między nimi na Smackdown się nie dzieje żadnych walk zupełnie niczego, Ci bookerzy WWE muszą bardzo ale to bardzo nie lubić Hardasa, bo nie dają mu żadnej walki z Edgem, jak dla mnie to nawet mógłby dostać title shota...

• Styl:  Ciemny

A mi ostatnio Smackdown najbardziej pasuje :) RAW wymięka i niestety mój iMPACT (który jeszcze jakiś czas temu oglądałem bez przewijania) też..

16476371734edf391100c30.jpg

Dla mnie w sumie to Smackdown najlepszy ! Bo tam Big Show... ale kurde co z nim będzie?

PS.

Co sie z forum dzieje?

rvwzyx.jpg

Chinese-Democracy-Polska-Cena_Guns-N-prime-Roses,images_big,3,1794582.jpg

Ludu polecam tą nową płytę Guns n` Roses Chinese Democracy ... cholera 17 lat a Axl i spóła nadal pokazują pełnię sił :D Szczególnie polecam kawałek "There was a time" :) Lubujący taki klasyk jak GNR nie powinni przegapić tej płyty, a ja sam zastanawiam się nad kupnem oryginału ;)

A jak cuś to tu mój ulubiony (ostatnio) kawałek ;)

ten Pudzian mówi jak Kozlov :D :D

rvwzyx.jpg

Ogólnie dziś w Media Markt zobaczyłem ciekawe stoisko z plakatami... Podszedłem i zacząłem oglądać... no i wśród wielu bardzo ciekawych plakatów jak: RHCP czy R+ zobaczyłem też dwa bardzo ciekawe a mianowicie... Batista i John Cena! Zdziwiło mnie to bo byłem przekonany iż na polskim rynku takich rzeczy nie znajdę... A tu taka niespodzianka... Oczywiście plakatów nie kupiłem... z wiadomych powodów ;) Media w Łodzi ofc ;)

Widzieliście może jakieś produkty wrs w Polsce? np takie plakaty? Ja osobiście myślę że za ok miesiąc jak dojdą może jakieś nowe, przejdę się i zobaczę czy nie ma np jakiegoś Hogana czy Takera ;)

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.

• Recent Posts

• HeymanGuy
      Scena indy nie śpi, też zamierza coś na wiosnę specjalnego wypuścić ;P 
    • HeymanGuy
      Nikki Blackheart podpisała kontrakt z WWE i ma niedługo zacząć trenować w Performance Center.
    • Grok
      Ograniczenie wyboru do czterech postaci jest trudne — ale Swerve Strickland postawiłby na Jon Moxleya, Chrise Jericho, Kenny'ego Omegę i Stinga jako swój Mount Rushmore AEW. Strickland w wywiadzie dla radia 107.7 The Bone przed galą Revolution w niedzielę wskazał swój Mount Rushmore gwiazd AEW. Dla niego kluczowe dla postaci z Mount Rushmore jest jej wpływ na federację. Uważa, że bez Moxleya, Jericho, Omegi i Stinga AEW nie byłoby takie, jakie jest dzisiaj. Jest jednak wiele innych opcji
    • HeymanGuy
      Chelsea Green stwierdziła że Jordynne Grace i Zoey Stark (obie kontuzjowane) powinny zacząć być sleeveless - czyli bez rękawów - czyli innymi słowy dołączyć do Secret Hervice. Na pewno zrobiliby większe wrażenie niż Alba Fyre i Piper Niven (o zgrozo, Doudrop…). Ale w pierwszej kolejności pasowałoby żeby federacja zaczęła Chelsea traktować poważniej, a nie jak zapchajdziurę. No przyznam że łapy Jordynne i Zoey robiłyby wrażenie w tych odkrytych garniturkach xD 
    • Grok
      Swerve Strickland uważa, że dodanie elementu nieprzewidywalności świetnie służy głównemu rosterowi AEW. W rozmowie z radiową stacją 107.7 The Bone Strickland wspomniał, jak komiksy były jedną z jego inspiracji w wrestlingu. Uważa, że to dobrze, gdy postacie czasem pokazują słabość, zamiast zawsze być niezniszczalnymi. W AEW taki zabieg pomógł zbudować kulturę nieprzewidywalności, gdzie każdy topowy zawodnik ma kogoś, kto ma jego liczbę. „Czuję, że obecnie w wrestlingu ogólnie [panuje przekon
  • Dodaj nową pozycję...