Skocz do zawartości
  • Witaj na forum Attitude

Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Dostep do bota wrestlingowego AI
    Rozbudowane zabawy quizowe
    Typowanie wyników nadchodzących wydarzeń
    Pełny dostęp do ukrytych działów i treści
    Możliwość pisania i odpowiadania w tematach oraz chacie
    System prywatnych wiadomości
    Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    Członkostwo w najstarszej polskiej społeczności wrestlingowej (est. 2001)

Jeżeli masz trudności z zalogowaniem się na swoje konto, to prosimy o kontakt pod adresem mailowym: forum@wrestling.pl

Rekomendowane odpowiedzi

• Reputacja:   6
  • Status:  Offline
  • Urządzenie:  Windows
  • Styl:  Jasny

Tutaj masz rozwiązanie tego problemu (bez formatowania dysku) :t_up:

chcelatooo.png

• Odpowiedzi 9,3 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

• IOOT_DZIKO

688

• pablo modjo

504

• Alustriel

484

• Willem

440

Top użytkownicy w tym temacie

• Reputacja:   0

no dobra... dzięki :) zaraz zabieram się za robotę i napisze wam co mi wyszło :) a gierka to NBA LiVE 2008

• Styl:  Ciemny

A propos jest jakaś stronka z demami do PS2? Mam nieprzerobioną, aktualnie nie chce zakupować nic nowego :)

16476371734edf391100c30.jpg

• Styl:  Klasyczny

A propos jest jakaś stronka z demami do PS2? Mam nieprzerobioną, aktualnie nie chce zakupować nic nowego :)

Chyba nie ale sa gazety z demami kosztuja 9zl jest tam okolo 6 dem. Chyba jescze produkuja(Ostatnio kupowalem w kwietniu).

dobra... To co napisał hellner zadziałało :) dziękówa ;] i reput leci do Ciebie...

A teraz drugie pytanie.. jeśli już to rozpakowałem... i po rozpakowaniu mam plik zpakowany ISO. Czy mam go rozpakować czy już od razu nagrać?

Od razu nagrać, bo z tego co wiem jeśli nagrywasz to ci się już od razu na płytę rozpakowuje..

wroneksig.png

16093.png

11524.jpg

11738.gif

Na PSP trzeba było władować nie rozpakowane ISO lub CSO więc pewnie na PS2 też tak jest.

Nosz kurde... !!! Nagrałem - poszło bez problemu.

Odpalam swap magicka... wkładam nagraną płyte... i co? pojawia mi się ekran NBA LIVR 08 Loading... Trwa to już z 5 minut więc chyba coś jest nie tak..

U mnie na PS2 różnie bywało..Płytki niektórych firm wogóle mi się nie wgrywały i gra zacinała się tak jak tobie..Bodajże tylko na płytkach Omega wszystko mi ładnie chodziło..

wroneksig.png

16093.png

11524.jpg

11738.gif

Nosz kurde... !!! Nagrałem - poszło bez problemu.

Odpalam swap magicka... wkładam nagraną płyte... i co? pojawia mi się ekran NBA LIVR 08 Loading... Trwa to już z 5 minut więc chyba coś jest nie tak..

U mnie też tak było ale z "Rumble Roses". Chodzi o to że ISO jest uszkodzone i musisz pobrać tą grę z jakiegoś innego serwera. Albo kup te gre.

Właściwie to chyba nie o to chodzi.... zamawiałem kiedyś płytki przez internet.. piratki ofc... Gra NBA live 08 reagowała dokładnie tak samo.. zawieszała się w tym samym momencie... zapytałem o co chodzi - Podobno grę trzeba jakoś spatchować żeby działała na swapie... wie ktoś jak się to robi?;p

Uaa.. To już jest bardziej zakręcona sprawa. Tutaj możesz pouczyć się angielskiego czytając przy okazji, jak rozwiązać ten problem ;)

chcelatooo.png

• Reputacja:   10
  • Styl:  BGZ

Wyjaśnij mi ktoś , czemu wszyscy nauczyciele szkół średnich mają naj***e pod kopułą ? :evil:

915802072594e34bce782c.jpg

Dziko jest to podyktowane pewnie nie spełnieniem swoich osobistych marzeń,teraz Ci nauczyciele chcą spełnić swoje marzenia na uczniach.

Druga wersja to trauma w Liceum,są sadystami i lubią sprawiać wam Ból. :P

pezetvi7.png
Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.

• Recent Posts

• MissApril
    • Grok
      Tony Khan nie ukrywa ambicji dotyczących przyszłości AEW w świecie po ewentualnej fuzji Warner Bros. Discovery ze Skydance i Paramount – chciałby, by jego promocja znalazła się na tej samej platformie co inne popularne dyscypliny sportowe. Khan w czwartek przez godzinę rozmawiał z mediami, promując pay-per-view AEW Revolution w tę niedzielę, kiedy to Dave Meltzer zapytał go o ewentualne zmiany w krajobrazie medialnym. Khan szeroko omówił swoje relacje z Davidem Zaslavem, zespołem WBD i David
    • Grok
      Tony Khan podzielił się krótką aktualizacją na temat byłego mistrza świata AEW Samoa Joe. Khan jest optymistycznie nastawiony co do powrotu Joe, który dochodzi do siebie po kontuzjach. Nie widzieliśmy go w ringu od zwycięstwa nad Mike'em Baileyem 21 stycznia na Dynamite. Lutowy raport mówił o protokole wstrząsu mózgu, a sam Joe w zeszłym tygodniu stwierdził, że wróci „szybciej niż później”. Zapytano go też o MyAEW i czy platforma mogłaby stać się dostawcą PPV na rynku krajowym – oprócz międz
    • Grok
      Mike Santana ma ważną wiadomość dla fanów, którzy go wspierają w trudnym okresie walki z problemami psychicznymi. TNA World Champion, który zawsze otwarcie mówił o swoich bataliach z uzależnieniem i zdrowiem psychicznym, wrzucił niedawno post skierowany do kibiców na X. Santana wyjaśnił, że jego mniejsza aktywność w social mediach wynika z osobistych wyzwań mentalnych. Santana podziękował też za wsparcie i słowa otuchy, które dostał po tym, jak opowiedział o przejściach z ostatnich lat.
    • Grok
      Medalistka olimpijska w zapasach i wrestlerka WWE Evolve Tyra Mae-Steele opublikowała dziś wpis w mediach społecznościowych, co sprawiło, że niektórzy fani uwierzyli, iż została zwolniona z WWE. Steele (właśc. Tamyra Mensah-Stock) podzieliła się na Twitterze snem, w którym bez zgody WWE wróciła do zapasów olimpijskich i została przez firmę zwolniona. WWE oficjalnie potwierdziło, że Steele nadal jest z nimi na kontrakcie, a sama wrestlerka zapewniła, że nigdzie się nie wybiera. „Kocha
  • Dodaj nową pozycję...