Skocz do zawartości
  • Witaj na forum Attitude

Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Dostep do bota wrestlingowego AI
    Rozbudowane zabawy quizowe
    Typowanie wyników nadchodzących wydarzeń
    Pełny dostęp do ukrytych działów i treści
    Możliwość pisania i odpowiadania w tematach oraz chacie
    System prywatnych wiadomości
    Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    Członkostwo w najstarszej polskiej społeczności wrestlingowej (est. 2001)

Jeżeli masz trudności z zalogowaniem się na swoje konto, to prosimy o kontakt pod adresem mailowym: forum@wrestling.pl

Rekomendowane odpowiedzi

• Reputacja:   6
  • Status:  Offline
  • Urządzenie:  Windows
  • Styl:  Jasny

I niech mi ktoś powie, że Polska jest 100 lat za murzynami.. Nie chce mi się wierzyć, że tam aż tak kuleje wszelka informacja, której najlepszym źródłem jest internet właśnie.

O ile niewiedzę co to jest "torrent" mogę sobie wytłumaczyć zerową skalą zjawiska, jakim jest piractwo (hehe, jasssne :waving: ), to ciągle pozostaje ona zwykłym niedoinformowaniem.

Kumam gadkę na luzie, ale nie popadajcie w taką przesadę..

LK : Uprzedziłeś mnie z tym postem :) 100 % poparcia.

chcelatooo.png

• Odpowiedzi 9,3 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

• IOOT_DZIKO

688

• pablo modjo

504

• Alustriel

484

• Willem

440

Top użytkownicy w tym temacie

• Reputacja:   0
  • Styl:  Klasyczny

Hellner , oni , tzn.Wszyscy z mojej klasy(dziewczyny , chłopaki) za bardzo na takich stronkach i programach nie znają może jeden czy dwa , ale nie oglądają wrestlingu.Przecież jak by wiedzieli to teraz bym prowadził z nimi dyskusję na temat No mercy a nie czekał do grudnia...

IIL , tak się składa że jutro mamy informatykę , spróbuję coś wykonbinowac , ale jaką walkę byś polecał?? :)

website-profiled-pp.jpg

Hay gente que confunde la Lucha Libre con la Ucha Libre.

Steve Winters

• Reputacja:   998
  • Styl:  Ciemny

Jestem pewien, że jeżeli jak piszesz jest tam pełno fanów Reya Mystero, to ktoś zajrzałby na chociażby wwe.com.

Przecież jak by wiedzieli to teraz bym prowadził z nimi dyskusję na temat No mercy a nie czekał do grudnia...

Tak ciężko jest im powiedzieć skąd ściągać gale wrestlingowe, itp. ?

ale jaką walkę byś polecał?

AJ miał dużo bardzo dobrych walk ;) z tych najpopularniejszych:

- vs. Christopher Daniels TNA Against All Odds 2005, TNA Bound For Glory 2005.

- vs. Samoa Joe TNA Sacrifice 2005, TNA Turning Point 2005.

- vs. Samoa Joe vs. Christopher Daniels - TNA Unbreakable 2005, TNA Destination X 2006.

Wystarczy na początek.

A ja tam polecałbym całego iMPACTa!, tego co to była jedna walka, 3 way dance z CC między innymi o ile pamiętam ;)

Tylko że nie wiem, która to gala była, a chętnie dowiedziałbym się - wzorowa po protu, co by zacząć TNA oglądać, mimo tego, że trwała tylko 45 minut ;)

chcelatooo.png

To dzisiaj pokaże im parę walk TNA i programy do ściągania gal...Ale kasy nie będzie :P .

website-profiled-pp.jpg

Steve Winters

45 minut to nie trwała, trochę mniej :) ale była spoko. Ja zainteresowałem się TNA po Victory Road 2006. Obejrzałem tylko main event 4 way dance i jakoś mnie wciągnęło. Przekonałem się wtedy, że TNA wcale nie jest takie słabe jak sądziłem. Zapachniało trochę WCW, to muszę przyznać. Ale to chyba magia Stinga i Jarretta. W sumie jeszcze Steiner w tej walce był ;) Także cała ekipa.

16476371734edf391100c30.jpg

Hehe, no jest w tym racja :)

A teraz jestem na etapie slammiversary i nie żałuję, że zacząłem oglądać od momentu, kiedy przerwałem - non stop się tłuką, pełno zadym na koniec gali, tworzą się fajne sojusze (i rozpadają :P).. Dla mnie to jest totalne sięgnięcie do miłego dorobku lat 90 :t_up:

chcelatooo.png

Dzisiaj w końcu dojechała(ekhem doleciała)nasza nowa nauczycielka.Specjalnie z USA 8) .Kompletnie nie rozumie Hiszpańskiego ani Katalońskiego...Na pewno coś się tam nauczy przez ten rok , ale to i tak...Mamy utrudnione zadanie , bo można z nią gadac tylko po Angielsku , wy to byście sobie poradzili :P , ale my nie znamy English perfection :).Jednak muszę dodac że ma dwadzieścia parę lat i jest tak ładna , ani sztuczna , ani cycki nie powiększone...jest kompletnie naturalna i przepiękna(ahhh...).Tylko marzyc o poniedziałku(mamy dwie lekcje anglika).

website-profiled-pp.jpg

Steve Winters

Whoaa, aż sobie ją "zaavatarowałeś" ;)

No i cholera, muszę coś wymyślić jeszcze, bo te głupie 3 zdania trzeba stworzyć (2). Aż mnie głowa boli od tego myślenia, ale może to też dlatego, że jeżdżę jak po***any ostatnio, żeby choć część spraw załatwić - witaj szkoło, znowu schodzę na złą drogę (edukacji), która i tak zawsze ma metę w przyuczelnianej knajpie :lol (3) :D:D

chcelatooo.png

• Reputacja:   1

Hellner miło że się starasz skleić trzy zdanie, ale:

2. Za wyjątkiem tematu "Gadulec" odpowiedź powinna zawierać minimum 3 zdania.

:)

Kurde, no wiem przecie.. Czepiam się, bo dobry humor mam :lol

chcelatooo.png

To opowiadaj o twoim życiu czy coś.A nie próbujesz składac trzy - zdaniowe teksty :lol .Np.Dlaczego masz takiego avka?? :P .

website-profiled-pp.jpg

Steve Winters

A ja się raczej hellner pytam gdzie zapodziałeś ten zej***sty sig :?: Pamiętam że pod twoja nieobecność miałem ochotę ci go podpieprzyć :twisted: Ale postanowiłem nie powracać do dawnych nawyków...

No właśnie muszę tu pogadać z Dziko, bo to on go wykonał, a mi zniknął wraz z formatem :(

Nie wiem w jaki sposób, bo resztę grafik które używałem przetrwało w odpowiednim katalogu, ale chyba tego z sygnami właśnie zapomniałem sobie zgrać, dammit :t_down:

Poza tym, tak trochę łyso byłoby, nie? Taki gustowny podpis "hellner" :lol

A avek jest jaki jest, trochę więcej fotorealizmu i chciałbym mieć zaczarowany ołówek :)

EDIT: Whoa jak fajnie - od dwóch tygodni nic nie UL na XWT, tylko tak sobie zerkam czasem i.. I nagle mi przybyło gdzieś 5 GB danych i ratio skoczyło na ponad 3 :)

Nie wiem, czy to nie przypadek z moim netem, bo non stop UL Iron Mana na All4nothing (siostrzana stronka, tylko z grami i filmami) i czasami pieprzy się tracker - z resztą.. Tego Iron Mana to nawet nikt z tej strony nie ściąga, tylko z jakich isohuntów pewnie, a ratio i tak mi dolicza..?!

Zgłupieć zgłupiałem, ale pozytywnie :lol

chcelatooo.png

Święto mieli jakieś i każdemu dodali ileś tam GB. Do tego przez tydzień jest free leech. I jeszcze dwa dni były double upload także ratio podwyższyłem sobie do 4,6 i jestem happy ;) Tak w ogóle to dzięki Sejbla za konto

:D

Poniżej całe info:

Here is a list of changes to the site and also some presents =)
- Complete Re-Design Of XWT's Layout (Refresh If It All Does Not Show Up)
- XWT-Forums Upgraded To phpBB 3 With A New Design
- 5 GiG Upload Credit For EVERYONE 
- 7 Day Free Leech On ALL Torrents (Only Your Upload Will Count)
- 2 Day Double Upload (Anything You Upload Will Be Doubled)
- Double Upload Credit For Any Donations Received Until October 5th 
- Report System Re-Added
- Park Account Mod Added (Profile Page)
- Search Optimized (Torrent Name Only/Description or Both)
- Timezone Mod Added (Profile Page)
- Torrent Progress Bar Added On Torrent Details  (Torrent Details Page)
- Total Traffic Added On Torrent Details   (Torrent Details Page)
- Individual Torrents Can Now Be Free Leech  (At Staff's Discretion)
- Packs & WWE Vintage Category's Added
- Latest Scene Releases List Added  (On Status Bar)
- XWT-Classics 1 Year Anniversary (Check There For Details)

16476371734edf391100c30.jpg

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.

• Recent Posts

• MissApril
    • Grok
      Tony Khan nie ukrywa ambicji dotyczących przyszłości AEW w świecie po ewentualnej fuzji Warner Bros. Discovery ze Skydance i Paramount – chciałby, by jego promocja znalazła się na tej samej platformie co inne popularne dyscypliny sportowe. Khan w czwartek przez godzinę rozmawiał z mediami, promując pay-per-view AEW Revolution w tę niedzielę, kiedy to Dave Meltzer zapytał go o ewentualne zmiany w krajobrazie medialnym. Khan szeroko omówił swoje relacje z Davidem Zaslavem, zespołem WBD i David
    • Grok
      Tony Khan podzielił się krótką aktualizacją na temat byłego mistrza świata AEW Samoa Joe. Khan jest optymistycznie nastawiony co do powrotu Joe, który dochodzi do siebie po kontuzjach. Nie widzieliśmy go w ringu od zwycięstwa nad Mike'em Baileyem 21 stycznia na Dynamite. Lutowy raport mówił o protokole wstrząsu mózgu, a sam Joe w zeszłym tygodniu stwierdził, że wróci „szybciej niż później”. Zapytano go też o MyAEW i czy platforma mogłaby stać się dostawcą PPV na rynku krajowym – oprócz międz
    • Grok
      Mike Santana ma ważną wiadomość dla fanów, którzy go wspierają w trudnym okresie walki z problemami psychicznymi. TNA World Champion, który zawsze otwarcie mówił o swoich bataliach z uzależnieniem i zdrowiem psychicznym, wrzucił niedawno post skierowany do kibiców na X. Santana wyjaśnił, że jego mniejsza aktywność w social mediach wynika z osobistych wyzwań mentalnych. Santana podziękował też za wsparcie i słowa otuchy, które dostał po tym, jak opowiedział o przejściach z ostatnich lat.
    • Grok
      Medalistka olimpijska w zapasach i wrestlerka WWE Evolve Tyra Mae-Steele opublikowała dziś wpis w mediach społecznościowych, co sprawiło, że niektórzy fani uwierzyli, iż została zwolniona z WWE. Steele (właśc. Tamyra Mensah-Stock) podzieliła się na Twitterze snem, w którym bez zgody WWE wróciła do zapasów olimpijskich i została przez firmę zwolniona. WWE oficjalnie potwierdziło, że Steele nadal jest z nimi na kontrakcie, a sama wrestlerka zapewniła, że nigdzie się nie wybiera. „Kocha
  • Dodaj nową pozycję...