Skocz do zawartości
  • Witaj na forum Attitude

Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Dostep do bota wrestlingowego AI
    Rozbudowane zabawy quizowe
    Typowanie wyników nadchodzących wydarzeń
    Pełny dostęp do ukrytych działów i treści
    Możliwość pisania i odpowiadania w tematach oraz chacie
    System prywatnych wiadomości
    Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    Członkostwo w najstarszej polskiej społeczności wrestlingowej (est. 2001)

Jeżeli masz trudności z zalogowaniem się na swoje konto, to prosimy o kontakt pod adresem mailowym: forum@wrestling.pl

Rekomendowane odpowiedzi

• Reputacja:   6
  • Status:  Offline
  • Urządzenie:  Windows
  • Styl:  Jasny

I niech mi ktoś powie, że Polska jest 100 lat za murzynami.. Nie chce mi się wierzyć, że tam aż tak kuleje wszelka informacja, której najlepszym źródłem jest internet właśnie.

O ile niewiedzę co to jest "torrent" mogę sobie wytłumaczyć zerową skalą zjawiska, jakim jest piractwo (hehe, jasssne :waving: ), to ciągle pozostaje ona zwykłym niedoinformowaniem.

Kumam gadkę na luzie, ale nie popadajcie w taką przesadę..

LK : Uprzedziłeś mnie z tym postem :) 100 % poparcia.

chcelatooo.png

• Odpowiedzi 9,3 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

• IOOT_DZIKO

688

• pablo modjo

504

• Alustriel

484

• Willem

440

Top użytkownicy w tym temacie

• Reputacja:   0
  • Styl:  Klasyczny

Hellner , oni , tzn.Wszyscy z mojej klasy(dziewczyny , chłopaki) za bardzo na takich stronkach i programach nie znają może jeden czy dwa , ale nie oglądają wrestlingu.Przecież jak by wiedzieli to teraz bym prowadził z nimi dyskusję na temat No mercy a nie czekał do grudnia...

IIL , tak się składa że jutro mamy informatykę , spróbuję coś wykonbinowac , ale jaką walkę byś polecał?? :)

website-profiled-pp.jpg

Hay gente que confunde la Lucha Libre con la Ucha Libre.

Steve Winters

• Reputacja:   998
  • Styl:  Ciemny

Jestem pewien, że jeżeli jak piszesz jest tam pełno fanów Reya Mystero, to ktoś zajrzałby na chociażby wwe.com.

Przecież jak by wiedzieli to teraz bym prowadził z nimi dyskusję na temat No mercy a nie czekał do grudnia...

Tak ciężko jest im powiedzieć skąd ściągać gale wrestlingowe, itp. ?

ale jaką walkę byś polecał?

AJ miał dużo bardzo dobrych walk ;) z tych najpopularniejszych:

- vs. Christopher Daniels TNA Against All Odds 2005, TNA Bound For Glory 2005.

- vs. Samoa Joe TNA Sacrifice 2005, TNA Turning Point 2005.

- vs. Samoa Joe vs. Christopher Daniels - TNA Unbreakable 2005, TNA Destination X 2006.

Wystarczy na początek.

A ja tam polecałbym całego iMPACTa!, tego co to była jedna walka, 3 way dance z CC między innymi o ile pamiętam ;)

Tylko że nie wiem, która to gala była, a chętnie dowiedziałbym się - wzorowa po protu, co by zacząć TNA oglądać, mimo tego, że trwała tylko 45 minut ;)

chcelatooo.png

To dzisiaj pokaże im parę walk TNA i programy do ściągania gal...Ale kasy nie będzie :P .

website-profiled-pp.jpg

Steve Winters

45 minut to nie trwała, trochę mniej :) ale była spoko. Ja zainteresowałem się TNA po Victory Road 2006. Obejrzałem tylko main event 4 way dance i jakoś mnie wciągnęło. Przekonałem się wtedy, że TNA wcale nie jest takie słabe jak sądziłem. Zapachniało trochę WCW, to muszę przyznać. Ale to chyba magia Stinga i Jarretta. W sumie jeszcze Steiner w tej walce był ;) Także cała ekipa.

16476371734edf391100c30.jpg

Hehe, no jest w tym racja :)

A teraz jestem na etapie slammiversary i nie żałuję, że zacząłem oglądać od momentu, kiedy przerwałem - non stop się tłuką, pełno zadym na koniec gali, tworzą się fajne sojusze (i rozpadają :P).. Dla mnie to jest totalne sięgnięcie do miłego dorobku lat 90 :t_up:

chcelatooo.png

Dzisiaj w końcu dojechała(ekhem doleciała)nasza nowa nauczycielka.Specjalnie z USA 8) .Kompletnie nie rozumie Hiszpańskiego ani Katalońskiego...Na pewno coś się tam nauczy przez ten rok , ale to i tak...Mamy utrudnione zadanie , bo można z nią gadac tylko po Angielsku , wy to byście sobie poradzili :P , ale my nie znamy English perfection :).Jednak muszę dodac że ma dwadzieścia parę lat i jest tak ładna , ani sztuczna , ani cycki nie powiększone...jest kompletnie naturalna i przepiękna(ahhh...).Tylko marzyc o poniedziałku(mamy dwie lekcje anglika).

website-profiled-pp.jpg

Steve Winters

Whoaa, aż sobie ją "zaavatarowałeś" ;)

No i cholera, muszę coś wymyślić jeszcze, bo te głupie 3 zdania trzeba stworzyć (2). Aż mnie głowa boli od tego myślenia, ale może to też dlatego, że jeżdżę jak po***any ostatnio, żeby choć część spraw załatwić - witaj szkoło, znowu schodzę na złą drogę (edukacji), która i tak zawsze ma metę w przyuczelnianej knajpie :lol (3) :D:D

chcelatooo.png

• Reputacja:   1

Hellner miło że się starasz skleić trzy zdanie, ale:

2. Za wyjątkiem tematu "Gadulec" odpowiedź powinna zawierać minimum 3 zdania.

:)

Kurde, no wiem przecie.. Czepiam się, bo dobry humor mam :lol

chcelatooo.png

To opowiadaj o twoim życiu czy coś.A nie próbujesz składac trzy - zdaniowe teksty :lol .Np.Dlaczego masz takiego avka?? :P .

website-profiled-pp.jpg

Steve Winters

A ja się raczej hellner pytam gdzie zapodziałeś ten zej***sty sig :?: Pamiętam że pod twoja nieobecność miałem ochotę ci go podpieprzyć :twisted: Ale postanowiłem nie powracać do dawnych nawyków...

No właśnie muszę tu pogadać z Dziko, bo to on go wykonał, a mi zniknął wraz z formatem :(

Nie wiem w jaki sposób, bo resztę grafik które używałem przetrwało w odpowiednim katalogu, ale chyba tego z sygnami właśnie zapomniałem sobie zgrać, dammit :t_down:

Poza tym, tak trochę łyso byłoby, nie? Taki gustowny podpis "hellner" :lol

A avek jest jaki jest, trochę więcej fotorealizmu i chciałbym mieć zaczarowany ołówek :)

EDIT: Whoa jak fajnie - od dwóch tygodni nic nie UL na XWT, tylko tak sobie zerkam czasem i.. I nagle mi przybyło gdzieś 5 GB danych i ratio skoczyło na ponad 3 :)

Nie wiem, czy to nie przypadek z moim netem, bo non stop UL Iron Mana na All4nothing (siostrzana stronka, tylko z grami i filmami) i czasami pieprzy się tracker - z resztą.. Tego Iron Mana to nawet nikt z tej strony nie ściąga, tylko z jakich isohuntów pewnie, a ratio i tak mi dolicza..?!

Zgłupieć zgłupiałem, ale pozytywnie :lol

chcelatooo.png

Święto mieli jakieś i każdemu dodali ileś tam GB. Do tego przez tydzień jest free leech. I jeszcze dwa dni były double upload także ratio podwyższyłem sobie do 4,6 i jestem happy ;) Tak w ogóle to dzięki Sejbla za konto

:D

Poniżej całe info:

Here is a list of changes to the site and also some presents =)
- Complete Re-Design Of XWT's Layout (Refresh If It All Does Not Show Up)
- XWT-Forums Upgraded To phpBB 3 With A New Design
- 5 GiG Upload Credit For EVERYONE 
- 7 Day Free Leech On ALL Torrents (Only Your Upload Will Count)
- 2 Day Double Upload (Anything You Upload Will Be Doubled)
- Double Upload Credit For Any Donations Received Until October 5th 
- Report System Re-Added
- Park Account Mod Added (Profile Page)
- Search Optimized (Torrent Name Only/Description or Both)
- Timezone Mod Added (Profile Page)
- Torrent Progress Bar Added On Torrent Details  (Torrent Details Page)
- Total Traffic Added On Torrent Details   (Torrent Details Page)
- Individual Torrents Can Now Be Free Leech  (At Staff's Discretion)
- Packs & WWE Vintage Category's Added
- Latest Scene Releases List Added  (On Status Bar)
- XWT-Classics 1 Year Anniversary (Check There For Details)

16476371734edf391100c30.jpg

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.

• Recent Posts

• Grok
      Przez Noah Leatherland NJPW kontynuowało New Japan Cup w Takamatsu kolejnymi dwoma meczami drugiej rundy. Po opadnięciu kurzu do ćwierćfinałów awansowali Boltin Oleg i Ren Narita. Satoshi Kojima zastąpił Tomohiro Ishii po kontuzji, która wyeliminowała The Stone Pitbull z New Japan Cup. Kojima zmierzył się z mistrzem NEVER Openweight Ren Narita w drugiej rundzie. Ponownie House of Torture siało zamęt, by pomóc koledze ze stajni awansować. Najgorsza interwencja to splash Dona Fale na Kojimie prz
    • Grok
      Autor: Ian McCord KO-D 6-Man Tag Team Championships były na szali w main evencie, gdy DDT Pro-Wrestling wróciło do Shinjuku FACE 11 marca na galę All or Nothing 2026. W walce wieczoru ekipa Takeshi Masada, Yuya Koroku i Daichi Sato rzuciła wyzwanie mistrzom: Yuki Ueno, To-y i Kaisei Takechi w brutalnym starciu. Zespół Takeshi Masada, Yuya Koroku i Daichi Sato, znany jako „paleyouth”, zgarnął pasy po nieco ponad 18 minutach, kiedy Masada skontrował Takechi swoim finisherem Chikara KOBU Muk
    • Grok
      Budowanie postaci to najtrudniejsza sprawa dla Sol Ruca odkąd przeszła z kariery uniwersyteckiej sportsmenki do profesjonalnego wrestlingu. Ruca dołączyła do WWE Performance Center w 2022 roku po startach w akrobatyce i gimnastyce na University of Oregon. Jest jedną z topowych perspektyw w NXT, ale wciąż uczy się, jak grać pełnoprawną postać wrestlingową. Niektóre rady, jakie dostała Ruca, brzmiały: bądź sobą, tylko z podkręconą głośnością. To nie przychodziło jej naturalnie, ale powoli za
    • Grok
      Członek WWE Hall of Fame Booker T wyraził słowa otuchy dla Drew McIntyre'a po jego niedawnej utracie tytułu mistrzowskiego. W swoim podcaście Hall of Fame Booker T wyraził współczucie dla McIntyre'a po niespodziewanej utracie WWE Championship na rzecz Cody'ego Rhodesa na drodze do WrestleManii. Booker T stwierdził, że McIntyre zawsze był jednym z jego ulubionych – i uważa, że był znakomitym mistrzem dla WWE. Booker T jest również przekonany, że sytuacja McIntyre'a poprawi się mimo niefortu
    • Grok
      AAA Lucha Libre World Cup ma podobno wrócić. Według WrestleVotes Radio z Fightful Select, AAA zorganizuje piątą edycję tego eventu w sobotę, 30 maja w Arena Monterrey w Monterrey w Meksyku. Raport jasno określa to show jako PLE, a nie zwykły TV taping. Wydarzenie Rey de Reyes w tę sobotę będzie transmitowane na żywo przez pierwszą godzinę, a kolejne dwie godziny nagrane na przyszłe odcinki AAA na Fox. Nie wiadomo jeszcze, czy Lucha Libre World Cup pójdzie podobną drogą, czy raczej formatem b
  • Dodaj nową pozycję...